|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.1.2009 14:59:52   
CIPRESA
Še jaz se vam malo oglasim!

Anja še kar smrka in kašlja. Ima zabasan nosek in vnete učke,....ma ni da ni nouser posted image

Ven nismo šli že celo večnost, spi kot ji paše, še brez nekega ritma. V sredo smo imeli posvetovalnico in smo se vagali - mala ima 5kg in 58,5 je velika. Kar fejst babnica bo ratalauser posted image

Jaz menstro še nisem dobila, jo pa kar čakam, ker me že nekaj zvija in šraufa.

Glede tavečjega otroka in ljubosumja, pa zaenkrat nimam problemov. Ker imam tamalo in sva z Žigom povečini sama doma, točno ve da mami ni "hobotnica" (tako pravi on da nimam 100 rok) in da nemorem biti na dveh koncih istočasno. Ve da je on veliki bratec in da mora on potrpet - in zaenkrat tudi je tako. Hvala bogu vsaj nekaj nam uspeva, da se vsaj še s tem ni treba ubadat. Nikoli pa ne veš lahko pa da še bo ljubosumen kasnejeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.1.2009 15:52:11   
zverinca
o Cipresa, a še kr? no sej pri nas je isto, danes ima mali učke malo zapacane, sam je pa glede kašlja bolje, pa glas dobiva nazaj...

Jaz imam tudi triletnico doma, direkt na malega ni ljubosumna, ima pa očitno bolj cmerave izpade, karkoli ji ni prav začne cmerat, imela bi dudo nazaj, flaško za dojenčke, krožničke itd, samo sem pa opazla da je bila čez praznike bolj zahtevna, sedaj jo je že malo minilo. In mislim da hujšega ne bo, jo je za razumet, vseeno je bila 3 leta srdišče ona... sedaj se pa potrudim, da se z njo res igram ko lahko ali pa da imam Jerneja v rokah in se skupaj igramo, kaj pa čmo.

jaoo, kaj sem zdej naredilauser posted image  sem se prklopla na službeni računalnik od mojega in v rokah mi je ostala tipka b, nek čuden mehanizem za nataknit nazajuser posted image user posted image user posted image bbbbbbbbbbbbbbbbbbuser posted image

jaz grem pa danes prvič s puncami, malega bom podojila in šla za eno urico, se bo moral moj znajti dve uri.. saj bouser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.1.2009 16:36:48   
Anonimen
No za nami je še ena peklenska noč ... najprej me je okrog 11ih začelo tako štaufati po trebuhu zarad menstre, da sem mislila, da so se spet popadki začeli ... samo reso ... kar solze so mi dol tekle in čisto sem bila premočena ... tak da sem okrog enih kar pol Ketonala in ko je čez dobre pol ure končno prijel in sem lahko zaspala, se je pa že tamala zbudila in potem se je do jutra zbujala na uro in pol ... ma sem bila ko zombi res ... dans ponoč in jutri zjutraj ima pa tamalo moj dragi, da se bom jaz končno lahko naspala ... upam da je tole res tisti preskok v rasti in da bo kmalu bolje, ker prej je že tako lepo spala od 10ih pa do 6ih zjutraj user posted image .

Sva bili pa danes zelo leteči ... sva bili pri moji mami v službi (dela na banki) in je mami tamalo popazila za 10 minut, da sem si šla klik uredit, potem sva bili v lekarni, pa k Nežino prababico in pradedija sva obiskali ... je tamala ful zadovoljna, samo da se kaj dogaja user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.1.2009 17:39:25   
*nina*
ahoj...ooooo za mano je pa tako lepa noč, se moram malo pohvaliti, mala se je zbujala na 3ure...sem jo nahranila, previla in je spet zaspala. sploh nisem mogla vrjet, pol se je pa ob 7:30 zbudila in sem jo spet poštimala in je ob 9h. naša zaspanka. tk da js sem tud mala k seb prišla, si malo energije nabrala, če bo mogoče danes ponoči hotla bedetuser posted image nikoli se ne ve

rita se ji je pa tudi izboljšalauser posted image praška pasta je naredila svojo nalogouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.1.2009 21:52:56   
YOZIKA

