|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
23.1.2009 9:54:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda ti pa imaš naspidiran urnik, jaz ne vem, če bi zmoglauser posted image , no, ko sem bila z adamom noseča ja, zdaj pa definitivno ne, sem včeraj, ko smo prišli s sistematskega šla spat in prav spala 2 uri, potem sem se pa samo prestavljala po kavču, dokler nismo šli k A sestrični po posteljico za Miha. tam sem pa tudi bolj kot ne ležala na njihovem kavču in čvekala user posted image

Saj verjetno ko bom jaz tretjič noseča bom tudi že pešala user posted image user posted image user posted image ...zaenkrat pa energije za izvoz...včeraj sem dopoldne pospravljala, potem je prišla prijateljica z 1,5 let starim sinekom na kavico, smo se malo igrali, potem je prišel od lubija bratec, da sva uredila še zadnje podrobnosti za jutrišnjo fešto...(govor, igrica...), potem sem zrihtala diplomo, skuhala kosilo....sama sebi sem se čudilauser posted image ....

Je pa res, da smo šli v sredo v Lj, ker sem upala, da bom dobila kake spodobne hlače za jutrišnjo fešto...in sem obrnila tisto Supernovo okrog in počez, pa nič našlauser posted image .... sem pa znosila en kup hlač, majc...mojemu lubiju v kabino, ker itak hodi tak po svetu, kot da nima za burek user posted image ...pa zraven še petardita pazila pa animirala, ker je hotel biti skoz na tistih avtomobilčkih, pa skoz gledala kje je, da mi ga kdo ne sune user posted image ...pa tiste vrečke trogala, pa torbico...ej takrat sem bila pa res čist zmatrana...potem je šel lubi kupit nekaj za pit in sva se šla s petarditom slikat v tisti aparat, ki te sam slika..(da sem ga malo zamotila..) in je super slika user posted image ...se nič ne vidi, da sem bila že čist v podnu user posted image ....no in potem se peljemo domov in me lubi vpraša, če bi jaz dala petardita spat...čeprav je bil on na vrsti, ker bi on rad zapeljal še enega prijatelja na poskusno vožnjo...smo imeli testnega Koleosa doma...no...in sem še tu popustila....ampak sem ga res dala spat z zadnjimi atomi moči user posted image user posted image user posted image ....

sem malo naložila...se mi da user posted image ....se mi ne da it pospravljat....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
23.1.2009 10:07:26   
petarda
Ne vem kje sem jaz pobrala, da ponavadi imajo mamice več porodniške kot plače? user posted image ...sem upala na kakšen huuuud znesek, pa mi je danes pojasnila delavka na centru, da pač povprečje zadnjih 12 plač in to je to...v bistvu nič več, prej manj, ker ni potnih stroškov, malice... Ampak saj ni važno...glavno, da je...ko sem bila s petarditom na porodniški, sem dobivala samo tistih borih 50 jurjev starševskega nadomestila, ker sem pred tem delala samo preko SŠ...tak, da zdaj bo že luksuz user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
23.1.2009 10:10:44   
petarda
Aha...odločbo za vrtec sem dobila pred nekaj dnevi...ostane isti znesek, ker je višja starostna skupina...4.plač. razred, za las oz. za procent smo zgrešili 3. user posted image ... kot vedno user posted image ....bo pa verjetno sprememba, ko dobimo še user posted image ? .... a to ga takoj upoštevajo...verjetno že, ker ga moraš takoj prijavit user posted image ....al šele naslednje leto? user posted image

Kaj pa ko imaš dva v vrtcu? Plačuješ za starejšega ali mlajšega? user posted image ....verjetno za mlajšega, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
23.1.2009 10:18:49   
ada2
jaz pa imam večjo porodniško kot sem imela plačouser posted image user posted image user posted image  no, to samo dokazuje kako slabe plače imamouser posted image

glede vrtca pa se pomoje plačuje za mlajšega, no, to bo Nina povedalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
23.1.2009 10:41:51   
petarda

jaz pa imam večjo porodniško kot sem imela plačouser posted image user posted image user posted image  no, to samo dokazuje kako slabe plače imamouser posted image

glede vrtca pa se pomoje plačuje za mlajšega, no, to bo Nina povedalauser posted image

Kako? Saj ti še nimaš porodniške? user posted image

Ajdi...šibam...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
23.1.2009 10:55:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kako? Saj ti še nimaš porodniške? user posted image

Ajdi...šibam...

ne še, ampak dobila sem pa že odločbo z zneskom, tako, da vem koliko bo porodniška. v bistvu sem samo 1x imela večjo plačo kot je zdaj ta znesek, pa še to za nekje 20 eur, drugače je vedno manj. sploh pa zdaj te zadnje plače kar sem na bolniški, ampak to je itak logično, ne.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
23.1.2009 12:13:43   
NinaŠ
Ne, vrtec se plačuje za starejšega - in to en razred znižano, za mlajšega krije "država" user posted image . Petarda in Ada, ko bosta rodili na občino pošljeta vlogo za ponovno presojo (kjer pač napišeta, da se je družinica povečala) in rojstni list user posted image in vama na novo preračunajo plačilni razred - ja mi smo padli razred nižje ob rojstvu Tine user posted image .

