|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
27.1.2009 0:04:06   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image  - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj, jaz rabim OMARO.user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj s sabo vlečem stvari vsaj za 1 omarouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.1.2009 0:04:09   
Anonimen

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosimuser posted image ) vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image  - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo

Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je staruser posted image ??????user posted image ???????user posted image user posted image user posted image user posted image ???..........................aja,PESuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.1.2009 0:05:41   
aleksandra silvija

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosimuser posted image ) vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je staruser posted image ??????user posted image ???????user posted image user posted image user posted image user posted image ???..........................aja,PESuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, vsaj malo smeha pred spanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.1.2009 0:06:02   
Tina 28

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.1.2009 0:06:08   
Anonimen

Sam res včasih kej napišemo, pol pa kdo drug prebere, je pa unouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.1.2009 0:07:23   
Anonimen
Ja,prav res.teli smeski razturajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na,pa se maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...auva,prstuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.1.2009 0:07:57   
Tina 28
aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je trebauser posted image

http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php

sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.1.2009 0:08:07   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjajuser posted image

Škrtanje z zobmi, grizenje nohtov....naša Patrcia je pri ene 5-ih začela nohte grist.  Intenzivno. lani prenehala. Še sedaj ne morem verjeti, da je res. Je imela tako živo zagrižene.....sem se tudi sekirala zaradi njenih morebitnih travm.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.1.2009 0:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna.

Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.

Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonikauser posted image  - majo skor vse.

kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice

Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.1.2009 0:08:48   
aleksandra silvija

Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna.

Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa res.

Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonikauser posted image  - majo skor vse.

kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.1.2009 0:10:30   
aleksandra silvija
Tina, ti si 100% perfekcionistkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.1.2009 0:10:53   
Anonimen

RAZUMEM!!!!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.1.2009 0:12:34   
Anonimen

aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je trebauser posted image

...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsijeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.1.2009 0:13:45   
Anonimen
Zdaj pa res grem,lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.1.2009 0:15:03   
Tina 28
v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregleduser posted image

Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psihouser posted image .

Že zdaj ma skoz ene ideje, kako kaj obrnt, kje bo kakšna polička...dom mi je važen! moj pa pol žaga pa šrauba. user posted image mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duškauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.1.2009 0:15:53   
aleksandra silvija
Lahko noč vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače še urico počakam, si nato pogledam kak film na HTV, vmes dojim in merim sladkor, pa mi sploh ne bo treba spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.1.2009 0:17:12   
Tina 28

...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsijeuser posted image

Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.1.2009 0:19:12   
aleksandra silvija

v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregleduser posted image To se mi kar dozdeva, jauser posted image user posted image user posted image .

Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psihouser posted image .

mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duškauser posted image --Ti, kje piše, da ne? Čeprav se mi zdi, da nekdo, ki je tako predan opremi svojega DOMA  in vsemu kar spada zraven, mu tudi profesionalni opremljevalec težko kaj svetuje.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.1.2009 0:20:13   
aleksandra silvija

Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.1.2009 0:20:51   
aleksandra silvija
Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.1.2009 0:21:44   
Anonimen

Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav.user posted image

ja, moja tud ne user posted image user posted image user posted image

Lahko noč bejbe - ajde gremo v mižule

Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.1.2009 0:22:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

se podpisem pod AS...ampak Tina,pr,viset,gosa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,AS,moja ura tut zezauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.1.2009 0:24:34   
Anonimen
je mislila goša zihr- nde Tina?

no zdej pa res lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.1.2009 0:25:38   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.1.2009 0:26:22   
Anonimen

ja sej,kaj pravim jaz...gosa a ne??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?