|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
25.1.2009 22:04:01   
Urša
Iskreno sožalje, Naty...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
25.1.2009 22:05:50   
Urša
Petarda, čestitke! user posted image  Koliko cekinčkov pa bo za zapravit?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
25.1.2009 23:32:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, čestitke! user posted image  Koliko cekinčkov pa bo za zapravit?

user posted image user posted image user posted image  Ne morem spat, pa sem prišla pogledat, če me kdo kliče? user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo manj kot 40 EUR user posted image , če sem prav pogledala.

Tako...zdaj grem pa v posteljo z upanjem, da bom lažje zaspala...Tudi vam lahko noč.user posted image ...itak verjetno že vse drnjohate. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
26.1.2009 1:29:05   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj me daje user posted image user posted image user posted image ...dobro, da mi jutri ni treba it v službo...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
26.1.2009 10:12:56   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa vam skuham user posted image user posted image user posted image

Danes sem hotela it smučat, pa mi nekako ni bilo, da bi šla sama user posted image user posted image user posted image , no družbe pa tudi nisem našla user posted image , tako da sem potem raje šla malo hodit user posted image user posted image user posted image - in se prav dobro počutim, ko sem vsaj nekaj zase naredila user posted image . Me pa noge že zdaj bolijo user posted image user posted image , čeprav sem si privoščila le pol ure aktivne hoje v hrib in 20 min rahlega teka navzdol user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ajdi, zdaj ko sem v elementu grem pa še doma malo posesat in pomit user posted image user posted image , pol pa šibam v službo user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
26.1.2009 12:14:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Ajdi, zdaj ko sem v elementu grem pa še doma malo posesat in pomit user posted image user posted image , pol pa šibam v službo user posted image user posted image  

Tile smeški za službo bodo kmalu še kako primerni user posted image .... Sem zdajle peljala mamico na Zavod za zaposlovanje in se človek kar zamisli, ko vidi toliko potrtih obrazov.user posted image

Drugače pa dobro jutro user posted image , hvala za kavico, jo ravno zdaj pijem.

Celo noč nisem spala....sem razmišljala o svoji babici, ki je tudi orng bolna...ima danes pregled, če ne ostane v bolnici, potem jutri peljem mamico k njej (na Hrvaško), da ji bo malo pomagala...jaz pa itak ne morem ničuser posted image .... Pa tudi mami ni čisto OK....ah ne vem...moram kar mal preklopit, ker drugače se me kar depresija prijemlje....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
26.1.2009 13:59:28   
petarda
Kam sta se pa bubi in ada pogreznile? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
26.1.2009 15:55:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaz sem bila v šopinguuser posted image
zdaj pa res ne rabim več drugega kot še sebi vložke debele kupit, pa kako kremo za bradavice.

Naty iskreno sožaljeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
26.1.2009 20:11:00   
petarda
Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz user posted image ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
26.1.2009 20:29:38   
petarda
Jaaaaaaanaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image ....kako naj zdaj ugasnem tega user posted image user posted image ? Jao...še dobro, da nisem v službi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
26.1.2009 20:31:27   
*bubi*
Naty user posted image user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
26.1.2009 20:33:10   
*bubi*

RR je šel malo na stranski tir. Je bilo pestro pri nas, jaz sem čisto izčrpana - cele dneve sem sama z otrokoma, pa precej me skrbi za mami user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.1.2009 20:34:39   
NinaŠ
Bubi user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.1.2009 20:35:16   
NinaŠ
Jaaaaaaanaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image ....kako naj zdaj ugasnem tega user posted image user posted image ? Jao...še dobro, da nisem v službi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro povej kateri mail je, da ga ne odpiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.1.2009 20:35:39   
*bubi*
No ko sem že tukaj....

o bubiju tak nimam kaj ekstra za povedat. Navihan kot vedno, kak dan ful priden, kak dan živce pije user posted image

bubika pa raste.... je tak srček user posted image  jaz se je kar ne morem nacartat user posted image  malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.1.2009 20:40:06   
ada2

Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz user posted image ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to.