Sem pa ravno danes skor mal jezna oz. razočarana - sem dobila novo (letošnjo) odločbo za vrtec in smo padli/skočili user posted image  razred višje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah saj bo boljš user posted image , še sreča, da se plačuje le za enega user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
23.1.2009 12:15:15   
NinaŠ
Samo kako imaš lahko porodniško višjo kot plačo pa tudi meni ni jasno user posted image , glede na to, da dobiš povprečje 12 plač in to brez prehrane in prevoza user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
23.1.2009 12:22:00   
NinaŠ
...mojemu lubiju v kabino, ker itak hodi tak po svetu, kot da nima za burek user posted image

user posted image user posted image  kako mi je znano, samo njega spravt v trgovino user posted image user posted image , pa še takrat mu nič ni všeč, tako da jaz v vozek zmečem - saj nosi pa itak user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.1.2009 12:54:43   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Samo kako imaš lahko porodniško višjo kot plačo pa tudi meni ni jasno user posted image , glede na to, da dobiš povprečje 12 plač in to brez prehrane in prevoza user posted image

saj ni ne vem kako višja, par eur, niti 10 ne, razen, če to decembrsko plačo pogledamuser posted image user posted image , potem je pa kar 100 eur razlike.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
23.1.2009 20:21:17   
NinaŠ
Čeeer!

Kje pa ste danes vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
23.1.2009 20:22:44   
amy26

plačujemo za Aleksa, Ela ima zastonjuser posted image

kam ste pa poniknile, mimogredeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
23.1.2009 20:25:19   
amy26

Čeeer!

Kje pa ste danes vse user posted image user posted image user posted image

popoldne je kar pestro pri nas, tako da dosti računalnika ne vžigam, saj potem nimam nobenega miru
ker bi Ela tapkalauser posted image

naj pohvalim Aleksa, zelo lepo je začel risati, do pred kratkim so bile samo čičke čačke zdej pa že ribo nariše, jo pobarva in se pol hvali, morski pes

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
23.1.2009 20:34:09   
petarda
Ooooooooooo super...tole me pa preseneča, da se plačuje vrtec za starejšega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.1.2009 20:37:10   
petarda
Jutri smo imeli namen it na Muco Copatarico, ki je bila že prejšnjo soboto user posted image ....me kliče prej prijateljica, ki sem jo namamila, da gremo skupaj, ona že povabila svojo sestro...in gledajo po internetu, da jutri sploh ni predstave user posted image user posted image user posted image ...jao, jao...jaz sem pa videla plakat v vrtcu, ki ga očitno niso pravočasno pospravili, datumom pa itak ne sledim odkar sem na dopustu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.1.2009 20:38:35   
petarda

Sem pa ravno danes skor mal jezna oz. razočarana - sem dobila novo (letošnjo) odločbo za vrtec in smo padli/skočili user posted image  razred višje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah saj bo boljš user posted image , še sreča, da se plačuje le za enega user posted image

Ne bit jezna...pomeni, da imate boljše plače. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.1.2009 20:49:45   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ne bit jezna...pomeni, da imate boljše plače. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image a res, sploh nisem opazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne đouk ...malo, ampak res malo so se plače res povišale in sem kar nekako pričakovala tako odlodčbo, po drugi strani pa vseeno upala, da nisem presegla meje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.1.2009 20:53:43   
NinaŠ
Pripravila sem skutine palačinke za jutri, zdaj pa zbiram ideje kaj še narediti s pol kg skute user posted imageuser posted image je prinesel od nekod domačo, samo kaj, ko nismo prav veliki porabiki skute user posted image . Da bi jo zmrznila odpade, ker potem nima več pravega okusa user posted image . Aja, mamici in v.d. tašči sem jo del že poturila user posted image , ne vem, če je ne bi še prijateljici malo nesla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.1.2009 20:55:16   
NinaŠ
Tina ima pa naslednjo soboto (31.) nastop s plesno skupino user posted image in to v dvorani kulturnega doma user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.1.2009 20:57:17   
petarda
Ti ne znam svetovati za skuto, ker je ne uporabljamo...no, ene dvakrat sem tudi jaz zgratinirala palačinke, drugače pa nismo porabniki...ja...jaz bi jo kar kaki prijateljici podarila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.1.2009 20:58:18   
petarda

Tina ima pa naslednjo soboto (31.) nastop s plesno skupino user posted image in to v dvorani kulturnega doma user posted image user posted image

Vaaaaaaaauuu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.1.2009 7:31:30   
amy26

hudoooo, že pri teh letihuser posted image  bo lep spomin ko bo večja

pa dobro jutro
kavica je že na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.1.2009 8:07:25   
NinaŠ
Dobro jutro!

Končno spet lep sončen dan user posted image user posted image user posted image . Mi bomo šli v Planico malo smučat, malo sankat, ati pa na lavfarce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.1.2009 8:10:17   
amy26

Dobro jutro!

Končno spet lep sončen dan user posted image user posted image user posted image . Mi bomo šli v Planico malo smučat, malo sankat, ati pa na lavfarce user posted image user posted image user posted image

pri nas pa ne duha in sluha o sončku, megla

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.1.2009 12:48:42   
petarda
Pri nas je bil tudi zjutraj lep sonček user posted image ...tudi zdaj je tako prav prijetno vreme za sprehajanje...samo smo prišli domov, ker mora petardito spat.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.