|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
25.1.2009 15:26:53   
*Tiana*
Ah, še kr isto...kr neki...nč bom pa tkole probala pisat

Naša dva sta še kar bolana, a gre že na bolje...oba imata virozo...tamala zaradi tega skor nič ne sliši, ker ma posledično še odebeljene mandlje user posted image in ji maši vse skupaj

sploh ne vem kje naj začnem komentirat, bom kr mal skakala....mafi dober avatar si si naštimala user posted image ....Estrella lepo da si si lahko privoščila nekaj oddihauser posted image + dobre piškote...mmmm jaz bi tudi.... jana, aurora jaz tud dam malemu Calpol če ga zobki full matrajo, predvsem zvečer ker kar ne more zaspat zarad tega .... upam da si barbaw čimprej nabere novih moči user posted image .... BRINA, GAL in ANA vse najboljše za obmesečnice user posted image user posted image user posted image ....oooo edinaos, lepo da si se spet javila...za avto boš pa verjetno vseeno imela ti zadnjo besedo, aneuser posted image ....ojej, špelin@ kako bi ti rada znala pomagat da bi Gregi bolje spal...pa pojma nimam kaj bi še lahko probali...pošiljam ti veliko energije, potrpežljivosti in moči za nadaljnje boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mmmmm ****, slastna zgleda tale torta, vauuu kakšni cukrčki...a se mi samo zdi, a sta si Patrik in Omar kar dost podobna....skupaj pa tudi dobro zgledate, taka srečna familija bi rekla....

oh, mali se je zbudil, mogoče mi še kasneje kaj uspe rečt....do takrat pa uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
25.1.2009 15:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Naša dva sta še kar bolana, a gre že na bolje...oba imata virozo...tamala zaradi tega skor nič ne sliši, ker ma posledično še odebeljene mandlje user posted image in ji maši vse skupaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje bubancke.

****, slastna zgleda tale torta, vauuu kakšni cukrčki...a se mi samo zdi, a sta si Patrik in Omar kar dost podobna....skupaj pa tudi dobro zgledate, taka srečna familija bi rekla....

Ja res sta si podobna in nikjer kaj na veliko ne razlagamo, da sta si pol brata. Moj moz vedno rece da so vsi trije njegovi.user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
25.1.2009 16:14:53   
špelin@
Brez zamere, danes sem na nuli z energijo in mi sproti uhaja iz glave vse, kar sem želela komentirat user posted image

Soncnica Sandra ***, žal mi je, ker ga tudi Manca takole sračka ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Drugače pa je Tilči včeraj pisala malo pred poldnevom, da še vedno čakajo vizito user posted image . da je na Jesenicah zapadlo cca.5cm snega in da je Tilen celo noč kašljal.

Danes pa sporoča:
Naša noč je bla za en K...., se je vrnil stari Tilen, ki se crklja pri mamici. Se že ful izkašljuje, iz noska mu gre ful ven.

Dajmo, Tilen, še malo in se boš izmazal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Drugače pa vidim, da kar pridno čvekateuser posted image , špelin@ vidim, da Grgegi še kar ne pančka pridnouser posted image user posted image , upam da se vam kmalu izboljša stanje nespanja-drugač pa če misliš, da se Gregi nekaj boji, ti lahko še jaz eno čira čaro predlagam, jaz sem svojo miško pri 3 mescih peljala, če te zanima povej bom kej več napisala, samo itak vidim, da ste že vse sorte probal pa nič ne nucauser posted image . Drži seuser posted image user posted image user posted image .

Saj veš, da me zanima čisto vse, kar ima najmanjšo možnost uspeha, prosim te, povej mi več o tem user posted image
Za vse male in velike uspehe user posted image user posted image user posted image
Za vse drage moje srčice user posted image user posted image user posted image , za vaše sončke pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
25.1.2009 16:26:04   
Srčekgirll
Ampak je dns eno velko zatišje tuki gor. Kje pa ste vse? Aja, točnu, nedelja je in se potepate okol. Moj je pa za nikamor. Tok bi rada kam šla pa je len k ne vem kaj in moremo bit doma. Uf, groza. Čakam, da kdo pride na obisk. Sama z Vidkom pa ne greva, on zdej še spi, se bo kej kmal verjetno zbudil.
Uuuuuu pa sonček je pokukal iza oblakov, sam k...se bo kmalu skril za hribuser posted image . Kej je biu prej, da bi šla lohk mal vn, zdej pa ne grem k je pa pre mraz.
Nč, se še kej zvečer javim. Pa-pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
25.1.2009 16:31:48   
Srčekgirll
Reče mož  ženi:

Grem stavit, da mi ne znaš povedati ne
česa,
da bi se hkrati po
čutil in dobro in slabo.

