|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolico
19.1.2009 11:11:31   
ebetka
Vanilla, z dopustom začnem 3. marca tako da bo hitro minilo do takrat... Tudi midva imava namen v februarju začeti z opremljanjem otroške sobice, ki je trenutno soba za odlaganje user posted image , tako da bo potrebno kar konkretno pljunit v roke in še marsikaj postoriti. Ampak bo to delo z veseljem, ker vemo kakšen je namen user posted image .
Lep sončen dan vsem, ki ste na dopustu - pa ne se preveč matrat s hišnimi opravili :).

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: majčice iz MB in okolico
19.1.2009 12:16:08   
Cesarica13
Še jaz se vam pridružim, sem pa iz Ruš.
Rodila bom po mojem konec maja, sicer pa pravijo, da junija.
Sem pa že takšna kot da sem vsaj v sedmem mesecu, če ne že proti koncu nosečnosti. Ljudje se čudijo, ko me gledajo, pa kaj morem. Saj se ne prenažeravam ... Eh, na kile začnem mislit poleti.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: majčice iz MB in okolico
19.1.2009 20:51:30   
SANEK1
Cesarica13, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede trebuščka, pa se ne sekiraj...ene smo pač bolj izpopolnjene, ene so bolj...Verjami mi, da pa tiste, ki majo ful male bušije in se sploh ne redije, se pa spet sekirajo.
Babe kot babe, nikoli nismo zadovoljneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: majčice iz MB in okolico
19.1.2009 20:58:59   
SANEK1
Drugač pa dober večer...
Kos mo že pri velikih, malih trebuščkih in kilah itd. Punce za koliko ste se kaj zredile?
Jaz sem se za 7 kg, več kot prvič, ampak takrat me je razneslo po 25 t, do 30t sem se zredila kar za 5 kguser posted image user posted image user posted image
na koncu sem jih pridelala +17,18, do 6 meseca pšo porodu sem prišla na svoje kg , pol pa sem šla na ločevalno in sem spravila dol še okoli 10kg, s tem da sem vsak dan delala maratonske sprehodeuser posted image user posted image user posted image

Tak, da se tudi jaz tolažim, da če sem prvič, bom drugič tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glavno, da je user posted image  b.p, da je user posted image  b.p., ostalo bo se pa tudi poštimalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: majčice iz MB in okolico
19.1.2009 21:05:18   
SANEK1
Vanilla, mene je tudi ful strah poroda sploh, ker sem prvega imela tak težkegauser posted image
Kar se pa porodnišnic tiče pa tak kot ti je že Majska p. napisala, 100 ludi-100 čudiuser posted image  
Za vsako porodnišnico se bo najdel nekdo, ki bo imela nekaj za pošinfat, to je pač v naši naravi. Je pa res da so pričakobvanja od človeka do človeka drugačna, da o vedenju in podobnih zadevah sploh ne govorimuser posted image

Jaz osebno sem po prvem porodu rekla, da v mb p. ne grem več nikoli user posted image . Takrat sem bla ful razočarana, pa ne nad osebjem, ampak nad njihovim sistemom oz. organizaciji. Mučli so me več kot 12 ur, na koncu se je porod končal z vakumom...hvala bogu je blo z malo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko pa je minilo nekja časa, pa sem to izkušnjo prebolela in bom verjetno tudi tokrat rodila v Mb. Morem še malo preštudirat zadeve, ker si tudi želim ultivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: majčice iz MB in okolico
20.1.2009 9:08:13   
Poloma
Jutro štajerke moje :)

Kako ste? Jaz sem se tak fajn naspala danes (me dete začuda ni nič nabrcalo zjutraj :) in bom vrjetno posledično lažje našla voljo do učenja. Danes mam namreč izpit ob 3 in bi blo fajn če prej še malo pokukam v knjigo :) Tak da če se katera spomni name okoli 3, bom vesela kakih pesti :)))

