Anonimen
|
Dobro jutro , no sej je že kar dober dan . Kot vidite zadnje dni res nikakor ne najdem časa za računalnik, vedno je nekaj , ampak obljubim ko bom v službi bom marsikatero pihnila v postih . Drugače pa vidim, da kar pridno čvekate , špelin@ vidim, da Grgegi še kar ne pančka pridno , upam da se vam kmalu izboljša stanje nespanja-drugač pa če misliš, da se Gregi nekaj boji, ti lahko še jaz eno čira čaro predlagam, jaz sem svojo miško pri 3 mescih peljala, če te zanima povej bom kej več napisala, samo itak vidim, da ste že vse sorte probal pa nič ne nuca . Drži se . Estrella: je Alči boljše? Vidim, da ste dobile novo čvekico, dobrodošla , boš mogla bit kar hitra, ker majčice tu gor razturajo . Aurora, vidim da tudi vi kupujet avto, a to bosta novga vzela? Jaz sem danes svojga poslala na lov za avtom, smo včeraj šli tri FORD MONDEOTE pogledat, sam moj fotr itak kr neki komplicira, tako danes sem se temu izognila, in naj deci izberejo, ker jaz se itak ne razumem v avte čisto niččč , drugal mi je pa krasen-ogromeeeeeennnn tale monedo, upam da tega pripelje domov , ali pa tazga ki ga ima Sesil, saj ne vem kako se mu reče . **** super slikca , lepa družinca. Tvoj pa fuuul mlad zgleda , pa tudi ti superca zgledaš , tašča je pa zakon, me spominje na naše gospe v Bosni . Kasso vauuuuu Varja se je pa čist spremenila, prava mala babnca , kako je s tvojim zdravjem? Si OK?. Kje se pa Barbaw skriva , Tally vidim, da mali čupko uživala v družbi fantkov , sam ne vem čigavi so . Kako je pa s TILČI in njenim princom, sta že doma?? SS vidim, da Manca ga tudi še kar biksa ponoči s spanjem, . Tako nekak sem malo po spominu komentirala. Drugač pa pridne bodite čvekice in se javim ko bo cajt
|