|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
25.1.2009 12:12:35   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image ,

no sej je že kar dober danuser posted image . Kot vidite zadnje dni res nikakor ne najdem časa za računalnik, vedno je nekajuser posted image , ampak obljubim ko bom v službi bom marsikatero pihnila v postihuser posted image user posted image .

Drugače pa vidim, da kar pridno čvekateuser posted image , špelin@ vidim, da Grgegi še kar ne pančka pridnouser posted image user posted image , upam da se vam kmalu izboljša stanje nespanja-drugač pa če misliš, da se Gregi nekaj boji, ti lahko še jaz eno čira čaro predlagam, jaz sem svojo miško pri 3 mescih peljala, če te zanima povej bom kej več napisala, samo itak vidim, da ste že vse sorte probal pa nič ne nucauser posted image . Drži seuser posted image user posted image user posted image .

Estrella: je Alči boljše?  Vidim, da ste dobile novo čvekico, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image , boš mogla bit kar hitra, ker majčice tu gor razturajouser posted image . Aurora, vidim da tudi vi kupujet avto, a to bosta novga vzela? Jaz sem danes svojga poslala na lov za avtom, smo včeraj šli tri FORD MONDEOTE pogledat, sam moj fotr itak kr neki komplicira, tako danes sem se temu izognila, in naj deci izberejo, ker jaz se itak ne razumem v avte čisto ničččuser posted image , drugal mi je pa krasen-ogromeeeeeennnn tale monedo, upam da tega pripelje domovuser posted image , ali pa tazga ki ga ima Sesil, saj ne vem kako se mu rečeuser posted image . **** super slikcauser posted image user posted image , lepa družinca. Tvoj user posted image pa fuuul mlad zgledauser posted image , pa tudi ti superca zgledašuser posted image , tašča je pa zakon, me spominje na naše gospe v Bosniuser posted image . Kasso vauuuuuuser posted image Varja se je pa čist spremenila, prava mala babncauser posted image , kako je s tvojim zdravjem? Si OK?. Kje se pa Barbaw skrivauser posted image , Tally vidim, da mali čupko uživala v družbi fantkovuser posted image , sam ne vem čigavi souser posted image . Kako je pa s TILČI in njenim princom, sta že doma?? SS vidim, da Manca ga tudi še kar biksa ponoči s spanjem, user posted image user posted image .

Tako nekak sem malo po spominu komentirala.

Drugač pa pridne bodite čvekice in se javim ko bo cajtuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
25.1.2009 12:35:34   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

****: luštne slikiceuser posted image user posted image

OOOO kakšen avtaruser posted image , a si tud takega razpoloženja? Če ja se spokam z RRuser posted image

taka sem ponavadi ko me ti moji 3deci razkurijouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1752
25.1.2009 12:36:41   
mafi
sem šla en krog z vozčkom in vam morem povedat da je prav pasaluser posted image , zdej grem kuhat pa zelenjavno juho, pa da vidim če bo Filip zagrabil

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.1.2009 12:38:09   
mafi

Tako, jaz sem grešilauser posted image  Možek je spekel neke piškote s kokosom in koščki čokolade in sem si jih privoščila, saj so bili mnamiiii

ti ti grešnicauser posted image user posted image user posted image user posted image , a bojo danes posti padal zdej k si povna piškotkovuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.1.2009 12:39:01   
Anonimen

BRINA IN GAL

VSE NAJBOLJŠE
ZA 8 MESECEV

user posted image

ANA

TUDI TEBI VSE NAJ NAJ
 ZA 9 MESECEV!

user posted image

tudi od nas vse najboljše vsem današnjim slavljencemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.1.2009 12:39:57   
Anonimen

sem šla en krog z vozčkom in vam morem povedat da je prav pasaluser posted image , zdej grem kuhat pa zelenjavno juho, pa da vidim če bo Filip zagrabil

Jaz bom tudi šla samo da se moja princeska zbudi, končnooo smo brez dežjauser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.1.2009 12:40:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

grem pogledat kaj je z filipom še kar spi

he he user posted image user posted image user posted image za avatar

user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.1.2009 12:40:50   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz bom tudi šla samo da se moja princeska zbudi, končnooo smo brez dežjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kr pejta dokler ni dežjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.1.2009 12:41:46   
Estrella*

Tako, jaz sem grešilauser posted image  Možek je spekel neke piškote s kokosom in koščki čokolade in sem si jih privoščila, saj so bili mnamiiii

ti ti grešnicauser posted image user posted image user posted image user posted image , a bojo danes posti padal zdej k si povna piškotkovuser posted image user posted image

Če boš kaj pomagala, drgač ne bo ničuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
25.1.2009 12:43:07   
Estrella*
nekam počasi lezem proti moji upokojitviuser posted image

Drugače je pa barbaw napisala, da niso ravno njeni dnevi in , da malo počiva od RR in nabira novih moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
25.1.2009 12:44:08   
mafi

