|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
22.1.2009 16:05:56   
mml
klepetka Resljeva je cesta, ki gre od ŽP proti tržnici. Ledina je pa področje tam med Resljevo in Ilirsko. Za orientacijo imaš malo naprej po Ilirski še RTV. Upam, da si kaj boljše predstavljaš, kje to je.  Ti pa svetujem, da parkiraš v parkirni hiši na Ilirski (nasproti OŠ Ledina), ker se boš sicer vozila v krogih in iskala parkirišče.

Za kavo sem pa seveda ZA, ti bom lahko kar v živo odgovorila na tvoja vprašanja z ZS user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.1.2009 16:52:51   
sonček balonček
Pozdravljene,

jaz sem ena tistih redkih, ki sem še doma. Sicer ob ponedeljkih že nekaj časa za par urc na kolegiju, uradno pa še doma. Bi morala začeti danes, pa sem že 14 dni na bolniški, zaradi obeh pupik. Danes je Maruša spet dobila AB, je malo manj kot tri tedne P čakala s ponovnim AB, danes ima pa že tretji dan skoraj 40 vročine, tako je bilo tudi prejšnji teden in predprejšnji teden. Vsak teden se jih za cca 3 dni pojavi vročina in ves čas ima pordelo eno uho. No, danes je dala kri in vodo in je kri kazala na vnetje. Tako spet ne vem, kdaj bom sla v sluzbo. Mi je zelo zoprno, ker ves čas odlašam, kdaj bom prišla. Malo neresno deluje, ampak kaj čem. Sploh, ker me novo delovno mesto čaka že ves čas porodniške, pa še nov direktor je. Če ima tamala 40 vročine, je tudi ne morem komu drugemu dat v čuvanje. V vrtec pa itak ne vem kdaj bo šla, ker taka sploh cepljena ne more biti.

...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.1.2009 17:18:06   
nana35
sončnica,HB,da ni bilo kaj hujšega z Matijo.No,da ti povem,da tudi moj otrok gre preko ograje,ker imam stranico malo spuščeno,da ga lažje dvignem iz posteljice,ker je res težek in je že 2x sam prišel k meni v posteljo,se je tako dolgo stegoval preko ograjice,da je priletel na posteljo.Saj hvala bogu,da je želel priti k meni i ne na drugo stran,čeprav bi bilo nekoliko težje ker je tista stranica visoka.posteljico pa imamo itak čisto spodaj,drugače bi imeli več nočnih pohodov.Sem tudi jaz odločena,da bo Klemen še nekaj časa pri nama,pa bo kar bo.

martinca,kako dieta???Ko si že omenjala lušte,pa torto...user posted image

Vid,prijatelj najin,vse najboljše ti želiva za 1.rojstni dan,lep pozdrav od Klemna.

user posted image

Hana,
user posted image

Klemen,
user posted image

Vse naj...naj.

sani,se kaj dobiva na gmail,ne?Velja...user posted image

Moram končat,Klemen je vse polil...

:))

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.1.2009 17:45:45   
lutiropan
Dašabina imaš zs

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.1.2009 18:31:26   
koala
Vid, Klemen, Hana vse naj nja ob pihanju prve svečke.

Moja svakinja pa je danes upihnila 27-eto, uf kako čas mineva.

sončica08 čestitke za nsoečnost. A Matija je čez dvignjeno stranico poletel? Kriza me je kar stisnilo. Samo da se ni poškodoval.