Glede porodnišnic pa tak - jaz sem pred letom dni spremljala prijateljico pri porodu v Feldbachu in morem rečt, da so me 100% naudušli. Ne upam si trdit, da so strokovno bolj podkovani (ker se na to pač ne spoznam), zagotovim pa vam lahko, da so taaak prijazni, da si na koncu že zmeden od vse prijaznosti :) In to nama je v tistem trenutku pomenlo več kot karkoli...Tukaj v Mb pa sva bli 2x, ker je mela kolegica neke težave in so naju hitro in nesramno odpravli. Tak da če bi mela zdaj denar bi ziher šla v Feldbach rodit... Ampak po drugi strani pa se mi zdi da prihaja vedno več pozitivnih izkušenj iz Maribora, tak da mislim da je najbolje da gledamo pozitivno in gremo rodit prijazne, v istočasnem zaupanju v njihovo prijaznost :) Tak da se nič bat, mogoče bomo nazadnje še skupaj rojevale :))) Pa tudi za Ptuj mislim da ne more bit tak grozno in pri vseh teh zgodbah jaz mislim da je ful pomembno da se zavedamo, da znajo ene ženskice iz muhe naredit slona, tak da... :)))

No jaz sem se na začetku samo za 1 kg zredila, v decembru pa za celih 5 :))) Tak da zdaj upam da se to umiri, čeprav se mi zdi da mam taki tek da bi še vola pojedla :) Mah...bomo že pol na to študirale ko bomo vozičkale (in posledično hujšale) do onemoglosti :))

Ju3 pa greva na 3D ultrazvoook :) Komaj čakam... Sem se naročila pri dr. Rosiču na Ptuju in glede na slišane komentarje so ženske nad njim naudušene, pa tudi ceno ma še keko-teko normalno. Bom poročala ju3 kak se bo naše dete obnašalo ok?

Lepo bodite in izkoristite sonček danes...baje bo celo do 8 stopinj :)

Lp

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: majčice iz MB in okolico
20.1.2009 10:12:08   
ebetka
Dobrodošla Cesarica, lepo, da si se nam pridružila.

Hmmm...glede mojih kilogramov - jaz sem imela ko sem zanosila premalo kil in potem sem še v prvem mesecu kako kilo zgubila, ker mi je bilo malo slabo in tako dalje...tako da sem potem takoj začela namenoma jesti doooosti več, poleg tega pa mi še po novem ekstremno pašejo sladkarije (prej jih skoraj nisem jedla) tako da sem do zdaj pridelala nekje 6 oz. 7 kg, kar je zdaj ravno prav, če bo šlo pa tako dalje, bo pa hitro preveč. Moram malo zmanjšat dnevni odmerek sladkarij user posted image .
Kolikor pa poznam sebe in svoje telo pa ne bo problem po porodu kg dol spravit, verjetno še preveč, sploh ker bom bolj aktivna (sprehodi, malo spanja...).

Punce, ali kaj telovadite zdaj med nosečnostjo? Jaz si vsak dan rečem, da zdaj bom pa res malo bolj aktivna pa je vedno isto - tu in tam se spravim na kak sprehod pa včasih malo vaj za nosečnice doma nardim in to je to - v bistvu nič. Imam kar malo slabo vest. Upam, da vsaj zadnje dva, tri mesece ko bo malo lepše vreme začnem malo bolj ven hodit na sprehode in to.

Danes sem ful utrujena, sem komaj do službe prišla. Se je vam tud začela že kaj pojavljat ta nosečniška utrujenost? Kakšen dan kar prekipevam od energije (npr. včeraj) drugič pa sem ko cunja. To zdaj opažam kak teden nazaj, prej je blo še ok. Kaj šele bo user posted image . Pa se tolažim da še samo tri mesece in par dni pa bo...uuuuupam da bo potem vse ok (razen neprespanih noči seveda).

