YOZIKA
|
Da se vam še jaz na hitrco oglasim. Sem že pred nekaj dnevi napisala, da smo vsi 4je zboleli. Nam je tavečji iz vrtca prinesel viruse, tako da sem zdaj resno začela razmišljat, da ga za februar izpišem iz vrtca, sam mi je mal škoda, ker se je glih lepo navadil. No v glavnem v torek ponoči smo imeli pestro, mali Mihec celo noč ni spal, pol noči je mož z njim hodil po hiši, pol noči pa jaz. To je kašljal, stokal, jokal,... skratka niti 5 minut tišine, ... pa še jest ni hotel,...sem komaj čakala jutro, da smo šli k zdravniku, nas je poslala v bolnico na inhalacije in čiščenje noska, smo tam ostali čez noč, vsi izvidi krvi in vode so bli OK, tako da so nas naslednji dan poslali domov in naročili, če bi se karkoli poslabšalo prit nazaj, kadarkoli, tudi ponoči... Na srečo se je počasi stanje izboljševalo, apetit se je končno danes vrnil, je začel jesti. Kašlja sicer še zmeraj, ampak vsaj spi mirno. HB, ker drugače bi mi še mleka zmanjkalo, sem si te dva dni črpala s črpalko, da sem sploh mleko obdržala,..pa še vse to sekiranje No in včeraj ko pridemo domov, kot da ni blo že vsega dost, je še naš ta večji fant zvečer bruhal, me spet skrbi, da se Miha kaj naleze. Res upam, da se ne bo. Toliko za danes, se še kaj oglasim, ko se naspim in vsaj malo spočijem. Lepo in mirno noč vam želim
|