|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
21.1.2009 22:06:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, user posted image user posted image user posted image user posted image ima preveč kalorij user posted image  

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš user posted image user posted image user posted image

Jp...predvsem pa zna bit zdravju škodljivo user posted image ...

Lahko noč vsem skupaj, grem pod odejo...je bil naporen dan. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.1.2009 8:07:44   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Uh Tincci jaz si pa tudi kdaj sladoleda zaželim, samo, hm, user posted image user posted image user posted image user posted image ima preveč kalorij user posted image  

user posted image user posted image user posted image Sam ****, k se tud sladoleda vsak dan naveličaš user posted image user posted image user posted image

no, saj s sladoledom se itak ne smeš vsak dan basat, le v najbolj vročih dneh user posted image ...je pa res, da po njem zna grlo boleti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
22.1.2009 8:08:16   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image ...za vas...zame pa se že hladi gres....mmmmmmmmmm....sem si ga ful zaželela že ponoči user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
22.1.2009 8:08:25   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in user posted image user posted image za vse user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
22.1.2009 8:09:14   
NinaŠ
no dobr, bo pa dans vse bolj pokonci stalo, ko bomo 2 user posted image spile user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
22.1.2009 8:26:33   
petarda

no dobr, bo pa dans vse bolj pokonci stalo, ko bomo 2 user posted image spile user posted image

meni verjetno ne bosta nič škodili, ker ponavadi, če sem doma me prime tam okoli poldneva ali pa po kosilu, da bi šla mal zadremat user posted image ....sem kar jezna sama nase, ker itak če grem, potem ponoči bedimuser posted image ... Tak, da danes bom eno zdaj, pa še potem en kapučinček, da se obdržim pokonci user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
22.1.2009 9:47:09   
petarda
Zdajle sem šla pospravljat po torbici... user posted image user posted image user posted image ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram user posted image user posted image user posted image .... boga in pol imam notri, za večino stvari sploh vem ne in se ziher sploh nebi spomnila, da jih imam notri, če bi me kdo prosil recimo za Hansaplast, kondomuser posted image , baterijouser posted image ....ziher sem jo dala noter za vsak slučaj, če jo bom kdaj rabila, če bi se slučajno znašla v temi, se pa sploh spomnila nebi nanjo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Da ne govorim o tem, da kondomov nikoli nisem uporabljala, ker mi ni...user posted image ....očitno je bilo za vsak slučaj, če bi me pograbila nora želja po sladoleduuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....ok...to je bilo malo premora, potem se pa spravim še na denarnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
22.1.2009 13:01:54   
ada2
mi smo s sistematskega, vse je ok, velik je točno meter, težek pa 15,5 kg

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
22.1.2009 13:19:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi smo s sistematskega, vse je ok, velik je točno meter, težek pa 15,5 kg

mi smo tudi s sistematskega user posted image  evo, bubika je eno pikico lažja kot je bil bubi pri 4,5m. Ampak ima kar nekaj cm manj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.1.2009 15:22:38   
NinaŠ
Zdajle sem šla pospravljat po torbici... user posted image user posted image user posted image ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz raje ne pomislim, kaj vse je notri user posted image  ...no pri pripomočkih za uživanje ob sladoledu vsekakor zaostajam user posted image , ker tega niti po pomoti ne bi moglo not bit - edino če bi mi kdo na skrivaj not dal user posted image  

Bubika in Adam user posted image user posted image user posted image  lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih user posted image  - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
22.1.2009 15:44:50   
petarda

Zdajle sem šla pospravljat po torbici... user posted image user posted image user posted image ....ej, da bi me kje ustavili in bi morala pokazat kaj vse imam notri, bi me lahko bilo sram user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz raje ne pomislim, kaj vse je notri user posted image  ...no pri pripomočkih za uživanje ob sladoledu vsekakor zaostajam user posted image , ker tega niti po pomoti ne bi moglo not bit - edino če bi mi kdo na skrivaj not dal user posted image   

Sem potem razmišljala, da sem ga verjetno dobila kje, kjer so jih delili...recimo ob dnevu boja proti AIDS-u user posted image ...ali kaj takegauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
22.1.2009 15:45:24   
petarda
Bubika in Adam user posted image user posted image user posted image  lepo da je vse OK. No Bubi, a sem ti rekla, da ima bubika bolj polna lička kot bubi v njenih letih user posted image  - ima tam tistih par cm, za kolikor v višini zaostaja user posted image

