Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:04:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... zanimivo - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo Saj, jaz rabim OMARO. Vsaj s sabo vlečem stvari vsaj za 1 omaro
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosim ) vse zbasem,je vedno tolk nabita... zanimivo - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je star ?????? ??????? ???..........................aja,PES
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:05:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosim ) vse zbasem,je vedno tolk nabita... zanimivo - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je star ?????? ??????? ???..........................aja,PES No, vsaj malo smeha pred spanjem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:06:02
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosim ) vse zbasem,je vedno tolk nabita... zanimivo - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je star ?????? ??????? ???..........................aja,PES Sam res včasih kej napišemo, pol pa kdo drug prebere, je pa uno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,prav res.teli smeski razturajo na,pa se mal ... .. ...auva,prst
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:07:57
|
|
|
|
Tina 28
|
aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je treba http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:08:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjaj Škrtanje z zobmi, grizenje nohtov....naša Patrcia je pri ene 5-ih začela nohte grist. Intenzivno. lani prenehala. Še sedaj ne morem verjeti, da je res. Je imela tako živo zagrižene.....sem se tudi sekirala zaradi njenih morebitnih travm.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna. Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje. Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonika - majo skor vse. kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:08:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna. Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje. To pa res. Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonika - majo skor vse. kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:10:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina, ti si 100% perfekcionistka .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jerneja .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita... Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjaj RAZUMEM!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je treba http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem! ...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsije
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa res grem,lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:15:03
|
|
|
|
Tina 28
|
v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregled Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psiho . Že zdaj ma skoz ene ideje, kako kaj obrnt, kje bo kakšna polička...dom mi je važen! moj pa pol žaga pa šrauba. mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duška
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:15:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko noč vsem. Drugače še urico počakam, si nato pogledam kak film na HTV, vmes dojim in merim sladkor, pa mi sploh ne bo treba spat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:17:12
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je treba http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem! ...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsije Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:19:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregled To se mi kar dozdeva, ja . Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psiho . mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duška --Ti, kje piše, da ne? Čeprav se mi zdi, da nekdo, ki je tako predan opremi svojega DOMA in vsemu kar spada zraven, mu tudi profesionalni opremljevalec težko kaj svetuje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:20:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je treba http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem! ...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsije Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:20:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav. ja, moja tud ne Lahko noč bejbe - ajde gremo v mižule
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je treba http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem! ...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsije Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo se podpisem pod AS...ampak Tina,pr,viset,gosa..... ,AS,moja ura tut zeza
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
je mislila goša zihr- nde Tina? no zdej pa res lahko nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:25:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya je mislila goša zihr- nde Tina? no zdej pa res lahko nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 0:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya je mislila goša zihr- nde Tina? no zdej pa res lahko nočko ja sej,kaj pravim jaz...gosa a ne??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?