Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:09:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby februarka, jaz sem jih kuhala 5 minut, da so vreli. stipe, dolenjka, čakamo na vajine slike. Nostalgija po Titu me daje . jaz se strinjam z bamby... ajde akcija... slike, slike, slike....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:10:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji me vzemeš s sabo na izlet?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:12:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza je tu , Sefla tudi , Ella kibica in razmisljakaj kaj naj originalnega napise , Itata je tu negdje , Pina se koncentrira za nocoj , Blacky, Lillchy in Bamby zelo aktivne ... Vas zapuscam ker greva s Carico na sprehod po Bruslju... nasvidanje... hvala za poročilo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:13:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji me vzemeš s sabo na izlet? 6. Blaza gre z menoj na izlet... seboj vzame torto in greva Sefli in Carici na obisk v Bruselj in prodat avto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:13:27
|
|
|
|
blaža
|
evo stipe, da mi častiš pijačo, ki sem jaz objavla tvojo sliko, da ne bo tebi treba.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:14:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji me vzemeš s sabo na izlet? 6. Blaza gre z menoj na izlet... seboj vzame torto in greva Sefli in Carici na obisk v Bruselj in prodat avto jaaaaaa!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:15:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka: že par ur ne sneži. recimo od opoldne naprej. tko da je verjetno sneg od danes dop že skopnel in bo sosed brez telovadbe. beda. stipe se je pa tko veselil za njega po mojem ne bo veš snežil. je sam oblačno. ja jaz se mal prijavljam mal odjavljam... odvisno od situacije klele - steklene stene pa to pri nas tudi... meni se vidi direkt v računalnik iz stopnic... zdaj sem se 3 dni malo privajala, računalnik urejala, folderje, literaturo brala, danes šla domov hitro... jutri pa akcija.... work, work, work
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:15:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo stipe, da mi častiš pijačo, ki sem jaz objavla tvojo sliko, da ne bo tebi treba. tko sm zgledu 1 let preden me je Sefla zaprosila...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:15:31
|
|
|
|
blaža
|
Pa še ena novejša iz Bruslja sa pesekom.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:17:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. kako si pa naredila rožice... full so lepe.... mi tudi mislimo nekaj takega... ala travnik... gosenica... gobice... kar nam bo uspelo narediti pikapoka je pa sploh super kako ti je uspelo pa kdaj si zamenjala idejo nisem zasledila, res pa da sem spustila par strani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:18:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. kako si pa naredila rožice... full so lepe.... mi tudi mislimo nekaj takega... ala travnik... gosenica... gobice... kar nam bo uspelo narediti pikapoka je pa sploh super kako ti je uspelo pa kdaj si zamenjala idejo nisem zasledila, res pa da sem spustila par strani Bomo dvakrat praznovali. ožji sorodniki v torek, ko ima rojstni dan, kolegi pa v soboto, tako, da bojo dve torti.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:18:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa še ena novejša iz Bruslja sa pesekom. to je ena od mojih najljubsih... problem je ker kuza zastopi samo komande v flamscini
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:19:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa še ena novejša iz Bruslja sa pesekom. to je ena od mojih najljubsih... problem je ker kuza zastopi samo komande v flamscini
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:21:20
|
|
|
|
blaža
|
Blacky ELMA je pripopala ful dobrih linkov, tam dobiš kar hočeš, je ful idej za vse živo. Sej mene še čaka dosti dela, to je samo začetek. Moram še dosti nardit okraskov za to torto, bo mogoče še sonček, pa ograjca,.. Bom vidla, rožic mam pa še ful za nardit.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:21:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla no to so pa še iz cerkvene.. suuuuuper super
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:22:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji me vzemeš s sabo na izlet? 6. Blaza gre z menoj na izlet... seboj vzame torto in greva Sefli in Carici na obisk v Bruselj in prodat avto jaaaaaa!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:40:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro ma bi ga kar prodala, res. ampak itak bi me moj fental. izbiro? jah, jaz bom picassoja vozila, moj naj pa tega, pa bo. jaz te podpiram pri odločitvi jaz bi tok najedala da bi mi ga po moje na koncu kar ali sam prodal ali pa dal picassoja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:42:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji in ko bi vaju dobili, bi vaju februarčice izmenično obiskovale na Igu in Dobu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:43:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo stipe, da mi častiš pijačo, ki sem jaz objavla tvojo sliko, da ne bo tebi treba. tko sm zgledu 1 let preden me je Sefla zaprosila... lep lep... pa ta vijolično rozkasti stil mi je tudi ok... pa cifra ni slaba
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:45:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa še ena novejša iz Bruslja sa pesekom. to je ena od mojih najljubsih... problem je ker kuza zastopi samo komande v flamscini
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:47:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji in ko bi vaju dobili, bi vaju februarčice izmenično obiskovale na Igu in Dobu Lahko naju dobijo samo ce kaksna od Februarcic sporoci Inspektor Rexu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:49:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:51:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce uauu ful dpbro zgleda. Zdej bi jih zmazala eno porcijo. No Blaž je šel spat, jaz si nardim večerjo, pa se vam pridružim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:51:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:55:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories.... jest sem tud to rekla ko sem jih jedla ker to je prava kalorijska bomba
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?