Jp. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
22.1.2009 16:28:09   
*bubi*

Res je user posted image  Ampak sladka je vseeno za pojest user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
22.1.2009 17:37:49   
petarda

Res je user posted image  Ampak sladka je vseeno za pojest user posted image

Ja, itaaaaaaaak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
22.1.2009 20:40:28   
NinaŠ
user posted image mah nekaj zamutila

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.1.2009 20:44:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
22.1.2009 20:41:30   
NinaŠ

Naša družina skozi Tinine oči user posted image
user posted image

po vrsti: Tina, jaz, Anže in spodaj ati

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.1.2009 20:44:25 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
22.1.2009 20:49:13   
NinaŠ
Anže pa črke piše in me sprašuje katero je napisal user posted image user posted image user posted image , pol moram pa prebrat vse njegove črke v besedi user posted image user posted image , no ker nič smiselnega ne rata, me pa na koncu še vpraša kaj pomeni ta beseda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
22.1.2009 21:42:08   
*bubi*

Naša družina skozi Tinine oči user posted image
user posted image

po vrsti: Tina, jaz, Anže in spodaj ati

vau, ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

bubi samo sonček nariše.... razen v vrtcu, ko prav neverjetne risbice visijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.1.2009 21:46:39   
NinaŠ
.... razen v vrtcu, ko prav neverjetne risbice visijo user posted image

ja no, tiste v vrtcu jaz vedno jemljem z malo "rezerve" user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.1.2009 9:22:29   
petarda
Dobro jutro user posted image

A nobena še ni user posted image user posted image user posted image user posted image  skuhala? user posted image ... Bom pa jaz...

user posted image

Izvolite user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 23.1.2009 9:34:42 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.1.2009 9:26:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Za Tino...prav šokirana sem bila, kako je narisala user posted image user posted image ...naš petardito še bolj čačke riše...no, ravno včeraj je skup spravil nekaj, kar je bilo vsaj približno podobno avtu (jeep-u user posted image )...in še to sem bila presenečena...pa kakšen sonček še spravi skupaj...ampak takole pa ni šans...tak, da...vsaka čast Tini user posted image

Risbice v vrtcu? user posted image user posted image user posted image .....tam so vsi fuuul nadarjeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
23.1.2009 9:27:46   
petarda
Aja...edin vrstni red družinskih članov na slikici bi si jaz drugače predstavljala...

Zgoraj Anže, oči, mami...spodaj pa Tina user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
23.1.2009 9:33:07   
petarda
Drgač pa sem že iz mesta, odpeljala petardita v vrtec, zrihtala papirje za porodniško, zrihtala potrdilo, da sem primerna za birmansko botro user posted image , pustila, da so mi vzeli kri user posted image , spila kavico s taščo...user posted image

Zdaj mam uro in pol fraj (beri pospravljat, kuhat...) potem pa frizerja user posted image , pa spet v lov za ustrezen okvir kamor bom dala diplomo, ki sem jo naredila za našo Abrahamovko user posted image , pa po WC-papir, pa po vodo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jutri gremo pa zjutraj na gled.predstavo Muca Copatarica user posted image , potem domov spat, zvečer pa na taščin RD user posted image .

V nedeljo pa počivamo.user posted image  Tko...če kero slučajno zanima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.1.2009 9:37:54   
petarda
Ta refren mi je pa tolk dober...me spomni na mojo mami....

Daj povej,si ok,je dovolj,da vrjamem vate
daj povej,si ok a bi rada,da pazim nate?

< Sporočilo je popravil petarda -- 23.1.2009 9:40:18 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
23.1.2009 9:41:11   
ada2
user posted image user posted image  Tina. Adam nariše samo jabolko, tako s pecljem in muho, drugo so pa čačkeuser posted image

petarda ti pa imaš naspidiran urnik, jaz ne vem, če bi zmoglauser posted image , no, ko sem bila z adamom noseča ja, zdaj pa definitivno ne, sem včeraj, ko smo prišli s sistematskega šla spat in prav spala 2 uri, potem sem se pa samo prestavljala po kavču, dokler nismo šli k A sestrični po posteljico za Miha. tam sem pa tudi bolj kot ne ležala na njihovem kavču in čvekala user posted image

no, za ponedeljek pa planiram izlet v ikeo, upam, da mi uspe... saj bo A zraven, da mi bo cule nosiluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.