|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
22.1.2009 21:34:27   
mala pikica
Je 'tu mač' napisanega user posted image Meni pa čisto zmanjkuje časa...

limma hvala še enkrat za pomoč v sredo zjutraj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
22.1.2009 21:40:54   
sani1
Čer...

Samo, da sporočim, da mene jutri žal ne bo na kavo. Če bo šla Manja v vrtec grem jaz še na zadnje terapije. Tako, da naslednjič...

klepetka- žal se vidimo naslednjič.Joj pa toliko bi si imeli za povedat...  Ti pošljem ZS...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.1.2009 21:46:46   
dašabina
samo da vas pozdravim....
LUtiropan, imaš ZS.......
se vidimo jutri.......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.1.2009 21:53:54   
katarinas
Hello!

Vas že nekaj časa nisem brala tako da nisem kaj posebej na tekočem. Sem bila zadnje čase zaposlena s službo in učenjem, se moram pohvalit da sem danes [link=http://school.discoveryeducation.com/clipart/images/diploma.gif][/link]

No user posted image  jst, je bil že cajt neuser posted image

Mah sem hotla kaj več napisat, pa se je Lara glih zbudila - pr nas je zdaj tako, da ko pride iz vrtca se ful naje, potem gre pa takoj spat in zaspi v trenutku - včeraj je spala celih 5 ur, se zbudila in se fejst najedla potem pa spet spat do 5.30 zjutrajuser posted image  In evo danes isto. Moraš vprašat kaj počnejo v vrtcu, ker je čist zdelana....

Okej se pol oglasim, da kaj pokomentiram

Še za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolančke!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.1.2009 22:33:17   
katarinas
Sem hotla popravit prejšnji post pa mi ne pusti, zato bom tukaj dodala slikco, prej mi ni ratalo....torej, končno mi je uspelo: user posted image

Vidim, da je veliko user posted image  bolnih, Lara tudi kar še kašlja, sicer vročine nima in tudi apetit ima kar dober tako, da hodi v vrtec.
Za vse bolančke pa user posted image

Sončnica mi tudi tako uspavamo Laro, kot si opisala, ampak mi to počnemo že odkar se je začela sama vstajati in je nasploh navajena da sama zaspi tako, da se ne dere...drugač tud jaz tega ne bi zdržala. Kadar ne zaspi takoj se neštetokrat vstane, pa jo grem spet poležat in tako dokler ne zaspi....iz posteljice pa ji še ni uspelo priti, groza, da je tvoj tako padel....samo, da ni bilo nič hujšega user posted image  
In čestitke za user posted image

Alfabeta sem se pa nasmejala priročniku, čeprav sem proti koncu čedalje manj razumela user posted image

Evo Lara se je zdaj zbudila, je spala od pol petih pa do desetih zvečer...nekaj malega je zdaj pojedla in spet deluje zaspana, mislim da bo šla kmal nazaj v postlo. Oh kako je otročkom lepo ko lahko toliko spijouser posted image

No toliko za danes, greva zdaj z Laro v pižamo, čakava očija da nama prinese sirup proti kašlju - smrekove vršičke, morda pa kaj pomaga.

user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 22.1.2009 22:39:02 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.1.2009 22:53:00   
sončnica_8
dober večer punce,

še enkrat hvala za cestitke, zdaj pa sem malo zmedena...sem mislila, da sem med redkimi pogumnimi, ki se je odlocila za se enega nadebudneža, pa vse pisete da nas je ze nekaj.user posted image user posted image user posted image Koliko srečk nosečk je torej na planu?

katarinas čestitke za diplomo!!bravo

pri našem spanju pa je zadnji teden kot rečeno nekoliko bolje, ker ga ponoči pač spet hranim - po skoraj treh mesecih, ko sva to ukinila, ampak od takrat so se zaceli ti nocni maratoni, ko po uro, dve nismo spali. Zbuja pa se kljub temu med 5 in 5.30 in je treba kar lepo vstati. no, od ponedeljka pa bo to itak moja stalnica, ker bo treba v službo.

majra, moj "mali" je kar kreposten in ga moram imeti vseskozi na očeh, ker je doma še posebno pogumen. To da je skočil iz postelje pa je posledica užaljenosti, ker sem ga pustila jokat in odhajala iz sobe. Verjetno pa je tudi med večjimi in tudi to mu omogoča, da mu kaj takega lahko uspe. Prejšnji teden so mu na posvetovalnici namerili 86 cm...meni se še vedno zdi, da so se morda zmotili, ampak je res velik.

