|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolico
31.1.2009 19:27:05   
smotkica
zdravo
no jaz pa sem zaj mariborčanka že kar nekaj let drugače pa sem bila prej celjanka
tak da se vam bom kar pridružla
rok mam pa 3.5


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: majčice iz MB in okolico
1.2.2009 11:29:54   
majska pikica
Oi


Dobrodošla med nami Smotkica user posted image user posted image user posted image .
No mislim da se kar pridno zbiramo tukaj in da nas je vedno več.

Sedaj pa kar lepo naprej k pomladi naproti. Juhu še samo 3 mesce in nekaj dni.

(odgovor članu smotkica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: majčice iz MB in okolico
2.2.2009 12:35:42   
vanilla
Ojla punce....
Evo mene iz nekaj dnevnega razvajanja v Portorožu! Blo je finoooo user posted image user posted image !
Res sem se fuuul naplavala in prav razmišljam, da bi tut tukaj na Ptuju šla večkrat na kakšno plavanje, ker mi je reeeees pasalo! Pa še malo sem potelovadila v vodi, se raztegovala... Res, prav prenovila sem se. Trebuščku pa je tudi blazno pasalo, hehe.
Smotkica, dobrodošla!!! Povej kaj o sebi... saj veš, da nas zanima V-S-E, hehe...



IZVIRNO SPOROČILO: ebetka

Zdaj pa me zanima, ali moram za to dobiti kakšno potrdilo od ginekologa, da ga nesem svojmu zdravniku ali grem enostavno k svojemu zdr. in mi on kar napiše bolniško na podlagi mojih težav. In tudi pojma nimam kako je s trajanjem - koliko časa si lahko na na bolniški - brez da imaš opravka z nekimi komisijami, itd... (pri meni bi npr. trajala kake 3 tedne).
Najlepša hvala za pomoč!!

Ebetka, ti je že pikica lepo odgovorila na vprašanje. Jaz bom tut mela bolniško zadnji mesec. Zdaj najprej koristim dopust, ki se mi konec februarja izteče, potem takoj imam redni pregled pri ginekologu, ki mi bo napisal predlog za bolniško. S tem bom šla do svoje osebne zdravnice in ona mi bo dala bolniško DO prvega dne nastopa porodniške. Tako tudi ti naredi! Ja, do 30 dni si v breme delodajalca, potem "pride vmes" zzzs.

Drugače pa..... V Kopru sva naročila tisti BabyBoom voziček, ki stane 260 eur (košara in športni del) in je res lep in poceni. Zaenkrat ga na forumih hvalijo. Znamk, kot so PegPerego, Chico itd. pa ne rabim.... Zdaj še kakšno rabljeno lupinico iščem....

Uživajte!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: majčice iz MB in okolico
2.2.2009 12:59:02   
ebetka
Zdravo punce!!

Smotkica prav lepo, da si se nam tudi ti pridružila...povej še kaj o sebi - ti je že Vanilla povedala, da smo radovedne user posted image

Pikica in Vanilla - hvala za nasvet...trenutno še gre in bom celo mogoče vzdržala še do konca te 4 tedne in sploh ne bo treba v bolniško, če pa ne pa bom pač šla k svojmu zdravniku porihtat zadeve.

Vanilla, me veseli, da si se naplavala in odpočila... takooooo ti zavidam - se mi zdi, da se vsi zadnje čase okrog mene pogovarjajo o kopanju v toplicah, namakanju, uživanju... jaz pa ne smemuser posted image ... pa mi bi mi ravno to najbolj prijalo zdaj. Bomo se pa po porodu naplavali (ne vem sicer kdaj bo čas za to, haha, ampak vseenouser posted image ).

In, kako ste drugače, trebuščki pridno rastejo? Zdaj je že februar in nam je preostalo še samo 3 mesece (nekaterim še malo zraven)...ne morem verjet, kam je čas minil. Še malo pa bomo zibali user posted image .

Lepo se imejte, se pišemo...jaz grem delat.



