|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.1.2009 13:48:57   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Hm, moj tud zadnje čase nenormalno poliva moje mleko. Se stokrat preoblečeva. Vzroka pa ne vem. Občasno ima taka obdobja, ko ful poliva, občasno pa sploh ne user posted image Jaz sem že razmišljala, da poliva mogoče takrat, ko jaz pojem kaj kar mu ne paše user posted image

Naš ne poliva, včasih pa pride dan ali več dni zapored, ko mi zmeče ven od mleka, kašic in sadja. Ne vem, mogoče so kakšen dan presiti, jim ne paše,...

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.1.2009 13:53:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Naš pa zadnje čase ful malo jé user posted image Zdajle par dni. Ima dovolj tudi 120 ml mleka. Tako je nazadnje jedel ko je imel 1 mesec. Pa še tistih 120ml mu moram skoraj da vsilit. Ga moram jutri na tešče zvagat, prejle sem ga vagala po prvem obroku, sicer oblečenega tak da ni ziher, ampak preračunala sem nekako da se je le 100g zredil v 1 tednu user posted image

Pri nas isto. Čez dan smo samo na 100-140ml, če imamo dober dan slučajno 150ml. Zjutraj še gre 170ml, zvečer spet problem,.... Kašica zutrej še gre, sadje in to banana je že dva dni eno matranje,...  Manj rabijo očitno in tega se bomo morale navadit. user posted image , redijo se tudi manj. Mi je P rekla, da je 250g za 2 tedna več kot dovolj. To se pravi 500g na mesec ni spodnaj meja. Torej je 100g v enem tednu tudi v redu.user posted image Zakomplicirala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.1.2009 13:54:05   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

od mene tudi!

Pa še jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.1.2009 13:58:03   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

punce, rabim pomoč user posted image  nujno user posted image user posted image user posted image
naši že 14 dni dodajam Aptamil 1 po flaški. zaenkrat nobenih problemov, vse klapa normalno. dodajat sem morala začet po nasvetu P, ker imam premalo mleka in se je pia premalo redila. tako jo najprej podojim kakih 10-15 min, pol pa dobi flaško 100 ml. ostanke si običajno spumpam, ampak ne vedno, odvisno koliko imam časa. zadnjih nekaj dni, pa je nastal problem, ker po mojem dojenju vedno kak konkretno bruhne, po flaški pa ne. kaj bi lahko bil vzrok?

in, še - tiste, ki imate tommee tippee flaške - katere cuclje uporabljate - št. 1 (0+)  ali 2 (3+) ????

Imamo stekleničko od TT. Cuclje pa 3+. Pri 2 mu je premalo teklo in se je hitro zmatral in malo pojedel. Trojka je zaenkrat ok.

pa pa

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.1.2009 14:04:15   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ryssa mi imamo stolček za v banjo. Je res super. Nejc je užival v njem. Pa ni treba bit sklonjen v banjo. jaz sem se samo zraven usedla na koš za perilo, Nejc se je pa mal igral in počofotal. user posted image Res je super. Jošta sem dala enkrat notri, pa je samo opazoval kje je in gledal po banji in se smejal. Bom še pri Joštu malo počakala.

Kako pa izgleda ta stolček?

Naty koliko je pa sigurno, da so določili pravo alergijo?

sayuri user posted image user posted image user posted image  da se Zara hitro pozdravi.

aradej WB!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.1.2009 14:06:15   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

in, še - tiste, ki imate tommee tippee flaške - katere cuclje uporabljate - št. 1 (0+)  ali 2 (3+) ????

Imamo stekleničko od TT. Cuclje pa 3+. Pri 2 mu je premalo teklo in se je hitro zmatral in malo pojedel. Trojka je zaenkrat ok.

Ja ampak ne dojiš. Al ja? Ah, sej nas je preveč, da bi si od vseh vse zapomlna. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
22.1.2009 14:12:16   
tinka14
ok, js sem nardila preizkus. pred hranjenjem sem si spumpala mleko, malo manj kot 200 ml, pojedel skoraj vse, ostalo je na šparanju. zdej sem srečna in pomirjena. mam mleko in še vidla sem, da se naje v tistih parih minutah, ko je pri prsih, ker potem ni nič več mleka za spumpat. uf zakomplicirala. uglavnem vse ok.
hvala še enkrat vsem za pomoč in odgovore!!!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.1.2009 14:29:21   
gajka
tinka14user posted image za zaloge mleka. Torej še ni recesije. user posted image A Nejc ti pa pije po flaški? Ker jaz našega nisem nikoli mogla prepričat, pa tudi če je bilo moje mleko not. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.1.2009 14:49:18   
buhtlčk
Evo mi smo doma, pikec pod vrtiljakom ker je utrujen. Pojedel je že, kakal je takoj, ko sva čez vrata stopila - kako je lepo vzgojen :))

Čvekat je blo super. Bomo še user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.1.2009 15:19:15   
gajka
Super za uspelo srečanje! user posted image

