Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:19:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:21:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo vse kar mi pod roke pride in ne skrbi, sem šla čez praznike že mal gor , sem na poti k 90 kg, če bom tkole nadaljevala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:22:47
|
|
|
|
lillchy123
|
mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:22:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo vse kar mi pod roke pride in ne skrbi, sem šla čez praznike že mal gor , sem na poti k 90 kg, če bom tkole nadaljevala ajih maš 55kg?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:27:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo vse kar mi pod roke pride in ne skrbi, sem šla čez praznike že mal gor , sem na poti k 90 kg, če bom tkole nadaljevala ajih maš 55kg? halo????????????? se bojim, da sem že na 65 (prej 63)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:27:18
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:28:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo vse kar mi pod roke pride in ne skrbi, sem šla čez praznike že mal gor , sem na poti k 90 kg, če bom tkole nadaljevala ajih maš 55kg? halo????????????? se bojim, da sem že na 65 (prej 63) Ma dej sej sem te vidla, da si suha.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:28:24
|
|
|
|
mlavla
|
zdej grem pa med "torte"..pa vas pridem vmes še kej prebrat..ve kar pridno čvekajte
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:29:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg kaj pa zdej papcaš..če ni skrivnost, da ohranjaš svojo linijo vse kar mi pod roke pride in ne skrbi, sem šla čez praznike že mal gor , sem na poti k 90 kg, če bom tkole nadaljevala ajih maš 55kg? halo????????????? se bojim, da sem že na 65 (prej 63) Ma dej sej sem te vidla, da si suha. ma res je čist suha ratala...zdej ma tko popolno postavco..čeprav tud prej ni zgledala kej dost drugač..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:29:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni mlavla, kaj že odštevaš kej za porod? Meni se zdi da si tako aktivna, da si pozabla, da imaš ta " zmenek". Pridna si, pa šola, pa Neža, pa dekoracije za torte
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:30:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdej grem pa med "torte"..pa vas pridem vmes še kej prebrat..ve kar pridno čvekajte če najdeš kej zanimivega javi in prilimaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:30:49
|
|
|
|
Blacky*
|
Evo: Trnovo je znano po Trnovski cerkvi, kjer je Prešeren spoznal Julijo. Včasih so imeli v tem delu trnovskega predmestja nizke hiše in zelenjavnimi vrtim, ki so oskrbovali tržnico. Solata se imenuje trnovska ledenka... torej solatendorf... trnovske branjevke so znane po svojih cizah s katerimi vlečejo zelenjavo na trg.
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 28.1.2009 20:32:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:30:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni mlavla, kaj že odštevaš kej za porod? Meni se zdi da si tako aktivna, da si pozabla, da imaš ta " zmenek". Pridna si, pa šola, pa Neža, pa dekoracije za torte ja, res, svaka ti čast
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:33:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni mlavla, kaj že odštevaš kej za porod? Meni se zdi da si tako aktivna, da si pozabla, da imaš ta " zmenek". Pridna si, pa šola, pa Neža, pa dekoracije za torte ja, res, svaka ti čast ej taka sem bla jaz za Matijo. za Blaža sem bla pa kot kit. Že na vc je bil maraton. sem bla ogromna in sem se komaj premikala, prej bi se kotalila, kot hodla. No ma me je tudi prva polovica nosečnosti preveč zdelala, ki sem šla dol 12 kg, pa bolnica,... Se spomnem en teden pred porodom, sva šla z mojim na en sprehod in sem komaj prilezla domov. cela sem se gor naslonla na mojga, revež No ma sem pa šla namaškarana po vasi en dan preden me je primlo za it rodit. Tle mamo tako navdo v vertcu, da se vsi z otrocmi namaškaramo in hodimo povasi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:35:26
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Evo: Trnovo je znano po Trnovski cerkvi, kjer je Prešeren spoznal Julijo. Včasih so imeli v tem delu trnovskega predmestja nizke hiše in zelenjavnimi vrtim, ki so oskrbovali tržnico. Solata se imenuje trnovska ledenka... torej solatendorf... trnovske branjevke so znane po svojih cizah s katerimi vlečejo zelenjavo na trg. in to je vse? a za too sem si jst flašo vina odprla?! a nis mogla saj mal v celofan zavit?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:36:23