Sem mislila, da bo malo lepše vreme danes, glede na to da je toplo pa zgleda da spet ne bo nič...
Pa vseeno uživajte s svojimi malimi "zajedalci" user posted image !!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: majčice iz MB in okolico
20.1.2009 12:49:59   
vanilla
'Dan, punce....
Ebetka, pri meni je s kilami čist enako kot pri tebi. Na začetku sem shujšala, ker mi je blo dosti slabo, apetita pa nisem mela nobenega. Zdaj pa imam kakih 5-6 kil več. Sicer na telesu nič ne čutim oz. vidim, da bi se kaj zredila - samo trebušček je dosti večji, verjetno pa k tem kilam pripomore tudi večja vsebnost krvi in ostalih tekočin v telesu.
Joj, meni pa jogurti noro pašejo, pa sadje, pa žejna sem skos. Pa kaka "junk food" (McDonalds itd.). Zanimivo pa, da mi še vedno smrdi zelenjava, kitajska hrana, pečena pizza... Kavo sem počasi začela nazaj pit, ampak mi še zmeri več al manj smrdi.
No, tut jaz opažam, da postajam bolj utrujena - zvečer takoj zaspim pred tv, zdaj na dopustu bi pa tut do desetih zjutraj spala.

Pa opažam tut, da me spodnji del trebuha rahlo poboleva večkrat - kot da se res vse skupaj širi. Recimo v nedeljo mi je bil trebuh ves dan trd in me je rahlo bolel, da niti prav hodit nisem mogla. Včeraj pa je blo tako super, da trebuha sploh čutila nisem; kot da sploh nisem noseča.
Telovadit se moram spravit tut jaz.... Kr neka lenoba me daje. Bom kar danes probala čimveč vaj naredit (upam).
SANEK1, ja, za porodnišnice sem se tut jaz zdej že pomirila, čeprav me je tako razjezilo, ko ene pišejo take izkušnje, da kar verjet ne morem. Enostavno bom pač šla na Ptuj rodit, pa kar bo, bo. Saj ne bom prva ne zadnja.

Poloma, dr. Rosič je moj ginekolog tu na Ptuju. Sem res zadovoljna z njim. V ponedeljek mam pregled. Tut jaz bom omenila za 3D. Kakšna pa je cena?
ZA IZPIT TI PA ŽE ZDAJ DRŽIM PESTI!!! Saj bo šlo!


(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 8:20:12   
ebetka
Dobro jutro,

kako se kaj počutite punce?
Poloma, na izpitu je šlo vredu? Upam, da si "zrihtala" tako kot je treba. Kaj pa 3d, si lepo videla svojega fantička, verjetno je že pravi korenjak.
Naša majska pikica pa je verjetno še vedno v bolnici, držimo pesti, da se nam čimprej spet pridruži user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič, pišite kaj, jaz pa grem zdaj pridno delat.

Veliko lepih trenutkov z malimi brcači vam želim user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 10:23:40   
Poloma
Hej hej!

Evo moje javljanje - sicer z polnim nosom, bolečo glavo in polna bacilov, ampak treba je poročat :)

Izpit je bil fajn in sem naredlaaaa :) Sicer z 6, kar je glede na napisano kar malo nizka ocena, ampak rešla pa sem se ga. Tak da tudi to je nekaj vredno :) Zdaj pa mam v pon. še enega in upam da zberem moči da mi ga uspe uspešno odpisat...Ker v trenutnem stanju niti 2 minuti ne bi pred knjigo zdržala :(

3D UZ - bila sva pri dr. Rosiču na Ptuju, malo sva sicer čakala, ampak ko smo vidli našega korenjaka je blo vse pozabljeno :) Sprva si sicer zmeden, ker nič ne razbereš iz slike, ampak ti on lepo razloži, pove, odgovori na vprašanja,...Posname ti filmček (cca. 10 minut), dobila sva tudi 2 slikci, kjer je mali lepotec slikan iz profila :) Je pa rekel, da je dete relativno veliko (no sej sta tudi mami in ati :) in da prehiteva za cca. 2 tedna...Tak da mislim da zna bit pester porod :))) Aja - stane pa zadeva 50 eur, kar je krepko manj kot ostali ponudniki. Tak da jaz mislim da se splača it! Mogoče sva mi2 šla malo "prehitro", ampak se je pa lepo videl še celi baby - kasneje lahko vidiš samo dele ker je že prevelik :) Skratka če vam je to zanimivo se vam splača it :) Je pa res, da bi 110 eur (kot baje stane v Lj tak pregled) bolj težko dala in bi vrjetno 2x premislila :)))

