Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:03:29
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, ZS
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:09:00
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer ej, babe tuki vam pošiljam en rek, da vas mal v dobro voljo spravim Karkoli podariš ženski, bo to obogatila. Če ji podariš spermo, ti bo podarila otroka. Če ji podariš hišo, ti bo ona podarila dom. Če ji boš dal špecerijo, boš dobil kosilo. Če ji boš podaril nasmeh, ti bo podarila srce. Vse kar dobi, pomnoži in poveča. Se pravi, če ji boš sral, se pripravi, da pokasiraš tone dreka.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša miš je začela škrtat z zobmi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Naša miš je začela škrtat z zobmi. Sam men je to tko grozno res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Naša miš je začela škrtat z zobmi. Sam men je to tko grozno res Ja, slišat je res grozno. Komaj ji je pokukal zobek ven zgoraj, je že začela škrtat z njim. Je komaj zdej zaspala revca. Kar joka in joka, tolk jo boli tole izraščanje, sploh, ko gre tolk zob naenkrat ven. Jest sem pa tud crknjena danes.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:36:23
|
|
|
|
babysolza
|
Saša, sam je pa menda to res. Nič, jaz se odpravljam v mižule. Mirno noč!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:38:40
|
|
|
|
polly80
|
mtinca-hvala za lepe želje glede ..tvoja lana je tak cuuuukrrrr RMRM-upam,da ste izvedli lepe novičke na pregledu,za lukasa ,pa seveda ve najboljše lahko noč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:39:56
|
|
|
|
polly80
|
aja,saša ,je treba mal popestrit ta naš forum s smehom,ja..kakšne debate so res ,ampak tako pač je...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Čer ej, babe tuki vam pošiljam en rek, da vas mal v dobro voljo spravim Karkoli podariš ženski, bo to obogatila. Če ji podariš spermo, ti bo podarila otroka. Če ji podariš hišo, ti bo ona podarila dom. Če ji boš dal špecerijo, boš dobil kosilo. Če ji boš podaril nasmeh, ti bo podarila srce. Vse kar dobi, pomnoži in poveča. Se pravi, če ji boš sral, se pripravi, da pokasiraš tone dreka. Sam tale zadnji nekak ne spada sem not.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 21:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya,pogledala,super res,vse na enem mestu.Najlepsa hvala. RMRM,hvala tudi tebi. Se posebej bi se rada zahvalila,vsem ki me poznajo,moji mami,sestri,sosedi,psu.......zdaj pa zezam ,se mi ze malo boljsa . Didlinna,moja skrta odkar ima prvi zob.Takrat sicer se ni mogla,pa se je zato pacila in usta postrani vlekla-kar dela se zdaj. Skrta pa enkrat vec,drugic manj.Ne vem zakaj in kako se lahko tako majhnega otroka odvadi,ker menda,da je to zelo nezdravo...ce ktera kaj vec ve...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:10:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,pogledala,super res,vse na enem mestu.Najlepsa hvala. RMRM,hvala tudi tebi. Se posebej bi se rada zahvalila,vsem ki me poznajo,moji mami,sestri,sosedi,psu.......zdaj pa zezam ,se mi ze malo boljsa . Didlinna,moja skrta odkar ima prvi zob.Takrat sicer se ni mogla,pa se je zato pacila in usta postrani vlekla-kar dela se zdaj. Skrta pa enkrat vec,drugic manj.Ne vem zakaj in kako se lahko tako majhnega otroka odvadi,ker menda,da je to zelo nezdravo...ce ktera kaj vec ve... Sem ful vesela, da ti gre na bolje, pogrešam tvoj humor, ker me znaš ful spravit v smeh, dej bejba no, ne obupat, mi te mamo radi!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se posebej bi se rada zahvalila,vsem ki me poznajo,moji mami,sestri,sosedi,psu.......zdaj pa zezam ,se mi ze malo boljsa . Uf, takega humorja imaš ti veliko v sebi, sam napisat ga moraš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya - jaz sem pa to knjigico Božič pri medvedkih kupila za darilo eni punčki, ki je stara 2 leti in ji je tako fajn. Po nasvetu od Kleo, da imajo take rade puzzle... RMRM - samo bo sigurno zelo kmalu sedel, pa bo, ne rabiš druge banjice. Naša se je v zadnjem tednu fulll popravila pri sedenju in sedaj že v banjici sama sedi, pa celo skledico igračk ji morava notri usipati, da ima kaj delati, ker še ne razume poante, da se samo uležel v vodo in uživaš - naš tudi ne ja tole knjigico je dobil od moje mami - sam puzlov še nismo dal ven - še ni pogruntal HB IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Polly, hvala, zdaj vsaj vem, da se mu ne reče traktor tukaj maš tud http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=356&ParentClassID=29 babysolza, slovenka, mtinca Vita, Sofija in Lana so carice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se posebej bi se rada zahvalila,vsem ki me poznajo,moji mami,sestri,sosedi,psu.......zdaj pa zezam ,se mi ze malo boljsa . Uf, takega humorja imaš ti veliko v sebi, sam napisat ga moraš. in - kolk je pa star?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,pa hvala tudi vama,Sasa,Didlinaa... .....sasa,to ti uno,papez ma vas rad...mal kopy mahen...sem se Merine cunce oprane obesla,da bo mel revica kaj za oblect
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa za zlikat 2 stroja, en se še pere. Ej, dns sem komej dala slike iz telefona dol, vam pokažem kako je tamala naša že kazala fakiča stara 1 dan.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se posebej bi se rada zahvalila,vsem ki me poznajo,moji mami,sestri,sosedi,psu.......zdaj pa zezam ,se mi ze malo boljsa . Uf, takega humorja imaš ti veliko v sebi, sam napisat ga moraš. in - kolk je pa star? Saj ga nimam,ce bi ga pa...bil bi ze kar v letih...no,ga imajo nasi,prinasalca ima 8let.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - jaz se priporočam tudi za tvoja mnenja..... . Jaz pa za tvoja - prideta na kosilo drug teden - bova z Lukcem skuhala kolerabo, pa koren, pa krompir, pa špinačo, pa bučke, pa... aja, drugega še nismo - no, pa hruško in jabolko za malico. Jutri se pa slišiva - cca kdaj?? Da ne bom slučajno zaspala s tamalim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz mam pa za zlikat 2 stroja, en se še pere. Ej, dns sem komej dala slike iz telefona dol, vam pokažem kako je tamala naša že kazala fakiča stara 1 dan. dej dej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zlato prinašalko mam pa tud jest.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa bojim psov full.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz mam pa za zlikat 2 stroja, en se še pere. Ej, dns sem komej dala slike iz telefona dol, vam pokažem kako je tamala naša že kazala fakiča stara 1 dan. Ojoj ,od kje le je pobrala ,da povem kaj je nasa kazala,bom raj kar z malo napisala....hitlerjev pozdrav,res in to non stop,mi je blo smesno po drugi strani pa tle v nemciji,bi se kdo mislil da sem naci
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zlato prinašalko mam pa tud jest. Ah dej no,to imas ti le v glavi . Nya,tudi jaz grem kar bolj tresoca mim,ko srecam kaksnega vecjega.Tolk se bere o napadih,da se jih tudi bojim,ceprav jih obozujem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, jaz se sam rotvajlerjev bojim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 22:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
...........
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 26.1.2009 22:29:53 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?