Tinča pozdravljena nazaj, sem pogrešala tvoja javljanja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.1.2009 18:56:53   
limma
Dober večer,
najprej čestitke

MIha in Žan,
user posted image

Danijel, Lejla
user posted image

Hana, Vid in Klemen,
user posted image

Mi smo v redu, hodi še ne, ampak vsak dan pove kako novo besedo, oponaša že cel živalski vrtuser posted image , se skriva mamici po stanovanju in je zaljubljena v tatiiii-ja. Berem bolj švoh, ker me v službi sploh ne šparajo, za pisanje pa enostavno nimam časa.. grem po temi in pridem po temiuser posted image Uživajte s svojimi sončki.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.1.2009 19:12:13   
Golobček
Najprej  želim današnjim slavljenčkom vse najboljše. Torej Hana Vid in Klemen vse najboljše ob pihanju1.svečke.
user posted image
Drugače pa smo pri nas spet bolani Nik mi je zakuhal na 40 vročine,Nina pa gre tudi počasi za njim, tako da gremo jutri k pediatru,imamo uro ob 8 zjutraj bom vidla kaj bodo rekli. Upam samo da ne bomo spet pristali na AB.

Vsi ki ste bolani se čimprej pozdravite
user posted image

Vsem želim

user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.1.2009 19:18:01   
limma
Sem preletela zadnje tri strani in tole še moram pokomentirati

sončnica, user posted image čestitke za user posted image , naj bo čim lepša. Tudi mene dnevno čaka doolga vožnja v Lj, bova morali ena drugi malo pojamrat na ZS, da ne bova tu še drugih punc morili user posted image

Kuham kosilo za jutri, tako da le še
user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.1.2009 19:32:10   
vaney
čer.

Ne bom nič preveč zgovorna, Anže ima namreč že 2 dni 40 vročine, ima kao angino, jutri gremo še v laboratorij pogledat, da ni slučajno virusna, pa upam, da se kmalu pozdravi, ker nič ne spi ne podnevi ne ponoči, posledično tudi midva nisva za nikamor, mene je še hud prehlad dobil in komaj sfolgam službo, tako da trenutno je stanje pri nas grozno....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.1.2009 19:33:37   
mml
Tako jaz sem s spinninga, je prav pasalo user posted image

Hana, Vid in Klemen še nparje razveseljujte svoje starše, tako kot ste jih svoje prvo leto življenja in seveda vse najboljše

user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.1.2009 19:37:26   
Alfabeta
Moram vam tole prilepit, kar sem sedaj dobilaa......Dolenjščine ni je pa skoraj vse ostalo user posted image

Priročnik za lažje razumevanje "vseslovenščine"

Pravilno slovensko :

1. Danes sem si kavo preveč sladkala.
2. Zakaj me kličeš, ko sprehajam psa?
3. Si videl, kako se maček sprehaja po strehi?
4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe.

Ljubljana - japijevski srednješolčki

1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala.
2. Kva me kolaš lih k doga wokam?
3. A si vidu keta kok po rufu klajmba?
4. Učer se je en oldi z rufa skenslu.

Ljubljana - žabarsko

1. Dons sm si kavico u ibr preveč cukrala.
2. Kva moriš k psa šetam?
3. A si vidu mačka kva ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji!
4. Učer se je en stari s strehe ruknu.

Sedaj pa po prekmursko:

1. Gnes san si kavo preveč pocukrala.
2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan ?
3. Si vido kak se maček šejče gor po streje ?
4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo.

Prleško, precej podobno :

1. Gnes sen si kofe vünta preveč pocukrala.
2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa sprehojan ?
3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja ?
4. Fčera se en stori s strehe ****na.

In še po koroško:

1. Matr sn s swadek kafe naredwa.
2. Ka težiš ko sn s paso zuna ?
3. As vidu mačko gr u lufto?
4. Učera se je edn s strehe bk spraju.

Hmmm in še po mariborsko:

1. Joj, kak s'n si toti kafe danes fejst pocukrala, čuj.
2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom vuni?
3. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi.
4. Čuj, včerej se je en stari s strehe dol ****no.

Kraški prevod:

1. Joj, ma kej je dns tu kafe t'ku sltku!
2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm!
3. Kej si vidu mačko, ku je šla nan đjro po strjhi?
4. Učjra j an n'wnč skwaču ss strj'he.

...

in kako se naj bohi tujci naučijo slovensko??

