|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
25.1.2009 18:27:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Joooo, spet mi ga Firefox neki biksa....kr ena čudna oblika okna za pisanje postov je ratala....moram reštartat kompjuter, potem pa upam da uspem kaj pokomentirat....čao

Tiana luškan avatar imaš..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.1.2009 18:29:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa pri nas se je ze zacelo, nobena omara in predal ,ki se nahaja pri tleh ni vec varen...kuhunjska posoda vse je raztresceno po celi kuhni...user posted image

ej a veš da sem bila jst ista, je rekla moja mami da sem imela eno pikčasto rdečo posodo in sem tolka po njej, v glavnem baje moja najljubša igrača.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
25.1.2009 18:38:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hvala vsem za lepe besede...
user posted image

A ve boste, ko boste sle v sluzno kar pozabile tale RR? Al kaj ti to Estrella grozis o upokojitvi???user posted image user posted image

**** jaz že zdaj nimam časa, kaj pa bo potem ko bo služba, pojma nimam user posted image Ampak sej bo nekak, veš, ko bodo otroci večji in se bodo sami igrali user posted image , ne bodo jezili mamic in očetov user posted image user posted image in bo časa za RR user posted image

ah vse gre, jst sem celo nosečnost delala in visela na RR, sej v službi ne bo user posted image  zraven..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.1.2009 18:45:58   
Anonimen
Estrella:

Sem gledala tisto razpredelnico majskih hroscev... pa je Omar v eni punckasti pizami, pa je res smesen mal...

A lahko prosim zamenjas slikco s tole ... bo bolje.

hvala

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.1.2009 19:22:29   
*Tiana*
Moj mali že spi nočno spanje....je zaspal atiju v naročju medtem ko sem jaz tuširala tamalo...ona pa zdaj še risanko pogleda in zobke umije pa gre tud spat...dons smo mal bolj zgodnji, ker sta oba zmatrana zaradi bolezni.

**** na tej slikci pa zgleda Omar tak velik dečko, nič dojenčkast, prav lep je user posted image
Jaz sem imela tudi najraje lonce in pokrovke za igrače

Estrella lepo si uživalauser posted image ....kaj pa zdaj gledaš?

Tally učke so pa Tianine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.1.2009 19:25:12   
Anitka
Čeruser posted image user posted image

Kako smo? Mi smo kar ok. Bom potem skušala še malo prebrati za nazaj in kaj pokomentirati.

Seveda se pa najprej najlepše zahvaljujem za čestitke mojemu sončku Galu, ki je danes dopolnil že kar 8 mesecev.user posted image user posted image Gal z atijem te imava neizmerno rada.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilči ša sporoča, da gredo domov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.1.2009 19:26:55   
Anitka

Moj mali že spi nočno spanje....je zaspal atiju v naročju medtem ko sem jaz tuširala tamalo...ona pa zdaj še risanko pogleda in zobke umije pa gre tud spat...dons smo mal bolj zgodnji, ker sta oba zmatrana zaradi bolezni.

user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravite in upam, da boste lepo pančali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res lepa slikca.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.1.2009 19:27:56   
Anitka

Estrella:

Sem gledala tisto razpredelnico majskih hroscev... pa je Omar v eni punckasti pizami, pa je res smesen mal...

hvala

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen modelčekuser posted image . Res je že velik dečko tale tvoj Omar.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.1.2009 19:28:23   
Estrella*

**** na tej slikci pa zgleda Omar tak velik dečko, nič dojenčkast, prav lep je user posted image
Jaz sem imela tudi najraje lonce in pokrovke za igrače

Po netu sem nekaj iskala od Matti Nykkänenauser posted image  Danes si pa res privoščimuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
25.1.2009 19:28:27   
Estrella*

Estrella:

hvala

user posted image

bom se danes zvečer spravla mal urihtat seznam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.1.2009 19:28:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Oj, a ni nikjer nobene?  Saj danes je res en lenobni dan, jaz sem ga orng prelenarila. Aljo sem previla in to je vse user posted image Ostalo je delal Matejuser posted image
Čez eno uro imam pa spet seanso pred TVuser posted image

Uuuuu maššš dobrega možička, a si ga zadela na lotu?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za lenarjenje

Na lotu glih ne, je pa priden. Občasno pa ima seveda svoje izpade, da bi ga tud kastriralauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.1.2009 19:28:40   
Estrella*

Oj, a ni nikjer nobene?  Saj danes je res en lenobni dan, jaz sem ga orng prelenarila. Aljo sem previla in to je vse user posted image Ostalo je delal Matejuser posted image

Estrella nic mi nisi povedala ce ti je bila cokoladka ,ki sem ti jo posalal vsec??user posted image user posted image

o bila všeč, še dobro, da imam dietouser posted image  A ni malo mediju podoben??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.1.2009 19:29:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Brez zamere, danes sem na nuli z energijo in mi sproti uhaja iz glave vse, kar sem želela komentirat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Drugače pa vidim, da kar pridno čvekateuser posted image , špelin@ vidim, da Grgegi še kar ne pančka pridnouser posted image user posted image , upam da se vam kmalu izboljša stanje nespanja-drugač pa če misliš, da se Gregi nekaj boji, ti lahko še jaz eno čira čaro predlagam, jaz sem svojo miško pri 3 mescih peljala, če te zanima povej bom kej več napisala, samo itak vidim, da ste že vse sorte probal pa nič ne nucauser posted image . Drži seuser posted image user posted image user posted image .

