|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
26.1.2009 23:01:02   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Naša miš je začela škrtat z zobmi.user posted image user posted image user posted image user posted image

naša muca tudi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nya
Jaz pa za tvoja - prideta na kosilo drug teden - bova z Lukcem skuhala kolerabo, pa koren, pa krompir, pa špinačo, pa bučke, pa... aja, drugega še nismo - no, pa hruško in jabolko za malico.

Jutri se pa slišiva - cca kdaj?? Da ne bom slučajno zaspala s tamalim

koleraba - fuj; koren - ne gre več; krompir - bljaaak; špinača - ogabno; bučke - neeee; hruška - tako-tako; jabolka - SUROVA NJAMMI (evo PA NE BO TREBA KUHAT user posted image )

sicer pa grem v šoping v SREDO; ti še javim KDAJ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.1.2009 23:07:19   
Tina 28
No pa sem prebralo...hurabravo sproščen večerni čvek.
Kleo...upam, da si dbila...pejd se naspat. Jaz si tud obljubljam, da bom šla prej spat...vsak dan si rečem, danes pa grem.(kot za dietouser posted image )..pa ni nič iz tega, ker se zvečer začne pri meni bolj dogajat...kot bi se mi energija dvakrat povečala. Sam čutim pa že posledice premalo spanja.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.1.2009 23:15:27   
Tina 28
škripanje z zobmi: otrok se s tem sprošča...najpogosteje stres (kot bi grizel nohte, npr...alpa kot odrasli, ko morjo enga pržgat)
Nejc je to počel pri dveh- treh letih, ko se je veza z bivšim zamajala....Prav obrusil si jih je...k sreči si lepo umivamo in ni gnilobe, saj je sklenino fajn načel.
Je pa to zdaj že dve leti, ko jih pusti pri miru...me je skrbelo, da bo to navada za vedno in si bo tud stalne tko obrusu. Kako pomagat...ni recepta....razen nič stresa za otroke....to pa nikol dobro ne veš, kaj je vse njim stresno, tud če ni!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.1.2009 23:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

škripanje z zobmi: otrok se s tem sprošča...najpogosteje stres (kot bi grizel nohte, npr...alpa kot odrasli, ko morjo enga pržgat)
Nejc je to počel pri dveh- treh letih, ko se je veza z bivšim zamajala....Prav obrusil si jih je...k sreči si lepo umivamo in ni gnilobe, saj je sklenino fajn načel.
Je pa to zdaj že dve leti, ko jih pusti pri miru...me je skrbelo, da bo to navada za vedno in si bo tud stalne tko obrusu. Kako pomagat...ni recepta....razen nič stresa za otroke....to pa nikol dobro ne veš, kaj je vse njim stresno, tud če ni!

Se kar rogovilimuser posted image ....Tina,pa to je grozno!!!samo stres,pa saj je se dojencek,pa drugac ful veseljakica,groza,groza,samo je res,da zadnje case pa niti ne skrta vec,prej pa zelo pogosto.Pa si ti ziher,da ni to pac tako,ker jim je vsec?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.1.2009 23:22:04   
aleksandra silvija

No pa sem prebralo...hurabravo sproščen večerni čvek.
Kleo...upam, da si dbila...pejd se naspat. Jaz si tud obljubljam, da bom šla prej spat...vsak dan si rečem, danes pa grem.(kot za dietouser posted image )..pa ni nič iz tega, ker se zvečer začne pri meni bolj dogajat...kot bi se mi energija dvakrat povečala. Sam čutim pa že posledice premalo spanja.

Čeeeer.
Tina, jaz tudi moram spat. Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.1.2009 23:36:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanjeuser posted image

Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.1.2009 23:38:35   
Tina 28
kleo pomiri se....saj pravim, da je pri doječkih verjetno že to dovolj, da se mu celo popoldne kukujaš...saj veš...ponoči premlevajo...Ne pomojem pri doječkih to ne velja...povedala sem izkušno z Nejcem in takrat sem to zvedla.

Jaz mislim, da naši še odkrivajo, kaj jim polni gofliceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.1.2009 23:40:40   
Tina 28
Jaz sem dala danes malo zelja, saj sem kuhala govnač...zaenkrat vse OK, pa je minilo že 10 ur. BELO ZELJE...ste spraševale nekatereuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
26.1.2009 23:41:13   
Tina 28

Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanjeuser posted image

Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava.

A vidva tud nekaj gradita...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
26.1.2009 23:42:17   
aleksandra silvija

To je luštno gledatuser posted image . Od katerega biroja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
26.1.2009 23:43:57   
Anonimen

A vidva tud nekaj gradita...?

