zverinca
|
Dobro jutro, dober dan kako smo spali? Mi smo.. hm, kaj naj rečem, spet večina noči na kavču v sedečem položaju z malim v naročju, proti jutru sva se pa skupaj preselila v posteljo, sam ni ok, da leži čisto na ravnem, ker se mu sluz nabira in se ne more odkašljat. Tako da se dojiva izključno sede, sem tudi opazila da če ga leže dojim veliko več zraka zraven popije, kar pa ni ok. Je pa mogoče malenkost bolje mali, se pozna da mu fiziološko zlivam vsako uro. Upam na napredek danes... Tavelika je šla v vrtec, jaz pa sem ravno pozajtrkovala in že čakam na naslednje dojenje, ker bom šla malo ležat z Jernejem, da prinesem notri minus od noči.. varčevanje: mi mu bomo odprli navadni NLB račun, enako kot ga ima Nika, kamor romajo vsa darila (če pade kakšna kuverta), pa šparovček imata, Niki ga praznimo na račun, pa še tisto revščino od otroškega dodatka ji prenakažemo. Nekaj se bo že nabralo. No za Niko imava še en sklad odprt in odprla ga bova tudi za Jerneja. Ker potem enkrat na leto preneseva iz računa v sklad. Račun pa imamo zato, da lahko Nika sama kovančke nosi v tolimat, ji je ful všeč nekako jo navajamo na šparanje... Je pa res tako, da morajo biti obresti čez neko vsoto, da ti dacarji gledajo, za tiste male fičnke ne bo noben gledal, tudi za otroški dodatek se dajo podatki o dohodnini, enako za vrtec... Kaj boste danes? V LJ začuda ne dežuje, upam da tudi popoldne ne bo, ker bi šla rada jaz po Niko ali pa vsaj malo pozneje za pol ure na zrak z malim, vročine nima in zrak mu bo dobro del... bomo videli Pa naštudirat moram tale angelcare, katerega vzet... katere imate ve?