|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
26.1.2009 21:50:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. user posted image  samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče.user posted image  user posted image  me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako.user posted image  

Ma kar zaupaj varuškam, jo bojo že zrihtale. One so že sigurno vidle take in drugačne otroke, pa veliko je takih, ki se doma uspavajo na rokah, pa so zalimani za mamice, tam v vrtcu al pa v varstvu je pa vse ok. ne sekiraj se. user posted image

hvala user posted image , sej vem, da se moram skulirat, pa bo že. varuška je pa itak super in obvlada. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.1.2009 21:54:22   
blaža

joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. user posted image  samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče.user posted image  user posted image  me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako.user posted image  

Ma kar zaupaj varuškam, jo bojo že zrihtale. One so že sigurno vidle take in drugačne otroke, pa veliko je takih, ki se doma uspavajo na rokah, pa so zalimani za mamice, tam v vrtcu al pa v varstvu je pa vse ok. ne sekiraj se. user posted image

hvala user posted image , sej vem, da se moram skulirat, pa bo že. varuška je pa itak super in obvlada. user posted image

No vidiš. Moja mama je tudi prečuvala en kup otrok in pri njej so bli vedno zlati. Pa ful se je z njimi igrala in vsak dan šla z njimi ven, jih navadla na kahlico oz stranišče, govorit, same jest,...

pa en fantek je bil najprej za 4 ure, pol doma je delal kažin in je prosla mama, če lahko pri njej še spi. In normalno je malo probal, ko je pa videl, da ni varjante, da bo nagajal, je pa vsak dan lepo spankal.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.1.2009 21:55:50   
blaža
Meni osebno je 100x lažje pri Blažu, ki je drugi otrok. ful manj kompliciram, pa manj sem potnauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
26.1.2009 21:56:20   
blaža
dej vijolica, povej kej ti, ki ni nobene.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
26.1.2009 21:57:59   
blaža
Ah, pa sem jo prestrašla in je šla.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
26.1.2009 21:58:20   
blaža
Ma dej kje ste šjore?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
26.1.2009 21:59:08   
MetiLu
Suzi sej bo user posted image  jest sem bila tud vsa zelena, preden je šel Janez v varstvo, pa ga zdej poglej user posted image  nobenih večjih težav user posted image  pa prej tud ni nikakor ne spal ne zaspal... pol sem pa še komplicirala, kaj bo tam jedu, pa sem spisala cel jedilnik, pa kolk poje, pa kaj ne je, pa ... user posted image  no sej pol nisem s tem utrujala, ko sem vidla, da je vse ok, sam nakulirat sem se mogla, pa je blo malo lažje, sploh ko sem vidla da sprejema varstvo brez težav ... želim vama uspešno uvajanje, mogoče bo pol tud doma začela lepše spat oz. zaspat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
26.1.2009 22:01:02   
MetiLu
Jest sem še tle, ker je dec dobil računalnik nazaj user posted image  (ga je mel na popravilu) in ga seveda zdej nazaj priklaplja user posted image

Tolk o user posted image ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
26.1.2009 22:02:50   
blaža
A boš kej povedala?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
26.1.2009 22:03:04   
blaža
Kje pa ti delaš?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
26.1.2009 22:04:29   
MetiLu
Jest zdej delam v privat zavarovalni agenciji user posted image  prej sem pa v marketingu spletne trgovine ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
26.1.2009 22:06:20   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jest zdej delam v privat zavarovalni agenciji user posted image  prej sem pa v marketingu spletne trgovine ...

