|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
25.1.2009 16:49:34   
lutiropan
user posted image

Neža vse najboljše

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.1.2009 17:24:20   
mml
anitav proti opeklinam najbolj pomaga hlajenje, Janu lahko anmažeš opečeno mesto tudi s Kamagelom, v lekarni imajo tudi posebne obloge, ki jih daš na opeklino, da manj boli in se htireje zaceli. Ne vem točno, kako se jim reče. Če je opeklina majhna, se dobijo tudi posebni obliži, ki jih nalepiš na opeklino. Držim pesti, da opeklina ni prevelika in pregloboka user posted image

Neža ostani takšna krana nežna punčka kot si in lepo in veselo praznovanje prvega rojstnega dneva
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.1.2009 18:53:35   
Golobček
Imam malo časa, da še pogledam tukaj gor.
Sem samo preletela kaj se dogaja, na RR.

TRIŠ tudi jaz sem prenehala brat žalostne teme, ker potem res samo jokam in to ni prav nič dobrega za mene, ker potem samo razmišljam kaj bi bilo če.....
ne bom raje pisala naprej, saj same veste kaj nam roji po glavi.

Zato pa jaz kakor vidim da je moj otrok malo bolan, že kličem p. in se posvetujem kako in kaj. Sem že doživela preveč hudih stvari, v moji žlahti, zato sem grozen panik.

No naš rojstni dan je uspel, smo imeli včeraj 20 ljudi, pa še danes nekaj tako da sem šele zdajle vse pospravla od praznovanja.

Nik in Nina sta še vedno bolana, jutri imamo spet kontrolo, da vidimo kakšno je stanje.Jan pa se še nekako drži. Kašljajo pa vsi trije tak da groza.

Neža tebi pa vse najboljše za 1. upihnjeno svečko!
user posted image

Vsem želim
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.1.2009 19:57:02   
limma
Dober večer,
najprej še za nazaj.. katarinas, oprosti, mi je zadnjič ušlouser posted image

user posted image

Neža se vsem zahvaljuje za vse lepe želje
user posted image

Slavljenka že spi, midva pa dokončujeva odlično buteljkouser posted image Torta pikapolonica je uspela, preživeli smo lep popoldan s sorodniki. Neža je dobila kup zanimivih daril, lepih oblačilc in norela je z babico, dedkom in prababico, potem pa je bila tako utrujena, da je zaspala v treh sekundah... srči moj user posted image

Jan, upam, da z rokico ni prehudo in da te ne boli (pre)več... user posted image user posted image

Jutri je nov dan, spet moram vstati sredi noči....zato le še lahko noč.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.1.2009 20:08:46   
mala pikica
user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.1.2009 20:11:28   
vaney
NEŽA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

Jan, upam, da je opeklina že boljšauser posted image user posted image user posted image

Anže na srečo že 2 dni nima vročine in gre jutri v vrtec...od doma odrineva že pred 6.00, tako da počasi lahko noč.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.1.2009 20:27:12   
Sunny Morning
Čer.

Sem imela tako naporen vikend, da komaj čakam naslednjega, da se malo spočijem.user posted image  Včeraj dopoldne mi je Neja žrla živce...sploh ne vem kako naj jo prepričam, da bi šla spat. Sploh ne more več gledat, oči si bo zmencala ampak spat pa ne...katastrofa. Popoldne sem šla z mami v Lj. Sem največ spet nabavila za Nejo. V Okaidiju sem ji kupila ful lepe majčke s kratkimi rokavi, v H&M-u sem vzela ene bodije, v M&S pa bodije s kratkimi rokavi in ful ugodno sem dobila 2 sp. dela trenirke. Zase sem v Bati vzela ene spomladanske čevlje, tako da nisem šla čisto bosa domov. Nazaj grede sva pa še zavili v E.Leclerk in sem spet pustila tam malo bogastvo, polovica so bile plenice, ker so bile v akciji.
Danes sem pa imela organizacijski napad. Sem ful zorganizirala omare, tudi tiste na balkonu. Me je moj samo debelo gledal.