žena:

Med vsemi tvojimi prijatelji imaš ti
najve
čji k.u.r.a.c.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.1.2009 16:34:23 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
25.1.2009 16:37:02   
kodrana
dan.

pozdravček še od mene.

mi ne znese, da bi kaj več kramljala. pa tud volje nimam. zdaj sme se spet več ukvarjala s sabo, ker je blo z mojim psihičnim zdravjem spet slabše. a gremo močni naprej..

torej, naša piška miška sicer spi kar se tiče krčkov boljše, a se velikokrat vseeno zbudi, da papca. pa tud se mi zdi, da rabi veliko bližine..

kar se tiče razvoja, Tara se še vedno ne plazi. je bila patronažna pri nas par dni nazaj. in je rekla, da je super razvita, le kar se tiče plazenja, ne.. ker jo dajemo premalo na tla. namreč največ je na rokah, sedi v stolčku, na sedežni.. in v hodici.. ampka je napaka. tko,da jo sedaj dajeva največ na tla. je pa res, da je govorno zelo razvita. saj zelo lepo govori..papa, ata, mama, baba, .. in tudi pomaha, pokaže, kako je velika, odkima.. tko,da ni bojazni.

se bom poskusila kaj več javljat.

zobarju sme se končno naročila.. pa 24urn merilec krvnega tlaka sem imela in upam,da pritisk ni bil previsok..moram do osebne zdravnice, skratka dolgčas..

veliko mislim na vas..

lep večer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1781
25.1.2009 16:55:20   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.

pozdravček še od mene.

mi ne znese, da bi kaj več kramljala. pa tud volje nimam. zdaj sme se spet več ukvarjala s sabo, ker je blo z mojim psihičnim zdravjem spet slabše. a gremo močni naprej..

torej, naša piška miška sicer spi kar se tiče krčkov boljše, a se velikokrat vseeno zbudi, da papca. pa tud se mi zdi, da rabi veliko bližine..

kar se tiče razvoja, Tara se še vedno ne plazi. je bila patronažna pri nas par dni nazaj. in je rekla, da je super razvita, le kar se tiče plazenja, ne.. ker jo dajemo premalo na tla. namreč največ je na rokah, sedi v stolčku, na sedežni.. in v hodici.. ampka je napaka. tko,da jo sedaj dajeva največ na tla. je pa res, da je govorno zelo razvita. saj zelo lepo govori..papa, ata, mama, baba, .. in tudi pomaha, pokaže, kako je velika, odkima.. tko,da ni bojazni.

zobarju sme se končno naročila.. pa 24urn merilec krvnega tlaka sem imela in upam,da pritisk ni bil previsok..moram do osebne zdravnice, skratka dolgčas..

veliko mislim na vas..

lep večer.

user posted image user posted image user posted image za Taro, da je tako zgovorna. Za plazenje se pa ne sekiraj, jaz sem se tudi prej sekirala, ampak sem se potolažila, pač eni otroci prej, eni kasnej, eni pa nikoli. user posted image Gal se tudi ne plazi in jaz se tudi nisem plazila, ampak sem se na noge postavljala in nato počasi shodila. Poglej že to, npr. Tara je zelo zgovorna in glede besed izredno napredna, medtem ko nekateri otroci do svojega 2. leta zelo malo govorijo. Od moje prijateljice sin je sam shodil brez opor pri 10 mesecih, medtem ko pa je zelo malo govoril in še zdaj je bolj tihe sorte.

Srčekgirl pri tem vicu bi se pa mož moral zamisliti nad ženo user posted image user posted image Je pa dober.

Mater ste zgovorne, komaj vas folgam brat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 25.1.2009 16:59:38 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
25.1.2009 17:00:48   
Srčekgirll

dan.

pozdravček še od mene.

veliko mislim na vas..

lep večer.

