|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
24.1.2009 14:13:47   
Anchikaa
Dan.

No Lunca vsaj ena dobra stvar koruzništva.Verjetno me bo kar napisal,ker sem bila 1leto začasno,eno leto pa sem zdaj za stalno prijavljena tu.

Moj brat pa njegova nista dolgo skrivala,smo že vedli,ko je bila komaj 1mes noseča,ampak do pred nekaj dnevi nista vedela kaj bo,sem pa že napisala takrat da se bo naša družina povečala,samo ste verjetno pozabile.

Nimam kaj pametnega za napisat,aja snegeca imamo zunaj,ki pa počasi izginja.Tinča,kaj če bi se zmenle en dan v Šentilju na kavi????

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.1.2009 17:16:52   
mala pikica
katarinas in lutiropan hvala obema za vabila user posted image katarinas, bolnice bom tudi obiskovala, ampak še ne zdaj. Je pa na Dolenjski bolj tako s kakšno kavico, tam mi res zmanjkuje časa, ker imam še dolgo pot do doma. Gre tudi tokrat ati z mano, ker imam kar 10 lekarn za obiskat, pa še te so vse od Kostanjevice do Žužemberka, potem pa še do Črnomlja in Metlike. Je res zelooo velik zalogaj.
lutiropan midve pa se mogoče res lahko kaj dogovoriva, ker na Gorenjski bom pa tokrat prespala. In po tretji uri popoldan redko dobiš kakšno upravnico lekarne in bom tisti prvi dan imela popoldan nekaj več časa user posted image Sem pa si planirala Gorenjsko 4. in 5. februarja. Se bova kaj slišali user posted image Če pa vas je več z Gorenjske, pa se lahko v kakšnem lokalu dobimo na kavici. Pa mimogrede, iščem kakšno luškano sobo za prespat, ima mogoče katera kak predlog. Pa so mi v službi rekli, da ne ravno za 200 € user posted image Aja, katarinas, čestitke za diplomo user posted image Jaz še imam samo malo, se že res veselim.

Sem pa vam pozabila povedat, da sem včeraj končno tudi pogodbo podpisala user posted image Sem tako vesela, prva prava zaposlitev. Pri sp-ju nisem imela tega občutka. Zdaj pa samo še čakam na prvo plačo. Jupi! user posted image

sunny jaz tudi poznam borbe z uspavanjem. Ampak zadnje čase na sreč nimamo več teh težav. Mi skoraj vsak večer zaspi kar sam, pred tem pa seveda ne gre brez flaške.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 24.1.2009 17:17:33 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.1.2009 17:50:12   
lutiropan
lutiropan midve pa se mogoče res lahko kaj dogovoriva, ker na Gorenjski bom pa tokrat prespala. In po tretji uri popoldan redko dobiš kakšno upravnico lekarne in bom tisti prvi dan imela popoldan nekaj več časa Sem pa si planirala Gorenjsko 4. in 5. februarja. Se bova kaj slišali Če pa vas je več z Gorenjske, pa se lahko v kakšnem lokalu dobimo na kavici

Ja, Lunca bi tudi mogoče bila za to, samo če bo prosta. A že veš katere lekarne boš obiskala ? Pri nas v Šenčurju  jo imamo tudi...user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.1.2009 17:52:54   
lutiropan
Pa mimogrede, iščem kakšno luškano sobo za prespat, ima mogoče katera kak predlog. Pa so mi v službi rekli, da ne ravno za 200 €