Neja je spala čez dan spet samo 30 minut in je ob 19.00 samo dol pala. Jaz grem še cote zložit iz sušilca, potem pa še malo pred TV.

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.1.2009 20:29:28   
Tinča1
Pozdravljene!
Neža vse najboljše še od nas treh.user posted image  Res si srčkana punčka.

Anchika, se priporočam za kavico, samo, se bova zmenili za datum, ker jutri peljem Daniela na posvetovalnico in tretjo dozo cepljenja. Upam, da ne bo prevelike reakcije, kot je bila pri drugi dozi. Je kuhal 500 na uro.

Mala pikica pri kateri firmi delaš. A prej si bila na s.p.? Zdaj pa so te sprejeli za n.č.? Veš sem videla oglas, da Tosama išče sodelavce, pa kolebam če bi poslala prošnjo, ker imam tudi eno opcijo, da grem sama na s.p.

Lp

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.1.2009 20:45:25   
Anonimen
Mml in ostale hvala za nasvet in dobre misli. Bom šla jutri mu kupit v lekarno tiste obliže, ker je opeklina hvala bogu majhna. Je pa res pravi možakar, ki to zelo dobro prenaša.

Lahko noč!

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.1.2009 20:55:39   
nana35
Mi mo že nekaj časa doma,Klemen je v postelji,je bil utrujen od zanimivega dneva,sploh ker se je popoldan igral z Vidom.Domov smo prišli okoli 19h.Ob 20h kopanje in spanje.Cel dan je samo jedel in jaz tudi,da imam sploh slabo vest,da sem se nažirala.Zdaj pa res počasi hujšanje.
Sem obesila še perilo,zdaj pa moram zložit stvari iz pomivalnega stroja in počistit kletko našemu kanarčku.

intruder,hvala za današnjo pogostitev,obema oz.vsem trem.Upam,da kmalu ponovimo.user posted image

Tako se bo moj kratki vikend končal.Jutri pa spet na delo.Moja šefica je takooo zahtevna,da je groza,vse mora biti nafrizirano kakor ona dela,tako da se počutim,kot da se znova vse učim.No,v glavnem naučila me bo svojega stila in friziranja,pa tudi ni slabo,ker je res moderna frizerka,plus tega me bo kasneje še naučila ličenja.No,saj ne da se ne bi znala namazat ampak tistega profesionalnega ličenja mislim.Bomo videli...

Mi pa gremo končno v torek v posvetovalnico in dobi zadnjo pikico,tako da v torek sem spet prosta,ker imam ob tako čudni uri.12.20.Potem pa še en dan grem na zdravniški pregled za službo in to bo vse.

Lepo noč vam želim.

:))

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.1.2009 21:34:23   
mala pikica
tinča delam pri farmacevtskem podjetju. Smo zelo mlado podjetje, nas je 2/3 prej delalo v enem poznanem velikem  farmacevstkem podjetu, potem pa je naš direktor ustanovil svoje podjetje in zdaj smo tukaj user posted image Prej sem res delala preko s.p.-ja, zdaj pa sem zaposlena za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev (imamo vsi takšne pogodbe). Sem komaj čakala, da zaprem s.p., ker je bilo preveč stroškov. Prispevki (seveda sem si plačevala najnižjo stopnjo, kar se je poznalo tudi na porodniški), pa avto in amortizacija,... Tukaj pa imam službeni avto in službeni telefon. Tako mi bo ostala cela plača user posted image Drugače pa sem jaz s takšnim delom zelo zadovoljna. Sem že prej delala na terenu in zaenkrat ne bi zamenjala za 8 ur pisarne recimo. Tukaj grem od doma kadar želim, odvisno od terena seveda. Pa tudi kakšne privat stvari lahko vmes uredim. Jaz sem res zelo zadovoljna. Izčrpno poročilo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.1.2009 21:44:44   
ljubljana
Evo me po enem tednu, časa 0, ne morem za nazaj prebrat, utrujena tok da zase ne vem, vstajam ob 5:30 spat hodim od 22:00, drugače pa vsi zdravi.
V soboto smo bili na Pokljuki in vsi uživali v tekanju na smučkah, slikice sledijo.

