|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.1.2009 9:36:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - nikar si preveč k srcu ne ženi tega Jaševega odklanjanja dojenja! Oh, kao dobro poznam take občutke... user posted image Ampak zapomni si, da dojenja ne odklanja, ker ne bi tebe maral, ampak ker ga nekaj drugega matra! Se boste pač bolj napol v spanju futrali, če ne bo šlo drugače. A ga to še vedno grlo matra?

Hvala. Ne grlo ga nič več ne matra. Je čisto zdrav. Ja, saj zdaj se v spanju futramo. Zdaj čakam da bo zaspan postal, potem vse zatemniva in se brez problemov naje. Če je pa svetlo pa samo firca naokoli in ga vsak šum in svetloba zmoti. Še uro sem dala proč iz omarce, ker ga ponoči številke motijo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.1.2009 9:37:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Po pravici povedano sem tudi sama premišljevala o tem ali naj gremo ali ne ker ima tamal tak drekec da po vsakem kakanju zadaj ven  prileze - teden dni po cepljenju za rotarix - mogoče je malo reakcijeuser posted image user posted image user posted image

Meni je bilo rečeno, da se največja količina cepiva izloči iz telesa okrog 7. dne od cepljenja za RV. Cepivo za RV pa je mrtvo cepivo, zato naj ne bi prišlo do okužbe drugih ljudi in user posted image , ki se gibljejo v bližini cepljenega otroka. Edino, na kar moraš paziti, je umivanje rok po previjanju. Sem takrat to še posebej vprašala, ker smo imeli čez nekaj dni obisk kolegov s pupo, ki je ravno toliko stara kot Rok.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.1.2009 9:37:09   
Erin
JA potem se pa ve dans fajn mejte, pa se magari ponovi srečanje čez kaka 2 tedna(bolj za zih da bodo vsi zdravi), ja?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolčkaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.1.2009 9:38:23   
tejkaz
Erin, lahko prideš, če si si umila roke po previjanju. Hecam se. Lahko prideš brez problema. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.1.2009 9:38:30   
matejchi
anita brom!? A mu ne privoščiš jutranje telovadbe??user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.1.2009 9:38:44   
tejkaz
Ma, se mi zdi da mi je tole nespanje samo jezik razvezalo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.1.2009 9:39:17   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

tejkaz - nikar si preveč k srcu ne ženi tega Jaševega odklanjanja dojenja! Oh, kao dobro poznam take občutke... user posted image Ampak zapomni si, da dojenja ne odklanja, ker ne bi tebe maral, ampak ker ga nekaj drugega matra! Se boste pač bolj napol v spanju futrali, če ne bo šlo drugače. A ga to še vedno grlo matra?

Hvala. Ne grlo ga nič več ne matra. Je čisto zdrav. Ja, saj zdaj se v spanju futramo. Zdaj čakam da bo zaspan postal, potem vse zatemniva in se brez problemov naje. Če je pa svetlo pa samo firca naokoli in ga vsak šum in svetloba zmoti. Še uro sem dala proč iz omarce, ker ga ponoči številke motijo.

Kaj greste pol po naših stopinjah? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.1.2009 9:41:35   
matejchi
Erin pejt no, zdaj imaš dovoljenje...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.1.2009 9:42:09   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Reakcija na cepljenje z rotarixom je lahko rotavirus v blagi obliki. A ti niso tega povedali?

mi nismo cepiliuser posted image

Mi tudi ne. Pa sem ga hotela, pa ga zaradi noric niso. Sam so me opozorili prej, da je lahko to strtanski učinek.

mi smo pa bili opozorjeni da če hočeva dobro svojemu otroku..raj ne
Ja ja tud če zboli za rota je hudo..bla bla.. tema zaključena vsaj z moje strani, sej greste lahko na net na vikipedijo prečitat kašen user posted image je to cepivo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.1.2009 9:42:26   
tejkaz

Kaj greste pol po naših stopinjah? user posted image

Ne vem. Črpam si še ne, ker toliko se že naje, GH še ne dajem, ker zaenkrat še zdržim. Mogoče bi bilo lažje da bi mu začela dajet, sam pismo, ker sem trmasta in mi bo full dober občutek če bom lahko rekla da sem polno dojila celih šest mesecev. Scer da ne bo pomote, dojim zaradi njega, malo pa tudi zaradi svojega priznanja. Čeprav mi res že vsi utrujajo s tem, kdaj bo začel jesti kaj drugega. Zaenkrat še gre, no. Pač manj spimo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.1.2009 9:42:50   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita brom!? A mu ne privoščiš jutranje telovadbe??user posted image

aaa brom ja haha, ma veš da si jo privoščivauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.1.2009 9:43:01   
Erin
MA ne bom reskirala raje... pa še Tilna previjat ko bo imel vse do vratu mi ne bi bilo rajno fajn nek sredi nakupovalnega...