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: majčice iz MB in okolico
3.2.2009 9:46:59   
majska pikica
Dobro jutro user posted image

Kam ste vse pobegnile zadnje čase smo se malo polenile glede pisanja.
Dajte kaj pisat no pa saj veste da se ne smete sankat ali smučat pa saj vem da je ravno pravšnji čas pa snega je dovolj ampak vseeno.No malo heca.
Danes ga je kar napadlo tu pri nas in smo kot v sibiriji. Haha samo potem pride sonček in z njim naši mali nadobudneži juhu kako čas hiti.
Naslednji teden grema z mojim v ikeo da vidima če imajo kaj lepega pa malo me mora moj razvajat saj bo počasi Valentinovo.
Joj spet nakladam punce fajn se imejte in pridno pokrivajte trebuške je veni ful mrzlo in pišite kaj

PAPA

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: majčice iz MB in okolico
3.2.2009 11:02:51   
ebetka
Pozdravček,

midva tud greva drug teden v ikeo, to bodo prvi nakupi za najino bebico (sicer nekaj malenkosti ampak vseeno...). Pikica, kateri dan greš - jaz grem v soboto, ker drugače itak ni časa zaradi službe. Upam, da bova dobila tisto, kar rabiva.
Drugače pa je ful fajn da je tolko snega zapadlo, samo kaj ko bodo ta teden ful visoke temperature in bo kmalu vse še samo teklo... Upam, da bo potem vsaj kaj sončka.

Danes sem ful slabo spala in sanjala neke bedarije tako da sem čist slabo razpoložena tukaj v službi, mi nič ne paše in bi šla najraje počivat domov.

Jutri pa greva prvič v šolo za starše...me prav zanima kako bo...



(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: majčice iz MB in okolico
3.2.2009 15:39:08   
majska pikica
Oi  user posted image

Ebetka mi 4 gremo verjetno v petek če bo moj hitro končal drugače pa v soboto.Hihi saj nas boš verjetno vidla ko boš opazla en velik trebuh potem pa dolgo nič boš vedela da sem to jaz odzadaj pa trije direktori ki vsak po svoje skače.Upam da bom našla kaj lepega.Pa tudi za hišo še morama neke malenkosti nabavit.
Super da gresta v materinsko šolo jaz namreč še nisem bila tako da bom od tebe izvedela kaj se sploh tam dogaja.Moj pa je tudi bil pri porodu že zraven tak da mislim da tokrat tudi ne bo težav.
Kaj pa se snega tiče sem se ga kar navolila ker se počutim tako zaprto.Mi vsi doma težijo naj ne grem nikamor v takem vremenu in da je spolzko.... Še moja mami mi jesti prinese v mojo hišo razen takrat ko ati že do skrajnosti potrosi sol(10m) lahko grem tja.
Pa saj ga smuknem v trgovino sama in na kako kavico tudi.
Zato že komaj čakam da posije sonček in se malo otopli pa da se začne čas sajenja ker pred porodom bi še rada vse rožice posadila (sem obsedena z rožami)
Tako sedaj pa grem naprej tamalemu pomagat pri nalogah jih ima za cel teden in se mi prav smili.
Lepo se imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: majčice iz MB in okolico
4.2.2009 10:06:01   
vanilla
Ojla!
Hu, evo, očitno nas je kar nekaj, ki se odpravljamo v Ikeo... Moj user posted image  je namreč dobil idejo, da bi šla to soboto zdej. Čakte, a to greste ta vikend, al naslednjega?
Midva bova tudi kupovala za dojenčico. Tut po spletni strani od Ikee gledam kaj je kej pametnega. Ampak v živo bo boljše, pa še sproti se lahko spomnim kaj rabimo.
Pa celo o poletnem dopustu že sanjam... Hehe, si lahko mislite, še rodila nism, pa že o morju razmišljam... Pa še fajn bo, ker bo tamala še čist mickena in nekako ni ovir - lahk gremo kamorkoli. Samo še vedno nimam idej, kam! Midva sva drugač bolj popotniške sorte, tako da na Hrvaško niti nisva hodila (razn v Dubrovniku sva bla). Letos pa, ker "ne vem, kaj pričakovat" (ker bomo imeli novo članico, hehe), bova menda izbrala Hrvaško... No ja, bomo že.
Kako se kaj počutite? Jaz mislim, da me malo spodaj kosti bolijo - medenica ali kaj. Drugač pa v redu.
Nič, pridne bodite....

