vanilla
|
Ojla... Evo mene iz pregleda.... Super je blo, pupa pridno raste in je težka že 960 gramov!! Je reko, da je kar težka oz. očitno malo nad povprečjem... No, sej lepo, ampak ne bi pa preveč rada, da je prehuda "težko-kategornica", ker pol bom samo jaz nasrkala pri rojevanju, hihi... No, vse drugo je tut super, tut 3D mi je kar sam naredil, brez da sm ga prosila in sm plačala dve slikci samo 4 EUR. Tak da super. Verjetno mi zato ni računal po klasičnem ceniku za 3D, ker sem njegova pacientka. Se je pa zelo lepo videla glavica, kako ma debela lička, kako rokico v usta daje, kako učke zapira.... Aha, glede papirjev (midve, ebetka, sva na istem glede datumov) - rekel mi je, da to bova začela rihtat naslednjič ko pridem (nasl. pregled imam 2. marca). To, ko pravijo 60 dni do PDP, da mora bit zrihtano, je rekel, da ni to tako - ampak da 60 dni prej ZAČNEŠ vse rihtat. Tak da je rekel, da v februarju čisto nič ne rabim tekat okrog zaradi tega. On mi bo dal potrdilo o PDP, pa bom potem s tem šla na CSD. Obrazce si bom pa tut jaz kr sprintala na internetu. Tak da, ebetka, nič sekirat, ti kr povprašaj svojo G okrog tega. Joj, žal mi je zaradi tvoje službe.... Ampak naj te potolažim. Pri meni bo podobno, glede na to, da sem do zdaj delala v LJ v dobrem in znanem podjetju, pa še za nedoločen čas sem mela... In v bistvu po porodniški se valjda komot lahko vrnem v službo, samo jaz vem, da to več tako ne bo šlo, ker kot mamica malemu otroku se nikakor ne morem vsakodnevno vozit iz Ptuja v LJ. Tako da bom tut jaz mogla iskat službo nekje bližje (npr. v Mariboru).... Sicer pa le že mam izkušenj in kot ekonomistu mogoče le ne bo tako težko. Kakšno je pa tvoje področje dela, ebetka? Aja, v Portorož greva v Hotel Metropol... ful je ena akcija na sonchek.com, ampak kao za hotel Lucija. Je pa Lucija že polna, tako da bova v Metropolu za isto ceno. Samo 250 eur za oba od četrtka do nedelje . Bom potem poročala, kako je blo. Kar se kopanja tiče - jaz sem res totalni nekomplikator po naravi... In sem tut jaz že prebrala na forumih in drugače že tisoč predlogov, joj, nikakor v bazene... No, sej majo verjetno prav. Ampak kolikor poznam sebe in svoje telo - do zdaj še nisem mela problemov z glivicami in vnetji... Tako da se bom kopat vsekakor šla. Imajo pa bazen z morsko vodo in tut kopala se bom v hladnejših in ne prevročih. Pa v jacuzzi verjetno ne bom šla, če bo prevroča voda. Ker res se želim naplavat in bom pač videla, kako bo. Se bom pa po kopanju lepo stuširala takoj in preoblekla, da bom zmanjšala možnosti morebitnih okužb. Mam kar nekaj kolegic, ki že majo otročke in vse so se kopale tut v bazenih, pa jim nič ni blo. Res pa je, da mogoč odsvetujejo kopanje po 30 tednu... Zato mislim, da je zdaj glih pravi čas. Tak da, ebetka, go for it..... Mislim, da nima kaj bit narobe. Sicer pa sama poznaš svoje telo in veš, če si ali nisi dovzetna na okužbe in vnetja.
|