še ne - počasi

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
26.1.2009 23:44:29   
Anonimen

ingra

Neposredna povezava do sporočila: 2087
26.1.2009 23:45:12   
aleksandra silvija

Jaz sem dala danes malo zelja, saj sem kuhala govnač...zaenkrat vse OK, pa je minilo že 10 ur. BELO ZELJE...ste spraševale nekatereuser posted image
user posted image
Lovru sem danes dala papajo za popoldansko malico oob 15-ih, zvečer je  nejkakrat bruhnil v loku. Pravzaprav spil malo leka in spet bruhal, malo čaja in spet in spet,.... Je kriva papaja ali ne? Hm, tudi ponoči je bruhal....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.1.2009 23:49:03   
Tina 28
AS...upam, da se malemu vnese....kakorkoli boljš da daš papajo na stran...mogoče je pa kakšna viroza, ko pa zdaj tko klestijo naokoli.

Nya...as gledata hiše ali stil notranje opreme. Kje dobiš kake prospekte?
Midva naj bi kmal dobila papirje in verjemi mi, da mam hiško zrisano v glavi. Sem že 3D načrt risala, kje bodo knjige, pa rože...v glavnem v detajle....in pol spet iščem ideje in se izživljam nad papirjem. hočem, da bo popolno, če nas bo že na kant spravlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.1.2009 23:49:58   
aleksandra silvija

ingra

potem imata enih 300 hiš za preučituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.1.2009 23:51:46   
aleksandra silvija

AS...upam, da se malemu vnese....kakorkoli boljš da daš papajo na stran...mogoče je pa kakšna viroza, ko pa zdaj tko klestijo naokoli.--ufff, bi raje, da je kriva papaja.
Je ne dobi več.

Midva naj bi kmal dobila papirje in verjemi mi, da mam hiško zrisano v glavi. Sem že 3D načrt risala, kje bodo knjige, pa rože...v glavnem v detajle....in pol spet iščem ideje in se izživljam nad papirjem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.1.2009 23:52:44   
Tina 28
aha...sem že vidla, kaj gledata. no mi bomo kar sami mavto mešal...BTW jo znam, ker je bil oče zidar...na žalost zdaj ne more več zidati, ker je mel par let nazaj kap in D roka ne uboga. Se je pa fuluštimal, da ne bo pomote:user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.1.2009 23:55:00   
Anonimen

ingra

potem imata enih 300 hiš za preučituser posted image

ja - sva že skor na koncu - 3 so nama pa všeč do zdej

Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.1.2009 23:56:10   
Anonimen
Se kar jaz...sem ze zaprla rac.,pa me je tisto skrtanje tako razjedalo,da sem mogla pogledat,ce je kaj odgovorov....tina,tudi jaz mislim,da pri dojenckih to ni to,si me potolazila,ker zdaj ce bi skrtala,bi koj se sekirala,kaj je revici spet hudouser posted image .
AS,jaz papaje se nisem dala,ceprav sem imela namem,mogoce je pri vas res to,upam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se to povem...danes se je Meri prvic guncala,sama in z mano.Ji je bilo tolk vsec.Sva sli na ena otroska igrala,pa se dve puncki sta prisli,ju je tooolk opazovala...greva jutri spet.
Tina,imas zs.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.1.2009 23:57:40   
aleksandra silvija
Mi moramo biti ob 8-ih zjutraj v Lj. Še prej Patricio v šolo peljat, mož ima še nujne opravke preden gremo, na stopnišču imam pripravljenih en kup torb-izgleda, kot da se odpravljamo za 1 teden:
- torba z malico (stehtani kruhi, vsak sadež,kašice za Lovra, servetki, nož, tehtnica, tabele z OH....), voda, čaj
- torba z insulinom-rezerve
torba z inzulinom-kar mora biti vedno pri roki
- Lovrova previjalna torba (ker danes bruha, imam 2 torbi-če bo tako bruhal, ga bo treba vsaj 15-krat preoblečt,..)
- pairologija od sladkorne
- moja malenkost (torbica)user posted image
--sem še kaj pozabila?????????????????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.1.2009 23:59:53   
aleksandra silvija
Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna.

Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.1.2009 23:59:57   
Anonimen
AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.1.2009 0:01:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image  - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.1.2009 0:03:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Veš, sem včasih tudi jaz to počela. Sedaj pa potrebujem toliko stvari. Je pa res, da ful iščem eno veeeeliko, prostorno, pregledno elegantno previjalno. Kamor bi lahko dala stvari od Lovra, jerneja in še kakšno svojo malenkost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.1.2009 0:04:04   
Anonimen

hiše - sva si sposodila katalog

jst mam tud v glavi, sam bo kr treba eno tipsko - bo najcenej

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?