Zdaj pa grem po novo dozo vitaminov in malo zadremat, v upanju, da se zbudim čist zdrava :))) Mimogrede - kaj druga razen polovičke Lekadola si itak ne upam vzet...a ma katera kak dober "domači zvarek" ki pomaga na zalogi?

Lepo bodite, naši "soforumovki" en lep pozdravček v bolnico (če nes kaj bere :), vam vsem pa lep dan...pa pazite se bacilov :)

Papa

P.S.: Jaooo se opravičujem če sem preveč na dolgo razglabljala :))


(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 11:49:56   
ebetka
Punce, a že kaj razmišljate o nakupu opreme in oblačilc za naše nove user posted image ?

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 12:07:40   
vanilla
Ojla...
Evo tudi mene...
Poloma, ČESTITKE ZA IZPIT user posted image user posted image user posted image ! Ocena itak ni važna, saj te kasneje noben ne vprašal. Super tudi, da si zadovoljna s 3D pri Rosiču. In res ni drago glede na ostale "ponudnike" po Sloveniji. Jaz še ne vem, če se bom odločla. Bom vidla, kako bo v ponedeljek na pregledu in če me bo prijelo, da bi tudi jaz.

No, včeraj sem začela "pisat doktorat" iz otroške opreme, hehe. Ker vem, da bom vse mogla nabavit v februarju in marcu (aprila bi bla rada že fraj, ker kdo ve - lahko rodim dosti prej, glede na to, da imam rok 2.5.), sem zato zdaj začela ugotavljat kako, kaj, kje, po kakšni ceni naj kupim.
No, prišla sem do naslednjih ugotovitev, hehe user posted image :
Voziček: mislim oz. sem skoraj prepričana, da bova kupila kar Baby Boom voziček, trikolesnik, ki je na forumu zaenkrat bil pohvaljen. Sicer je na trgu šele od maja lani, ampak baje naj bi bil dober. Pa še res poceni glede na ostale. In ker nisem komplikator po naravi, mislim, da bo super (upam). V kompletu je športni del in tudi košara za novorojenčka.
Lupinico bova pa kupila posebej, verjetno kar od kolegice.
Posteljica in jogi: Tu tudi ne kompliciram in bova najverjetneje vzela kar preko Recinko.si tisto posteljico, ki pride 80 eur in jogi tudi. Uporabnice pravijo, da je čisto ok. In pri Recinko naj bi meli ugodne stvari, pa zato nič slabše kvalitete (spet lahko samo upam, hehe). Taisto posteljico recimo drugod prodajajo po 140 eur, zato mislim, da je sigurno kvalitetna.

Ne vem, meni se res brez veze zdi dajat veliko denarja, ker bo že itak drugih stvari dosti, ki bodo veliko stale in upam, da mi ne bo žal, če bom kakšno stvar kupila tudi ceneje.
Previjalne komode tut ne mislim met, ampak bo kar na pisalni mizi pristala previjalna blazina in bo čist ok. Tako je mela kolegica je in je super zadovoljna. V redu pa je tudi tisti nastavek za previjalno blazino, ki se namontira čez pralni stroj. Ampak midva ne morva tega met, ker v kopalnici nimava pralnega stroja. Zato bomo tamalo previjali kar v njeni sobici.
Huh, sem se spet razpisala.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 12:49:47   
Poloma
SEZNAM NOSEČK              PDP              SPOL   PORODNIŠNICA
                                  
 
Ebetka            user posted image    (1.user posted image )         01.05.2009   user posted image       MB
 
Vanilla            user posted image    (1.user posted image )         02.05.2009   user posted image       PTUJ
 
SANEK1          user posted image   (2.user posted image )          05.05.2009   user posted image
 
Majska p         user posted image   (3.user posted image )         16.05.2009    user posted image       MB 
   
Poloma           user posted image   (1.user posted image )          20.05.2009   user posted image       MB

Cesarica13     user posted image   (? user posted image )          ??.05.2009   
 

  
  

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 12:50:52   
Poloma
Tak...sem si drznila seznamček malo posodobit :) Sem misla da mi ne bo uspelo pa je kr šlo...

