nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. pozdravček še od mene. mi ne znese, da bi kaj več kramljala. pa tud volje nimam. zdaj sme se spet več ukvarjala s sabo, ker je blo z mojim psihičnim zdravjem spet slabše. a gremo močni naprej.. torej, naša piška miška sicer spi kar se tiče krčkov boljše, a se velikokrat vseeno zbudi, da papca. pa tud se mi zdi, da rabi veliko bližine.. kar se tiče razvoja, Tara se še vedno ne plazi. je bila patronažna pri nas par dni nazaj. in je rekla, da je super razvita, le kar se tiče plazenja, ne.. ker jo dajemo premalo na tla. namreč največ je na rokah, sedi v stolčku, na sedežni.. in v hodici.. ampka je napaka. tko,da jo sedaj dajeva največ na tla. je pa res, da je govorno zelo razvita. saj zelo lepo govori..papa, ata, mama, baba, .. in tudi pomaha, pokaže, kako je velika, odkima.. tko,da ni bojazni. se bom poskusila kaj več javljat. zobarju sme se končno naročila.. pa 24urn merilec krvnega tlaka sem imela in upam,da pritisk ni bil previsok..moram do osebne zdravnice, skratka dolgčas.. veliko mislim na vas.. lep večer. Lepo to, da si se po dolgem času spet javila. Sej moj Vid se tud ne plazi ( se kr nekako noče), sedeti zna pa tud noče, kr rit spodnaša k da je nebi meu . Jst ga skoz dajem na tla pa prej k so ble spodej deke ni hotel kaj preveč bit, pol sm pa kupla puzzle (une pence za na tla) in zdej je več na tleh kokr v hodulci. Naš je tud eno velko čebrnalo. Naučila sm ga že veliko, tud p.i.z.d.a.r.i.j.e. ( polizat krožnik, give me five,...). Boš vidla tud najina dva hroščka bosta enkrat se plazila. Mogoče bosta prej shodila k se plazla, nikol ne veš. Pridna bodi, objemi tvojo Taro. Ja te puzle so zakon, mi smo nabavli kar duple tako da ima ful placa pa ji še kr uspe dol zlest . Naša pa se plazi rukverc, zgleda da ji je tako lažje. Najbolj pa sem bla vesela, ko se je pred enimi 14 dnevi postavla iz ležečega v sedeči položaj in od takrat to počne kot za šalo. Ja ko se bojo začeli plazit pol še bo le , jih ne bomo folgale merkat
|