Boš vsaj približno povedala v katerih krajih se boš nahajala, da te ne bova z Lunco ali katero drugo poslali na čist drugi konec Gorenjske spat....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.1.2009 19:37:01   
nana35
Tinča,pri nas ni bilo čisto nič belo včeraj,niti danes,sem pa šla v službo zjutraj in je bila šipa na avtu zamrznjena na debelo,tako da sem kar čohala,Je padal ledeni dež,tako da nič ni bilo z zimsko idilo.Če želim shujšati??Saj nisem rekla,da bi rada,no,kako kilico ali dve,ni pa panike,sem kar vse shujšala,tako da bomo metodo uspavanja uporabili samo v izrednih razmerahuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

meni se pa danes takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brala sem nekaj debat v objemu žalosti in sedaj sem čisto iz sebe.Zakaj se usoda tako poigra z ljudmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Triš,jaz sem tudi taka opica in hodim brati take teme,potem pa jočemuser posted image in se obremenjujem in imamo 100 vprašanj...pa na monu berem iste teme...sem se kar odločila,da jih več ne bom,ker po tistem,ko sem brala mi je kmalu umrl oči in sem se odločila da jih več ne bom.Me potem samo srce boli.

dašabina,imaš ti vneta ušesa ali Miha??No,pozdravi-ta se..user posted image

mala pikica,ni panike,boš že našla čas in se dogovoriva za obisk,pač povej,ko boš lahko in ko boš imela željo in namen.
user posted image za prvo pravo službo.

Naš Klemen ima že spodnje dvojkice lepo vidne in upam,da bomo kaj več spali ponoči.Včeraj je bilo že bolje.Drugače pa je priden in zelo radoveden,pa navihan in kaj še vse.Zdaj sva bila na obisku in mi je zaspal v avtu,pa sem mu dala na tla blazine in ga kar tja položila v dnevni sobi spat,da mi s kavča ne pade.user posted image

intruder,seveda se jutri vidimo,upam,da bodo vrata odklenjenauser posted image .

Ančika,potem imaš pa srečo in bo šlo v davčno olajšavouser posted image .Vsaj nekaj dobrega kajne?

tako,danes verjetno ne bo več časa za RR,ker dobim še eno stranko za frizurco,potem pa likanje.

Lepo bodite,se beremo in pišemo jutri.

:))

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.1.2009 19:56:04   
mala pikica
lutiropan vse lekarne bom obiskala, tudi vašo user posted image Za spanje pa je čisto vseeno, en dan bo obdelala Kr.Goro, Jesenice, Bled, Boh.Bistrico, Radovljico, Lesce in Tržič, en dan pa Kranj, Cerklje, Šenčur in Stražišče. Verjetno bi spala kje v okolici Kranja, ker razmišljam, da bo to obdelala drugi dan.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.1.2009 20:17:43   
majra
Mala pikica, če boš popoldan v Metliki sta oba z očetom dobrodošla na kavi. Živim 5m stran od lekarne. Za katero firmo pa delaš? Moja bivša cimra je tudi potnica pri eni farmacevtski firmi.

Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.1.2009 20:32:17   
lutiropan
lutiropan vse lekarne bom obiskala, tudi vašo

No, če bi prišla pol leta nazaj bi bila lekarna čez cesto moji hiši...Sedaj je nova in prestavljena malo stran v nov poslovno stanovanjski kompleks, recimo 1 minuto z avtom do moje hiše, tako, da kavica pri meni ti ne uide....user posted image , če le ti bo čas dopuščal. Mi je prav žal, da pri nas spodnji štuk, še ni končan, pa še tašča je sedaj pri nama...bi drugače lahko prenočila kar pri meni....user posted image Še kakšen mesec ali dva pa bo narejeno, tako da naslednjič ti ne bo potrebno iskati sobe....user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.1.2009 20:46:12   
mala pikica
Punce, zlate ste user posted image Vsaki posebej hvala za lepa vabila! majra saj pravim, na Dolenjski se mi ponavadi zelo mudi. In seveda si vedno želim čimprej priti domov. In od Metlike do Ptuja je dolga, dolga pot. Ne bom rekla ne, nič pa ne obljubim user posted image

lutiropan niti ne bi hotela delati gužve pri vas. Kakšna soba se bo pa že našla v okolici Kranja. Sem ravno malo gledala user posted image Na kavico pa vsekakor pridem, popoldan ali proti večeru, ko bo že vse postorjeno, se mi ne bo tao mudilo user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.1.2009 20:49:03   
vaney
mala pikica, ti boš pa res leteča ta teden...
no, če boš imela v Črnomlju po 13.uri kaj časa, si dobrodošla tudi tukaj na kavi, jaz delam 1min stran od lekarne....

