Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:50:03
|
|
|
|
ada2
|
ja, tu sta si pa res ful podobna mi2 sva bila pa zdaj na enem kratkem sprehodu, pa potem še malo pred hišo na sončku, ampak piha pa kar, tako, da za neke pohode ravno ni, poleg tega pa niti ne upam daleč od hiše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:57:38
|
|
|
|
petarda
|
Tincci sem šla zdaj malo na hitro pogledat tvojo spletno stran...kapo dol! Ful lepo zgleda ...vidim, da je polno enih koristnih tem, pa vseeno upam, da mi ne bo treba kaj pogosto gor hodit. ...Ampak svaka ti čast, itak si carica!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 13:02:03
|
|
|
|
*bubi*
|
tincci , pa za Hano. Super ste!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 19:47:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi ful sta si podobna in oba prava cukerčka . S tistima slikcama pa nisi "zk-zk" niti mene ... ...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" Tincci tek ti to dojde, sej bo boljš . Sem pa vesela, da s Hano napredujeta pri uvajanju živil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 20:57:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" ne vem, ne vem.... bomo videli v četrtek, ko imamo sistematiko. jo je bubi do zdaj vedno "šišal"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 20:58:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" ne vem, ne vem.... bomo videli v četrtek, ko imamo sistematiko. jo je bubi do zdaj vedno "šišal" se mi zdijo njena lička bolj polna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 21:58:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jes, mi je uspelo dokončat igro bravo jest
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 7:12:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jes, mi je uspelo dokončat igro bravo jest Čestitam ... še zmeraj pa ne vem kje to igraš? Na PC-ju? Na internetu? Kavica za dobro jutro Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš... Danes bomo poklicala in vprašala, kako je s tem in če nisem že prepozna Upam, da ne .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 8:16:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš... Jaz se za to ne bi odločila (in se nisem), ker je res kratka doba uporabnosti in ozka področja uporabnosti. In je zelo mala verjetnost, da pride v poštev (če ni že v družini kakih takih bolezni). To je samo eno cuzanje denarja. Druga stvar pa je ta javna banka, o tem pa sem zadnjič v Viziti slišala..... to je že bolj pametno (in racionalno).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 8:18:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za ... še zmeraj pa ne vem kje to igraš? Na PC-ju? Na internetu? na PCju Sicer je pa zdaj nekaj časa ne bom igrala Zdaj na hitro malo pospravim po stanovanju, pol pa šibam k zobarju - joj kako tega ne maram Anže se je danes totalno zasekiral zjutraj v vrtcu, ko je (spet, že včeraj sva se opravičila ) pozabil doma nalogo . Pismo, samo res tudi jaz pozabim , čeprav imava pripravljeno na robu mize, da bi zjutraj vzela - zdaj bom začela dajati v nahrbtnik . Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 8:39:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anže se je danes totalno zasekiral zjutraj v vrtcu, ko je (spet, že včeraj sva se opravičila ) pozabil doma nalogo . Pismo, samo res tudi jaz pozabim , čeprav imava pripravljeno na robu mize, da bi zjutraj vzela - zdaj bom začela dajati v nahrbtnik . Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo Ja...in mi tudi ne ...Jaz sem včeraj peljala petardita v vrtec in pozabila iz avta vzeti rezervno obleko (za primer, če se polije, polula (ko mu lulček postrani nese )...) in sem potem letela nazaj, da sem dostavila, za danes pa smo imeli prištimane papirnate robčke in evo...sem zdaj, ko sem tole tvoje brala klicala lubija, če jih je odnesel noter in jih ni.... so tudi ostali v avtu... saj ni problem...jih bomo nesli, ko ga bomo šli iskat...samo bi pa tudi rada, da bi petardito malo razmišljal o tem...sem mu obakrat naročila naj naju spomni, da vzamemo, pa je obakrat pozabil ...najbolj ziher varianta je, da mu damo v avtu na kolena .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 8:40:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš... Jaz se za to ne bi odločila (in se nisem), ker je res kratka doba uporabnosti in ozka področja uporabnosti. In je zelo mala verjetnost, da pride v poštev (če ni že v družini kakih takih bolezni). To je samo eno cuzanje denarja. Druga stvar pa je ta javna banka, o tem pa sem zadnjič v Viziti slišala..... to je že bolj pametno (in racionalno). Razmišljam podobno kot ti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 9:13:04