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: majčice iz MB in okolico
4.2.2009 11:37:54   
ebetka
Zdravo,

jaz sem ravnokar iz pregleda, je vse ok zaenkrat, le malo preveč levkocitov imam v urinu in mi je rekla, da moram doooosti pit (več kot jaz popijem vode čez dan je pa že težko) :)
Drugač pa moram še jutri še enkrat na transfuzijski oddelek da dam kri za ict (sem rh-). In potem moram tam 2 uri čakat na rezultate, da grem potem k svoji zdravnici nazaj po injekcijo...Še dobro, da imam tudi g v bolnici, da ne rabim okrog skakat in da mam tudi službo v neposredni bližini bolnice (in da mi ne komplicirajo, če manjkam zaradi pregledov).

Glede ikee pa sva še neodločena če greva to ali naslednjo soboto, zagotovo pa eno izmed teh. Če bo kakšna s trebuhom tam (itak je vedno) bom prav gledala, če bi lahko bila katera izmed vas majčič user posted image .



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: majčice iz MB in okolico
4.2.2009 13:04:46   
Cesarica13
Jaz pa se malo švinglam. Uradni termin imam 8.6., vendar oba sumiviva, da bomo zibali že maja. Pa še mariborskih junijk ni, tak da me prosim ne dol vrečt.
Mene pa danes nekaj šraufa v jajčnikih, komaj čakam na pregled v petek. Ni huda bolečina, a je in mi ni fajn, ker semm panik.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: majčice iz MB in okolico
4.2.2009 13:12:42   
vanilla
Cesarica13, pa kje si ti?? Nič te ne bomo dol vlekle, samo daj se kaj javljaj bolj pogosto user posted image .
Hja, tole z jajčniki je tut mene malo presenetlo ta teden. Namreč, včeraj in predvčerajšnjim me je topo bolel levi jajčnik. Celo masirala sm se tam po koži, ker je blo prav neprijetno. Danes bolečine ni več... Ne vem pa, kaj naj bi to blo. Baje, da je to vse povezano s širjenjem vezi, maternice, kože, kosti.... Naše telo se pač zdaj silovito spreminja, ker dojenček raste in zato so spremembe tudi v naših telesih.
Jaz mam sicer trebušček kar normalno velik, ne preveč... Pa kljub temu, ko vstanem občutim takšno težo v njemu. Pač, hecn občutek, ker sm prvič noseča in mi je vse novo.Včasih ga skor ne čutim, kot da ga ni, včasih je pa taakkooo težek....

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: majčice iz MB in okolico
5.2.2009 11:02:54   
Cesarica13
joooj, potolažite me prosim, sedaj sem pa čisto fertik. Sedimo pri malici in mi ena sodelavka reče, če se mi je trebuh spustil in druga doda, da se njej tudi zdi. Zdaj sem pa čisto fertik, saj se trebuh spusti pred porodm; kajne? Jaz sem komaj v 5. mesecu in tednu, ko še otrok nima nobene možnosti za preživetje. Malo me že 2 dni špika v predelu jajčnikov, nič hujšega, je pa mali zjutraj kar fejst pokazal svoje premike. Sedaj pa prosim združite vse pozitivno in mi napišite vse kar mislite. Jutri zjutraj imam sicer pregled, če ne bom umrla od adrenalina, ki ga sedaj čutim.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: majčice iz MB in okolico
5.2.2009 11:16:43   
ebetka
Cesarica, prosim ne sekiraj se...jaz mam že ves čas zeloo nizko trebuh tako da me je to na začetku ful skrbelo, poleg tega mi g ni nikoli nič ni pregledala v zvezi s tem (mv, lege posteljice)...edino na ultrazvoku so napisali, da je posteljica bolj zadaj.
Poleg tega vsak dan poslušam v službi in od tistih, ki jih po dolgem času vidim kako imam premajhen trebuh,glede na mesece...
Ne poslušat ljudi, potrpi jutri do pregleda in boš pomirjena... vsi pač nimamo enakih trebuhov.
Samo mirno, vse bo ok.

