petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda ti pa imaš naspidiran urnik, jaz ne vem, če bi zmogla , no, ko sem bila z adamom noseča ja, zdaj pa definitivno ne, sem včeraj, ko smo prišli s sistematskega šla spat in prav spala 2 uri, potem sem se pa samo prestavljala po kavču, dokler nismo šli k A sestrični po posteljico za Miha. tam sem pa tudi bolj kot ne ležala na njihovem kavču in čvekala Saj verjetno ko bom jaz tretjič noseča bom tudi že pešala ...zaenkrat pa energije za izvoz...včeraj sem dopoldne pospravljala, potem je prišla prijateljica z 1,5 let starim sinekom na kavico, smo se malo igrali, potem je prišel od lubija bratec, da sva uredila še zadnje podrobnosti za jutrišnjo fešto...(govor, igrica...), potem sem zrihtala diplomo, skuhala kosilo....sama sebi sem se čudila .... Je pa res, da smo šli v sredo v Lj, ker sem upala, da bom dobila kake spodobne hlače za jutrišnjo fešto...in sem obrnila tisto Supernovo okrog in počez, pa nič našla .... sem pa znosila en kup hlač, majc...mojemu lubiju v kabino, ker itak hodi tak po svetu, kot da nima za burek ...pa zraven še petardita pazila pa animirala, ker je hotel biti skoz na tistih avtomobilčkih, pa skoz gledala kje je, da mi ga kdo ne sune ...pa tiste vrečke trogala, pa torbico...ej takrat sem bila pa res čist zmatrana...potem je šel lubi kupit nekaj za pit in sva se šla s petarditom slikat v tisti aparat, ki te sam slika..(da sem ga malo zamotila..) in je super slika ...se nič ne vidi, da sem bila že čist v podnu ....no in potem se peljemo domov in me lubi vpraša, če bi jaz dala petardita spat...čeprav je bil on na vrsti, ker bi on rad zapeljal še enega prijatelja na poskusno vožnjo...smo imeli testnega Koleosa doma...no...in sem še tu popustila....ampak sem ga res dala spat z zadnjimi atomi moči .... sem malo naložila...se mi da ....se mi ne da it pospravljat....
|