Da se vam še jaz na hitrco oglasim. Sem že pred nekaj dnevi napisala, da smo vsi 4je zboleli. Nam je tavečji iz vrtca prinesel viruse, tako da sem zdaj resno začela razmišljat, da ga za februar izpišem iz vrtca, sam mi je mal škoda, ker se je glih lepo navadil.
No v glavnem v torek ponoči smo imeli pestro, mali Mihec celo noč ni spal, pol noči je mož z njim hodil po hiši, pol noči pa jaz. To je kašljal, stokal, jokal,... skratka niti 5 minut tišine, ...  pa še jest ni hotel,...sem komaj čakala jutro, da smo šli k zdravniku, nas je poslala v bolnico na inhalacije in čiščenje noska, smo tam ostali čez noč, vsi izvidi krvi in vode so bli OK, tako da so nas naslednji dan poslali domov in naročili, če bi se karkoli poslabšalo prit nazaj, kadarkoli, tudi ponoči...
Na srečo se je počasi stanje izboljševalo, apetit se je končno danes vrnil, je začel jesti. Kašlja sicer še zmeraj, ampak vsaj spi mirno. HB, ker drugače bi mi še mleka zmanjkalo, sem si te dva dni črpala s črpalko, da sem sploh mleko obdržala,..pa še vse to sekiranje
No in včeraj ko pridemo domov, kot da ni blo že vsega dost, je še naš ta večji fant zvečer bruhal, me spet skrbi, da se Miha kaj naleze. Res upam, da se ne bo.
Toliko za danes, se še kaj oglasim, ko se naspim in vsaj malo spočijem.

Lepo in mirno noč vam želim

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
24.1.2009 8:32:44   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

evo, sedaj pa ima naš preskok v rasti al kaj, ponoči je hotel jesti na 2h, ampak je vsaj vmes lepo pridno spal. Danes pa ga bom začela iz obeh dojiti, ker do sedaj je jedel le iz ene dojke pa omagal, no sej še sedaj kr zaspi po eni dojki, samo ga bom pa začela dramiti da mu ponudim še drugo dojko. Ne vem, bi moral začeti počasi dlje spati ponoči ne pa manj..

Yozika a vi tudiuser posted image  ma, smo res vsi podlegli.. vsaj tisti, ki imamo večje otroke v vrtcu. Jaz pa naše ne bom izpisala, ker ful uživa, raje bomo še dodatne preventivne/higienične ukrepe uvedli da preprečimo okužbe malega. Še kak mesec pa bo bolje, bo pomlad tu.. vsaj upam tako...

Otika, si se naspala?

jaz sem bila pa včeraj zvečer v družbi, sicer je bila po eni uri že panika in me je moj domov klical, ker je mali jokal in jokal (spet ta fora z dojenjem iz ene dojke po mojem, ker se mali ni dovolj najedel), ampak vseeno sem voščila prijateljici za 30RD in malo poklepetala. Je pasalo....

Sedaj pa čakamo atija da pride s terena in bomo šli pozneje vsi skupaj malo ven, sedaj pa me mali že kliče...

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
24.1.2009 9:02:10   
petruscha
Dobro jutro!

Da vam še jaz malo na kratko opišem ta teden. V torek sva bila z mojimuser posted image v posvetovalnici in je rekla pediatrinja, da se ji zdi user posted image malo zlatenčenuser posted image user posted image in da se naj oglasiva nazaj čez 14 dni. Čeprav nima ravno znakov, da bi imel zlatenico (papa rad, redi se tudi, čez dan je dosti pokonci in ni zaspan, čeprav ponoči kar spi). Tudi na odpustu iz porodnišnice so mi rekli, da je malo zlatenčen, vendar ne toliko, da bi naju pridržali in ga dali pod lučko. Upam, da bo vse OK.

YOZIKA:imate pa res smolo, čimprej se pozdravite vsi skupaj.

Zverinica: tudi jaz mu dam jesti en teden kar iz obeh dojk. Samo se mi zdi. da včasih kar malo poje in se bojim, da bi bil  user posted image lačen. Sem 2 dni nazaj po dojenju poiskusila še s stekleničko in AP mlekom, pa je spil čist mal- samo 10 ml. Tako, da pomoje imam še dosti mleka. Ampak včasih res ne vem več kajuser posted image user posted image ???  Sicer se je user posted image v slabem mesecu zredil 980g in zrasel  2,5 cm.