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: majčice iz MB in okolico
5.2.2009 14:18:33   
vanilla
Cesarica, ebetka ti je že super napisala!
Jaz tudi baje nimam "klasičnega trebuha" (karkoli že naj bi to bilo user posted image ). Tut je kao premajhen... Pa ko sem eni omenila, da me tamala brca vedno samo nekje spodaj in da nad popkom še nikoli nisem čutila nobene brce, mi je rekla, da to pa ni v redu, ker je otrok že tako nizko.... halooo?? No, moj G pa mi nikoli ne reče, da bi bilo karkoli narobe - vedno mi otipa trebuh in vidi, da je kao maternica v normalnem položaju za te mesece, pa tut otrok normalno leži oz. sedi. Na zadnjem pregledu konc januarja je bla obrnjena z glavico navzdol - hja in če bi to komu povedala, bi mi sigurno spet rekli, da je to prezgodaj in da se sigurno pripravlja na porod!! Haloo? Mislim....
Tako da ti se kar pomiri. Trebuščki in njihova oblika je pri vsaki nosečki drugačna; ene imajo bolj nizko, druge čist gor pod joški user posted image , spet tretjim se zelo malo vidi, ker nosijo "v križu", itd.....
Špikanje v jajčnikih - to sem tudi jaz imela nekaj dni nazaj... Je čisto normalno. Kaj bi pa potem rekli, če bi rekla, da ko vstanem iz stola ali sedežne, da se moram prav malo razhodit, ker me tako bolijo sramne kosti in notranja stran stegen kot da bi delala neke vaje za noge. A to pol po ljudski modrosti tut nakazuje na porod??

Tak da.... nič se ne obremenjuj, ljudje bodo vedno imeli neke pripombe. Kaj šele, ko bomo res rodile in nam bo vsakdo pamet solil v zvezi z dojenčkom - premalo je oblečen, preveč je oblečen, preveliko glavico ima, premajhne prste ima, preveč škili, premiren je, preveč joka, premalo joka, ne smeš ga tako malega vozit po trgovinah, ja zakaj pa ne greš ven na zrak z njim, ne smeš še ven ker je polno bacilov....... aaaarrrrrrrgggghhhhhh!!!!!!

Ti se kar pomiri, jutri pa vseeno vprašaj na pregledu vse to, kar te muči oz. si v dvomih - boš vidla, da boš pomirjena. Sicer pa poslušaj tudi nas tukaj in boš videla, da bo vse v redu!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: majčice iz MB in okolico
5.2.2009 20:29:36   
majska pikica
Oi user posted image

No vidim da je potrebna naša tolažba hehe.
CESARICA pa naj še ti jaz povem to kaj sta ti Ebetka in Vanilla ne sekiraj se.
Čisto tako je če sama pri sebi primerjam svoje nosečnosti (sedaj je 3) ti lahko samo povem da bi potem morala že na psifjatrijo. Pa naj ti razložim:
1.user posted image  trebuh ful ful velik in vsi so trdili da bom imela prehitro porod ker kao user posted image  je pretežki in bla bla rodila točno na rok
2.user posted image  sem imela ful premali trebuh in do 6. meseca se mi ni niti poznalo vsi so trdili da to ni ok in da čisto nekje doli nosim in da to bo po takem sigurno pupa in to je bil spet sam bla bla
3.user posted image  to je sedaj pa je trebuh nekoliko velik ne tako kot v 1user posted image  ampak je in nosim čist spodaj tako da me že marsikatera znanka vpraša če grem počasi v rim samo ko izvejo da šele maja pa se vse za glavo lovijo in mi pametujejo o prezgodnjem porodu.
Torej vsaka nosečnica je drugačna in pri isti nosečnici je vsaka nosečnost drugačna.Tako da se ti nič ne sekiraj samo lepo uživaj in se veseli ter ne poslušaj teh babjih čenč ker najslabše je negativno razmišljanje.
Jutri boš že vsa vesela nam pisala kako je tvojuser posted image  zdrav in da je vse ok.
Nič si k srcu ne ženi kaj govorijo drugi tvoj G ti bi sigurno povedal da je kaj narobe.Kaj pa se brcik tiče je pa tako da včasih naši nagajivci ležijo tako da nas brcajo in boksajo ravno v predel jajčnikov in pa še vse se širi in nas zato bolijo ali špikajo jajčniki pomislite kako šele bo ko bomo nekje v 34 tednu in imajo ful malo prostora takrat bomo pa čutile raztegavanje user posted image  .
No ja Cesarica potolaži se in nam jutri lepo veselo napiši kaj si izvedla in vem da bodo samo lepe stvari.
Joj spet sem se razpisala pa nič za to boste imele kaj za brat.
Aja kje pa so druge majčice nič se več ne javijo jih bo treba malo pocukat
Lepo se imejte in uživajte v tem večeru jutri se spet beremo


PAPAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
CESARICA TEBI PA VELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 10:38:46   
vanilla
Pozdravljene majčice...
Majska pikica, vidiš, tebe bo res potrebno poslušat, saj imaš ti največ izkušenj, saj si že tretjič user posted image !! user posted image user posted image user posted image
Ja, saj res, kje so kaj naše majčice??? Nič preveč pogosto se ne javljajo... Mi je kar malo dolgčas po vas...
No, danes se počutim super, trebuščka kot da ni.... Včeraj pa mi je nekam dol silila in sem mela občutek, kot da mi bo trebuh padel nekam dol. Hja, različni položaji, različne brcike, različno razpoloženje naših dojenčkov v naših trebuščkih...
No, midva se torej jutri odpravljava v Ikeo. Bo še katera tam?

Moram si malce v glavi spisek nardit, kaj vse morava pogledat in kupit. Posteljnino za posteljico, baldahin za nad zibko...
Ja, pa nujno tut eno omaro in kakšen predalnik, ker nimava še nič pohištva za otroško sobo. Kinderpet in jogi bom pa kar prek recinko.si naročila.

Hja, ker se ravno pogovarjamo o teh strahovih in panikah v nosečnosti... Mene mislim, da največkrat popade ravno to, da ne bi prezgodaj rodila. Si mislim včasih, ko me kaj špikne ali čudno boli ali ko mi mala nekam dol sili itd. - da ne bi slučajno šla prezgodaj rodit (?).
Hehe, po eni strani seveda ne bi rada prezgodaj rodila, ker valjda, da se vsaka boji, če bo potem z dojenčkom vse v redu... Po drugi strani pa - nisem še psihično pripravljena, da bi že mela dojenčka v rokah. Nekak sem si v glavi postavila tisti rok, da pride dojenček nekje konec aprila oz. v maju (ker mam rok 2.5.) in tako sem tut psihično naravnana.... Karkoli bi blo prej me kar oreng straši user posted image . Hja, verjetno je to "radost" biti prvorodka user posted image .

No, pridne bodite, pa dajte se kaj pogosteje javljat user posted image .

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 10:47:07   
Poloma
Uf, če ne bom zdaj znorela pa ne bom nikoli...Jaz tak lepo že vse napišem, strnem doganjanje,...in mi zašteka rač in vse zgine :((( In to si drzne računalnik danes, ko je moj dan :)))

No torej - nekaj časa se nisem utegnila javit, ker sem pridno položla 2 izpita, enega pa sem prestavla na malo kasneje :) Vseeno pa upam da mi ga uspe naredit, preden grem v Rim :)

Sicer pa mam danes rd in sem že malo živčna zaradi prihajajočih obiskov - mava ful malo stanovanje in se nagnetejo ljudje (walda vsi naenkrat) da kr zgubi rojstni dan svoj čar :( Pa vsako leto znova si rečem da ne bom nič pripravljala in komplicirala, pa sem walda tudi letos cel včerajšnji dan preživela v nabavi in mam hladilnik poln robe, ki čaka na svojo pripravo :)) No bom že prišla k pameti z leti :))

Sicer pa sem mela danes zjutraj tudi pregled (so mi ga podarili za rd :))) in je z bebico vse ok, edino kile mi nagajajo...Na začetku sem bla ful pridna, zdaj pa kr nekam v višave rinejo :( Mi je ginekologinja predlagala, naj si kak sadni dan privoščim :) No malo sem mogla potožit :)

Glede okolice in neumesnih in tumastih komentarjev pa - jaz mislim, da je vsaka nosečka unikat in neglede na to kakšen (okrogel/velik/majhen/ploščat) trebuh imaš, je glavno da se ti in bebica počutita dobro in da sta zdrava! Tak da ko bo kakšna ga. Pametna spet prišla z nasveti se lepo nasmej in "pri eni uhi not, pri drugi vun" :))

Tak...lepo se mejte, razvajajte se in upam da se mi naslednji teden uspe bolj posvetiti naši kavi in na dan privlečt kak datum :)))

Lp

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 11:06:41   
vanilla
user posted image user posted image user posted image Ja, Poloma, vse NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!! user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da ti bo letošnje leto eno izmed najlepših v tvojem življenju, saj pričakuješ dojenčka, pa seveda ti želim tudi, da boš čimlažje predihavala popadke in da bo dojenčka kar izstrelilo iz tebe v čim krajšem času s čim manj bolečinami user posted image user posted image user posted image !!!