Da vam pa ne bo preveč dolgčas vam pošiljam malo slo narečji:

Knjižno slovensko:
1. Danes sem si kavo preveč sladkala.
2. Zakaj me kličeš, ko sprehajam psa?
3. Si videl, kako se maček sprehaja po strehi?
4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe.

Po mariborsko:
1. Joj, kak s'n si toti kafe danes fejst pocukrala, čuj.
2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom vuni?
3. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi.
4. Čuj, včerej se je en stari s strehe dol *censored*no.

Ljubljana - japijevski srednješolčki:
1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala.
2. Kva me kolaš lih k doga wokam?
3. A si vidu keta kok po rufu klajmba?
4. Učer se je en oldi z rufa skenslu.

Ljubljana - žabarsko:
1. Dons sm si kavico u ibr preveč cukrala.
2. Kva moriš k psa šetam?
3. A si vidu mačka kva ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji!
4. Učer se je en stari s strehe ruknu.

Ghoriščina:
1. D'n's s'm u kafe vrghu previč cukra.
2. Ma kej m' kličeš, k' s'm u'ne ss p'sm.
3. Si vidow mačku, k' n' stri'hi lovi tič'?
4. Učira s' je en nunčko vrghu ss stri'h'.

Kraški prevod:
1. Joj, ma kej je dns tu kafe t'ku sltku!
2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm!
3. Kej si vidu mačku, ku je šla nan đjro po strjhi?
4. Učjra j an n'wnč skwaču ss strj'he.

Po koroško:
1. Matr sn s swadek kafe naredwa.
2. Ka težiš ko sn s paso zuna?
3. As vidu mačko gr u lufto?
4. Učera se je edn s strehe bk spraju.

Po prekmursko:
1. Gnes san si kavo preveč pocukrala.
2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan?
3. Si vido kak se maček šejče gor po streje?
4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo.

Po prleško:
1. Gnes sen si kofe vünta preveč pocukrala.
2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa sprehojan?
3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja?
4. Fčera se en stori s strehe *censored*na.

Gorenjsko:
1. Dons sm s'kofe čist preveč ucukrowa.
2. Zakuga me kličeš lih k psa sprehajam?
3. A s'vidu mačka k pu streh pleza.
4. Učer sej en ta star s strehe *censore

Pa lahko nočko!

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 25.1.2009 21:46:01 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.1.2009 6:53:30   
lutiropan
Jutro!

Vsem želim dober začetek delovnega dne. Tiste, ki ste še doma, pa uživajte.

Teo
vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.1.2009 7:49:45   
dašabina
Teo vse naj, naj
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.1.2009 8:28:49   
klaja
Teo vse najboljše ob tvoji 1. svečki!!!

Nana 35 opaziš pa vse, hvala za pohvale za avatar! Je res ja, da se manj oglašam tukaj, pa to ni zaradi pomanjkanja časa....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.1.2009 8:46:48   
dašabina
Vsem bolančkom en kup pikapokuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.1.2009 9:10:23   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Nana 35 opaziš pa vse, hvala za pohvale za avatar! Je res ja, da se manj oglašam tukaj, pa to ni zaradi pomanjkanja časa....

Upam,da se boš kaj več javljala,če ne pa na FB.user posted image

Pa dobro jutro vsem.