Moram it, ker me mali že kliče.....

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
24.1.2009 9:09:09   
pike
Dobro jutro,

ja nasa pupa je zaspala ob pol 2 zjutraj in spala do 7 ure. Zdaj je imela ritem, da do polnoci zaspi v;eraj in predvcerajsnjim pa ga je podaljsala za uro in pol. Je pa dobro, da vsaj v kosu pol spi 5 ur.

Jaz jo tudi z obeh dojk hranim. Redko se zadovolji samo z eno dozo. V ponedeljek bo stara 2 meseca in imamo pregled. Sem jo pa tehtala in ima 5,7 kg. V mesecu dni je pridobila dober kilogram.

Mislim, da vse cakamo na pomlad, da bomo lahko vec zunaj z nasimi malcki.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.1.2009 10:48:13   
ninica04
hej hej

da se malo javim:
včeri sem misla da me bo kap, meli smo skoraj cel dan obiske, popoldan celo ene za 5 ur! Too much. Sej je blo drugače super pa vse, mala je bla pridna, velika se je igrala, ko je mela družbo, moj je vse pripravil... ampak js sem misla da me bo kap ko so šli. Ful se mi je vrtelo, slabo mi je blo, glava me je bolela. Tk da sem samo vzela lekadol, tamalo pobasala v posteljo in sma šle spat. Zjutraj je blo hvalabogu vse ok, ponoči tamala itak spi zraven mene in se na 3 ure sam priklopi na zizo user posted image user posted image . Mal pa sumim da spet ni ok s ščitnico. Že itak jemljem tablete ker mi ščitnica narobe dela, sam sumim da doza tablet ni taprava. Pa shujšala sem v 16 dneh za 16 kg že. Sicer se pri kilah nič ne bunim, sam tk hiter. user posted image user posted image Bo treba it na kontrolo spet. A ma še kera mogoče probleme s ščitnico? Pa kako je po porodu?

tinca123- ja ti boga reva, mene kap!!! Jst pijem ta čaj. Skuham si ga za cel dan - 2 l vode, noter dam kar celo kumino in janež, zraven pa še kako vrečko planinskega al pa kamilic... Pa malo nič ne šraufa, skoz kaka, za vsak obrok...

mateja - ja tablet ne smeš ko dojiš, vsaj meni so tako rekli, tako da kondom ali pazit user posted image user posted image

teja2008 - mala je 4 leta, tk da sma na istem....user posted image user posted image upam da se bo sčasoma unesla. Pa tudi komaj čakam da bomo začeli bolj ven hodit, pa kam na obiske, da se bo mal zamotla...

čebeli
- jst ji pa kar postrižem nohtke, je rekla tud patronažna da lahko. Pikice so pa samo čiščenje, bo minilo.

yozika
- boga reva, hvala bogu da je vse ok. Si se pa ustrašla, ne. Upam da se čim prej porihtate.

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.1.2009 11:26:09   
zverinca
mi je pa G dala Cerazette tabletke, ki so primerne tudi za doječe matere, o teh tabletkah je TUKAJ tudi en članek...

Nohtke jaz tudi kar postrižem, ker mu precej rastejo in se potem mimogrede oprasne...

Ninica, kaj pa imaš s ščitnico?

Sedaj se pa že kuha goveja juhica, mmm kako diši....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.1.2009 16:52:38   
andya
tiste ki boste krstile: kaj za punčko mora bit botra ali je lahko tudi boter? bi imela kar brata
hvalauser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
24.1.2009 17:00:24   
andya
včeraj sem šla prvič sama z vozičkom in sem razmišljala, kaj če me lulatuser posted image saj kak wc bi že našla in pol?user posted image kako vi to zrihtate?

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
24.1.2009 17:26:28   
Anonimen
Elow!