drugače je pa Anže boljši, ponoči mu je padla vročina in je danes več ni imel, upam, da je z virozo konec. Počakam še jutri, če bo vse ok, gre v ponedeljek v vrtec, če bo pa še kaj čuden, bova pa v ponedeljek še doma

dašabina, hitro pozdravi ušesa....pa Mihatu tudi želim čimhitrejše okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.1.2009 20:51:20   
lutiropan
Na kavico pa vsekakor pridem, popoldan ali proti večeru, ko bo že vse postorjeno, se mi ne bo tao mudilo

ok se že veselimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.1.2009 21:22:34   
TRIŠ
Najprej vsi bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nana
jaz sem danes tudi zajadrala na MON in me je tam šele pretreslo tako da sem sklenila enako kot ti ,tega ne berem več,vsak dan se pa zahvalim za to kar imamuser posted image

Sedaj pa grem spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.1.2009 21:29:36   
vaney
triš, jaz sem pa po tvojem prejšnjem postu šla brat V objemu žalosti, zraven jokala kot dež in sklenila, da tega več ne bom brala, ker se ljudem dogaja vse preveč hudegauser posted image  res, lahko smo hvaležni za vse, kar imamouser posted image

lahko noč tudi z moje strani

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
25.1.2009 7:33:01   
Sunny Morning
NEŽA za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
25.1.2009 8:42:16   
martinca
Neža vse najboljše za  tvoj 1. rojstni dan!
user posted image

vsem bolančkom želim da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
25.1.2009 8:49:17   
klepetka
NEŽI, VSE NAJBOLJŠE  OB PIHANJU PRVE SVEČKE TI ŽELIMO. BODI ŠE NAPREJ TAK SONČEK IN RAZVESELJUJ VSE OKOLI SEBE.PRIJETNO PRAZNOVANJE
user posted image

sani, samo mimogrede; že par dni te čaka ZS, pa vidim, da ga nisi še opazila, ker je kuverta še zaprtauser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
25.1.2009 9:00:48   
dašabina
Neža vse naj, naj
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
25.1.2009 9:02:51   
klaja
Neža čestitke ob tvoji 1. svečki, bodi še naprej tak sonček in razveseljuj svoje starše!!! Lepo praznovanje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.1.2009 9:36:55   
sani1
Dan...

Neža vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Lepo praznuj in ob enem lep pozdrav na koroško!

klepetka- evo bom zdej šla brat. Nisem prej videla res ne...user posted image

mala pikica- vidim, da boš drugi teden pravi popotnik po Sloveniji. Super za službo, želim ti da bi bila še plača boljša kot pri s.p., da boš imela pol res super občutek. Jaz pa sem imela lansko leto 10 let delovne dobe, sem pridna a ne? Bom kmalu šla v penzijo...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.1.2009 10:07:59   
klepetka
pa da vam povem, da je Lana prvič po pol leta prespala večji del noči v svoji posteljiciuser posted image .Sicer uspavanje zvečer ni šlo čisto po  zastavljneih planihuser posted image , amapk ok, danes vztrajamo daljeuser posted image .Tako da upam, da se kmalu navadi.

sani, saj vem da nisi opazila ZS, zato sem ti pa napisala, ekr take teme  pa ni kar tako za zanemarituser posted image user posted image

Moraš bit pa za te ZS na novi RR že kar mal detektiva, ja, da jih odkriješuser posted image . SE mi zdi, da je bil oprej pregledno.Mene če ne bi mail opozoril,da sem ga dobila bi bil verjetno že poln kaslc neodprtihuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
25.1.2009 10:09:39   
katee
Neža, vse najboljše za 1. rojstni dan!!!