Jaz sem pa spet žalostna... Ko že mislim, da nam gre bolje z zelenjavo, pa ga potem naslednjič spet komaj prisilim za nekaj žličk... user posted image In to enako mešanico zelenjave na en dan poje v ogromnih količinah, da je itak zmanjka, naslednjič pa komaj kaj! user posted image Se mi zdi, da so tile začetki z GH samo en kup stran zmetane hrane... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.1.2009 15:27:32   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Evo mi smo doma, pikec pod vrtiljakom ker je utrujen. Pojedel je že, kakal je takoj, ko sva čez vrata stopila - kako je lepo vzgojen :))

Ups, nisem mislila, da tisti, ki po centrih kakajo, niso vzgojeni no! user posted image Sam da je bil naš dober do mamice. Ah ja, sm se že zaštrikala, bo že kazen, drugič bom kr ene par bodijev s sabo vzela. Se mi bo zih dvakrat user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.1.2009 15:32:58   
kaja02

user posted image

cebrca - IVAN

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.1.2009 15:52:17   
nyna84

Ups, nisem mislila, da tisti, ki po centrih kakajo, niso vzgojeni no! user posted image Sam da je bil naš dober do mamice. Ah ja, sm se že zaštrikala, bo že kazen, drugič bom kr ene par bodijev s sabo vzela. Se mi bo zih dvakrat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Jih ni dobro preveč hvalit, ker jih hitro dobiš nazaj po nosu. user posted image  Jaz ponavadi trkam (kar po svoji glavi) že preden kaj pohvalim. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.1.2009 15:58:20   
kaja02
zdaj pa še mi: Kaja ma pljučnico, sem včeraj popoldne klicala ZD kaj ji še naj dam za kašelj, pa drisko, pa mi je rekla naj se raje prideva pokazat, no danes pa so ugotovil, da ma atipično pljučnico

alarm, še kasneje naprej

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.1.2009 16:19:18   
buhtlčk
kaja02 user posted image . Pozdravite se...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
22.1.2009 16:35:13   
bella02

user posted image

cebrca - IVAN

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

tejka, ko sem bila 3 mesece user posted image , smo v Fiesi na plaži spoznali malo Jašo (punčko) iz MB in moj je rekel, da bo Jaša, če bo punčka. Potem so naju pa "spljuvali", ostalo pa veš ...

Matejka_, tudi Teja je moje mleko ful polivala, Pregomina pa manj, pa tudi. Ko sem ji začela dajat Novalac AR, se je pa stanje občutno popravilo. Pa dojit sem nehala, ker mi je enostavno zmanjkalo. Cuclje imam NUK-ove, tako da ti ne morem pomagatuser posted image

Sayuri, kaj je to Ventolin? Za bronhitis? Jaz sem vzela v Hoferju inhalator in ko je Teja ponoči začela kašljat, sem jo 10 min inhalirala, je ona itak spala zraven in potem je bilo do jutra tiho. Kar ne morem verjet. Gre pa enako ven fiziološka, kot je šla na Metelkovi. A Ventolin je zdravilo, ki ga dajo v inhalator al kako? Sem že velikokrat slišala, pa ne vem točno, kako izgleda.

kaja02, želim vam čimprejšnjo ozdravitev. Pa si dobila kako zdravilo?
Ko sem P zadnjič vprašala, če ji lahko dam slezov sirup, je rekla, da če ji hočem pljučka zapacat, lahko. Ker so še premajhni za izkašljevanje, pride do tega. Če jim hrope, pomaga inhalacija in pustit otroka, da se zjoka, da se poti sčistijo. S tem lahko preprečimo, ne pa zmeraj.

Buhtlčk, Zoja Miša, tejka, Krysa, (še katera?) user posted image user posted image user posted image za čvekec, se vam pridružim drugič!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
22.1.2009 16:43:06   
Zoja Miša
Na srečanju je bilo super!user posted image user posted image user posted image Sicer samo 5 čvekic, ampak ta pravih in imele smo se fino!user posted image
2 sta zatajili user posted image  Anita, Matejchi, kaj pa vama je tajko pognalo strah v kosti, da vaju ni bilo?

Mi2 prišli domov, pojedli in jaz pumpo v roke...potem sva morali pa še ven, ker drugače spanje ne bi šlo. Obema je luft fino del. Princeska še kar spi, očitno so jo fantje utrudiliuser posted image user posted image user posted image

Pravkar govorila z direktorjem danes, mi je povedal, da me ful ceni in šele sedaj res vidi koliko sem naredila...user posted image  Sem ful vesela takih pohval.

Vsi bolani, dajte se pozdravit! Čim prej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, kar bronhitis?user posted image  Kako pa si to ugotovila?! Jaz sem imela to kot otrok in je cela katastrofa. Me je strah tega ko user posted image

Naty, beljak, ja sranje, ampak vseeno bolje kot na kaj drugega, ne?! No, upam da izzveni in bo kasneje o.k.

