|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
26.1.2009 22:28:24   
Anonimen
Sva bla z mojim na morju na Braču par let nazaj, pa so mel tam v vasi enga psa. So vsi govorili: on je ko beba, neče vam ništa. Ja, zakaj je pa pol renčal pa lajal nameuser posted image  - pes ma kosmata ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.1.2009 22:29:18   
Anonimen
Cist taka je,kot od nasih.Ful lepa.
Jaz pa pitbulovuser posted image ,ko kaksnega vidim,bi najrajs zbezala,pa se pes cuti oz.zavoha tvoj strah,tako da se delat ne mores,da te ni strahuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.1.2009 22:29:35   
Anonimen
didlinaa sej men so full lepi in tale je tud fuuulll lep, sam ko mi pride pa na 1 m pa zmrznem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.1.2009 22:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sva bla z mojim na morju na Braču par let nazaj, pa so mel tam v vasi enga psa. So vsi govorili: on je ko beba, neče vam ništa. Ja, zakaj je pa pol renčal pa lajal nameuser posted image  - pes ma kosmata ušesa.

Mogoce mu je bila tvoja "faca" antipaticna,al si se pa slabo prenarejalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.1.2009 22:31:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh dejte no, zlati prinašalec pa res ne naredi nič.user posted image

Evo, moja zadnja slika s trebuhom, 1 dan čez pdp.

.......

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 26.1.2009 22:38:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.1.2009 22:31:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mogoce mu je bila tvoja "faca" antipaticna,al si se pa slabo prenarejalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.1.2009 22:32:12   
slovenka
kleo, poglej zs...

Mi bi tudi imeli takega rumenega psa čez par let user posted image user posted image user posted image Sem se sprijaznila, da bo beba to rabila, čeprav jaz vidim samo oviro za potovanja v njem user posted image No, mamo na srečo tasta... Ampak bo moral tudi rože zalivat... Bogi, bogi...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.1.2009 22:33:56   
Anonimen
Didlinaa,to ni nic,moj je bil se 1x vecji,samo tistih slik ne morem nalozit,ker sem zgleda cd prec vrglauser posted image .Daj pokazi se kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.1.2009 22:35:03   
slovenka
Kaj pa te je zdaj pičlo, da si šla rovarit po teh slikah, Didlina? user posted image

Moram it, punce. Fajn bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.1.2009 22:37:30   
Anonimen
Evo še mene nosečko za 1 minuto

minila_

< Sporočilo je popravil nya -- 26.1.2009 22:40:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.1.2009 22:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kaj pa te je zdaj pičlo, da si šla rovarit po teh slikah, Didlina? user posted image

Moram it, punce. Fajn bodite!

Ja, s telefona sem jih dol dala. Nisem najdla tiste pc suite, da lahko daš dol slike, ker ko smo se selil, se je ful stvari nekam zgubilo.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.1.2009 22:39:49   
Anonimen
Nya,lepa slika.To si bila tudi ze pri koncu?

Slovenka hvala,vrnjenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.1.2009 22:40:45   
Anonimen
Ja, kak tedn pred pdp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.1.2009 22:41:37   
Anonimen
Tako  je naša Sara uživala v vožnji v lupinici.

user posted image

nya, lepa si bla s trebuhom. Men se vidi, da sem šla skor 30 kil gor.user posted image Pa še zdej jih mam mal čez 20 viška.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.1.2009 22:42:22   
Anonimen

Evo še mene nosečko za 1 minuto

minila_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober komentar:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.1.2009 22:43:49   
Anonimen
Pa res uzivauser posted image .Ampak Didlinaa,Sara je pa cisto tvoja,da ti je lahko tako podobna,prav neverjetno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.1.2009 22:51:05   
Anonimen

Pa res uzivauser posted image .Ampak Didlinaa,Sara je pa cisto tvoja,da ti je lahko tako podobna,prav neverjetno.

Neeeee, niti malo mi ni več podobna.user posted image Je izrezani oči, bi mogla ti videt njegovo sliko, ko je bil mali, isti fris, poteze, spake...user posted image
Ko se je Sara rodila je bila pa čisto po meni. Smo gledali mojo sliko, ko sem se rodila, kot bi bila jaz.user posted image To je blo ene 2 meseca, pol pa konc. Poteza čist drugačna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.1.2009 22:53:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Neeeee, niti malo mi ni več podobna.user posted image Je izrezani oči, bi mogla ti videt njegovo sliko, ko je bil mali, isti fris, poteze, spake...user posted image
Ko se je Sara rodila je bila pa čisto po meni. Smo gledali mojo sliko, ko sem se rodila, kot bi bila jaz.user posted image To je blo ene 2 meseca, pol pa konc. Poteza čist drugačna.

A tako...najprej cist tvoja,zdaj cist njegova...kameleonuser posted image ...samo pazi,da ne bo nazadne cist od...................................................postarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.1.2009 22:54:01   
Anonimen
Sam kolk se spremenijo zlo hitro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.1.2009 22:54:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni za zgrešit, res ne.user posted image

Sej drgač moja je spredej, njegova pa zadej, pa sva si glih oba.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.1.2009 22:55:54   
Anonimen

Ja, naša se je ful hitro. tast je skoz govoru, da ni nič očitu podobna. Pa sem mu rekla, da če je nebi videl vsaj 2 dni, pa bi videl razliko, kok se je spremenila. Je čist nor nanjo, pa še prvi vnuk pa to.Jo mora videt vsak dan.Pol pa zadnjič povleče slike od svojga sina, pa je vidu kolk je ura.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.1.2009 22:56:25   
Anonimen
Grem pocasi spat,sem mal neprespana.Hvala za cvek in pomocuser posted image ,pa lahko nocuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.1.2009 22:57:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, naša se je ful hitro. tast je skoz govoru, da ni nič očitu podobna. Pa sem mu rekla, da če je nebi videl vsaj 2 dni, pa bi videl razliko, kok se je spremenila. Je čist nor nanjo, pa še prvi vnuk pa to.Jo mora videt vsak dan.Pol pa zadnjič povleče slike od svojga sina, pa je vidu kolk je ura.user posted image

Fino,da je tolk navdusen nad njouser posted image ,to bo razvajenkauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.1.2009 22:59:30   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Čer

ej, babe tuki vam pošiljam en rek, da vas mal v dobro voljo spravim user posted image

Karkoli podariš ženski, bo to obogatila.
Če ji podariš spermo, ti bo podarila otroka.
Če ji podariš hišo, ti bo ona podarila dom.
Če ji boš dal špecerijo, boš dobil kosilo.
Če ji boš podaril nasmeh, ti bo podarila srce. Vse kar dobi, pomnoži in poveča.
Se pravi, če ji boš sral, se pripravi, da pokasiraš tone dreka.

user posted image

povečano na A4...plastificirano in bo romalo nekam na vidno mestouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.1.2009 23:00:03   
Anonimen
No, pa lahko noč. mirno predvsem.user posted image

Jaz pa tud grem v miževo. Si oblublam že par dni, da moram hodit spat pred 23, pa evo, spet ni ratalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?