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.1.2009 19:38:34   
Alfabeta
vaney, veliko veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.1.2009 19:39:15   
vaney
HANA, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

VID, KLEMEN, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.1.2009 19:55:10   
klepetka
HANA, KLEMEN IN VID VSE LEPO OB PIHANJU PRVE SVEČKE

user posted image
mml, Hvala za navodilauser posted image .In ja, zdaj točno vem kje je to. Še nikol slišala, da je tam REsljeva pa Ledina,... v tistem koncu bila pa že večkrat.

Za kavo pa povejte kdaj pa kje. SE prilagodim. Jaz mislim da bom do pol deste opravila, ker baje ni čakalne vrste.

alfabeta, super nohtiuser posted image . REs so mi všeč.  JAz sem jih tud imela svoje dni, sam mi jih je preveč zbrusila in so bili res tanki, tako da se mi še zdaj lomijo, pa jih že zdavnaj nimam več.

sani, zdaj smo končno nekako ozdraveli user posted image .Vidim, da si se spomnila, da sem nekaj  bolehala.
Prideš jutri na kavo, kajne?!

anitav, jaz sem tudi doma.Do nadaljnega. Čeprav se mi ena služba nekaj  obeta, sam to  je še vse  v povojih.

katee in martinca, tudi jaz sem včeraj dobila iz borze odločbo. pA sem z nekimi mešanimi občutki odpirala kuverto, ekr sem zamudila rok za oddajo zadnje zaposlitvene pogodbe za celih 14 dniuser posted image . IN mi vseeno pripada, kljub zamudiuser posted image

PAtrik je pa tako lepuser posted image

Tinča, pozdravljena. SE pa res nisi že oglasila precej časa. Daj poboljšaj seuser posted image
Pa držim pesti da bodo izvidi iz pregleda ok.

sončnica, pozdravlejna. Veš kolikokrat sem se nate spomnila,češ le kam si poniknilauser posted image . Čestitke za nosečnost. Upam da ti bo čimlepše minila, pa eno zdravo štručko ti želimuser posted image .
O bogi Matija.. user posted image še dobro da ni kaj hujšega. Me je kar stisnilo, ko sem brala

dašabina,  atvoji punci sta naredili sami torto za MIhca? Pohvale, super je, res.

urssyy, danes je nov dan(no že nočuser posted image )pa verjamem da si že boljše voljeuser posted image

katee, prideta tud vidva jutri?Upam da se vidimouser posted image

ursulina, upam da tile zobki čimprej pokukajo na plano ,pa da nehajo mučit Lenartauser posted image user posted image

lusa,user posted image user posted image  za Dašo. Pa super da ste punce uživale v toplicahuser posted image

ursalara, user posted image .Želim ti, da se vse reši tako kot si sama  želiš

sonček balonček, polno user posted image  za tvoji deklici.

golobček,  tudi v vašo hišo pošiljam en kup user posted image

limma, suepr da je Neži tako zgovorna. user posted image  Vam ni dolgčasuser posted image . kako pa je NEži  v varstvu? VErjamem,  da se ima prav fajnuser posted image

vaney, user posted image  so na poti  tudi  k vam

oddam...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.1.2009 20:04:11   
klepetka
mml, vse pohvale, ker  si že odkolesarila danesuser posted image

alfabeta, user posted image  sem se zadnjič nasmejala, ko sem tud jaz dobila ta mail. SEm ugotovila, da bi  prej kitajščino  razumela, kot pa katero izmed narečijuser posted image

nana, kako je bil odanes?  Kakšna sitna na stolu?user posted image

NO, da vam povem, da smo bili včeraj vsi v žlahti zelooo  šokirani, ekr smo izvedeli, da dobimo julija dojenčka.Pa ne pri nasuser posted image . Svakinja je noseča. KAr pa  sicer ne bi bilo nič tako šokantnega, ampak saj veste.. zarečen kruh pa touser posted image . Ona je tazadnja, ki bi se upali stavit, da bodo imeli še enga dojenčka.Tako kot je bila pa ona prepričana v to, da  ne bo nobenga več otročka, pa ne vem če je še kakšnauser posted image  Ampak evo.. SEm ful vesela zanjuuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.1.2009 20:30:03   
majra
Čer!

