|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 17:51:08   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

POZOR POZOR POZOR!!!

enkrat smo se menle za ene copatke z eBay-a. mi smo dobli zdj master card in jih bom v kratkem naročila. če katera želi, ji hlahko skup naročimo, bo cenejša poštnina! sam sporočte mi ktere.

link

ja jaz bi naročila! user posted image    Sam men pa tele cene niso jasne k piše da so copatki 0,99$. user posted image    link

Ojla punce!

Kar se teh copatk tiče, jih prodaja ena gospa v Sloveniji. Ne vem, če so enaki kot na ebayu, so pa zelo podobni. Cena je pa mislim 13 EUR. Poglejte si, tule je link:

http://www.copatki.si/index.php?var=6-12

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:51:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:52:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.1.2009 17:52:27   
glugluglu
zimska jaz pa ne bi mogla biti tiho, jaz bi mu vse povedala, kaj si mislim, vse bi povedala: da si hotela iti na glino, kako te je razočaral,.... a veš, če si tiho in se mulaš potem mogoče sploh ne ve zakaj, ali pa sploh ne opazi, ker hitro pride kakšna stvar ko je treba kaj vsakdanjega povedat, odgovoriti.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.1.2009 17:54:05   
metuljcek321
Hello, babe, zabe! Kako ste kaj? Danes sem imela bizi dan, sem mozeku lektorirala ucbenik, ki ga je nekaj update-al ... uf, je blo dela ...user posted image  user posted image  Da mal vidim, kaj ste naklofale ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.1.2009 18:10:40   
netki
ilatic....to da si napisala da prideš na trojane samo če bodo tam lex in rebeca...ta je pa mal čudna veš...smo tud druge ki bi ble rade v tvoji družbi.....pa nobena se te ne izogiba...tud jst sem razložila glede tvojega vabila, pa si me spregledalauser posted image rade volje pridem tud k tebi....sej bo prišla prilika in seveda če bo tvoje vabilo še veljalo

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.1.2009 18:12:35   
glugluglu
hruška debeluška, danes sem dobila pošto, hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.1.2009 18:12:50   
netki
glede teh copatkov......a je to sam za zimo al kaj????

a bi katera še za mene naročila?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.1.2009 18:13:34   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

hruška debeluška, danes sem dobila pošto, hvalaaaaauser posted image

jst tud.....hvalaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.1.2009 18:22:01   
3jeMi
oj, pika poke!

mi smo nazaj od P... tokrat je bil ponosni očka z nama... ma je kar po luft letal... user posted image

zrasli smo, poredili tudi malo (podatke bom napisala zdaj in potem, ko bo Blacky rekla)... 72 cm in 7820 g

gospa doktor me je malo nadrla, da sem prehitro začela uvajat GH in oh in sploh, da ne mesa... no, to je pa tako, ko ne znam lagat... user posted image  ma, ja sem ji povedala kako je, pa je malo popustila...

sva se pa z mojim nasmejala naslednji situaciji:
ga. doktor: "Kar dajte ga na trebušček, da vidim kako pase kravice."
midva se spogledava in jaz mirno dam Lovra na trebušček...
... mali pa... gas po celi mizi proti robu...
ga. doktor: "Aha, tako..." se je samo nasmejala...
mulo je pokazal vse kar zna, plezanje, obračanje, brcanje, slinjenje,... kaj sem že rekla... očka je bil par cm nad tlemi... user posted image

v glavnem zdaj pa grem večerjo štimat...

