Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:01:02
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Naša miš je začela škrtat z zobmi. naša muca tudi . IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz pa za tvoja - prideta na kosilo drug teden - bova z Lukcem skuhala kolerabo, pa koren, pa krompir, pa špinačo, pa bučke, pa... aja, drugega še nismo - no, pa hruško in jabolko za malico. Jutri se pa slišiva - cca kdaj?? Da ne bom slučajno zaspala s tamalim koleraba - fuj; koren - ne gre več; krompir - bljaaak; špinača - ogabno; bučke - neeee; hruška - tako-tako; jabolka - SUROVA NJAMMI (evo PA NE BO TREBA KUHAT ) sicer pa grem v šoping v SREDO; ti še javim KDAJ.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:07:19
|
|
|
|
Tina 28
|
No pa sem prebralo...hurabravo sproščen večerni čvek. Kleo...upam, da si dbila...pejd se naspat. Jaz si tud obljubljam, da bom šla prej spat...vsak dan si rečem, danes pa grem.(kot za dieto )..pa ni nič iz tega, ker se zvečer začne pri meni bolj dogajat...kot bi se mi energija dvakrat povečala. Sam čutim pa že posledice premalo spanja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:15:27
|
|
|
|
Tina 28
|
škripanje z zobmi: otrok se s tem sprošča...najpogosteje stres (kot bi grizel nohte, npr...alpa kot odrasli, ko morjo enga pržgat) Nejc je to počel pri dveh- treh letih, ko se je veza z bivšim zamajala....Prav obrusil si jih je...k sreči si lepo umivamo in ni gnilobe, saj je sklenino fajn načel. Je pa to zdaj že dve leti, ko jih pusti pri miru...me je skrbelo, da bo to navada za vedno in si bo tud stalne tko obrusu. Kako pomagat...ni recepta....razen nič stresa za otroke....to pa nikol dobro ne veš, kaj je vse njim stresno, tud če ni!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 škripanje z zobmi: otrok se s tem sprošča...najpogosteje stres (kot bi grizel nohte, npr...alpa kot odrasli, ko morjo enga pržgat) Nejc je to počel pri dveh- treh letih, ko se je veza z bivšim zamajala....Prav obrusil si jih je...k sreči si lepo umivamo in ni gnilobe, saj je sklenino fajn načel. Je pa to zdaj že dve leti, ko jih pusti pri miru...me je skrbelo, da bo to navada za vedno in si bo tud stalne tko obrusu. Kako pomagat...ni recepta....razen nič stresa za otroke....to pa nikol dobro ne veš, kaj je vse njim stresno, tud če ni! Se kar rogovilim ....Tina,pa to je grozno!!!samo stres,pa saj je se dojencek,pa drugac ful veseljakica,groza,groza,samo je res,da zadnje case pa niti ne skrta vec,prej pa zelo pogosto.Pa si ti ziher,da ni to pac tako,ker jim je vsec?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:22:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No pa sem prebralo...hurabravo sproščen večerni čvek. Kleo...upam, da si dbila...pejd se naspat. Jaz si tud obljubljam, da bom šla prej spat...vsak dan si rečem, danes pa grem.(kot za dieto )..pa ni nič iz tega, ker se zvečer začne pri meni bolj dogajat...kot bi se mi energija dvakrat povečala. Sam čutim pa že posledice premalo spanja. Čeeeer. Tina, jaz tudi moram spat. Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanje Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:38:35
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo pomiri se....saj pravim, da je pri doječkih verjetno že to dovolj, da se mu celo popoldne kukujaš...saj veš...ponoči premlevajo...Ne pomojem pri doječkih to ne velja...povedala sem izkušno z Nejcem in takrat sem to zvedla. Jaz mislim, da naši še odkrivajo, kaj jim polni goflice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:40:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem dala danes malo zelja, saj sem kuhala govnač...zaenkrat vse OK, pa je minilo že 10 ur. BELO ZELJE...ste spraševale nekatere
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:41:13
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanje Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava. A vidva tud nekaj gradita...?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:42:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanje Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava. To je luštno gledat . Od katerega biroja?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ampak sedaj sem lahko malo "fraj" in mi je škoda časa za spanje Jaz sem mojega čakala, da pride, je prinesel mapo s tipskimi načrti, pa zdej gledava. A vidva tud nekaj gradita...? še ne - počasi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija To je luštno gledat . Od katerega biroja? ingra