Anita glede mojega novega user posted image ...sem konec 15. tedna, rok imam 20. julija, nuhalna je uspešno mimo, tako da imam že prve slikice tamalega, slabosti so še vedno pogoste (tako kot prvič), utrujena pa sem tudi precej...ampak se bomo že izkopali, kako bo pestro šele potem.

aja, Matija je ćisto zares shodil 13. januarja in je vsaki dan bolj pogumen in nagajiv, zobkov imamo pa že nekaj časa 5. A vi dajete flourove tablete? vem, da so bile nekaj časa nedoseglive, sedaj pa nam jih je pediatrinja predpisala, pa se ne znam odločiti ali bi jih sploh pričela dajati.

HANA, VID, KLEMEN VSE NAJBOLJŠE OB ROJSTNEM DNEVU!!user posted image

vsi bolančki pa čimprej ozdravite. Hm, je pa teh viroz že cela paleta.

limma, ja večkrat se spomnem nate in malo mi je v tolažbo, da nisem edina, ki tako daleč dela. Me je pa kar malo strah te vožnje in večurne ločenosti od tamalega. Bo potrebno srednjeročno poiskati eno drugo alternativo. Kaksno več pa res po ZS, da ne morimo s tem še ostale. user posted image

Klepetka, ja sem res malo poniknila od takrat ko smo se menile za srečanje...bo potrebno ponovno najti kakšno priliko za srečanje.

joj, bo treba spat, ker bo pred jutrom potrebno še kakšno mlekce pripravit...

Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.1.2009 22:54:06   
klepetka
sam še rač. sem prišla ugasnit in vam zaželet lahko noč.

mml in ostale, zmenjeno jutri potem v koloseju.

ostalo jutri

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.1.2009 23:32:47   
muzika
Vsem bolančkom želim čim hitrejše okrevanje.

Pa za nazaj vsem, ki so upihnili 1. svečko. Dobrodošli v klubu.

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
23.1.2009 5:35:38   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning na GTuser posted image

Tole sem pa še jaz ugibala kje je....Sem bila ziher da boš delala v Brš... in sem sedaj ugotavljala, kaj bi bilo lahko GT. Sedaj vem....no vsaj do Mullerja ne boš imela dalečuser posted image

Ja tole je meni zelooooooo pomembno in dobra motivacijauser posted image user posted image user posted image

HANA ,KLEMEN IN VID VSE NAJBOLJŠE Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Alfabeta
si me pa nasmejala s temi govoriuser posted image user posted image user posted image

Majra saj bom nadomeščala v Metliki tako da kavica bo padla,pa slikanje Katje tudiuser posted image

Lutiropan
kao lepa slikica.Ob tvoji slikici se čisto raznežim in bi imela še enegauser posted image

katarinasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo.Res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
23.1.2009 7:50:23   
lutiropan
Sem hotla popravit prejšnji post pa mi ne pusti, zato bom tukaj dodala slikco, prej mi ni ratalo....torej, končno mi je uspelo:

Bravo!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3935
23.1.2009 8:28:02   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

klepetka in ostale, ki pridete jutri kofetkat a rečemo okorg 10. v Koloseju? Da lahko jaz Matica malo spustim, da mi ne bo treba skoz trenirat nizkega štarta user posted image

Joj, sem prepozno videla in naju ne bo, ker sem ob 10h zmenjena s teto. Vaju pa pokličem, ko bom odhajala od nje, če boste še tam.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
23.1.2009 8:37:50   
klaja
Najlepša hvala vsem za čestitke moji Hani!

Katarinas čestitke za diplomo! Zdaj boš pa lahko v miru zadihala in ne boš več imela te obveznosti!

Anže in Nina čestitke za vajino 1. svečko, bodita še naprej tako pridna in lepo praznujte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
23.1.2009 9:14:29   
katee
Vsem slavljenčkom želim vse najboljše za 1. rojstni dan!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
23.1.2009 9:18:38   
katarinas
Dan!
Danes sem pa doma dopoldne, ker popoldne delam, Lara je pa že v vrtcu in mi je kar malo dolgčas...no popoldne mi ziher ne bouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8
katarinas čestitke za diplomo!!bravo

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
katarinasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo.Res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan
Bravo!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Katarinas čestitke za diplomo! Zdaj boš pa lahko v miru zadihala in ne boš več imela te obveznosti!