Kaja, pljučnica....ja hudiča! Pozdravite se!

Tinka, no vidiš, vse je bp.
Gajka, ja z GH je pa res menda tako, potrpljenja rabiš tu na kubik in še večuser posted image

Danes zvečer imam zobarko, pa po plavalne pleničke še moram, sem se sedaj spomnila, ker jih rabim jutri za pod neoprenuser posted image

Nič imejte se....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
22.1.2009 16:44:22   
Zoja Miša
Bella, še Cebrca je bila!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
22.1.2009 17:11:53   
andrejaboris
Kaja boga tvoja Kaja, upam da se čimprej pozdravite.

Pa kaj je to letos, nonstop so oz. smo vsi bolani! Joj znoriš.

Čveke super za srečanje, nehajte organizirat srečanja, ker sem jaz takrat vedno bolna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri čimprej se pozdravite.

Naš Lan pa že od 14.30 spi in mi ga ni za zbudit, ker je imel vročino in naj prespi vse skupaj. Kdaj pa bomo zvečer zaspali pa bog ve!

Danes je posijalo sončece in sem že bla cela happy. Komaj čakam pomlad! Upam, da bo lepša kot ta zima.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
22.1.2009 17:36:22   
kaja02
jaz tud komaj čakam da bo pomlad, da zgine ta sivina;

Kaja je dobla sumamed, je pa DR.bla zelo presenečena ker nima nič vročine, počutje je dokaj dobro, sam kašlja nenormalno, še pred 2 tednoma je bla to kao viroza, dans pa pljučnica, je pa priznala, da ji je žal, ker ni dala prejšnič krvi na kontrolo, tulk o sposobnosti dr. in o šparanju

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
22.1.2009 17:39:04   
kaja02
sem pa vprašala, če je kaj nevarn za Lejo, pa je rekla, da če se ni v teh 4 tednih, kulker že kašelj traja, nalezla potem se tud zdaj ne bo, upam vsajuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.1.2009 17:50:49   
tinka14
kaja, naj se ti kaja čimprej pozdravi!

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
tinka14 -  za zaloge mleka. Torej še ni recesije.  A Nejc ti pa pije po flaški? Ker jaz našega nisem nikoli mogla prepričat, pa tudi če je bilo moje mleko not. 

pije in to še lepše kot pa iz prsi. da sem celo pomisla, da bi si pumpala čez dan in mu dala, da ne bi mela tolk prepirov. ampak ne, zaenkrat. se bom še raje mal potrudla. user posted image
in tole z GH, uf, mene kr skrbi, ko bomo mi na vrsti za tole probavanje hrane...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.1.2009 18:27:54   
iskanje
ŽIVIJO VSEM SKUPAJ SAM DA SE NA HITR JAVM PA DA POVEM PODATKE PRI 5 MESCIH SMO VELIKI 64,5 IN TEŽKI 725O ČESTITKE VSEM KI STE PRAZNOVALI 5 ALI 6 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.1.2009 18:35:53   
cebrca
Hojla. Dvakrat v enem dnevu na RR pa to je dosežek, ki ga že dolgo ne pomnim!user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

Ivan vsem pravi hvala za čestiitke za mini RD!

Vse težave z dojenjem in spanjem, zelo rada bi pomagala, pa vam ne znam odgovorit. Spanje pri nas ni bil nikoli problem, je to Ivan kar sam uštimal. Z dojenjem so bile pa težave max en teden v kosu pa smo to potem z nekaj jamranja poštimali!

MATEJKA pri meni je to delal z Aptamilom. Tega je spil normalno, potem pa je pri dojenju vse zmetal nazaj mojega in Aptamil. Sem imela srečo, da se mi je potem moje mleko spet naredilo in nisem rabila dodajat. Zdaj pa sva že na GH po nasvetu P. Po mojih izkušnjah je možno dvoje, kombinacija mlek ne odgovarja ali pa imaš spet ti dovolj mleka.

sayuri ja boga Zara, tega ji pa ne privoščim, sem ga imela tudi sama in ni enostavno. Naj se hitro pozdravi.user posted image user posted image user posted image Še dobro, da ni bila cepljena!

kaja02 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas! Dobro se merkajte in se hitro pozdravite, pljučnica pa res ni lahka zadeva! Če ne bo bolje kar težit P. Zaradi površnosti dohtarjev je moj nečak ko je bil star 10 mesecev zaradi atipične pljučnice pristal pod kisikovim šotorom z 41 vročine!

bella02 mene si pozabila user posted image . Sicer sem pa sama kriva, ker že en mesec ni bilo glasu od mene!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
22.1.2009 18:35:59   
cebrca

Čvekat je blo super. Bomo še user posted image

To je naredil namesto da bi rekel mami hvala ker tako lepo skrbiš zame!! Mene je pa moj takoj user posted image zašpecal in mu pol ure razkladal koliko je mami klepetala!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?