Mi smo imeli spet super noč. Žan Luka je spal v enem kosu od 20h - 7.30. Res je priden!

Danes gremo na praznovanje rojstnega dne od prijateljice punčke. Bo veliko otrok in se bomo cel dan igraliuser posted image user posted image user posted image .

Želim vam lep dan!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
25.1.2009 12:57:33   
katarinas
Dan!

Smo spali ok, hvalabogu ker sem bla crknjega od včeraj, k nisem nč delalauser posted image
Se je pa zbudila ob 7h zjutraj in ni hotla niti mičkeno več nazaj zaspat, jst bi pa še...mi je skoz prst na nos tiščala, jaz sem mogla pa govort: bibip, bibip...user posted image user posted image

Mala pikica saj ko boš hodila tud v bolnice ne boš nič več cajta za kofe ponucala, ker ti ga bom sprot v službi skuhalauser posted image

NEŽA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image

Sem bla že pridna danes, sem zlikala goro cunj, je blo treba vse polikat za v vrtec...sem že mal jezna, ker fleki ne grejo stran, tud s Persilom neuser posted image user posted image

Katee lepo se imejte na rojstnem dnevu, mi gremo pa v KK na obisk.

lep dan vsem

papa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
25.1.2009 12:59:24   
Anonimen
Dan!

Najprej čestitke Neži za njen 1.rojstni dan!
user posted image

Jan se je pa danes opekel. Smo bili dop na obisku pri prijateljih. Lea in njihov ta večji sta norela po stanovanju, Jan pa seveda veselo za njimi. Imajo pa majhno stanovanje in v dnevni sobi kamin. Ko so vsi trije tako veselo noreli gor in dol po stanovnju, so naenkrat porušili Jana in on je padel ter pri tem z rokico oplazil kamin. Takoj smo mu šli dan roko pod mrzlo vodo, pa full obkladkov mrzlih smo mu dajali, pa še namazali smo mu potem z Bepanthenom. Kaj lahko še storimouser posted image  Mml in ostale prosim pomagajete...

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
25.1.2009 13:23:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Jan se je pa danes opekel. Smo bili dop na obisku pri prijateljih. Lea in njihov ta večji sta norela po stanovanju, Jan pa seveda veselo za njimi. Imajo pa majhno stanovanje in v dnevni sobi kamin. Ko so vsi trije tako veselo noreli gor in dol po stanovnju, so naenkrat porušili Jana in on je padel ter pri tem z rokico oplazil kamin. Takoj smo mu šli dan roko pod mrzlo vodo, pa full obkladkov mrzlih smo mu dajali, pa še namazali smo mu potem z Bepanthenom. Kaj lahko še storimouser posted image  Mml in ostale prosim pomagajete...

Joj, bogi Jan! Upam, da ne bo kaj hujšega. Jaz bi mu dala samo obhladke. Kaj več pa pojma nimam.

Mi smo bili pa sedaj v Mercator centru in so slikali otročke. Seveda se je šel tudi Žan Luka slikat. Kako je poziral!!! Kot pravi mali maneken. Če bodo slike dobro usšpele, jih bom kar vzela, ker so zelo ugodno.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
25.1.2009 14:19:08   
nana35
Neža,vse najboljše za prvi rojstni dan ti želiva s Klemnom!!Lepo praznuj!!
user posted image

klaja,sem opazila da imaš lep avatar.Pa tudi o,da imaš malo časa.user posted image

klepetka.No,tudi jaz ZS-jev ne opazim,tako da je res,da je bilo prej bolj pregledno.Pa sem si zato nastavila tako kot ima muzika,da me opozori na to na gmailu oz.nasplošno na mailu.

katarinas sem te opazila na FB.user posted image Niti ne bi vedela po imenu in priimku,sem vedela po sliki.

anitav,joj,upam,da ti bodo punce pomagale z nasveti glede opekline.Jaz ti žal ne znam,upam pa da je vse ok in da ne bo nobenih posledic.user posted image

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?