|
|
|
|
blaža
|
sem zadnjič vidla eno nosečnico, ki je bla ful xl in sem se na to spomnila, pa me je minilo za met še enga. Je blo res tu mač. No rodit bi ga še šla, samo noseča ne bi bla več rada, ki mi je slabo in sem non stop v bolnici.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:36:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Evo: Trnovo je znano po Trnovski cerkvi, kjer je Prešeren spoznal Julijo. Včasih so imeli v tem delu trnovskega predmestja nizke hiše in zelenjavnimi vrtim, ki so oskrbovali tržnico. Solata se imenuje trnovska ledenka... torej solatendorf... trnovske branjevke so znane po svojih cizah s katerimi vlečejo zelenjavo na trg. drugače pa, ne da bi se hvalila smo znani še po: - KUD France Prešeren - alternativna scena - da je tu živel Plečnik (imamo tudi muzej) - v trnovski cerkvi je bil župnik tudi Fran Saleški Finžgar - iz mostu čez Gradaščico raste drevje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:38:25
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdej grem pa med "torte"..pa vas pridem vmes še kej prebrat..ve kar pridno čvekajte če najdeš kej zanimivega javi in prilimaj. pa če najdeš kej luštnga brez tičine tud kr prpopaj! blaža. S.O.S. jst sem enkrat mela en recept za figurce delat, k je bil iz mleka v prahhu, sladkorja in beljaka? A poznaš? K jst ne najdem..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:39:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni mlavla, kaj že odštevaš kej za porod? Meni se zdi da si tako aktivna, da si pozabla, da imaš ta " zmenek". Pridna si, pa šola, pa Neža, pa dekoracije za torte ma se mi zdi še tko daleč... pa k sreči imam mojo mami, pa dobrega moža..mi oba zelo pomagata.. pa sej nisem tko pridna..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:39:11
|
|
|
|
blaža
|
Ko se že palite. jaz pa stanujem v hiši , ki jo je zgradil Anton Suša, premožen trgovec, ki je imel v tej bajti spodaj železarno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:39:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna. elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko? upam, da se jutri spomnim..ker jih mam na unem računalniku..tle na prenosniku jih nimam...če ne me pa še spomni mlavla, kaj že odštevaš kej za porod? Meni se zdi da si tako aktivna, da si pozabla, da imaš ta " zmenek". Pridna si, pa šola, pa Neža, pa dekoracije za torte ma se mi zdi še tko daleč... pa k sreči imam mojo mami, pa dobrega moža..mi oba zelo pomagata.. pa sej nisem tko pridna.. si si
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:40:10
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Evo: Trnovo je znano po Trnovski cerkvi, kjer je Prešeren spoznal Julijo. Včasih so imeli v tem delu trnovskega predmestja nizke hiše in zelenjavnimi vrtim, ki so oskrbovali tržnico. Solata se imenuje trnovska ledenka... torej solatendorf... trnovske branjevke so znane po svojih cizah s katerimi vlečejo zelenjavo na trg. drugače pa, ne da bi se hvalila smo znani še po: - KUD France Prešeren - alternativna scena - da je tu živel Plečnik (imamo tudi muzej) - v trnovski cerkvi je bil župnik tudi Fran Saleški Finžgar - iz mostu čez Gradaščico raste drevje edini tak most v evropi, če se prov spomnim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:40:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Evo: Trnovo je znano po Trnovski cerkvi, kjer je Prešeren spoznal Julijo. Včasih so imeli v tem delu trnovskega predmestja nizke hiše in zelenjavnimi vrtim, ki so oskrbovali tržnico. Solata se imenuje trnovska ledenka... torej solatendorf... trnovske branjevke so znane po svojih cizah s katerimi vlečejo zelenjavo na trg. in to je vse? a za too sem si jst flašo vina odprla?! a nis mogla saj mal v celofan zavit? saj sem ti še malo dopisala, ne se razburjat... ti kar lepo vinčka pij... jaz bom tudi shiraza
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:40:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdej grem pa med "torte"..pa vas pridem vmes še kej prebrat..ve kar pridno čvekajte če najdeš kej zanimivega javi in prilimaj. povej kaj te zanima.. pa tebe lilči?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:42:08
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko se že palite. jaz pa stanujem v hiši , ki jo je zgradil Anton Suša, premožen trgovec, ki je imel v tej bajti spodaj železarno. jst žvim pa v leseni hiški, ki ima vinsko klet s kraško jamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?