Ve se lepo imejte, jaz pa vas bom videla drugič...

Aja, v cepivu so mrtve in oslabljene celice, tudi meni so rekli da je od 7-10 dneva po cepljenju v blatu največ virusa in da si takrat fajn roke umivat... nekaj rizika je že, če mora biti še 1x bolj poostrena higiena..user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.1.2009 9:43:52   
tejkaz

Erin pejt no, zdaj imaš dovoljenje...user posted image

Matejchi, a zdaj ko pa ni mladine, si se pa name spravila?? user posted image

Gremo se nafutrat, potem pa v Lublano.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.1.2009 9:44:17   
anita goitan

Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? user posted image Erin, z rotavirusom mi ne hodit!!

A misliš da je to rotavirus, kjub temu da je bilo cepivo??

MA ne bom zamerila, nikol nebi "škodovala" našim sončkom...

JA poj pa boljš da res doma ostanemo...user posted image user posted image user posted image
A se zmenimo za drug teden al pa čez 2?? Jaz bi vas tud rada videlaaaaaaauser posted image

Baje da je včasih reakcija na cepivo lahko rotavirus v blažji obliki.

Erin, jaz bi te full rada videla. Mogoče to sploh ni to. Mi je ravno mami zjutraj pravila da baje na gorenjskem spet rota virus razsaja, v vrtcu so baje samo 4 otroci, ostali sploh niso sporočili zakaj jih ni. Tega rota virusa se bojim kot hudič križa. Lahko naredimo čez en teden spet srečanje user posted image

aa zdej bi pa prestavila srečanje jao tejka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.1.2009 9:45:51   
aradej
Zdravo punce

Se me še spomnete? Imam nekaj malega časa da se vam javim. Sem bila zadnji mesec tako okupirana da se mi počasa že malo meša. Brala sem vas malo za komentarje pa tako ni bilo časa.
Mi še ne uvajamo GH je P rekla da naj počakamo do 6 meseca.Vmes smo imeli malo krize ker mi je začelo zmanjokvati mleka. Tako sem en čas dodajala tudi po dva obroka dnevno, sedaj pa se spet samo dojiva.

V nedeljo imamo krst, upam da nam bo vreme služilo. Čaka me še peka piškotov in izdelovanje zahval.

Se bom potrudila in vas poskušala prebrat za nazaj in redno spremljat.

Matejchi za seznam:4. meseci: 7850g in 66 cm naslednje cepljenje pa 25.2.

Naslednjič pa dobite še kakšno slikico.

A me sprejmete nazaj? user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.1.2009 9:46:12   
tejkaz

Zdaj bom mal grdo napisala, sam Erin itak ne bo zamerila, a ne? user posted image Erin, z rotavirusom mi ne hodit!!

JA poj pa boljš da res doma ostanemo...user posted image user posted image user posted image
A se zmenimo za drug teden al pa čez 2?? Jaz bi vas tud rada videlaaaaaaauser posted image

Erin, jaz bi te full rada videla. Mogoče to sploh ni to. Mi je ravno mami zjutraj pravila da baje na gorenjskem spet rota virus razsaja, v vrtcu so baje samo 4 otroci, ostali sploh niso sporočili zakaj jih ni. Tega rota virusa se bojim kot hudič križa. Lahko naredimo čez en teden spet srečanje user posted image

Poudarek na SPET.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.1.2009 9:48:14   
anita goitan

Poudarek na SPET.

ja kolk je pa inkubacijskauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.1.2009 9:49:13   
aradej
Čestitke vsem za obmesečnice in polovičke user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.1.2009 9:50:05   
tejkaz
Inkubacijska doba za rotavirus? širi se z dotikom, običajno ga v dveh do treh dneh dobiš. Traja pa različno. Pri odraslem dan do dva, otroci so pa uboščki tudi tri tedne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.1.2009 9:50:47   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: aradej
A me sprejmete nazaj? user posted image

Itak. Dobrodošla nazaj.

Zdaj pa res šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.1.2009 9:58:47   
Krysia
Evo, mi2 tud prideva, sma da se Rok naspančka ...

Drugač pa čestitke: IVAN za polovičko in VID in LANA za 5ko! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem mal pakirat za na srečanje .. pa voziček v avto in te fore ... Se itak vidmo pa kkšno rečemo!

Cebrca, Sayuri in Aradej, WB!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.1.2009 10:00:21   
buhtlčk

Današnje obmesečnice:

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitam!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.1.2009 10:01:22   
matejchi
aradej wb!
Uradne ure za zdravstvene nasvete bodo spet po 16. uri.user posted image (beri: po malici)

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.1.2009 10:02:30   
nell

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

čestitke tudi od mene.

sayuri- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas in Zaro, da se hitro pozdravi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.1.2009 10:04:23   
anita goitan

Uradne ure za zdravstvene nasvete bodo spet po 16. uri.user posted image (beri: po malici)

user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?