Če boš kaj pomagala, drgač ne bo ničuser posted image

upam da bomuser posted image ,a bi mi zdej dobr prišel en pikotek s kokosom in čokolado, bi bili že danes na 13user posted image user posted image
ne vem kdaj bo šel Filip spat , ker mi je danes sumljivo dolgo spal kar 13uruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1761
25.1.2009 12:44:44   
mafi

Drugače je pa barbaw napisala, da niso ravno njeni dnevi in , da malo počiva od RR in nabira novih moči.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
25.1.2009 12:51:06   
nia5

user posted image user posted image user posted image , včasih pa paše ko user posted image ne?
Moj pa je danes skuhal celo kosilo, včeraj je že juhico naredo (zelenjava, fižol-zmiksano), danes pa pečene perutničke in gornji deli beder in pečen krompir, solata, pa še palačinke za sladico (Estrella a se ti kaj luštajo user posted image )

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
25.1.2009 12:57:29   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana a ti Nejcu kar daš Calpol?

JA. zakaj pa ga ne bi smela dat ? sej to je za otroke..v lekarni mi je rekla da ga lahko dam 1-3 žličke na dan...jst mu ga dam le ko je res neznosno, včeri je bil tak primer, sploh ni mogu zaspat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
25.1.2009 12:57:31   
jana81

o bravo možekuser posted image ...jst pa delam, no že pečem pico

Neposredna povezava do sporočila: 1765
25.1.2009 12:57:40   
jana81

čwe misliš pol nehat čvekat, pol ti ne bomo pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
25.1.2009 13:35:50   
nia5
A se vse bulate s kosilom user posted image user posted image user posted image , grem zaj jaz tudi zmazat  user posted image mojstrovino (ful dobro namreč kuha) user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
25.1.2009 13:51:31   
aurora28

Trikrat hura za možeka user posted image user posted image user posted image

Jana ok, hvala, ker meni je v lekarni rekla, da se Calpol daje samo ob vročini.

Edinaos kateri letnik pa vidva gledata avte?  Moja svakinja ima Ford mondeota in je kar velik avto, imata pa karavana.

Ja, midva bova kupila čisto novega Berlingota, ga nama bodo po naročilu naredili in bova čakala 2 meseca, ker sva se odločila še za določene pakete.  

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
25.1.2009 14:19:41   
Estrella*
Alja noče kosil jest, kljub temu, da je pojedla le malo sadja, sedaj tud kosila ni pojedla več kot kakih 100guser posted image  Očitno čaka na mlekouser posted image

Jaz sem si pa danes privoščila in gledala smučanje od A do Ž

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
25.1.2009 14:46:35   
*Tiana*
V kolikor imaš minuto časa, bi te prosila, če lahko izpolneš peticijo na strani:

http://www.cervicalcancerpetition.eu/

Ne bo ti vzelo veliko časa, lahko pa tvoj podpis veliko spremeni. Evropski parlament se je odločil, da podpre uvedbo cepiva proti raku na materničnem vratu, v kolikor se bo po celi Evropi zbralo miljon podpisov. Trenutno jih je zbranih okoli 250 tisoč, kar je že četrtina. Če se zbere potrebnih miljon podpisov, se bo uvedlo cepljenje za deklice v starosti okoli 9-12 let v programih nacionalnega cepljenja (kar seveda pomeni, da bo zastonj).

Neposredna povezava do sporočila: 1770
25.1.2009 14:52:40   
*Tiana*
Joooo, spet mi ga Firefox neki biksa....kr ena čudna oblika okna za pisanje postov je ratala....moram reštartat kompjuter, potem pa upam da uspem kaj pokomentirat....čao

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
25.1.2009 14:55:32   
aurora28

Alja noče kosil jest, kljub temu, da je pojedla le malo sadja, sedaj tud kosila ni pojedla več kot kakih 100guser posted image  Očitno čaka na mlekouser posted image

Jaz sem si pa danes privoščila in gledala smučanje od A do Ž

Jaz sem zadnjič gledala, ko je pri smuku en smučar tak grozno padel, joj me je kar vse zabolelo ko sem ga videla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
25.1.2009 15:01:52   
Anonimen
Hvala vsem za lepe besede...
user posted image

A ve boste, ko boste sle v sluzno kar pozabile tale RR? Al kaj ti to Estrella grozis o upokojitvi???user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
25.1.2009 15:18:22   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image

A ve boste, ko boste sle v sluzno kar pozabile tale RR? Al kaj ti to Estrella grozis o upokojitvi???user posted image user posted image

**** jaz že zdaj nimam časa, kaj pa bo potem ko bo služba, pojma nimam user posted image Ampak sej bo nekak, veš, ko bodo otroci večji in se bodo sami igrali user posted image , ne bodo jezili mamic in očetov user posted image user posted image in bo časa za RR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
25.1.2009 15:23:45   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image

Jst vem in bom poskusla bit kadar bom imela čas, ne mislim pa kar zapustit vasuser posted image 100% da ne.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?