JA sem se fino naspala danes, ker je mala spet lepo pančkala od 10ih pa do 6ih in pol še do pol 10ih, pa še tisto ob 6ih je dragi popedenal, tak da sem čist spočita ... mi je pa celo ratalo danes malo stanovanje spucat, pa od tamale posteljico sva prestavila v njeno sobico in bomo danes prvič probali, da spi v svoji sobici.
Ima pa moj jutri rojstni dan, tak da zdejle enkrat pride par prijateljev na obisk, jutri pa žlahta in moram na željo dragega spečt 2 pladnja štrudlja ... mmmm bomo to papcali ... sicer se nerada hvalim, ampak spečem bombastičen štrudelj (če se mi ne prismodi) user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: andya
včeraj sem šla prvič sama z vozičkom in sem razmišljala, kaj če me lulat saj kak wc bi že našla in pol? kako vi to zrihtate?

Tolk časa držim noge skup, da domu pridem user posted image .

Pa pa ... moram it, ker tamičkena kliče!

< Sporočilo je popravil Otika -- 24.1.2009 17:28:04 >

(odgovor članu andya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
24.1.2009 19:00:38   
YOZIKA

Ojla punce.

Mi smo bli danes na kontroli na pediatričnem oddelku. In tam smo   mogli čakat eno uro, so naše vse papirje zgubili.. pa še pediatrinje ni bilo je bla na viziti,...in so nas dali sedet v igralnico za otroke, kjer so sami bolni otrociuser posted image ,.. pol ti pa tam eden glih bruha, ej za pop... Smo se kar spokali ven in šli vprašat kdaj nas bojo vzeli, drugače bi šli kar domov ,.. No in pol je šla sestra iskat zdravnico in nas je po eni uri čakanja sprejela. Z Mihcem  je vse OK. Nam je naročila samo fino nosek pucat s fiziološko.

Andya- za krst je lahko samo boter ali samo botra ali pa oba- torej in botra in boter; ni važno katerega spola je boter. Mi imamo starejšega fanta in je imel botra in boterco (tako dobi več daril... he, he, ...hecam se)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
24.1.2009 22:06:55   
blackcoffee
YOZIKA:
Mi imamo starejšega fanta in je imel botra in boterco (tako dobi več daril... he, he, ...hecam se)

jaja.. nič se ti ne hecaš! user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
24.1.2009 22:21:57   
Detece
Ojla punce!

Remember me??user posted image

No nam so se pa po mesecu in pol začele kolikeuser posted image user posted image . In tako sem bila vesela, da naš jih pa nima: ne vem kako to da šele tako pozno. Mogoče zaradi tega ker je bil 1 mesec prej rojen in se je tudi to toliko zamaknilo?? Ne vem. Edina stvar ki ga umiri je zvok sesalca. Res deluje čudežno. Zdaj pa tuhtam kako to spraviti na cd, da ne skurim sesalca. Trenutno laufa že 1 uro in mali mirno spi vse dokler ga ne vgasnem.
Ker sem večinoma sama doma in naš ati dela do večera mi je kar težko si vzeti čas za vas.

Zaenkrat je to vse od mene.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
24.1.2009 22:58:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Edina stvar ki ga umiri je zvok sesalca. Res deluje čudežno. Zdaj pa tuhtam kako to spraviti na cd, da ne skurim sesalca. Trenutno laufa že 1 uro in mali mirno spi vse dokler ga ne vgasnem.

LOL ... našo tudi sesalec pomirja in ob njem zaspi user posted image ... ravno danes ko sem začela sesat se je veselo igrala v ležalničku, in ko sem posesala spalnico in pridem nazaj v dnevno (5 minut) je že spala ... no in potem sem posesala celo stanovanje in ugasnem seslec in že vidim kako se premika in odpira učke in sem hitro nazaj prižgala sesalec, ga dala na najmanjšo jakost in ga prislonila k steni ... tamala je v trenutku zaspala nazaj, jaz sem pa v miru kopalnico spucala user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
24.1.2009 23:09:15   
blackcoffee
Detece:
Ojla punce!

Remember me??

l remember u!

hahaha... me bo na rit vrglo! 'zgleda smo danes vse sesale!! user posted image user posted image
in ja, bo res nekaj na tem! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 24.1.2009 23:11:41 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.1.2009 5:31:26   
Detece
Ja zvok sesalca naj bi bil podoben zvoku pretoka krvi, ki so ga naši user posted image  poslušali v maternici in zato deluje pomirjajoče. Ko pogruntam kako to spravitit na Cd vam javim in bomo to poslušale namesto mozartauser posted image user posted image user posted image .