Teo,vse najboljše za 1.rojstni dan.

user posted image

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.1.2009 9:42:06   
Lunca1
Neža
user posted image
Teo
user posted image

Mala pikica jaz sem za srečanje. Sicer gre enkrat takrat moj nekam v tujino, ne vem če ne ravno takrat. No v tem primeru vaju bom pa kar k sebi domov na kavo povabila.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.1.2009 10:24:09   
Intruder24
Jaz samo pozdravim in vam vsem želim lep začetek tedna !

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.1.2009 10:44:43   
katarinas
Dan!

Lara je že v vrtcu, ni danes nič jokala user posted image , ampak radovedno gledala otroke in šla kar k njim. Sm kr po tazadnjih hodila ko sem šla ven heheuser posted image  Sva šle pa malo kasneje, ker delam popoldneuser posted image

Limma hvala!user posted image

Nana sem te potrdila na FB...pravzaprav sem kar vse potrdila, čeprav niti vem vem kdo je kdo ampak nekako približno sem po otročkih ugotovilauser posted image ...no zdej smo vse prjatlceuser posted image

Sunny user posted image  za napad organizacije...jaz imam tudi včasih kakšne take napade, čeprav čedalje bolj poredkouser posted image  Pa user posted image  da si tudi sebi kaj kupila, sedaj ko imamo user posted image  vse prevečkrat izvisimo.

N E Ž A     & T E O

Vse najboljše!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.1.2009 11:29:21   
Lusa
Teo in Neža -vse naj ,naj.

Daša še je vedno prehlajena ,tako ,da mora še ta teden ostat doma ,jaz pa še sploh nisem nastopila z delom ,pa sem že doma.Mi je prav grozno ,ampak otrok ,je otrok.Ji je pa včeraj pokukal 4zobek.
Sem pa ta vikend šivala in to prvič.Sem od user posted image dobila šivalni stroj ,ker sem si ga že en lep čas želela.In to je moj izdelek(prvi izdelek v mojem življenju) ,zdaj še pa podoben kostum šivam za Lušo:

http://www.shrani.si/?45/Rp/4AhVzbkC/pust-46-2009-014-small.jpg

..mi ne gre slikic poslat ..upam ,da link dela..

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.1.2009 11:43:24   
katarinas
Lusa mislim VAUUUUUUuser posted image user posted image  tvoj prvi izdelek izgleda kot da bi ga glih iz trgovine prinesla. Ja kdor ima talent ima pa talent. Jaz bi tud šla kaj takega delat, v mislih bi imela en tak super izdelek, ratalo bi pa...ja vse kaj drugegauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.1.2009 11:56:28   
Lusa
katarinas-verjamem ,da bi ti tud zmogla...mene je gnala ta želja ,da nekaj sama nardim za otroka...sem naprej želela ,da bi bile tweety in silvester(ker še imam jaz doma zase tweetija) ,pa kupljeno imam že blago ,pa sem se prvo spravla delat(za pokušino) tega dinozauerčka ,pa zdaj si Luša želi ,da bi bile obe raje dinozauerček.Bom pa vsekakor par kostumčkov nardila ,ker imam VOLJOuser posted image (le kako dolgo)...je pa res da rabiš ČAS

Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.1.2009 11:56:58   
katee
lusa: super kostum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse pohvale!

Zdasj pa popolnoma razumem, zakaj je tukaj tako zatišje. Vse ste šle na FB in tam čvekate user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila z Žan Luko na sprehodu, ampak frajer se sploh noče več voziti, ampak bi kar sam šetal. Potem si pa predstavljajte, koliko časa porabim za 10 muser posted image

Sedaj mali spančka, jaz grem pa za kosilo pripravljat.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.1.2009 12:29:19   
sani1
Dan!

luša- super kostum. Jaz pa sem par let nazaj dobila za roj. dan šivalni stroj pa ga še sprobala nisem če dela...user posted image

pust- a vi boste otroke oblekle za pusta? Jaz se še nisem odločila...user posted image

TEO vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?