nana35
|
Alfabeta,upam,da ne zboliš,pošiljam ti veliko za srečo. Sem se pa res narežala pri narečjih,res je tako!Sploh sem se nasmejala pri prekmurščini,prlekih in korošcih. Jaaaa, štajerščina pa je itak v nulo taka kot piše .Joj,joj...kaj vse folk fkup neja spravi. Klemen ima obe spodnji dvojkici že zunaj,špički ža gledaji ven,tako da imamo 8 zobkov.Je pa res,da je zadnje dni bil takoooo siten da je bila groza. Danes zjutraj ga je sračkal od 5h naprej,seveda je prišel v najino posteljo,da bi še malo spali....če verjameš.Začel je prižigati in ugašati luč.Sem rekla da bom vzela ven žarnico,ker ko ti ob 5h zjutraj posveti luč v oči,kar zabolijo možgani. Drugače je v varstvu priden,lepo je,danes so šli z babico in dedijem gledat živali tukaj v okolici Maribora,kjer imajo eno tako kmetijico na samem,blizu gozda,pa tam ne živijo ljudje,samo živali,goske,račke,koze,ovčke pa tiste tamale svinje,mislim da se jim reče vijetnamske svinje,če se ne motim...pa še kaj bi se našlo,Klemen je baje samo gledal in se čudil. Lusa,vidim da je pri vas vedno pestro.Tako je,kajne,če imaš otroke. ursalara,vem kako ti je,žal še predobro .Tudi v mojem srčku je praznina,odkar je odšel za vedno od mene moj oči,ampak nekako gre naprej,živim,tukaj je moja mala družina in dokler imam z njimi veliko opraviti,je veliko lažje. Res pa je da še zmeraj hodim vsak drugi dan na grobek,zdaj pa še posebaj,ko imam pokopališče na poti iz službe domov. seveda pa tudi upam,da bosta s tvojim našla spet skupen jezik.Boš videla,vse bo še vredu,samo ta trenutek imaš vse na kupu in se ti zdi,da so te vsi razočarali,zapustili...pa ni vse tako črno.Držim pesti,da se lepo pogovorita in postanete spet srečna družinica. Golobček,čimprejšnje okrevanje vam želim. sonček balonček,tudi vam želim zdravje. vaney,tudi vam želim da se kmalu pozdravite,ubogi Anže. klepetka,danes smo počivali,nobene sitnobe na stolu,HB.res ne razumem naroda,kako je lahko tako prevzeten in tečen,kot da so nad nami...mislim,da bi včasih kdo moral kako spustit,da se ne bi počutile babnce tako pomembne.Še zdaj ko se spomnim,bi tisti babji tečnobi skočila v lase ,dobesedno.Katera svakinja je noseča??? majra,jaz vedno kopiram post,ker nočem več biti jezna,ko bi mi napisalao we are sorry...In sem boljše volje pa ful dobro se počutim,kot da sem zmagala.Pa saj sem zmagala,ne? Tako,sem končno skozi vse napisano.Ste me res presenetile,ker ste kar veliko napisale. Zdaj pa grem in lahko noč.Mogoče še pridem kaj pokukat,če bo čas.