pridne bodite... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.1.2009 18:31:58   
glugluglu
Ilatic, ja točno sem vedela kaj misliš, ma res je imaš prav, takrat sploh ni bilo velikega odziva na tvoje vabilo, jaz vem, da sem ti odgovorila, ma meni še tu v Logatcu ne znese vse spedenat, glede srečanj pa ne ga srat, da te ne bo.
Saj me, ki nismo iz LJ., pa še brez avta (trenutno ga jaz imam še 2 tedna in pol potem pa brez), se moramo res kar potrudit za ta srečanja v Lj., zato greš takrat ko ti je to res v veselje in ko še s čim združiš. Ma saj se bom jaz tudi kaj vozila mimo Velikih Lašč, brez skrbi, pa te porufam. Ampak pridemo lahko cela naša družina.
Sicer pa, a veš, da sem jaz enkrat jeseni rekla, da se vse vozijo mimo Logatca, mimo mene na morje in se lahko kdaj kakšna ustavi na kakšno kavo, pa ni bilo niti enega - nikakršnega odgovora. Pa se sploh nisem sekirala.

metuljcek
, kje pa imaš ti sorodnike, naprej od Ribnice? Mi smo: Dolenja vas.

Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.1.2009 18:34:11   
metuljcek321
Tinky, user posted image  za sedez & Teotovo navdusenje nad njim!

rebeca, daj, se malo naklofaj, pa bos pri letnici rojstva (btw: katera je ze?)

mojcek, kako je blo potem z Zivo? Je uspela kaj zaspat? Kaj, da se kar bruhat sili? To od jeze al kako? O, ti smrkljica mala! .... evo, zdaj sem pri delu, ko sta imeli pregled, pa bom kar tule prikucala zraven - bruhala je pikica tam? Ja, revcek mali! Kako je zdaj, doma? Je P komentirala bruhanje, kaj pa tezo?

copatki z linka - kva so kjut, ej! Itak so mi najbolj padle v oci tiste z metuljckom, k sem jih ze prilepilauser posted image  mojcek, auroraa, katere vzorcke imata vidve?

ilatic, pa to je kar na hitro nehal spat oz. presaltal iz daljsega dremeza v turbo hitrega? Se vcasih kar malo bojim, da bo to enkrat naso zaspanko prijelo & se bo odlocila, da je blo dost spanja, pa pikauser posted image  Pa Iris naj uziva na smucanju!

mirjam, kako je sla izselitev male clanice? Any good?

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ali kdo hoče malo rabljeno 4,5 letnico za dva dni??? Sem malce posivela danes.

Kje sem? Ja, pod mizo se valjam! Ti jo pa pihnes, neboglasnica!

tims, se malo & bo Tim doma. Zdaj je vazno le to, da malcek uziva in se imajo maximalno fajn! Sprosti se, posveti se Nini - imejta nekaj babjih uzivaskih uricuser posted image  Aha, Higgins Clarkova je tudi meni fajn! Btw: kurtizana pa mene nekak ni prepricala ... pa tak pocukran konec ... je blo se zame malo prevec. Ampak fotografija pa lepa, zelo lepa!

DD - pojma nimam, nimamo TV3, se pa veselim, da vidim VAS na posnetku - hura, kmalu, kmalu!

Kaj, mirjam, Avstralija je dolgocasna? Shit, no! Hm, a ti je vseeno uspelo pogledati do konca? (Samo ne nam izdat, kako se konca, a prav?)

user posted image  Lan za apetit! Kaj pa mozek? Je danes kaj pohleven? Ma, da te razvaja v nulo, ves?

Aha, todi, thanks za info. Sobivanje JE zastonj, hrana & postelja baje NE. Upam, da tega NE bomo preizkusale v praksi!