A sem kak podatek "zamudila"? Upam da ne...

Lp

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 12:52:17   
ebetka
Tudi jaz nameravam vse nakupiti do konca marca, ker lahko komot v aprilu rodim (rok je 1.5.). Zato pa me je začelo zdaj pošteno preganjati vse to.
Veliko stvari sicer dobiva od sestrične - voziček s košaro, jajčko in šprtnim delom, stajico, gugalnik, oblačilca... ampak še vedno si želim tudi sama kupiti kaj novega za svojga otročička - sej veste kako je to.
Posteljico bo itak treba nabavit, prav tako previjalno mizo.
Kje pa boste kupile vse zadevice, kot so tetra pleničke, kremice, .... - kar v lekarni? Ali so te plenice npr. cenejše v otroških trgovinah...user posted image joj, ko nimam nobenih izkušenj...nič mi ni jasno.
Poloma vse čestitke za izpit user posted image , le tako naprej!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 13:55:45   
SANEK1
Dober dan...

Poloma, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa študiraš?

mi še tudi nič nismo pripravili za našega novega člana. Pri prvi sem imela rok 29.6 in smo že marca morali začet z preurejanjemuser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa se mi še kr nikamor ne mudiuser posted image
Sicer je res, da vse že imamo (voziček, jajčka, postelja...) Vendar pa bo velik logističen zalogaj, ker bomo vsi 4 v eni sobi, pa mi še zdaj ni jasno kakuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kam bom vse cote dala....
Morma se počasi spravit spalnico prebarvat in uredit in škatle z Živinimi cotkami dol privlečt in pregedat kaj je še za uporabit in kaj je še za dokupituser posted image user posted image user posted image

Vanilla, imaš prav da ne komplicirašuser posted image user posted image user posted image user posted image  Bolj kompliciraš, slabše je, ker na koncu si od vseh teh informacij že nor user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva voziček in jajčko tudi dobila, previjalne nimava, imava takšni z trdo podlago, ki se da na posteljo, kinderpet je še od mojega dragega. sva dokupla samo jogiuser posted image , zdaj bomo prve mesece imeli sposojen košekuser posted image user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 13:59:46   
SANEK1
drugač pa sma mi2 skoraj vse ostalo kupila v Ikeiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imajo cenovno ugodni in kvalitetnouser posted image  Tam sma kupila npr:
-jogi
-odejico
-posteljnine
-rjuhice
-slinčke
-brisače
-koš.....

Ma polno je še tega, pa se trunutno ne spomnimuser posted image  Vedno k0o grema tja ji nekaj kupivva. Zdaj majo tudi tetra pleničke, ki so baje tudi zelo v reduuser posted image user posted image user posted image

Nad eno stvarjo nimam kaj reč, cene pa se z našimi sploh ne morejo primerjat...vse je 2x,3x dražjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: majčice iz MB in okolico
22.1.2009 19:22:11   
majska pikica
Oi nosečke

Evo mene ful sem vesela novi članic juhu čestitke ob izpitu dobrodošle

No danes sem prišla iz bolnice in sem ful vesela ker je z menooj in mojim fantekom vse ok. Pa še to naj vam povem da sem ful šokirana glede porodnišnice so ful ful SUPER in ne morem vam povedat kako zadovoljna sem ko vam to sporočam res je zelo super osebje. Imela sem možnost spoznat babico Nado in naj vam povem da njen optimizem te spravi pokoncu kako se ti posveti.
No pa dovolj danes o tem lepo se imejte in božajte treboščke
PAPA

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: majčice iz MB in okolice
23.1.2009 7:53:53   
ebetka
Dobro jutro,

pozdravljena pikica!!! Me veseli, da si spet z nami in predvsem to, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Zdaj pa kar lepo naprej proti maju z veliiiko optimizma. A to si govorila o MB porodnišnici? Upam, da tudi jaz, ko bo čas za porod naletim na tako prijazno babico (tudi kolegica, ki je prejšnji teden tam rodila, je imela neverjetno pozitivno izkušnjo - ji je babica ves čas sedela ob strani, jo božala in spodbujala...).

