petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to. jaz sem od kozmetike za nabavila samo testerčke v DM-ju, ker bom to kasneje dokupila, ko bom videla kaj mu odgovarja. pa eno flaško sem kupila, pa 2 dudi. danes sem kupila v ikei nov jogi, 2 rjuhi, obrobo za posteljico (tako, ki gre po celi postelji- po obsegu), prevleko za jogi, 10 kom malih brisačk za umivanje (to je bil komplet - 3,5 eur). glede cotk sem pa vse rabljeno oprala in pripravila, razen za iz bolnice sem kupila ene žabe/hlače za spodaj, pa en bodi na preklop, za počez je pa moja mama naštrikala pajacka mislim, da je to vse. aja, vato za umivanje še edino kar pa res še moramo nabavit je pa babyfone, ampak ga zdaj od začetka še ne bomo tako nujno rabili, ko pa bo 1x naše stanovanje povečano pa vsekakor Ok...potem ne zaostajam dosti Jogi, jogi rjuhe, oblogo za posteljice...že vse imamo od petardita....se pa moram enkrat spravit v trgovino in kupiti par bodijev....ja, pa vate tudi še nimam take.... Jaz imam tudi večino oblekic opranih, zlikanih pa še ne...mogoče jutri, če zapade fuuul snega ....ker moram najprej plac v omari naredit, prej se mi ne splača it likat.
|