sončnica_8
|
dober večer punce, še enkrat hvala za cestitke, zdaj pa sem malo zmedena...sem mislila, da sem med redkimi pogumnimi, ki se je odlocila za se enega nadebudneža, pa vse pisete da nas je ze nekaj. Koliko srečk nosečk je torej na planu? katarinas čestitke za diplomo!!bravo pri našem spanju pa je zadnji teden kot rečeno nekoliko bolje, ker ga ponoči pač spet hranim - po skoraj treh mesecih, ko sva to ukinila, ampak od takrat so se zaceli ti nocni maratoni, ko po uro, dve nismo spali. Zbuja pa se kljub temu med 5 in 5.30 in je treba kar lepo vstati. no, od ponedeljka pa bo to itak moja stalnica, ker bo treba v službo. majra, moj "mali" je kar kreposten in ga moram imeti vseskozi na očeh, ker je doma še posebno pogumen. To da je skočil iz postelje pa je posledica užaljenosti, ker sem ga pustila jokat in odhajala iz sobe. Verjetno pa je tudi med večjimi in tudi to mu omogoča, da mu kaj takega lahko uspe. Prejšnji teden so mu na posvetovalnici namerili 86 cm...meni se še vedno zdi, da so se morda zmotili, ampak je res velik. Anita glede mojega novega ...sem konec 15. tedna, rok imam 20. julija, nuhalna je uspešno mimo, tako da imam že prve slikice tamalega, slabosti so še vedno pogoste (tako kot prvič), utrujena pa sem tudi precej...ampak se bomo že izkopali, kako bo pestro šele potem. aja, Matija je ćisto zares shodil 13. januarja in je vsaki dan bolj pogumen in nagajiv, zobkov imamo pa že nekaj časa 5. A vi dajete flourove tablete? vem, da so bile nekaj časa nedoseglive, sedaj pa nam jih je pediatrinja predpisala, pa se ne znam odločiti ali bi jih sploh pričela dajati. HANA, VID, KLEMEN VSE NAJBOLJŠE OB ROJSTNEM DNEVU!! vsi bolančki pa čimprej ozdravite. Hm, je pa teh viroz že cela paleta. limma, ja večkrat se spomnem nate in malo mi je v tolažbo, da nisem edina, ki tako daleč dela. Me je pa kar malo strah te vožnje in večurne ločenosti od tamalega. Bo potrebno srednjeročno poiskati eno drugo alternativo. Kaksno več pa res po ZS, da ne morimo s tem še ostale. Klepetka, ja sem res malo poniknila od takrat ko smo se menile za srečanje...bo potrebno ponovno najti kakšno priliko za srečanje. joj, bo treba spat, ker bo pred jutrom potrebno še kakšno mlekce pripravit...
|