Blacky, ja kaj je bilo pa to? Sploh mi ni bilo nic jasno, ko sem brala mejl - Blacky jezna, razocarana, razburjena, ... Me je kar malce zabolelo obtozevanje VSEH (me spominja na skupinsko kazen v soli, ce je eden zabluzil & potem smo imeli VSI extra domaco nalogo ali kaj v tem smislu) ... ne gre metati vseh v isti kos! Je pa tako, da nekateri preberejo tu in tam, nekateri se poglobijo in komentirajo vse, nekateri se javijo na vsake kvatre, vse, prav vse pa smo tu iz enega in istega razloga: sa se imamo lustno, da se spodbujamo, skupaj delimo tezave & radosti odrascanja nasih malckov & to je tisto, kar steje. Do neke mere se strinjam s tabo - tudi mene vcasih prizadane, ko nekaj vprasam, pa ni odgovora, a si potem recem, da ni cudno, ker je tule poplava postov in kapo dol, da bi bilo cisto VSE po spisku odgovorjeno, zabelezeno, pokomentirano - potem bi pa resnicno naklofale 200 strani v enem tednu & bi padel kaksen rekorduser posted image  Tule na RR se sklepajo znanstva, za prijateljstvo pa je potrebno se kaj vec ---- ze zdaj vidim, kako drugace je odgovarjati puncam, s katerimi sem se ze srecala v zivo - cutis neko povezavo, nekaj vec. Jasno, ne morejo ti biti vsi enako simpaticni in blizu - 100 ljudi, 100 cudi, z nekaterimi se pa clovek zelo dobro ujame in to je dragoceno! Zelo dragoceno! Ne jezi se, Blacky, ko se bos pocutila bolje, pridi nazaj med nas, ves, da te pogresamo (saj smo ti to tudi pokazale & napisale v postih, vendar se jih je najbrz nabralo malo morje odkar si bila nazadnje "resno" tukaj, da moras prav poiskati vse te lepe zelje, misli, spodbude ... kar mrgoli jih, verjemi!). We miss you! Mwa!

olje31 - ne uporabljam, ne poznam.

user posted image  lavita za pregled in mere! Pa za uzivancijo v termah! In drek za prehlad, no. Pa astmo so ti ZDAJ ugotovili? Ne morem verjet! Upam, da ni kaj hujsega!

hd, karizma George-a Clooney-a te preprica ali je ata prestar? Kako pa psickova nova cupica? Poker? S kom pa?

3jemi & ostale, jaz tud skoz nekaj mojim domacim o vas in otrockih razlagam, so ze cisto navajeni & vas ene par ze zelo dobro poznajo! Tolk, da boste vedeleuser posted image  user posted image  user posted image

rdece pese se nisem dala, nope!

zimska: Anja je do zdaj jedla naslednje sadje: banano, jabolko, hrusko (fuj in fej!), melono, kaki, od zelenjave pa: krompir, korenje in zeleno. Sem nekam pocasna pri zelenjavi ... bucke kar odlasam iz dneva v dan ... ju3 pa res!

Joj, a danes ima pa moz rd? Ma, to pa je nesrecen slucaj - vceraj taksno sr****, danes pa praznuje. Hm, ne vem, ne vem, kako bi reagirala! Najbrz bi kuhala mulo in ne bi govorila z njim ... samo ima vseeno rd ... mogoce bi se pa danes obnasala, kot da ni nic, pa potem jutri zamorila ... Joj, ne vem! Kaj bos naredila ti?

rovarka, a si dala se kaj mleka zraven spasiranega krompirja in korenja? Ker nasa se kar davi, ce ga ni - ne zna pogoltnit, ker ji je prevec gostlato. dzanika, evo, ko sem dodala mleko zelenjavi, ji je slo pa dobro po grlu dol!

hd, kako oskubis kivi tistih peskic? A si ji ga kar dala in je bilo OK? Kaj pa zraven? In kako sta opravili v RA?

levinja, kam ste jo mahnili na obisk?

user posted image  Tilnu za prespano noc! Tko se dela, to je pravi tajming! Kaj pa, ce bi v zelenjavo dala malce kuhanega jabolka, da povlece na sladko okus?

nanka, mirjam (in najbrz se kaksna), kaj sta pa dali puncama POLEG polente za jesti?

O, glux3, kako si?

Gilo, teli copatki so pa tud kul!