Včeraj nisem mogla spati in sem ob pol polnoči vse prekomentirala, pošljem in we are sorry user posted image user posted image  Joj, sem bila besna. Danes definitivno kopiram prej.

Da malenkost povzamem:

Lejla in Daniel, vse najboljše user posted image user posted image    user posted image user posted image

Spanje....Katja spi pri nama v spalnici v svoji posteljici in bo še lep čas, ker druge izbire itak nimamouser posted image

Zobki.....če je ne bolijo, mi da, da ji malo pokrtačim, če jo pa bolijo, mi ne dovoli niti blizu. Sedaj smo v tej fazi. Včeraj si je lepo sama umivala in to tako vneto, da ji je kri pritekla. Me je skoraj kap prvi tenutek, dokler nisem locirala izvora

Sončnica, čestitke za user posted image . Upam, da tegobe čimprej minejo in Matija začne spati po noči, da si odpočiješ.
Pa HB, da se mu ni nič zgodilo pri padcu. Kaj že čez ograjico plezajo user posted image  Joj, sedaj je pa res treba na vsako stvar pazit.

Dašabina, super torta in prekrasni otroci

Triš. a kar zapustila nas bošuser posted image  Jaz sem pa mislila, da bo sedaj kakšna kavica padla po službi. No, glavno, da je služba, Pa NM ti je skoraj bližje

Mml, user posted image  za članek

Patrik, lepa frizurica. Mi lahko samo sanjamo frizera. Imamo doma enega malega irokeza. Slika in prilika svoje mamice, ko je bila stara eno letouser posted image

Lenart user posted image user posted image user posted image  da se kaj ne izcimi, pa pozdravi dedka

To je vse kar se spomnem iz glave, sedaj pa današnje:

Hana, Vid in Klemen, vse najboljše user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

Alfabeta, nisem sledila pozorno, kakšno cepljenje?
Ti se pa hitro pozdraviš, super, ti pa pošiljam par user posted image user posted image user posted image  na zalogo. Pozabila prej, super nohti. Če mi uspe še kdaj vzgojit user posted image   dolge nohte, se bom kr k tebi najavila

Sani user posted image user posted image user posted image

Ursalara user posted image

SOnček balonček user posted image user posted image user posted image

Golobček user posted image user posted image user posted image  za tvoje škrate

Vaney, Anže user posted image user posted image user posted image

Klepetka, čestitke svakinji. A to je tista? user posted image

Mi je proti koncu že zmanjkalo volje za pisanje user posted image

Lahko noč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.1.2009 20:31:02   
majra
Zakaj mi je pa pikapolonice za zdravje in srečo skrilo user posted image

Evo, zdej so pa že nazaj.

Upam, da je še katera videla, da nimam že prividov user posted image  in se mi meša. Čudilo me ne bi. zdaj grem pa res počivat, da ne bom še česa videla

< Sporočilo je popravil majra -- 22.1.2009 20:33:00 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.1.2009 20:37:50   
mml
klepetka in ostale, ki pridete jutri kofetkat a rečemo okorg 10. v Koloseju? Da lahko jaz Matica malo spustim, da mi ne bo treba skoz trenirat nizkega štarta user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.1.2009 20:50:15   
Anonimen
No, pa je tudi meni vse zbrisalo...

V glavnem, samo sporočam, da smo OK. Jan vsak dan bolj uživa v vrtcu in ga vzgojiteljice pohvalijo. Jih je pa kr bolanih še vedno, namreč od 10 jih obiskuje vrtec samo 4. Upam, da se vsi bolančki čimprej pozdravijo - Anže tudi nate mislimo!!!

Sončnica user posted image user posted image user posted image za user posted image ! Želim ti lepo in zdravo nosečnost. Kdaj pa imaš rok? Pa itak, da smo te pogrešale.

