Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.1.2009 22:06:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, ima preveč kalorij Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš Jp...predvsem pa zna bit zdravju škodljivo ... Lahko noč vsem skupaj, grem pod odejo...je bil naporen dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 8:07:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, ima preveč kalorij Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš no, saj s sladoledom se itak ne smeš vsak dan basat, le v najbolj vročih dneh ...je pa res, da po njem zna grlo boleti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 8:08:16
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica ...za vas...zame pa se že hladi gres....mmmmmmmmmm....sem si ga ful zaželela že ponoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 8:08:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 8:09:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
no dobr, bo pa dans vse bolj pokonci stalo, ko bomo 2 spile
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 8:26:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ no dobr, bo pa dans vse bolj pokonci stalo, ko bomo 2 spile meni verjetno ne bosta nič škodili, ker ponavadi, če sem doma me prime tam okoli poldneva ali pa po kosilu, da bi šla mal zadremat ....sem kar jezna sama nase, ker itak če grem, potem ponoči bedim ... Tak, da danes bom eno zdaj, pa še potem en kapučinček, da se obdržim pokonci
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 9:47:09
|
|
|
|
petarda
|
Zdajle sem šla pospravljat po torbici... ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram .... boga in pol imam notri, za večino stvari sploh vem ne in se ziher sploh nebi spomnila, da jih imam notri, če bi me kdo prosil recimo za Hansaplast, kondom , baterijo ....ziher sem jo dala noter za vsak slučaj, če jo bom kdaj rabila, če bi se slučajno znašla v temi, se pa sploh spomnila nebi nanjo! ..... Da ne govorim o tem, da kondomov nikoli nisem uporabljala, ker mi ni... ....očitno je bilo za vsak slučaj, če bi me pograbila nora želja po sladoledu ....ok...to je bilo malo premora, potem se pa spravim še na denarnico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 13:01:54
|
|
|
|
ada2
|
mi smo s sistematskega, vse je ok, velik je točno meter, težek pa 15,5 kg
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 13:19:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi smo s sistematskega, vse je ok, velik je točno meter, težek pa 15,5 kg mi smo tudi s sistematskega evo, bubika je eno pikico lažja kot je bil bubi pri 4,5m. Ampak ima kar nekaj cm manj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 15:22:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdajle sem šla pospravljat po torbici... ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram jaz raje ne pomislim, kaj vse je notri ...no pri pripomočkih za uživanje ob sladoledu vsekakor zaostajam , ker tega niti po pomoti ne bi moglo not bit - edino če bi mi kdo na skrivaj not dal Bubika in Adam lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 15:44:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdajle sem šla pospravljat po torbici... ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram jaz raje ne pomislim, kaj vse je notri ...no pri pripomočkih za uživanje ob sladoledu vsekakor zaostajam , ker tega niti po pomoti ne bi moglo not bit - edino če bi mi kdo na skrivaj not dal Sem potem razmišljala, da sem ga verjetno dobila kje, kjer so jih delili...recimo ob dnevu boja proti AIDS-u ...ali kaj takega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 15:45:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubika in Adam lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja Jp.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 16:28:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubika in Adam lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja Res je Ampak sladka je vseeno za pojest
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 17:37:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubika in Adam lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja Res je Ampak sladka je vseeno za pojest Ja, itaaaaaaaak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 20:40:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
mah nekaj zamutila
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.1.2009 20:44:10 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 20:41:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naša družina skozi Tinine oči po vrsti: Tina, jaz, Anže in spodaj ati
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.1.2009 20:44:25 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 20:49:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže pa črke piše in me sprašuje katero je napisal , pol moram pa prebrat vse njegove črke v besedi , no ker nič smiselnega ne rata, me pa na koncu še vpraša kaj pomeni ta beseda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 21:42:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naša družina skozi Tinine oči po vrsti: Tina, jaz, Anže in spodaj ati vau, ne morem verjet bubi samo sonček nariše.... razen v vrtcu, ko prav neverjetne risbice visijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.1.2009 21:46:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
.... razen v vrtcu, ko prav neverjetne risbice visijo ja no, tiste v vrtcu jaz vedno jemljem z malo "rezerve"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:22:29
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro A nobena še ni skuhala? ... Bom pa jaz... Izvolite
< Sporočilo je popravil petarda -- 23.1.2009 9:34:42 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:26:04
|
|
|
|
petarda
|
Za Tino...prav šokirana sem bila, kako je narisala ...naš petardito še bolj čačke riše...no, ravno včeraj je skup spravil nekaj, kar je bilo vsaj približno podobno avtu (jeep-u )...in še to sem bila presenečena...pa kakšen sonček še spravi skupaj...ampak takole pa ni šans...tak, da...vsaka čast Tini Risbice v vrtcu? .....tam so vsi fuuul nadarjeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:27:46
|
|
|
|
petarda
|
Aja...edin vrstni red družinskih članov na slikici bi si jaz drugače predstavljala... Zgoraj Anže, oči, mami...spodaj pa Tina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:33:07
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa sem že iz mesta, odpeljala petardita v vrtec, zrihtala papirje za porodniško, zrihtala potrdilo, da sem primerna za birmansko botro , pustila, da so mi vzeli kri , spila kavico s taščo... Zdaj mam uro in pol fraj (beri pospravljat, kuhat...) potem pa frizerja , pa spet v lov za ustrezen okvir kamor bom dala diplomo, ki sem jo naredila za našo Abrahamovko , pa po WC-papir, pa po vodo... ... Jutri gremo pa zjutraj na gled.predstavo Muca Copatarica , potem domov spat, zvečer pa na taščin RD . V nedeljo pa počivamo. Tko...če kero slučajno zanima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:37:54
|
|
|
|
petarda
|
Ta refren mi je pa tolk dober...me spomni na mojo mami.... Daj povej,si ok,je dovolj,da vrjamem vate daj povej,si ok a bi rada,da pazim nate?
< Sporočilo je popravil petarda -- 23.1.2009 9:40:18 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.1.2009 9:41:11
|
|
|
|
ada2
|
Tina. Adam nariše samo jabolko, tako s pecljem in muho, drugo so pa čačke petarda ti pa imaš naspidiran urnik, jaz ne vem, če bi zmogla , no, ko sem bila z adamom noseča ja, zdaj pa definitivno ne, sem včeraj, ko smo prišli s sistematskega šla spat in prav spala 2 uri, potem sem se pa samo prestavljala po kavču, dokler nismo šli k A sestrični po posteljico za Miha. tam sem pa tudi bolj kot ne ležala na njihovem kavču in čvekala no, za ponedeljek pa planiram izlet v ikeo, upam, da mi uspe... saj bo A zraven, da mi bo cule nosil
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.