Hvala punce za čestitke, in klaja res se že zdaj lažje dihauser posted image

Vsem slavljenčkom, tudi za nazaj VSE NAJBOLJŠE

user posted image  

Sončnica mi ne dajemo flourovih tabletk, sicer nam jih P sploh ni predpisala, mislim pa da jih večina sploh ne daje. Odloči se sama....no jaz jih ne bi dajala, ker pravijo da so škodljiveuser posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 23.1.2009 9:19:27 >

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
23.1.2009 9:22:56   
ursalara
Katarinas čestitke za diplomo!user posted image user posted image user posted image

Vsem novim nosečkam iskrene čestitke!user posted image user posted image

Nana,majra,klepetka hvala!!user posted image user posted image

Včeraj me je klical moj šefko in mi dal upanje da se je našlo delo zame tako da grem v pon,ponovno v službo,bom pa opravljala samo kemično čiščenje!user posted image ampak tudi to je nekaj(čeprav je to najtežje in najbolj natančno delo,ki se ga vsi izogibajo) bo vsaj denar če že druzga ne!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
23.1.2009 9:26:28   
ursalara
TEČAJ ZA MOŠKE

Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev.
Popust se prizna vsem, ki se bodo odločili za vsa predavanja.
Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega za sedaj niti ne vedo, da obstaja.

Modul 1: obvezni tečaj

1. Naučiti se živeti brez mame. (1000 ur)
2. Moja ženska NI moja mama. (350 ur)
3. Razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje

1. Imeti otroke ne da bi bil nanje ljubosumen (50 ur)
2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima žena obiske. (500 ur)
3. Premagati sindrom daljinca. (1500 ur)

Modul 3: prosti čas

1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del)

2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (200 ur)

3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (200 ur)

4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (500 ur)

5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del)

6. Prebavljati brez riganja, medtem ko žena pere krožnike. (praktični del)

Modul 4 : tečaj kuhinje

1. stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi)

ON....vklop

OFF....izklop

2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha,
brez da zažgem lonec. (praktični del)

POGLOBLJENE TEME

Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatov.

TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)

TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)

TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila

TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence

TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom)

TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?

TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)

TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj)

TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)

TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira?

TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari
je predal"

TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
23.1.2009 10:25:38   
Lunca1
Sonček balonček, v vrtec ti ga vzamejo tudi če še ni bil cepljen.

Anchikaa tvoj brat je pa dolgo skrival novico. user posted image
Kar se olajšave tiče, pa ne vem če je še možno. Najbolje da pokličeš in vprašaš. Ne vem če niso ravno zadnjič nekaj o tem debatirale na RR. Mislim da je bila tema od Špelin@e.

Katarinas a si diplomirala? user posted image user posted image user posted image

Nina
user posted image

Anže
user posted image

Jupiii, jaz imam pa dopust. user posted image  Bolniški user posted image  Sva z Lukom bolana, jaz se že cel teden nekaj flikam, Luka je pa včeraj zakuhal, ful mu teče z nosa, po moje ga boli grlo, kašlja in ima vnete oči.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 23.1.2009 10:26:03 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
23.1.2009 10:46:57   
lutiropan
Sončnica mi ne dajemo flourovih tabletk, sicer nam jih P sploh ni predpisala, mislim pa da jih večina sploh ne daje. Odloči se sama....no jaz jih ne bi dajala, ker pravijo da so škodljive

Mi jih tudi nismo dobili in ne dajemo.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
23.1.2009 11:31:48   
lutiropan
Ja, še današnjima slavljencema moram čestitat.

Nina in Anžeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
23.1.2009 11:47:26   
dašabina
lutiropan HVALAuser posted image user posted image user posted image  e mihcu zelo všeč
midva sva tud doma, kašlja ful teče iz noska učki mene pa uho trgauser posted image
Anže
user posted image
Nina
user posted image
katarinas
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
23.1.2009 12:43:46   
martinca
dober dan!

sonček balonček, user posted image user posted image za tvojo pupiko, da se čimprej pozdravi.

nana, shujševalna gre. samo bolj počasi. saj še imam čas. user posted image lepo da se spomniš name.

vaney, tudi za vas tri user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image .

alfabeta, user posted image user posted image user posted image jaz sem si zdaj skoraj jezik zlomila ko sem to brala.  ampak nasmejala pa si me do solz.user posted image

klepetka, zdaj pa ima tvoja svakinja dovolj kruha za celo leto user posted image . pa ji vseeno želim lepo nosečnost.

lutiropan, tvoja Kaja pa je prava lepotička. bodo imeli njeni bratci veliko dela da bodo fantine odganjali.user posted image

tinča, držim pesti da bo kmalu drugi user posted image na poti. saj kavico me tudi pijemo, samo zdaj pa se že res nekaj časa nismo videle.

anchikaa, Uroš je dal zdaj za dohodnino noter. za naju s Patrikom za vzdrževana člana. tak da bi po moje bilo fajn da te da, da ne bo za BV tja plačeval. imaš pa to čas dat do 31.1. na davčno. pa super za novega družinskega člana, samo da še boste malo čakali.user posted image

katarinas, user posted image user posted image user posted image za diplomo.

