|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
20.1.2009 12:50:03   
ada2
ja, tu sta si pa res ful podobnauser posted image

mi2 sva bila pa zdaj na enem kratkem sprehodu, pa potem še malo pred hišo na sončku, ampak piha pa kar, tako, da za neke pohode ravno ni, poleg tega pa niti ne upam daleč od hišeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.1.2009 12:57:38   
petarda
Tincci sem šla zdaj malo na hitro pogledat tvojo spletno stran...kapo dol! Ful lepo zgleda user posted image ...vidim, da je polno enih koristnih tem, pa vseeno upam, da mi ne bo treba kaj pogosto gor hodit. user posted image user posted image user posted image ...Ampak svaka ti čast, itak si carica! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.1.2009 13:02:03   
*bubi*
tincci user posted image user posted image user posted image user posted image , pa user posted image  za Hano.

Super ste!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.1.2009 19:47:14   
NinaŠ
Bubi ful sta si podobna in oba prava cukerčka user posted image user posted image user posted image . S tistima slikcama pa nisi "zk-zk" niti mene user posted image ... ...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" user posted image

Tincci tek ti to dojde, sej bo boljš user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa vesela, da s Hano napredujeta pri uvajanju živil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.1.2009 20:57:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" user posted image

ne vem, ne vem.... bomo videli v četrtek, ko imamo sistematiko. jo je bubi do zdaj vedno "šišal" user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.1.2009 20:58:46   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...bubika je očitno bolj pridna jedka, kot je bi bubi v njenih "letih" user posted image

ne vem, ne vem.... bomo videli v četrtek, ko imamo sistematiko. jo je bubi do zdaj vedno "šišal" user posted image

user posted image se mi zdijo njena lička bolj polna user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.1.2009 21:58:09   
NinaŠ
Jes, mi je uspelo dokončat igro user posted image user posted image user posted image bravo jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.1.2009 7:12:18   
petarda

Jes, mi je uspelo dokončat igro user posted image user posted image user posted image bravo jest user posted image user posted image user posted image

Čestitam user posted image ... še zmeraj pa ne vem kje to igraš? Na PC-ju? Na internetu?

Kavica za dobro jutrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš... Danes bomo poklicala in vprašala, kako je s tem in če nisem že prepozna user posted image  Upam, da neuser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.1.2009 7:22:09   
petarda

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/darujte-drugim-in-sebi.html

http://www.ringaraja.net/forum/m_3334907/mpage_1/key_/tm.htm

Evo Ada še dva linka, ki ti bosta v pomoč. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.1.2009 8:16:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš...

Jaz se za to ne bi odločila (in se nisem), ker je res kratka doba uporabnosti in ozka področja uporabnosti. In je zelo mala verjetnost, da pride v poštev (če ni že v družini kakih takih bolezni). To je samo eno cuzanje denarja.

Druga stvar pa je ta javna banka, o tem pa sem zadnjič v Viziti slišala..... to je že bolj pametno (in racionalno).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
21.1.2009 8:18:27   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image

... še zmeraj pa ne vem kje to igraš? Na PC-ju? Na internetu?

na PCju user posted image Sicer je pa zdaj nekaj časa ne bom igrala user posted image

Zdaj na hitro malo pospravim po stanovanju, pol pa šibam k zobarju user posted image - joj kako tega ne maram user posted image

Anže se je danes totalno zasekiral zjutraj v vrtcu, ko je (spet, že včeraj sva se opravičila user posted image ) pozabil doma nalogo user posted image . Pismo, samo res tudi jaz pozabim user posted image , čeprav imava pripravljeno na robu mize, da bi zjutraj vzela - zdaj bom začela dajati v nahrbtnik user posted image . Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro user posted image , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.1.2009 8:39:21   
petarda

Anže se je danes totalno zasekiral zjutraj v vrtcu, ko je (spet, že včeraj sva se opravičila user posted image ) pozabil doma nalogo user posted image . Pismo, samo res tudi jaz pozabim user posted image , čeprav imava pripravljeno na robu mize, da bi zjutraj vzela - zdaj bom začela dajati v nahrbtnik user posted image . Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro user posted image , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo user posted image

Ja...in mi tudi ne user posted image ...Jaz sem včeraj peljala petardita v vrtec in pozabila iz avta vzeti rezervno obleko (za primer, če se polije, polula (ko mu lulček postrani nese user posted image )...) in sem potem letela nazaj, da sem dostavila, za danes pa smo imeli prištimane papirnate robčke in evo...sem zdaj, ko sem tole tvoje brala klicala lubija, če jih je odnesel noter in jih ni.... so tudi ostali v avtu... saj ni problem...jih bomo nesli, ko ga bomo šli iskat...samo bi pa tudi rada, da bi petardito malo razmišljal o tem...sem mu obakrat naročila naj naju spomni, da vzamemo, pa je obakrat pozabil user posted image ...najbolj ziher varianta je, da mu damo v avtu na kolena user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.1.2009 8:40:30   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada a si ti kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Jaz sem kar prelagala to zadevo, no včeraj pa sem zasledila, da se jih da tudi darovati v javno banko...postopek je brezplačen, lahko pa nekomu zelo pomagaš...

Jaz se za to ne bi odločila (in se nisem), ker je res kratka doba uporabnosti in ozka področja uporabnosti. In je zelo mala verjetnost, da pride v poštev (če ni že v družini kakih takih bolezni). To je samo eno cuzanje denarja.