Pa čestitke za opravljene izpite!!!! Bravo punca!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 11:43:22   
ebetka


IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

user posted image user posted image user posted image Ja, Poloma, vse NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!! user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da ti bo letošnje leto eno izmed najlepših v tvojem življenju, saj pričakuješ dojenčka, pa seveda ti želim tudi, da boš čimlažje predihavala popadke in da bo dojenčka kar izstrelilo iz tebe v čim krajšem času s čim manj bolečinami user posted image user posted image user posted image !!!

Pa čestitke za opravljene izpite!!!! Bravo punca!


Poloma, se pridružujem čestitkam !!!! user posted image user posted image user posted image Lepo praznuj danes in s čim manj stresa pri pripravah :)

Vanilla, midve se torej jutri vidiva v Ikei, ker grem jaz tudi user posted image . Tam okrog 11, ali 12. ure dopoldan greva iz mb, ker je prej treba še neke stvari porihtat...
Kaj pa pikica - a greš še ti slučajno jutri, ali si rezervirala naslednji teden?

Danes in včeraj ponoči je naša mala tako migala v trebuščku, da me je prestavljalo po postli user posted image , to je bilo zdaj prvič, da sem jo tako močno čutila... in pa seveda pravkar nadaljuje svoje gibalne vaje... upam, da bo tako do konca veselo aktivna.

Včeraj sem dobila injekcijo za rh- i sem prej mogla it na transfuzijo kri dajat in čakat 3 ure na izvide in na injekcijo....grrr ne maram bolnic.

Danes je pa petek, jeeeeee, končno spet malo prostega časa, čeprav vikend bo pa itak prehitro minil, kot vedno.

Lep preostanek dneva vsem in pišite kaj, papa.



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 12:16:35   
majska pikica
Poloma vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hja kaj pa se priprav tiče sedaj ko boš imelauser posted image  boš še bolj pripravljala ženske nikoli ne pridemo k pameti kaj se tega tiče vedno več pripravljamo hihi.
Ja mi 4 gremo naslednjo soboto in sem ful jezna ker sem mislila da mi bo ratalo sedaj ko greta vidve ampak user posted image  služba išče svoje in tako mi je jutršni izlet padel v vodo.
No pa saj je Poloma predlagala da se dobimo na kakšni kavi in bomo takrat kaj poklepetale upam da sta tudi vidve za kavico
Aja sem razmišljala da bi ostalim našim majčicam majo Z.S poslala da se nam pridružijo kaj ve pravite.
Sedaj bom samo še čakala če se Cesarica javi  in nam napiše da je vse ok in super upam da bo kmalu.

SPET JE SONČEK SEDAJ GREM VEN NA TERASO KAVICO PIT IN SE NASTAVLJAT SONČNIM ŽARKOM

UŽIVAJTE  PAPA

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 12:38:50   
vanilla
Iiii, super, ebetka, pol se pa res srečamo v Ikei. Čeprav, midva bova šla že nekje ob pol desetih, ker bi bla rada nekje do štirih doma, ker potem pride njegov brat na obisk. Mogoče se pa le uspemo srečat... Sicer ne vem, kako bi se prepoznali, ker verjetno ne bova edini nosečki tam okoli, hehe...
No, jaz mam ravne temno-rjave lase do vratu dolge oz. kratke... Pa bušija, hehe... Aja, moj user posted image  pa je dokaj visok, črnih las, pa očala ma - rdeč okvir... No, če naju kje vidiš, me kar pocukaj za rokav.... Verjetno bomo največ na otroškem oddelku, ne, hehe?


Ja, jaz sem absolutno za kavico. Sam eno lokacijo, ki jo poznamo, ker jaz o štajerski glih pojma nimam, ker sem "pritepenka", hehe...
U, jaz sm si tut terasico odprla oz. balkon... Kosilo bom kar na njej pojedla in kavico tudi.... Kar boljše volje sem, ko je takšno optimistično vreme, hehe..

Ravnokar sm spekla biskvit - orehov, za rolado.... Zdej se malce hladi, pol pa ga namažem s kislo smetano in v hladilnik.... Njamiiiii..... Vam z veseljem ponudim user posted image .