Pa je končno petek. Ta teden mi pa je bil kar naporen - zjutraj sem komaj vstala vsak dan in tudi po službi sem že kar utrujena. Ne vem, ali me verme tako utruja ali so to že znaki nosečniške utrujenosti. Pa sej bo user posted image .
Tudi vam vsem žellim lep petek - tistim, ki ste v službi naj hitro mine, ostalim pa predvsem lep konec tedna z lepim vremenom za kakšen sprehod.

Uživajte, sicer se še pa itak kaj pišemo.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: majčice iz MB in okolice
23.1.2009 10:15:13   
Poloma
Hej!

Majska Pikica, dobrodošla nazaj in super za dobre novičke! Zdaj si torej fit da skočimo na pijačko? :))
Ebetka tebi pa naj hitro mine ta delovni dan, da boš lahko pol 2 dni odmarala :))

No jaz sem (mislim da) uspešno nagnala bacile, ki so mi nagajali zadnja dva dni in si počasi "filam baterije" za ponovno učenje... Aja - študiram pa pravo in so mi ostali še samo 4 izpiti, tak da bi rada čim več naredla preden pride baby :)

Glede opreme pa - jaz bom večino dobila od krščenke, edini problem je, da bo treba roza stvari izločit, da ne bo naš špubec mel pol kakih traum :) Tak da me čaka nakup lupinice in košare za voziček, oblekic je pupa imela na začetku dosti nevtralne barve (kasneje druga kot roza itak skor ne dobiš), tak da tu sem priskrbljena, pa še previjalno pa podlogo pa te stvari bo treba nabavit. Ampak za en finančni vložek se je že babi javla, pa še prababi je rekla da bo pomagala pa bomo že prišli do stvari.

Se pa strinjam da je preveliko zapravljanje ful neumno - navsezadnje dosti stvari ful hitro preraste, dosti pa jih je itak lepo očuvane mogoče preko kolegic/bolhe dobit tak da...

Nič babike, lepo bodite pa se kaj tipkamo!

Papa


(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: majčice iz MB in okolice
23.1.2009 12:18:06   
vanilla
Ahoj, punce...
No, zunaj je spet kislo vreme, meni se pa itak nič ne da. Razlika med hojo v službo in bit doma na dopustu je v tem, da ko hodiš v službo, maš vsaj nek ritem in te vse nekam preganja, da si bolj produktiven. Ko pa si doma, pa kr nekaj postopam sem pa tja, pa malo na računalniku visim, pa malo pospravim, kaj skuham.. ampak se nikjer nič ne pozna, zato se po eni strani počutim kr malce nekoristno user posted image . Sicer pa bo tako samo do maja, ker potem nas čakajo že nove zadolžitve in bomo spet imele svoj ritem.
Drugač pa... Ja, tale utrujenost tudi mene preseneča. Nekaj časa sem ok, potem pa čist brez energije. Pa največkrat takrat, ko mi trebuh otrdi (predvsem zvečer) in me tudi spodaj oz. od strani poboleva in se s težavo obračam. Tudi danes ponoči me je trebuh rahlo bolel. Upam, da je to normalno, ker jaz sem vedno mislila, da ko si noseč, da trebuh pač raste, čutiš ga pa verjetno glih ne. No, pa vidim, da je drugače - da ga večkrat čutim oz. verjetno čutim raztezanje vsega skupaj kot topo bolečino oz. neprijetno bolečino ob obračanju, sklanjanju, vstajanju itd.
Majska pikica, me zelo veseli, da si imela pozitivne izkušnje v porodnišnici. In res sem zdaj še bolj prepričana v to, da verjetno vsaka od nas naredi svojo izkušnjo s svojim obnašanjem in svojim pogledom na vse. Zato sm še vedno mnenja, da mormo it z zaupanjem rodit in bomo verjetno tak odziv tudi dobile od njih.
Jaz mam pa dans okulista. Nosim leče drugač, mam pa tut očala. Pa rabim nov okvir in zato tut nov recept za dioptrijo. Me zanima, če se mi je kaj poslabšalo, ker se mi zdi, da že nekaj časa slabše vidim na leče. No, ja, po porodu se baje lahko še poslabša.