Lepo to, da si se po dolgem času spet javila.user posted image user posted image
Sej moj Vid se tud ne plazi ( se kr nekako noče), sedeti zna pa tud noče, kr rit spodnaša k da je nebi meuuser posted image . Jst ga skoz dajem na tla pa prej k so ble spodej deke ni hotel kaj preveč bit, pol sm pa kupla puzzle (une pence za na tla) in zdej je več na tleh kokr v hodulci. Naš je tud eno velko čebrnalo. Naučila sm ga že veliko, tud p.i.z.d.a.r.i.j.e.user posted image ( polizat krožnik, give me five,...). Boš vidla tud najina dva hroščka bosta enkrat se plazila. Mogoče bosta prej shodila k se plazla, nikol ne veš.
Pridna bodi, objemi tvojo Taro.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.1.2009 17:01:23 >

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
25.1.2009 17:11:12   
katy82
Čau mačkice moje

naša noč je bila v redu se je samo ob 2-eh zbudila ker je bila žejna,zaspala do pol 6-ih ,spila benko in potegnila do deveteuser posted image user posted image user posted image

Bom probala mal po spominu komentirat:
Mafi zakon avatar-a ga tvoji biksajo?user posted image user posted image user posted image
Špelina in Ta sončna nimam več komentarja za vaše spanje upam da se čimprej urihta vse skup
Estrella a mala pa tko mal je,a se že kej vidi za kak zobek?
Aurora kaj sta pa naročila za v avto da ga morta tko dolg čakat?
Kodrana a te je sesulo?Upam da kmal k seb pridešuser posted image
Srčekgirl kr zmigaj tvojga pa pejta kam,je Videk lepo spal ponoči?
Edina mene tud zanima kak čiračara je to bil.Za avto pa prepust decom izbiro itak boš mogla ti dat na konc žegn,če bo dober al neuser posted image
**** sam mal me zrajci s tem kaka je bila torta k zgleda mi svetovna.user posted image Tvoji sončki so res tko srčkani,Patrik je že ornk možakar.Glede odnossa z očetom je pa meni najpomembnejše da ga nikol ne osiraš pred njim pa tud povzdigovat in zagovarjat ga ni treba,fant je tolk star da mu je čist jasn kako stvari stojijo,samo rad ga ima tolk in ga boli ko vidi,da mu ni najbolj pomemben.Bodi mu v oporo,nekoč ti bo zelo hvaleženuser posted image user posted image user posted image

Uh kaj še?Zihr sem neki pozabla ampak je že alarm
Odkar se ponoč naspi ima čez dan energije za znoret pa tud spi kako urco manj in mi to ful fali
Nikol zadovoljna a ne?user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.1.2009 17:11:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

dan.

pozdravček še od mene.

veliko mislim na vas..

lep večer.

Lepo to, da si se po dolgem času spet javila.user posted image user posted image
Sej moj Vid se tud ne plazi ( se kr nekako noče), sedeti zna pa tud noče, kr rit spodnaša k da je nebi meuuser posted image . Jst ga skoz dajem na tla pa prej k so ble spodej deke ni hotel kaj preveč bit, pol sm pa kupla puzzle (une pence za na tla) in zdej je več na tleh kokr v hodulci. Naš je tud eno velko čebrnalo. Naučila sm ga že veliko, tud p.i.z.d.a.r.i.j.e.user posted image ( polizat krožnik, give me five,...). Boš vidla tud najina dva hroščka bosta enkrat se plazila. Mogoče bosta prej shodila k se plazla, nikol ne veš.
Pridna bodi, objemi tvojo Taro.

Ja te puzle so zakon, mi smo nabavli kar duple tako da ima ful placa pa ji še kr uspe dol zlest user posted image . Naša pa se plazi rukverc, zgleda da ji je tako lažje. Najbolj pa sem bla vesela, ko se je pred enimi 14 dnevi postavla iz ležečega v sedeči položaj user posted image in od takrat to počne kot za šalo. Ja ko se bojo začeli plazit pol še bo le user posted image , jih ne bomo folgale merkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.1.2009 17:44:22   
mafi
madonca ste na spidu bom mogla pa velik za nazaj prebratuser posted image user posted image ,
Filip mi je zaspal prvo rundo in spi že skor 2uri, zvečer pom mela pa spet hajko z njim k nebo
hotu zaspat.user posted image
men pa tu nikol prav če ne spi čez cel dan ali pa malo dalj spi pa spet mozgam zakaj tolk dolg spiuser posted image -
baba zmešanauser posted image .
a od naše zelenjavne juhe ni bilo nič mu je šlo kar na bruhanje tako, da ga nisem mogla silit pol sem mu pa naredila
zmiksala sadje pa jo je prec zmazal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.1.2009 17:52:34   
mafi
Tiana: upam, da viroza čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kodrana: sploh se ne sekiraj , če se ne plazi lahko pa da bo kar shodila, ker to plazenje in vstajanje je
pravuser posted image

katy82: hvalauser posted image . ma skoz kateri biksauser posted image , najhujša  pa sta user posted image in Filip. Mark je pa po mamiciuser posted image

Srčekgirll: fajn viciuser posted image ..