|
|
|
|
petarda
|
Nisem še prepozna ...mi bodo poslali vprašalnik in zloženko ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 9:43:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo evo, bubi je zadnjič atiju že v vrtcu razlagal, da morajo poskrbet za zimsko opremo. Pa prineseta domov vrečko s pajacem, rokavicami, toplimi dokolenkami.... jaz vse pregledam, sčistim in pripravim za naslednji dan. Pa vso popoldne je govori o zimski opremi, jaz pa ja, sem ti pripravila... Potem pa naslednji dan v vrtcu slišim, ko je vzgojiteljica enemu atiju naročala, da morajo prinest slikice zimske opreme OK, se spraviva rezat iz časopisov in reklam, je znal naštet, kaj je treba poiskat Potem pa delajo plakate - enega z zimskimi rekviziti, enega pa z zimskimi oblačili. Ampak nujno sem morala enega snežaka ven izrezat, ki ga je v reviji našel Pa še zdaj ne vem, kam spada v jeseni pa so imeli obisk čebelarja in so morali slikice v zvezi s tem prinest Takrat pa sva kar po netu poiskala in naprinatala Pa vam povem..... ko pogledam plakat, je gor 3/4 stvari, ki jih je bubi prinesel. To pomeni, da ostale malo briga Jaz mu pa z veseljem pomagam, ker potem tako ponosno v vrtec nese. Pa v mapico je treba vse lepo spravit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 9:55:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa vam povem..... ko pogledam plakat, je gor 3/4 stvari, ki jih je bubi prinesel. To pomeni, da ostale malo briga Jaz mu pa z veseljem pomagam, ker potem tako ponosno v vrtec nese. Pa v mapico je treba vse lepo spravit Jaz tudi uživam, ko delamo "domače naloge"...se mi zdi koristno porabljen čas preživet s petarditom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 9:56:51
|
|
|
|
petarda
|
Ej...zdaj pa čakam mojo mami na gmailu ....aaaaaaaaaaaaa....ženska še računalnika ne zna prižgat, zdaj pa pravi, da se dobimo tam kjer se dobivam z bratcem ....pa noče nič po telefonu...pravi...te bom že našla ....pa čakam, čakam...pa je nikjer ni! .... Upam, da ne gleda kje na MSN...ker meni ne dela..pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 10:03:36
|
|
|
|
petarda
|
Ok...zdaj mi dela MSN...ona je gor...ampak nič ne napiše ...verjetno ne ve kam! ....ampak, da bi poklicala, to pa ne! .....aaaaaaaaa evo mi že cinglja ....kar ne morem verjet...moja mami, ki do zdaj še od blizu ni pogledala računalnika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 10:18:57
|
|
|
|
*bubi*
|
si me zdaj nasmejala, petarda lepo klepetajta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 10:20:12
|
|
|
|
tincci
|
Me je prav zanimalo, kake komentarje boste imele na mojo izpoved pa sem prov vesela, ko sem vas šla zdejle brat. Ste me mal potolažle To mi je blek, ker če jaz ne bom, res ne bo nič. Meni se pa tudi ne da VSAK DAN vanilijev puding jest Sej ne, da bi zdej menjala za npr sladoled, ampak zdi se mi, da sem obupala nad sladkarijami Tko, mal o sladicah, da ne bodo spet močne teme za zjutraj Hanka kar napreduje, ja, niti nimam čisto dobro prešteto, koliko stvari je. Ampak je ful napredovala, zdaj npr lahko poje malo grozdja ali malo jabolka (oboje eko) in so FUL manjše reakcije kot včasih. Sanja, pa zaprosi mojega svaka za prijateljstvo na FB .. ali lahko tudi brez tega vse njegove slike vidiš? Meni ni greha vreden, ker ga vsak dan gledam (živi v zgornjem štuku) pa poznam že vse fore Moj mož dela pa spletne strani, naredi od nule, optimizira za iskalnike, spletne trgovine itd. Sej so na moji strani čisto spodaj njegovi podatki pa link pa njegovo spletno stran, če kero zanima.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 10:25:49
|
|
|
|
ada2
|
tincci maš fore sicer sem prvi hip mislila, da sem nekaj zamudila kdaj smo pa puding omenjale za vsak dan no, pa sem skapirala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 21:06:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, ima preveč kalorij
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 21:21:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, ima preveč kalorij
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 21:56:29
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, ima preveč kalorij Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 21:57:15
|
|
|
|
tincci
|
Ah, pa tako lepa beseda na kur* je bla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.