Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. pozdravček še od mene. mi ne znese, da bi kaj več kramljala. pa tud volje nimam. zdaj sme se spet več ukvarjala s sabo, ker je blo z mojim psihičnim zdravjem spet slabše. a gremo močni naprej.. torej, naša piška miška sicer spi kar se tiče krčkov boljše, a se velikokrat vseeno zbudi, da papca. pa tud se mi zdi, da rabi veliko bližine.. kar se tiče razvoja, Tara se še vedno ne plazi. je bila patronažna pri nas par dni nazaj. in je rekla, da je super razvita, le kar se tiče plazenja, ne.. ker jo dajemo premalo na tla. namreč največ je na rokah, sedi v stolčku, na sedežni.. in v hodici.. ampka je napaka. tko,da jo sedaj dajeva največ na tla. je pa res, da je govorno zelo razvita. saj zelo lepo govori..papa, ata, mama, baba, .. in tudi pomaha, pokaže, kako je velika, odkima.. tko,da ni bojazni. Naš Gal se še tudi ne plazi. pa za klepetanje in mahanje, kimanje... se bom poskusila kaj več javljat. Ko ti bo zneslo se le javi, saj smo vesele tvojega oglašanja. zobarju sme se končno naročila.. pa 24urn merilec krvnega tlaka sem imela in upam,da pritisk ni bil previsok..moram do osebne zdravnice, skratka dolgčas.. veliko mislim na vas.. Tudi me se velikokrat spomnimo nate. lep večer.