klepetka
|
Čer, pa je spet en dan okoli . Lana že spi. SEm pa prej, ko sem jo umivala, opazila, da ima neke drobne pikice po trebuščku .Upam da čimprej zginejo. NO, moji zobje uspešno poslikani, malo je bilo sicer težav s parkiranjem oz. z izhodom peš iz parkirne hiše (sem bila prvič v tej hiši). NO, lepo zapeljem nekam tja v globino(klet), parkiram, tavam, lutam, iščem kakšen izhod na svetlo, temno kot v rogu, nikjer nikogar, da bi ga vprašala, nekje v daljavi se je slišalo samo cviljenje gum,.. skratka skoraj že kar srhljivo, kot v kakšnem filmu . No, ampak potem sem najdla dvigalo , za ven pa ni bilo potem problemov, čeprav me je po začetnih zapletih kar malo zaskrbelo, kako bom našla avto. No, potem, ko sem se vrnila po avto, sem sicer vneto iskala kakšnega živega blagajnika, ampak ga nisem našla ... sem potem kar avtomatu plačala JAo meni....ampak konec dober vse dobro. z mml sva prav prijetno poklepetali, Matic je bil dolgo časa prav strpen pri najinem čvekanju, prav priden, kar za moške ni to glih njihova vrlina, ampak na koncu nama je pa dal vedeti, da sva dovolj čvekali za danes . katee, sani, lunca, škoda da se nismo uspeli videti. lunca, čimprej se pocajtajte. Že leti en kup k vam. katee, uživajta danes . katarinas, čestitke za diplomo. REs si pridna . Vse pohvale majra in nana, ni , ampak una tafejst . Pa nosečnost še zdaleč ni bila načrtovana. nočni nespalčki; vidim da nas je kar nekaj v klubu. Bo bolje sončnica, tudi mi ne dajemo fluorovih tabletk.Ja, pa res bo treba ponovit srečanje , ker takrat je res na žalost tako neplanirano zadnji hip v vodo padlo . Druagče pa .. tud mi imamo maratonce ponoči.. tud tebi v tolažbo ursalara, super za službo . Vidiš, pa le ni vse tako črno kot je zgledalo tečaj pa ... mislm da bi bilo za udeležbo kar precej kandidatov na voljo.. Dašabina in Miha, evo, en roj pošiljam tudi v vaš konec golobček, tudi vam želim, da čimprej ozdravite intruder, avatar. Mi je takoj v uč padel, takoj za sliko blondinca, za katerega sem najprej pomislila, če bi bil to lahko Vid. Pa kar hitro na delo, da boste porabili obleke in igrače Glede spanja smo tam-tam, tako malo za tolažbo Anže, čimprej premagaj tole virozo anitav, super, da Janček tako uživa v vrtcu nana, super da Klemen tako uživa v varstvu. Je tud tebi potem lažje, kajne, ko veš da mu ni hudega . Tole z lučjo ponoči pa tudi nam predobro znano ANŽE IN NINA, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO grem še malo pred tv
< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.1.2009 20:54:15 >