Druga stvar pa je ta javna banka, o tem pa sem zadnjič v Viziti slišala..... to je že bolj pametno (in racionalno).

Razmišljam podobno kot ti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.1.2009 9:13:04   
petarda
Nisem še prepozna user posted image ...mi bodo poslali vprašalnik in zloženko user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.1.2009 9:43:09   
*bubi*

Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro user posted image , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo, bubi je zadnjič atiju že v vrtcu razlagal, da morajo poskrbet za zimsko opremo. Pa prineseta domov vrečko s pajacem, rokavicami, toplimi dokolenkami.... jaz vse pregledam, sčistim in pripravim za naslednji dan.
Pa vso popoldne je govori o zimski opremi, jaz pa ja, sem ti pripravila...

Potem pa naslednji dan v vrtcu slišim, ko je vzgojiteljica enemu atiju naročala, da morajo prinest slikice zimske opreme user posted image  OK, se spraviva rezat iz časopisov in reklam, je znal naštet, kaj je treba poiskat user posted image  Potem pa delajo plakate - enega z zimskimi rekviziti, enega pa z zimskimi oblačili. Ampak nujno sem morala enega snežaka ven izrezat, ki ga je v reviji našel user posted image  Pa še zdaj ne vem, kam spada user posted image

v jeseni pa so imeli obisk čebelarja in so morali slikice v zvezi s tem prinest user posted image  Takrat pa sva kar po netu poiskala in naprinatala user posted image

Pa vam povem..... ko pogledam plakat, je gor 3/4 stvari, ki jih je bubi prinesel. To pomeni, da ostale malo briga user posted image  Jaz mu pa z veseljem pomagam, ker potem tako ponosno v vrtec nese. Pa v mapico je treba vse lepo spravit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.1.2009 9:55:01   
petarda

Pa vam povem..... ko pogledam plakat, je gor 3/4 stvari, ki jih je bubi prinesel. To pomeni, da ostale malo briga user posted image  Jaz mu pa z veseljem pomagam, ker potem tako ponosno v vrtec nese. Pa v mapico je treba vse lepo spravit user posted image

Jaz tudi uživam, ko delamo "domače naloge"...se mi zdi koristno porabljen čas preživet s petarditom.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.1.2009 9:56:51   
petarda
Ej...zdaj pa čakam mojo mami na gmailu user posted image user posted image user posted image user posted image ....aaaaaaaaaaaaa....ženska še računalnika ne zna prižgat, zdaj pa pravi, da se dobimo tam kjer se dobivam z bratcem user posted image ....pa noče nič po telefonu...pravi...te bom že našlauser posted image ....pa čakam, čakam...pa je nikjer ni! user posted image ....

Upam, da ne gleda kje na MSN...ker meni ne dela..pa ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.1.2009 10:03:36   
petarda
Ok...zdaj mi dela MSN...ona je gor...ampak nič ne napiše user posted image user posted image user posted image ...verjetno ne ve kam! user posted image user posted image user posted image ....ampak, da bi poklicala, to pa ne! user posted image user posted image user posted image user posted image

.....aaaaaaaaa evo mi že cinglja user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar ne morem verjet...moja mami, ki do zdaj še od blizu ni pogledala računalnikauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.1.2009 10:18:57   
*bubi*
si me zdaj nasmejala, petarda user posted image

lepo klepetajta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.1.2009 10:20:12   
tincci
Me je prav zanimalo, kake komentarje boste imele na mojo izpoveduser posted image pa sem prov vesela, ko sem vas šla zdejle brat. Ste me mal potolažleuser posted image To mi je  blek, ker če jaz ne bom, res ne bo nič. Meni se pa tudi ne da VSAK DANuser posted image user posted image user posted image user posted image vanilijev puding jest user posted image Sej ne, da bi zdej menjala za npr sladoled, ampak zdi se mi, da sem obupala nad sladkarijamiuser posted image

Tko, mal o sladicah, da ne bodo spet močne teme za zjutrajuser posted image

Hanka kar napreduje, ja, niti nimam čisto dobro prešteto, koliko stvari je. Ampak je ful napredovala, zdaj npr lahko poje malo grozdja ali malo jabolka (oboje eko) in so FUL manjše reakcije kot včasih.

Sanja, pa zaprosi mojega svaka za prijateljstvo na FB .. ali lahko tudi brez tega vse njegove slike vidiš? user posted image user posted image Meni ni greha vreden, ker ga vsak dan gledam (živi v zgornjem štuku) pa poznam že vse foreuser posted image

Moj mož dela pa spletne strani, naredi od nule, optimizira za iskalnike, spletne trgovine itd. Sej so na moji strani čisto spodaj njegovi podatki pa link pa njegovo spletno stran, če kero zanima.

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.1.2009 10:25:49   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image  tincci maš fore user posted image user posted image user posted image
sicer sem prvi hip mislila, da sem nekaj zamudilauser posted image user posted image user posted image  kdaj smo pa puding omenjale za vsak danuser posted image user posted image  no, pa sem skapiralauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.1.2009 21:06:03   
NinaŠ
Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, user posted image user posted image user posted image user posted image ima preveč kalorij user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.1.2009 21:21:02   
*bubi*

Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, user posted image user posted image user posted image user posted image ima preveč kalorij user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.1.2009 21:56:29   
tincci

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.1.2009 21:57:15   
tincci
Ah, pa tako lepa beseda na kur* je blauser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.