Alfabeta user posted image user posted image user posted image

Klepetka sam da ste sedaj boljše. Pa čestitke tudi tvoji svakinji za nosečnost. Kaj ni bila načrtovana? Koliko pa ima že otrok?

VID, HANA IN KLEMEN VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DAN!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.1.2009 11:22:44 >

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.1.2009 20:54:20   
lutiropan
Pozdravljene!
Najprej vsem nosečkam želim čim manj slabosti in tegob in zdraveuser posted image Bravo mamice...greste za mano....user posted image

Vsem bolančkom pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za ozdravitev

Drugače pa na hitro nalimam nekaj slikic naše manekenke. Mi zadnja dva dni neki štrajka za jest, pa jokcamo, samo da me ne vidi. Malo je zbegana, ker odhajam pa prihajam, tako večkrat dnevno, potem pa samo gleda in me ne spusti z vidnega polja.....

http://www.shrani.si/?1u/WH/S3nrusD/2/bild2683.jpg
http://www.shrani.si/t/1G/mB/4ZmjonAr/bild2668.jpg
http://www.shrani.si/?23/op/3ZT7RXpj/2/bild2689.jpg
http://www.shrani.si/?3B/yf/1sxjlh0u/2/bild2692.jpg
http://www.shrani.si/?1m/tu/1DUxcK6n/1/bild2665.jpg
http://www.shrani.si/?3o/ro/gvZZnEH/2/bild2682.jpg

Kaj sem pa zdej ušpičla?user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 22.1.2009 20:57:51 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.1.2009 20:54:54   
Tinča1
Pozdravljene!

Lepo je videti, da vas nekdo pogreša. Sem že mislila, da ste me pozabile. Jaz vas nisem, le do vas nisem mogla, ker sem v 21. stoletju morala 6 mesecev čakati na telefon in na internet. Groza.

Nana. Ko sem bila z Danielom noseča, so odkrili predrakave spremembe na materničnem vratu. nosečnost je potem to stvar malo izboljšala. Zdaj pa moram vsako leto na pregled, da ne bi šlo kaj naprej. Zato bi rada čimprej še enega user posted image , v primeru, če mi bodo v prihodnosti morali kaj odvzeti.

Vid, Klemen in Hana vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image user posted image .

Kaj mariborčanke pa nič ne pijete kave?user posted image  Ali čakate na pomlad, ko bo topleje?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.1.2009 21:03:15   
nana35
Alfabeta,upam,da ne zboliš,pošiljam ti veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za srečo.
Sem se pa res narežala pri narečjih,res je tako!Sploh sem se nasmejala pri prekmurščini,prlekih in korošcih.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Jaaaa, štajerščina pa je itak v nulo taka kot pišeuser posted image  user posted image  user posted image .Joj,joj...kaj vse folk fkup neja spravi.

Klemen ima obe spodnji dvojkici že zunaj,špički user posted image  ža gledaji ven,tako da imamo 8 zobkov.Je pa res,da je zadnje dni bil takoooo siten da je bila groza. Danes zjutraj ga je sračkal od 5h naprej,seveda je prišel v najino posteljo,da bi še malo spali....če verjameš.Začel je prižigati in ugašati luč.Sem rekla da bom vzela ven žarnico,ker ko ti ob 5h zjutraj posveti luč v oči,kar zabolijo možgani.
Drugače je v varstvu priden,lepo je,danes so šli z babico in dedijem gledat živali tukaj v okolici Maribora,kjer imajo eno tako kmetijico na samem,blizu gozda,pa tam ne živijo ljudje,samo živali,goske,račke,koze,ovčke pa tiste tamale svinje,mislim da se jim reče vijetnamske svinje,če se ne motim...pa še kaj bi se našlo,Klemen je baje samo gledal in se čudil.user posted image

Lusa,vidim da je pri vas vedno pestro.Tako je,kajne,če imaš otroke.