Bodite pridne.... Moja tamala pa je kr pridna, bolj malo brca ta dva dni... Opažam, da je menda kr bolj mirne sorte otrok. Včasih jo nekaj "vrže" in nori po trebuhu, potem pa se čist umiri in me samo nežno čoha nekaj dni....

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 13:54:08   
Cesarica13
Evo mene paničarja :D :D :D.
Hvala vam vsem skupaj za lepe prijazne in prave besede.
Prav ste imele. Vseeno sem dobila 14 dni bolniške, da si malo odpočijem. Hvala vam 100x.
Paloma, vse najboljše za rojstni dan.

Lep vikend vsem skupaj ...

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 15:45:27   
vanilla
Bravo, Cesarica, za pregled!!! Sej smo vedle, da bo vse v redu! Res, nikar ne poslušat drugih žensk.... Sej veš, babe so babe user posted image .

Jaz pa zdej malce surfam po internetu po kosilu. Ampak res opažam, da je tale moj otrok bolj mirne sorte.... Nekaj dni noro brca in me "pretepa", pol je pa nekaj dni kar nenavadno mirna in jo kdaj pa kdaj čutim, oz. so bolj nežne brce in premikanje. Si pol kr razgalim trebuh pa malce tipam, pa opazujem.... Mogoč je res bolj mirne narave, mogoč se preveč utrudi katere dni in potem bolj počiva al kako user posted image ... A je to ok, če ne brca vsak dan divje? Bi jo morala bolj pogosto in močno čutiit?

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: majčice iz MB in okolico
6.2.2009 16:13:34   
majska pikica
Super Cesarica sedaj pa več ne poslušaj čenč in veselo uživaj naprej.
Vanilla pa saj je to vse normalno važno je samo da gibe čutiš in pomembno koliko močni so ampak da so nežni ali močni ali pa so samo takšni občutki da se bebika obrača vse je ok dokler čutiš in to je to.
Moj junak se za vsakih toliko spomni da bo brcal do onemoglosti potem pa se očitno navoli in veselo lenari in verjetno se smeji ko mene zgrabi panika in mojemu dragemu težim kako je miren in da me je strah potem pa kot da bi mi hoteluser posted image  pokazat da je vse ok malo sune. Ja potem imam jaz spet mir.
No tako da lepo uživaj dokler ne pridejo tiste prave brce ki te bo včasih prav zabolelo in boš pogrešala te nežne brcike.
Jaz sedaj samo čakam da pride maj in z njim naši mali nagajivčki.
Punce pridne bodite in uživajte v sončku joj kako je lepo ko ni tistega morečega vremena.

Kavica pa bo dajmo samo lokacijo najt takšno ki nam bo vsem znana
lahko je kje v MB ali na ptuju   imam pa en predlog  EUROPARK v MB poznamo vse po mojem kaj pravite


PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: majčice iz MB in okolico
9.2.2009 7:58:13   
ebetka
Dobro jutro !!

Pa je spet konec vikenda, ki je bil kot ponavadi prekratek, še posebaj, če moraš v ponedeljek navseeeezgodaj vstat in v službo... Ampak je pa že svetlo zjutraj tako da je en korak lažje kot pred nekaj tedni.

Cesarica, me veseli, da ni kaj resnega narobe...zdaj pa lepo uživaj in si odpočij od službe ter od "jezikov" sodelavk user posted image .

Vanilla, tebe pa sem, mislim da videla v Ikei v soboto pa nisem bila dovolj pogumna, da bi te pocukala za rokav, zdaj mi je pa žal user posted image . Si imela oblečeno svetlo majico s kratkimi rokavi, spodaj temne dolge rokave in temno modre kavbojke; tvoj dragi pa bel pulover? Mogoče si videla, da te je "gledala" ena s trebuščkom, oblečena skoraj enako kot ti - spodaj pri krožnikih in kuhinjskem priboru? user posted image user posted image
V glavnem, midva sva nakupila vse, kar sva načrtovala in sva bila zelooo zadovoljna tako da upam, da bo vse tako ok, kot sedaj izgleda.

Danes je končno spet malo sončka, upam, da bo vzdržalo vsaj do konca dneva, ker včerajšnji dež ni čisto nič simpatičen, prava mora.

Vse, ki ste doma uživajte še tega malo ugodnega vremena in lepo se imejte.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?