Blackcoffee kdaj prideš v sosednjo vas na kafe?

Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.1.2009 9:27:09   
čebeli
Oj!

Mate pa srečo tole s sesalcem!! Namreč pri meni deluje sam pol minute, da mi utihne (ko joka), zaspi pa ni šans! Potem pogrunta, da se pač da še naprej dret in imam potem duetuser posted image . Pa tut jest sem včer sesala...

Drugač sem pa poleg sesalca probala tudi fen in napo...pa je vse isto...ne pomaga nič! Zdej pa ne vem al ma naša pupa popoln posluh, da ji to ne deluje isto, al je pa sam tolk brihtna...al pa trmasta, da ne odstopi od svojega...najbrž bo to zadnjeuser posted image .

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.1.2009 11:14:27   
pike
Dobro jutro,

ali kar dober dan, ker budna sem že kar nekaj časa.

krst: najino pupo bomo krstili v maju, ker je že fajn vreme in bomo lahko piknik imeli. Boter bo pa moj brat pa čeprav ima mojuser posted image kar 4 sestre pa so že vse komu botre in sem si mislila zakaj pa ne bi bil brat boterček.

Kdaj pa otročkom začno zobki ven silit. Verjetno nekje pri 4-5 mesecu. Upam, da me našauser posted image ne bo grizla po zizah, ko bo zobke imela.  Me je teta kar prestrašila, ko je rekla, da je vse krvave mela in pol je nehala dojit.

Da sesalec pomaga pa prvič slišim. Jaz pa se še bojim, da jo bom zbudila, ko sesam po hiši.user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.1.2009 11:30:03   
zverinca
hej hoj!!

evo nas, smo se zbudili v noro nedeljsko jutro, dobesedno, saj so se princeski pojavile noriceuser posted image
SMo pa tudi mi že sesali danes, da smo malega uspavali, pripravila sem čufte za kosilo, in taku naprej... smo hoteli k mojemu očetu na kosilo in NIko popoldne peljati lutke gledat, ampak sedaj vsi plani vsaj za en teden odpadejo....

Sedaj pa se moram malo izobrazit okoli noric, da vidim kaj narediti, da ji olajšam srbenje, kaj to pomeni za malega, kako je s kužnostjo itd...

Lepo bodite, en nori pozdrav od meneuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2009 11:36:12   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Kdaj pa otročkom začno zobki ven silit. Verjetno nekje pri 4-5 mesecu. Upam, da me našauser posted image ne bo grizla po zizah, ko bo zobke imela.  Me je teta kar prestrašila, ko je rekla, da je vse krvave mela in pol je nehala dojit.

mene starejši ni niti 1x ugriznil... niti ni poskušal... pa sem dojila dve leti in 7mesecev... kr konkretni zobje, ki so grizli že vso hrano...  zgornji dve enkici  je dobil pri 6m, spodnji enkici pa pri 8m...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2009 11:37:07   
YOZIKA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

YOZIKA:
Mi imamo starejšega fanta in je imel botra in boterco (tako dobi več daril... he, he, ...hecam se)

jaja.. nič se ti ne hecaš! user posted image user posted image

Saj veš kako pravijo- pri vsakem hecu je 90% resnice... he, he

Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.1.2009 12:32:24   
čebeli
Mi bomo imeli krst 1. marca, ko bo naša pupika stara 2 meseca in 1 dan. Sva tako sklenila z možekom...Za botre se pa še nisva odločila kako in kaj...bo pa definitivno nekdo iz moje familije, ker njegov brat (žal) ne more bit, ker ni poročen. Zdej se morava pa sam odločit kateri (al pa 2)od 5 kandidatov.

Evo, zdele mi lubika spi, presenetljivo! pri prižgani napi...in si je ne upam ugasnit.

Kosilo.
.?? najbrž bomo preskočili, ker ni nobenega doma. Bo kaka omakca iz zamrzovalnika - prav nič nedeljsko...user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.