Špelin@ in ss:user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.1.2009 17:54:51   
tally
hej hej
mi smo doma, sva šle mal okoli, tle pa vidim ni bilo kake hude akcijeuser posted image

Emilija je bila začuda pridna in vsi so se lahko z njo igrali pa ni jokala. ko sva domov prišle sva pa obe zaspaleuser posted image in je prav pasalo
user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.1.2009 17:56:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tally vidim, da mali čupko uživala v družbi fantkovuser posted image , sam ne vem čigavi souser posted image .

od mafiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.1.2009 17:57:47   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja sončka, pa user posted image user posted image za avatar, čigave so učke?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
25.1.2009 17:59:50   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hej hej
mi smo doma, sva šle mal okoli, tle pa vidim ni bilo kake hude akcijeuser posted image

Emilija je bila začuda pridna in vsi so se lahko z njo igrali pa ni jokala. ko sva domov prišle sva pa obe zaspaleuser posted image in je prav pasalo
user posted image

pridna pupauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

ja zdej si prilezla domov ko so nehali sunkiuser posted image , zjutri si pa skliznila ko se je še vse treslo od včerajšne nočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
25.1.2009 18:19:19   
Estrella*
Oj, a ni nikjer nobene?  Saj danes je res en lenobni dan, jaz sem ga orng prelenarila. Aljo sem previla in to je vse user posted image Ostalo je delal Matejuser posted image
Čez eno uro imam pa spet seanso pred TVuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
25.1.2009 18:20:21   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

hej hej

user posted image

pridna pupauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

ja zdej si prilezla domov ko so nehali sunkiuser posted image , zjutri si pa skliznila ko se je še vse treslo od včerajšne nočiuser posted image user posted image user posted image

a si se dobr skrila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
25.1.2009 18:21:18   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Oj, a ni nikjer nobene?  Saj danes je res en lenobni dan, jaz sem ga orng prelenarila. Aljo sem previla in to je vse user posted image Ostalo je delal Matejuser posted image

ti  si privoščiš privoščiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
25.1.2009 18:21:34   
Anonimen

Estrella nic mi nisi povedala ce ti je bila cokoladka ,ki sem ti jo posalal vsec??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
25.1.2009 18:22:38   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

hej hej

user posted image

a si se dobr skrila?user posted image user posted image user posted image

semuser posted image user posted image user posted image
pa še v čeking sem šla da vidim kje je nabližje zaklonišče- ni delč

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
25.1.2009 18:23:07   
Anonimen
Pa pri nas se je ze zacelo, nobena omara in predal ,ki se nahaja pri tleh ni vec varen...kuhunjska posoda vse je raztresceno po celi kuhni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
25.1.2009 18:24:34   
mafi

Uuuuu maššš dobrega možička, a si ga zadela na lotu?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za lenarjenje

Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.1.2009 18:27:39   
jana81

Alja noče kosil jest, kljub temu, da je pojedla le malo sadja, sedaj tud kosila ni pojedla več kot kakih 100guser posted image  Očitno čaka na mlekouser posted image

Jaz sem si pa danes privoščila in gledala smučanje od A do Ž

Nejc pa ravn obratno, kosilo ja, sadja ne, mleko je pa itak zakon.
Midva sva tud gledala smučanje in pol še eno risanko na HBO.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1799
25.1.2009 18:27:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Hvala vsem za lepe besede...
user posted image

A ve boste, ko boste sle v sluzno kar pozabile tale RR? Al kaj ti to Estrella grozis o upokojitvi???user posted image user posted image

**** jaz že zdaj nimam časa, kaj pa bo potem ko bo služba, pojma nimam user posted image Ampak sej bo nekak, veš, ko bodo otroci večji in se bodo sami igrali user posted image , ne bodo jezili mamic in očetov user posted image user posted image in bo časa za RR user posted image

ah vse gre, jst sem celo nosečnost delala in visela na RR, sej v službi ne bo user posted image  zraven..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?