nana35
|
Tinča,pri nas ni bilo čisto nič belo včeraj,niti danes,sem pa šla v službo zjutraj in je bila šipa na avtu zamrznjena na debelo,tako da sem kar čohala,Je padal ledeni dež,tako da nič ni bilo z zimsko idilo.Če želim shujšati??Saj nisem rekla,da bi rada,no,kako kilico ali dve,ni pa panike,sem kar vse shujšala,tako da bomo metodo uspavanja uporabili samo v izrednih razmerah . IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ meni se pa danes tako brala sem nekaj debat v objemu žalosti in sedaj sem čisto iz sebe.Zakaj se usoda tako poigra z ljudmi Triš,jaz sem tudi taka opica in hodim brati take teme,potem pa jočem in se obremenjujem in imamo 100 vprašanj...pa na monu berem iste teme...sem se kar odločila,da jih več ne bom,ker po tistem,ko sem brala mi je kmalu umrl oči in sem se odločila da jih več ne bom.Me potem samo srce boli. dašabina,imaš ti vneta ušesa ali Miha??No,pozdravi-ta se.. mala pikica,ni panike,boš že našla čas in se dogovoriva za obisk,pač povej,ko boš lahko in ko boš imela željo in namen. za prvo pravo službo. Naš Klemen ima že spodnje dvojkice lepo vidne in upam,da bomo kaj več spali ponoči.Včeraj je bilo že bolje.Drugače pa je priden in zelo radoveden,pa navihan in kaj še vse.Zdaj sva bila na obisku in mi je zaspal v avtu,pa sem mu dala na tla blazine in ga kar tja položila v dnevni sobi spat,da mi s kavča ne pade. intruder,seveda se jutri vidimo,upam,da bodo vrata odklenjena . Ančika,potem imaš pa srečo in bo šlo v davčno olajšavo .Vsaj nekaj dobrega kajne? tako,danes verjetno ne bo več časa za RR,ker dobim še eno stranko za frizurco,potem pa likanje. Lepo bodite,se beremo in pišemo jutri.