Nina vse najboljše za 1. rojstni dan!

ANže vse najboljše za 1. rojstni dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
23.1.2009 14:00:04   
TRIŠ
ANŽE IN NINA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney
upam da je z Anžetom bolje,sem jih srečala z atijem v ZDuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
23.1.2009 16:46:02   
Golobček
Sem nas našla na drugi straniuser posted image

V glavnem Nik je na AB ima bronhitis, pa vnetje lulijauser posted image , kako mi je to ratalo nimam pojma.V ponedeljek imata zopet oba kontrolo, da jima pogleda še enkrat ušeske, da vidi če so že kaj slabše.

Današnjim slavljenčkom želim vse najboljše ob pihanju 1. svečke. Torej Karin in Anžeuser posted image
user posted image

Vse najboljše ob 1. rojstnem dnevu pa tudi tebi moja zlata princeska Nina. Mamica , ati in tvoja dva bratca te imamo zelo radi. Hvala ker nas razveseljuješ !!!

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
23.1.2009 17:16:46   
Intruder24

user posted image

Vsem najlepša hvala za čestitke ob 1.rojstnem dnevuuser posted image . Smo lepo praznovali, Vid je bil priden tako kot se to za enoletnega fanta spodobi. Torta mu je bila dobra, saj je je kr nekaj pojedel, glede na to da nima rad sladkega (še ne user posted image ). Dobil ogromno igrač in 2 gugalnici in kr nekaj za oblečt. Sem rekla, da bomo morali še enega bebija nardit al pa vrtec odpret user posted image

Vsem ,ki ste upihnili prvo svečko vse najboljše user posted image

Zobke mi zvečer očistimo s krpico, čez dan pa z krtačko koliko pač sam hoče. Mislim, da kaj hudo še ni, če ne jedo in pijejo preveč sladkega. Bomo pa se zdaj morali počasi naročit k zobozdravniku pa, da vidimo kaj bo tam rekel. Nimamo pa še nobene zobne paste.

Sem videla, da je kar nekaj novih nosečk...vsem želim nosečnost brez zapletov!

Vsi mali bolančki in mame bolančke user posted image , upam da te viroze čimprej minejo user posted image

ursalara iskreno sožalje ob izgubi babice in upam, da se tvoje osebno in službeno življenje čimprej porihta user posted image

Lepe slikice vseh malih lepotcev in lepotičk user posted image

Klemen user posted image user posted image  za še dva zobka, pa si spet prehitel Vida user posted image . Nana kar se pa dela tiče pa pač tako je, če delaš s folkom...

Anchikka mislim, da te lahko uveljavlja kot vzdrževanega člana, če sta poročena oz. živita v izvenzakonski skupnosti...najbolje pa da pokličeš za točne informacije kr na davčno. Super, da bo kmalu dojenček v širši družini user posted image

katarinas user posted image za diplomo!

Alfabeta lepe nohteke si ti to delaš user posted image

klepetka super za novega člana user posted image . Ja to pa itak, da se zarečenega kruha največ poje...to sem spoznala že v svoji rani mladosti (zdaj se v srednji...pozna šele pride čez mnogo mnogo let user posted image ) user posted image

Anže
user posted image

Nina

user posted image

Moje dete je drugače pridno, spimo še vedno ne...je pa naspidiran sto na uro in preprosto ne morem sest za comp, ker ni na miru niti pol minute user posted image . Zvečer, ko pa gre spat pa morem vse porihtat in potem sem že zaspana, pa mi ni user posted image . Upam, da bo v prihodnje več časa.

Vsem, ki že delate user posted image  to bo za danes vse, ker me moje dete že kliče user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
23.1.2009 18:07:07   
katee
Evo, jaz sem peljala Žan Luko k omi in dediju, kjer bo prespal, da bova šla midva z user posted image v kino in na pijačko. Mi bo prav pasalo!

Lep večer želim vsem!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?