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: majčice iz MB in okolice
23.1.2009 16:21:11   
majska pikica
Oi user posted image

Kako ste kaj danes jaz sem tako kot vreme in se mi prav nič ne da.
Poloma ja seveda sedaj pa gremo na eno pijačko sam dajmo se tako zmenit da se vse dobimo in malo klepetamo in en vredu plac da mamo da bomo vse vedele kam prit.
In ja govorila sem o MB porodnišnici punce naj vam še enkrat povem da so res zelo prijazne tako da sem morala napisat pod porodnišnice za njih pohvalo.
Tak da punce res je bilo vredu in sem se mogla tam razpisat.
No sedaj pa grem malo počivat ker me nekaj v križu štiha

PAPA za enkrat se ši pišemo

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: majčice iz MB in okolice
23.1.2009 16:54:15   
madejka
Dan!
Sem komaj dans vidla da taka tema obstajauser posted image Jaz tud spadam zravn, če me vzamete... rok mam 23.5., pričakujemo pauser posted image
Sem pa iz Miklavža...

Sanek ti ti... me nisi htela poleguser posted image user posted image


_____________________________

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: majčice iz MB in okolico
23.1.2009 17:21:57   
vanilla
SEZNAM NOSEČK                       PDP              SPOL   PORODNIŠNICA
                                  
 
Ebetka            user posted image    (1.user posted image )         01.05.2009   user posted image       MB
 
Vanilla            user posted image    (1.user posted image )         02.05.2009   user posted image       PTUJ
 
SANEK1          user posted image   (2.user posted image )          05.05.2009   user posted image
 
Majska p         user posted image   (3.user posted image )         16.05.2009    user posted image       MB 
   
Poloma           user posted image   (1.user posted image )          20.05.2009   user posted image        MB

 
Madejka          user posted image   (? user posted image )          23.05.2009   user posted image    
  
Cesarica13     user posted image   (? user posted image )          ??.05.2009  
 

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: majčice iz MB in okolico
23.1.2009 17:28:22   
vanilla
Dobrodošla madejka user posted image user posted image user posted image !!!
No, počasi se nas kar nabira - štajerskih majčic.
Ampak kolikor vidim po seznamu FANTKI vodijo!! user posted image user posted image user posted image
Samo za Cesarico13 še ne vemo, kaj pričakujejo - nič se ne javlja zadnje čase... Pa tudi tista Anonimna, ki je temo sploh začela.... le kje se skriva?

Majska pikica, sem prebrala tvojo temo o pohvali MB porodnišnice. Super, da si to napisala - da bodo druge punce pomirjene. Še vedno pravim, da se dobro z dobrim vrača in če bom npr. jaz z njimi prijazna in zaupljiva, mi bodo verjetno to tudi vračali oz. se bodo tudi oni tako do mene obnašali. Se pa zna zgodit, da prideš tja čisto prestrašena, prijazna in nič ne pametuješ, pa te kljub temu kakšna osorna sestra ali babica spravlja ob živce. No, upajmo, da me ne bomo naletele na to.

Aja, madejka, povej še kaj o sebi... Imaš že kakšnega pamžka doma? Aja, zdaj vidim slikco tvojega sinčka, pa tudi na tickerju ti piše user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?