Si zdej bolj zadovoljna? jaz pa ne maram preveč zavarovalništva, še posebaj, da bi bla kak njihov agent. To ni zame, jaz sem bolj za trgovino- pa seveda slaščičarstvo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
26.1.2009 22:11:10   
MetiLu
Jest sem zadovoljna, sploh zarad drugih pogojev, poleg samega dela user posted image  sem pa tud študirala to smer na faksu, tako da mi je področje ok, samo sem šele začetnik in me čaka še ogromno dela/učenja, da bom prišla do pravega znanja ... se mi zdi, da bo ta posel zmeraj živel user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
26.1.2009 22:12:22   
blaža
Nočko! grem, ki ni nobene, pa je tudi že ura, da se pošteno naspim.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
26.1.2009 22:13:20   
blaža

Jest sem zadovoljna, sploh zarad drugih pogojev, poleg samega dela user posted image  sem pa tud študirala to smer na faksu, tako da mi je področje ok, samo sem šele začetnik in me čaka še ogromno dela/učenja, da bom prišla do pravega znanja ... se mi zdi, da bo ta posel zmeraj živel user posted image

ja to pa res. no zdej pa res grem. nočko. Ti pa kar navali na tvoojga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
26.1.2009 22:14:42   
MetiLu
Sicer sem pa v svoji "karieri" user posted image  delala že vse živo (no, prek študentskega servisa...), sem podajala čevlje, pa delala v vrtnariji (sadila rože), pa čistilka sem bila v eni manjši firmi, sem pucala pisarne, pa na špediciji sem delala, pa na pošti, pa v tajništvu ... no, edin kelnarila nisem nikol in tud nikol ne bi user posted image  sem čist leva za za šank, čeprav se pa v kuhinji tud jaz odlično obnesem user posted image  tud pekla sem včasih ful, je pa res da se s tabo sploh ne morem kosat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
26.1.2009 22:16:06   
MetiLu

ja to pa res. no zdej pa res grem. nočko. Ti pa kar navali na tvoojga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah, grem spat, ker že obsedeno po tipkovnici tolče... user posted image  jutri mogoče user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
26.1.2009 22:17:22   
MetiLu
user posted image  ...  se je ustrašu, je že dol prišel ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
26.1.2009 22:32:05   
Suzi*

user posted image  ...  se je ustrašu, je že dol prišel ... user posted image

Nočko user posted image

jst pa strašim po nepremičninah netu. user posted image  jah tako je to....avto smo kupil, zdej bi pa jaz že parcelo kupovala. user posted image user posted image  ni mi pomoči...user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.1.2009 6:03:25   
Blacky*
jutro user posted image

sem že od 5 pokonci... včeraj me je zmanjkalo med dnevnikom, sem se ob polnoči samo v posteljo prestavila... zdaj pa že svetim okoli

No, peljem Liu ven na sprehod, pa nekaj pada... ne vem ali dež ali sneg user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.1.2009 6:03:39   
Blacky*
aja... prva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.1.2009 6:41:52   
Blacky*
no, sem nazaj... v ljubljani samo malo priši... upam da se napoved ne uresniči in bo kak sneg začel padat

skratka imejte lep dan... jaz se odpravljam novim delovnim zmagam naproti

papa

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.1.2009 7:14:42   
blaža
jutro2. user posted image

Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih.

Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo user posted image in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko.user posted image

No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
27.1.2009 7:27:33   
blaža
Res je malo zgodaj, ma to je današnji jedilnik:

kosilo: mineštra iz mešanih stročnic
desert:

user posted image
1 jogurtov lonček pšeničnega zdroba
1 jogurtov lonček sladkorja
1 jogurtov lonček grobo mletih orehov
1/2 jogurtovega lončka olja
1/2 jogurtovega lončka mleka
1 jajce
1 pecilni prašek
1 vanilijev sladkor
1 pest v 2 žlicah ruma namočenih rozin
4 večja naribana jabolka

user posted image
Vse sestavine zmešamo, jabolka in rozine vmešamo na koncu, stresemo v pomaščen pekač in pečemo na približno 190 stopinjah. Po želji lahko obogatimo pecivo s čokoladnim prelivom.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
27.1.2009 7:28:56   
blaža
user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.