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:45:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz sem dala danes malo zelja, saj sem kuhala govnač...zaenkrat vse OK, pa je minilo že 10 ur. BELO ZELJE...ste spraševale nekatere Lovru sem danes dala papajo za popoldansko malico oob 15-ih, zvečer je nejkakrat bruhnil v loku. Pravzaprav spil malo leka in spet bruhal, malo čaja in spet in spet,.... Je kriva papaja ali ne? Hm, tudi ponoči je bruhal....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:49:03
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...upam, da se malemu vnese....kakorkoli boljš da daš papajo na stran...mogoče je pa kakšna viroza, ko pa zdaj tko klestijo naokoli. Nya...as gledata hiše ali stil notranje opreme. Kje dobiš kake prospekte? Midva naj bi kmal dobila papirje in verjemi mi, da mam hiško zrisano v glavi. Sem že 3D načrt risala, kje bodo knjige, pa rože...v glavnem v detajle....in pol spet iščem ideje in se izživljam nad papirjem. hočem, da bo popolno, če nas bo že na kant spravlo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:49:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija To je luštno gledat . Od katerega biroja? ingra potem imata enih 300 hiš za preučit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:51:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 AS...upam, da se malemu vnese....kakorkoli boljš da daš papajo na stran...mogoče je pa kakšna viroza, ko pa zdaj tko klestijo naokoli.--ufff, bi raje, da je kriva papaja. Je ne dobi več. Nya...as gledata hiše ali stil notranje opreme. Kje dobiš kake prospekte? Midva naj bi kmal dobila papirje in verjemi mi, da mam hiško zrisano v glavi. Sem že 3D načrt risala, kje bodo knjige, pa rože...v glavnem v detajle....in pol spet iščem ideje in se izživljam nad papirjem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:52:44
|
|
|
|
Tina 28
|
aha...sem že vidla, kaj gledata. no mi bomo kar sami mavto mešal...BTW jo znam, ker je bil oče zidar...na žalost zdaj ne more več zidati, ker je mel par let nazaj kap in D roka ne uboga. Se je pa fuluštimal, da ne bo pomote:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija To je luštno gledat . Od katerega biroja? ingra potem imata enih 300 hiš za preučit ja - sva že skor na koncu - 3 so nama pa všeč do zdej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Se kar jaz...sem ze zaprla rac.,pa me je tisto skrtanje tako razjedalo,da sem mogla pogledat,ce je kaj odgovorov....tina,tudi jaz mislim,da pri dojenckih to ni to,si me potolazila,ker zdaj ce bi skrtala,bi koj se sekirala,kaj je revici spet hudo . AS,jaz papaje se nisem dala,ceprav sem imela namem,mogoce je pri vas res to,upam. Pa se to povem...danes se je Meri prvic guncala,sama in z mano.Ji je bilo tolk vsec.Sva sli na ena otroska igrala,pa se dve puncki sta prisli,ju je tooolk opazovala...greva jutri spet. Tina,imas zs.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:57:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mi moramo biti ob 8-ih zjutraj v Lj. Še prej Patricio v šolo peljat, mož ima še nujne opravke preden gremo, na stopnišču imam pripravljenih en kup torb-izgleda, kot da se odpravljamo za 1 teden: - torba z malico (stehtani kruhi, vsak sadež,kašice za Lovra, servetki, nož, tehtnica, tabele z OH....), voda, čaj - torba z insulinom-rezerve torba z inzulinom-kar mora biti vedno pri roki - Lovrova previjalna torba (ker danes bruha, imam 2 torbi-če bo tako bruhal, ga bo treba vsaj 15-krat preoblečt,..) - pairologija od sladkorne - moja malenkost (torbica) --sem še kaj pozabila?????????????????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:59:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna. Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 23:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... zanimivo - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:03:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja . Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... Veš, sem včasih tudi jaz to počela. Sedaj pa potrebujem toliko stvari. Je pa res, da ful iščem eno veeeeliko, prostorno, pregledno elegantno previjalno. Kamor bi lahko dala stvari od Lovra, jerneja in še kakšno svojo malenkost.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...as gledata hiše ali stil notranje opreme. Kje dobiš kake prospekte? hiše - sva si sposodila katalog jst mam tud v glavi, sam bo kr treba eno tipsko - bo najcenej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?