O, ati je prisel s faksa .... pa, pa ... vecerja ... ostalo kasneje ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.1.2009 18:37:08   
glugluglu
mojcek1,  taka mala, pa tako prfrigana, da se že sama posili na bruhanje, jao. No držim pesti, da jo bo kmalu minilouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.1.2009 18:40:06   
tims
Joj, sploh ne dojemam da sem skor cel dan mal na RRuser posted image . Se vid, da ni Tima in je računalnik skor skoz frej. Me pa nekaj zanima: tiste ki že na veliko furate GH-a daste kdaj sadno kašico popoldne? In zelenjavo-a ste tud vsako posebaj uvajale dva do tri dni, al ste kar kombinirale? Sej vem, da je že tekla debata, pa sem pozablauser posted image . Celo jaz sem spraševala o temuser posted image

Almera, jaz sem bila vedno bolj "trdega srca" in sem se svoji sestri vedno smejala, ko je jokala zaradi takšne in podobne stvari. Se spomnim, ko mi je pri Timu rekel P, da mora na pregled v pediatrično. Takrat je bil Tim star 6mes. Sem že tam jokala, pa me je tolažil, da ga bojo samo pregledal in da je samo en procent možnosti, da bi notr ostal, pa se nisem mogla potolažit. In potem v pediatrični.... joj, sej mi gre kar na smeh, ko se spomnim. Sem zdravniku zagotavljala, da bomo vse naredil, sam dabo lahko doma. Pa me čudn pogleda in prav: "Gospa, sej zarad tega ga pa res ne bomo notr zadržal. " Jaz pa u smeh in sem ga skor naskočila od veselja.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.1.2009 18:42:13   
glugluglu
Glede goste hrane pa: naš Tian ima rad kruh z margarino, govejo juho z rezanci (brez jajc), hruško s piškotom, banano s piškotom (nestle-Alete piškoti), hipp-korenček. Ja očitno bo kmalu prešel na našo hrano, kakšna zelenjavca brez vsega - se mu avtomatično bruhne, potem sem mu pa dala košček kruha namazanega z margarino, ker sem jaz jedla in je prav zadovoljno cmokal in odpiral usta. Ja kaj naj potemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.1.2009 18:46:45   
glugluglu
metuljcek, sem ok, pri nas je spet mami, potem pa bomo res 2 tedna bolj sami. Ko bom danes otroke zrihtala za spat, bom pa šla na en klepet z mojo prijateljico, ki ima tu v Logatcu stanovanje, da malo obujava stare spomine na srednješoske dni, ona je pa noseča majčica09.

Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.1.2009 18:46:59   
Netta
metuljček - poleg polente sem dala kuhano in pretlačeno zelenjavo...malo mešano

ana bo danes prvič v svoji sobi...poročam.

australia - ok na splošno, se mi je pa vlekel

zdaj pa spat...mala da ne bo pomoteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.1.2009 19:03:24   
rovar_ka
3jemi - zdaj sem komaj vidla tvoj avatar - veš da sem včeraj skoz brskala, ker me je prijelo, da si ga tudi jaz menjam in sem imela točno tako idejo kot ti - otrok s sončnimi očali, samo da nisem našla nobene lepeuser posted image Še zdaj mam vtipkano v brskalniku baby sunglassesuser posted image Lep avataruser posted image

Mojcek - joj, kr tam ti je bruhala, opica mala! Je pa vsaj pediatrinji usta zaprlauser posted image

metuljcek
- ne nisem probala z mlekom, jaz ji samo z vodo, v kateri sem kuhala, malo zmešam oz. jo dolijem, pa tud gostoto lahko uravnavaš

Tak punce,  to je za danes vse. Danes se začnem učit Rimsko pravouser posted image Tak da moje večerne debate po vsej verjetnosti odpadejo, ker se bom učilauser posted image Vse tja do junijaaaa, mamma mia!!! Mogoče se kaj oglasim, če se bom lahko kaj čez dan učila in pridobila kako urcouser posted image Čez dan pa se bom itak!

Lepo čvekajte danes, vas že pogrešamuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:22:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:23:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:29:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:30:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:35:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1723
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:45:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?