jaz sem od kozmetike za user posted image  nabavila samo testerčke v DM-ju, ker bom to kasneje dokupila, ko bom videla kaj mu odgovarja. pa eno flaško sem kupila, pa 2 dudi. danes sem kupila v ikei nov jogi, 2 rjuhi, obrobo za posteljico (tako, ki gre po celi postelji- po obsegu), prevleko za jogi, 10 kom malih brisačk za umivanje (to je bil komplet - 3,5 eur). glede cotk sem pa vse rabljeno oprala in pripravila, razen za iz bolnice sem kupila ene žabe/hlače za spodaj, pa en bodi na preklop, za počez je pa moja mama naštrikala pajackauser posted image user posted image
mislim, da je to vse.
aja, vato za umivanje šeuser posted image

edino kar pa res še moramo nabavit je pa babyfone, ampak ga zdaj od začetka še ne bomo tako nujno rabili, ko pa bo 1x naše stanovanje povečano pa vsekakoruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.1.2009 20:42:22   
petarda
Bubi user posted image user posted image user posted image  zate...pa user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami. A je še vedno v bolnici? Joj, pa kaj se to dogaja user posted image . Moja babi je bila tudi cel dan na pregledih, zdaj je doma...upam, da se ji stanje izboljša. user posted image user posted image user posted image

Kako si sama z otrokoma? A A cele dneve dela? Saj zdaj je pa ja bližje...user posted image

Nina....sama pogruntaj! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.1.2009 20:45:15   
ada2
bubi user posted image user posted image user posted image  saj bo boljše...
sem pa danes na tebe mislila, ko sva se vračala iz gradca, ampak časa za ustavit se pa itak nisva imelauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.1.2009 20:46:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz sem od kozmetike za user posted image  nabavila samo testerčke v DM-ju, ker bom to kasneje dokupila, ko bom videla kaj mu odgovarja. pa eno flaško sem kupila, pa 2 dudi. danes sem kupila v ikei nov jogi, 2 rjuhi, obrobo za posteljico (tako, ki gre po celi postelji- po obsegu), prevleko za jogi, 10 kom malih brisačk za umivanje (to je bil komplet - 3,5 eur). glede cotk sem pa vse rabljeno oprala in pripravila, razen za iz bolnice sem kupila ene žabe/hlače za spodaj, pa en bodi na preklop, za počez je pa moja mama naštrikala pajackauser posted image user posted image
mislim, da je to vse.
aja, vato za umivanje šeuser posted image

edino kar pa res še moramo nabavit je pa babyfone, ampak ga zdaj od začetka še ne bomo tako nujno rabili, ko pa bo 1x naše stanovanje povečano pa vsekakoruser posted image

Ok...potem ne zaostajam dosti user posted image  Jogi, jogi rjuhe, oblogo za posteljice...že vse imamo od petardita....se pa moram enkrat spravit v trgovino in kupiti par bodijev....ja, pa vate tudi še nimam take.... Jaz imam tudi večino oblekic opranih, zlikanih pa še ne...mogoče jutri, če zapade fuuul snega user posted image ....ker moram najprej plac v omari naredit, prej se mi ne splača it likat. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.1.2009 20:48:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubika pa raste.... je tak srček user posted image  jaz se je kar ne morem nacartat user posted image  malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum user posted image

...ah...saj je bubika tudi naša! user posted image ...če bi gledale kaj spada na drug forum, bi bilo pol postov od mene in Ade brisanih tukaj. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.1.2009 20:50:22   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Nina....Hot user posted image user posted image user posted image , da ne boš rekla, da sem zlobna! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.1.2009 20:50:23   
ada2
jaz imam pa vse zlikanouser posted image

jogi smo pa nov nabavili, ker je že pri adamu bil neki vijugastuser posted image
obrobo pa smo tisto adamovo, oz. še nušino pri adamovi postelji na steno nabili...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.1.2009 20:51:30   
ada2

...ah...saj je bubika tudi naša! user posted image ...če bi gledale kaj spada na drug forum, bi bilo pol postov od mene in Ade brisanih tukaj. user posted image

ja bubi, meni prav paše ko kaj o bubiki poveš, me nekako vrne na to, kaj me v kratkem čakauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.1.2009 20:52:52   
petarda

jaz imam pa vse zlikanouser posted image

Važička! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ...pripelji se potem en dan k meni na izlet, pa boš še meni pomagala! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mam dva likalnika...RES! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.1.2009 20:54:22   
petarda

ja bubi, meni prav paše ko kaj o bubiki poveš, me nekako vrne na to, kaj me v kratkem čakauser posted image

Zelo kratkem!...maš danes že polnih 35 tednov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.