ursalara,vem kako ti je,žal še predobrouser posted image .Tudi v mojem srčku je praznina,odkar je odšel za vedno od mene moj oči,ampak nekako gre naprej,živim,tukaj je moja mala družina in dokler imam z njimi veliko opraviti,je veliko lažje. Res pa je da še zmeraj hodim vsak drugi dan na grobek,zdaj pa še posebaj,ko imam pokopališče na poti iz službe domov.
seveda pa tudi upam,da bosta s tvojim user posted image  našla spet skupen jezik.Boš videla,vse bo še vredu,samo ta trenutek imaš vse na kupu in se ti zdi,da so te vsi razočarali,zapustili...pa ni vse tako črno.Držim pesti,da se lepo pogovorita in postanete spet srečna družinica.

Golobček,čimprejšnje okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image

sonček balonček,tudi vam želim zdravje.user posted image user posted image user posted image

vaney,tudi vam želim da se kmalu pozdravite,ubogi Anže.user posted image user posted image user posted image

klepetka,danes smo počivali,nobene sitnobe na stolu,HB.res ne razumem naroda,kako je lahko tako prevzeten in tečen,kot da so nad nami...mislim,da bi včasih kdo moral kako spustit,da se ne bi počutile babnce tako pomembne.Še zdaj ko se spomnim,bi tisti babji tečnobi skočila v laseuser posted image ,dobesedno.Katera svakinja je noseča???

majra,jaz vedno kopiram post,ker nočem več biti jezna,ko bi mi napisalao we are sorry...In sem boljše volje pa ful dobro se počutim,kot da sem zmagala.Pa saj sem zmagala,ne?user posted image

Tako,sem končno skozi vse napisano.Ste me res presenetile,ker ste kar veliko napisale.
Zdaj pa grem in lahko noč.Mogoče še pridem kaj pokukat,če bo čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.1.2009 21:08:14   
nana35
Lutiropan,slikice so res lepe,saj grejo pogledat.Mala je res lepotička in kako lepo se smeje v stolčku.user posted image

Tinča.čas je da si zamenjaš ticker,ga imaš še od nosečnostiuser posted image .
A tako je to s tvojimi celicami in mat.vratom,nisem vedela. Upam,da je vse ok in da potem kmalu naštimate enega dojenčka.
Me smo veliko pile kavico,samo zdaj nimamo vse več toliko časa,ko smo po službah...upam,da si bomo našle čas in dan za kavico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.1.2009 21:14:36   
lutiropan
user posted image

No zdej je pa ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.1.2009 21:23:51   
Anchikaa
Čer.

Najprej vsem slavljenčkom,Hani,Vidu in Klemnu vse najboljše ob 1.svečki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom kup pikapolonic da se čimprej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image

Mene je tudi včeraj malo zgrabilo.Dopoldan se je začelo,sem se počutila tako kot da bi 100 slonov šlo čez mene,popoldan sem že imela vročino,sem vzela Lekadol in spila 2 šalci čaja z medom in limono in je bilo potem vredu.user posted image

Nana ja veš da jo je malo bolelo,je malo zajokala ampak se je hitro pomirila.In začuda da jih ima zdaj že skoraj 1 teden se ni še 1x prijela za uhane,pa da bi jih vlekla.Gnoji ali pa karkoli druga se ji pa ne.HB.Na sliki pa se res ne vidijo,ker so mali in se samo malo posvetijo,bom samo uho slikala,pa prilimala.Ju3.

Anita jaz sem še tudi doma,dokler ne najdem službe.

Eno vprašanje imam,če se katera kaj spozna: Ali me lahko moj uveljavla za davčno kot vzdrževanega družinskega člana?Namreč lani sem jaz dobila samo to državno oz. socialno porodniško,pa sem si prebrala na njihovi strani,in koliko jih razumem me lahko,ampak mi ni čisto jasno.user posted image

Vsem novim srečkam user posted image želim mirno in lepo nosečnost.user posted image user posted image

Meni je tudi brat sporočil da ima njegova rok 7.4.,in da bomo imeli še enouser posted image babiko v družini.Joj kako sem vesela.

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?