Saj veš, da me zanima čisto vse, kar ima najmanjšo možnost uspeha, prosim te, povej mi več o tem user posted image
Za vse male in velike uspehe user posted image user posted image user posted image
Za vse drage moje srčice user posted image user posted image user posted image , za vaše sončke pa user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.1.2009 19:31:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ampak je dns eno velko zatišje tuki gor. Kje pa ste vse? Aja, točnu, nedelja je in se potepate okol. Moj je pa za nikamor. Tok bi rada kam šla pa je len k ne vem kaj in moremo bit doma. Uf, groza. Čakam, da kdo pride na obisk. Sama z Vidkom pa ne greva, on zdej še spi, se bo kej kmal verjetno zbudil.
Uuuuuu pa sonček je pokukal iza oblakov, sam k...se bo kmalu skril za hribuser posted image . Kej je biu prej, da bi šla lohk mal vn, zdej pa ne grem k je pa pre mraz.
Nč, se še kej zvečer javim. Pa-pa

Pri nas je bilo tudi nekaj sončka danes katerega smo izkoristili za sprehod.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.1.2009 19:34:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.

pozdravček še od mene.

mi ne znese, da bi kaj več kramljala. pa tud volje nimam. zdaj sme se spet več ukvarjala s sabo, ker je blo z mojim psihičnim zdravjem spet slabše. a gremo močni naprej..

user posted image user posted image user posted image user posted image

torej, naša piška miška sicer spi kar se tiče krčkov boljše, a se velikokrat vseeno zbudi, da papca. pa tud se mi zdi, da rabi veliko bližine..

kar se tiče razvoja, Tara se še vedno ne plazi. je bila patronažna pri nas par dni nazaj. in je rekla, da je super razvita, le kar se tiče plazenja, ne.. ker jo dajemo premalo na tla. namreč največ je na rokah, sedi v stolčku, na sedežni.. in v hodici.. ampka je napaka. tko,da jo sedaj dajeva največ na tla. je pa res, da je govorno zelo razvita. saj zelo lepo govori..papa, ata, mama, baba, .. in tudi pomaha, pokaže, kako je velika, odkima.. tko,da ni bojazni.

Naš Gal se še tudi ne plazi. user posted image user posted image user posted image user posted image pa za klepetanje in mahanje, kimanje...

se bom poskusila kaj več javljat.

Ko ti bo zneslo se le javi, saj smo vesele tvojega oglašanja.

zobarju sme se končno naročila.. pa 24urn merilec krvnega tlaka sem imela in upam,da pritisk ni bil previsok..moram do osebne zdravnice, skratka dolgčas..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko mislim na vas..

Tudi me se velikokrat spomnimo nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
25.1.2009 19:39:16   
Anitka

nekam počasi lezem proti moji upokojitviuser posted image

ja kam se pa ti čveka pakiraš????? Kakšna upokojitev  user posted image

Drugače je pa barbaw napisala, da niso ravno njeni dnevi in , da malo počiva od RR in nabira novih moči.

user posted image user posted image user posted image user posted image   za našo Barbaw.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.1.2009 19:43:40   
Anitka
**** luštne fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mafi ti imaš pa super avatar.user posted image

Grem zdaj nekaj pojest  user posted image , ker sem lačna ratala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.1.2009 19:44:31   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Uuuuu maššš dobrega možička, a si ga zadela na lotu?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za lenarjenje

Na lotu glih ne, je pa priden. Občasno pa ima seveda svoje izpade, da bi ga tud kastriralauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.1.2009 19:46:03   
Anitka
Kam ste se pa sedaj vse skrile? user posted image  

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.1.2009 19:51:16   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo mene user posted image
Smo se sedajle spet malce potepali proti večeru. mo šli k enim kolegom na pijačko, pa Manca je celo vrečo igrač spet domov privlekla user posted image .

Aja pa hotla sem vam povedat, da Tilči in Tilen odhajata domov, pa sem videla, da vam je že Anitka sporočila user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.1.2009 19:51:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

mi smo se ravno domov primigali user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.1.2009 19:52:50   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ampak je dns eno velko zatišje tuki gor. Kje pa ste vse? Aja, točnu, nedelja je in se potepate okol. Moj je pa za nikamor. Tok bi rada kam šla pa je len k ne vem kaj in moremo bit doma. Uf, groza. Čakam, da kdo pride na obisk. Sama z Vidkom pa ne greva, on zdej še spi, se bo kej kmal verjetno zbudil.
Uuuuuu pa sonček je pokukal iza oblakov, sam k...se bo kmalu skril za hribuser posted image . Kej je biu prej, da bi šla lohk mal vn, zdej pa ne grem k je pa pre mraz.
Nč, se še kej zvečer javim. Pa-pa

Pri nas je bilo tudi nekaj sončka danes katerega smo izkoristili za sprehod.

Sonček user posted image  Pri nas ne duha ne sluha o sončku user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.1.2009 19:53:31   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo mene user posted image
Smo se sedajle spet malce potepali proti večeru. mo šli k enim kolegom na pijačko, pa Manca je celo vrečo igrač spet domov privlekla user posted image .

vi ste bili tudi potepuhi user posted image user posted image user posted image

Aja pa hotla sem vam povedat, da Tilči in Tilen odhajata domov, pa sem videla, da vam je že Anitka sporočila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tilen

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.1.2009 19:54:05   
tally

tale smeško mi je pa ful smešenuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.1.2009 19:55:00   
Soncnica Sandra ***

Estrella:

hvala

user posted image

Simpatiko mali user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?