Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:50:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče. me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako. Ma kar zaupaj varuškam, jo bojo že zrihtale. One so že sigurno vidle take in drugačne otroke, pa veliko je takih, ki se doma uspavajo na rokah, pa so zalimani za mamice, tam v vrtcu al pa v varstvu je pa vse ok. ne sekiraj se. hvala , sej vem, da se moram skulirat, pa bo že. varuška je pa itak super in obvlada.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:54:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče. me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako. Ma kar zaupaj varuškam, jo bojo že zrihtale. One so že sigurno vidle take in drugačne otroke, pa veliko je takih, ki se doma uspavajo na rokah, pa so zalimani za mamice, tam v vrtcu al pa v varstvu je pa vse ok. ne sekiraj se. hvala , sej vem, da se moram skulirat, pa bo že. varuška je pa itak super in obvlada. No vidiš. Moja mama je tudi prečuvala en kup otrok in pri njej so bli vedno zlati. Pa ful se je z njimi igrala in vsak dan šla z njimi ven, jih navadla na kahlico oz stranišče, govorit, same jest,... pa en fantek je bil najprej za 4 ure, pol doma je delal kažin in je prosla mama, če lahko pri njej še spi. In normalno je malo probal, ko je pa videl, da ni varjante, da bo nagajal, je pa vsak dan lepo spankal.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:55:50
|
|
|
|
blaža
|
Meni osebno je 100x lažje pri Blažu, ki je drugi otrok. ful manj kompliciram, pa manj sem potna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:56:20
|
|
|
|
blaža
|
dej vijolica, povej kej ti, ki ni nobene.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:57:59
|
|
|
|
blaža
|
Ah, pa sem jo prestrašla in je šla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:58:20
|
|
|
|
blaža
|
Ma dej kje ste šjore?!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 21:59:08
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi sej bo jest sem bila tud vsa zelena, preden je šel Janez v varstvo, pa ga zdej poglej nobenih večjih težav pa prej tud ni nikakor ne spal ne zaspal... pol sem pa še komplicirala, kaj bo tam jedu, pa sem spisala cel jedilnik, pa kolk poje, pa kaj ne je, pa ... no sej pol nisem s tem utrujala, ko sem vidla, da je vse ok, sam nakulirat sem se mogla, pa je blo malo lažje, sploh ko sem vidla da sprejema varstvo brez težav ... želim vama uspešno uvajanje, mogoče bo pol tud doma začela lepše spat oz. zaspat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:01:02
|
|
|
|
MetiLu
|
Jest sem še tle, ker je dec dobil računalnik nazaj (ga je mel na popravilu) in ga seveda zdej nazaj priklaplja Tolk o ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:02:50
|
|
|
|
blaža
|
A boš kej povedala?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:03:04
|
|
|
|
blaža
|
Kje pa ti delaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:04:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Jest zdej delam v privat zavarovalni agenciji prej sem pa v marketingu spletne trgovine ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:06:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jest zdej delam v privat zavarovalni agenciji prej sem pa v marketingu spletne trgovine ... Si zdej bolj zadovoljna? jaz pa ne maram preveč zavarovalništva, še posebaj, da bi bla kak njihov agent. To ni zame, jaz sem bolj za trgovino- pa seveda slaščičarstvo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:11:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Jest sem zadovoljna, sploh zarad drugih pogojev, poleg samega dela sem pa tud študirala to smer na faksu, tako da mi je področje ok, samo sem šele začetnik in me čaka še ogromno dela/učenja, da bom prišla do pravega znanja ... se mi zdi, da bo ta posel zmeraj živel
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:12:22
|
|
|
|
blaža
|
Nočko! grem, ki ni nobene, pa je tudi že ura, da se pošteno naspim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:13:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jest sem zadovoljna, sploh zarad drugih pogojev, poleg samega dela sem pa tud študirala to smer na faksu, tako da mi je področje ok, samo sem šele začetnik in me čaka še ogromno dela/učenja, da bom prišla do pravega znanja ... se mi zdi, da bo ta posel zmeraj živel ja to pa res. no zdej pa res grem. nočko. Ti pa kar navali na tvoojga
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:14:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Sicer sem pa v svoji "karieri" delala že vse živo (no, prek študentskega servisa...), sem podajala čevlje, pa delala v vrtnariji (sadila rože), pa čistilka sem bila v eni manjši firmi, sem pucala pisarne, pa na špediciji sem delala, pa na pošti, pa v tajništvu ... no, edin kelnarila nisem nikol in tud nikol ne bi sem čist leva za za šank, čeprav se pa v kuhinji tud jaz odlično obnesem tud pekla sem včasih ful, je pa res da se s tabo sploh ne morem kosat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:16:06
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jest sem zadovoljna, sploh zarad drugih pogojev, poleg samega dela sem pa tud študirala to smer na faksu, tako da mi je področje ok, samo sem šele začetnik in me čaka še ogromno dela/učenja, da bom prišla do pravega znanja ... se mi zdi, da bo ta posel zmeraj živel ja to pa res. no zdej pa res grem. nočko. Ti pa kar navali na tvoojga mah, grem spat, ker že obsedeno po tipkovnici tolče... jutri mogoče
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:17:22
|
|
|
|
MetiLu
|
... se je ustrašu, je že dol prišel ... Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 22:32:05
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu ... se je ustrašu, je že dol prišel ... Nočko jst pa strašim po nepremičninah netu. jah tako je to....avto smo kupil, zdej bi pa jaz že parcelo kupovala. ni mi pomoči...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 6:03:25
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro sem že od 5 pokonci... včeraj me je zmanjkalo med dnevnikom, sem se ob polnoči samo v posteljo prestavila... zdaj pa že svetim okoli No, peljem Liu ven na sprehod, pa nekaj pada... ne vem ali dež ali sneg Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 6:03:39
|
|
|
|
Blacky*
|
aja... prva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 6:41:52
|
|
|
|
Blacky*
|
no, sem nazaj... v ljubljani samo malo priši... upam da se napoved ne uresniči in bo kak sneg začel padat skratka imejte lep dan... jaz se odpravljam novim delovnim zmagam naproti papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:14:42
|
|
|
|
blaža
|
jutro2. Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih. Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko. No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:27:33
|
|
|
|
blaža
|
Res je malo zgodaj, ma to je današnji jedilnik: kosilo: mineštra iz mešanih stročnic desert: 1 jogurtov lonček pšeničnega zdroba 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček grobo mletih orehov 1/2 jogurtovega lončka olja 1/2 jogurtovega lončka mleka 1 jajce 1 pecilni prašek 1 vanilijev sladkor 1 pest v 2 žlicah ruma namočenih rozin 4 večja naribana jabolka Vse sestavine zmešamo, jabolka in rozine vmešamo na koncu, stresemo v pomaščen pekač in pečemo na približno 190 stopinjah. Po želji lahko obogatimo pecivo s čokoladnim prelivom.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:28:56
|
|
|
|
blaža
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.