|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
21.1.2009 23:15:33   
Ursi2
Živjo!

Luka spi, čeprav mu kr ni bilo za zaspat. Zaspan je bil, da si je skor vse laske ven potrgal, tako se je čohal po glavici, zaspat pa ne. No, pa je na koncu omagal in se stisnil k meni in zaspal. Jz pa spet solzna!!!!!!!!user posted image

Jagoga, upam, da se bote kmalu se kmalu vredu pobotate s taščo in da bi razumela, da ste odrasli in imate svoje življenje in se po svoje odločate!!!!!!!user posted image user posted image

Glede poroke in vsega, kar je bilo. Razlog je bil, da sva se kr mlada poročila. Jz sem bila stara 20 let, moj pa 23. Sma se pa odločila za to, ker sma rekla, da itak se boma poročila in je tako ali tako vseeno ali se sedaj ali pa čez 5 let. Glavni razlog je pa bil, da sem šla jz študirat v MBM, moj je pisal diplomo in sma hotla skupaj živet, sma pa vedla, da bi njegova dva znorela, če bi samo predlagal, da bi kr tk skupi živela. Brez veze totalno, in meni čisto mimo, ampak sma vedla, da nimama kaj iskat več v njuni hiši, če kaj takega nardima. In to ne pretiravam. Pa sma se odločla, da se pa boma in sma povedala mojim. No, jz sem mamci že enkrat prej malo omenila in je rekla, da fajn, da naju bo podprla, ko boma očiju povedala. In ko je prišlo tako daleč sta bila obadva totalno proti, da sma premlada, nobene službe,... pa da naj premislima še, da se nikamor ne mudi. Pa sma midva potem pustila malo pri miru, se še sama menila pa sma se na koncu odločila, da se boma in konec. Pa me moja dva nista resno jemala, dokler da nisma midva začela gostišča izbirat, pa vabila tiskat,...Že takrat je bila mamca jezna in sma se grdo gledale. To se do takrat še nikoli ni zgodilo. Pa kr naprej sem poslušala, da nama bo še žal, da se boma itak takoj ločla, pa....Pa rekla mi je, da si ni mislila, da se bom eni ženski (moji tašči) putila komandirat in da  se bom še po glavi tolkla. Ok, glede tašče se strinjam z njo!user posted image  Pa sem jo poslušala, pa se mi ni dalo kregat. In sma sama pripravljala vse, potem pa sem imela zaključne izpite (zaradi bolezni sem kasnej končala srednjo šolo)  in ko smo dobli en obrazec o podatkih za fax, je bil nekje tudi vprašanje, če bomo imeli septembra drug naslov zaradi pošte,... In sem jz napisala naslov mojega dragega, ker pač sem vedela, da bom takrat tuki.
In ko so prišli rezultati,sma jih obe z mamco komi čakale, pa so jih že vsi dobli, pri nas jih pa ni bilo. Pol me pa kliče moj, da sem dobila eno pošto, če jo lahko odpre. Pa so bli rezultati od zaključnih. Tisto je bila pa pika na i in od takrat ni z mano spregovorila nič drugega kot pa samo, kaj vse morem naredit. Sej ji verjamem, da jo je moglo bolet. Sej meni je tudi kr slabo postalo. So pa totalno zamuštrali vse in sem potem še dolgo imela probleme, ker so meli vse zbrkljano tam.
No, tudi na maturantskem plesu je bilo kot na pogrebu. sedeli smo tam in se malo čudno gledali, brat je bil slabe volje, ker sta šla s punco narazen, moja dva čist bleda in slabe volje zaradi naju. Sestra pa njen pa sta se neki trudila. Sta potem moja dva šla kr med polnočno četvorko domov. Sploh vedela nisem. In sem naslednji dan šele ob 11 domov prišla, me ni nobeden pošteno pogledal ne, kaj šele vprašal, kje sem bila in kaj smo delali.

No, takrat se je mamca tudi odločila, da dokler sem še doma, da me bo ponucala in bom nardila vse, kar je treba okrog hiše in v hiši. To je bial tudi ena izmed zadnjih stvari, ki jih je takrat spregovorila z mano. To je pomenilo res vse. Menjali smo streho, tlakovce na dvorišču polagali, ploščice na stopnice, cokel na hiši prebarvat, noter v hiši les dol in novega gor, vse prebelit, menjat ograjo okrog hiše,.....In sem delala ko nora. Sestra ni bila doma, brat je bil v vojski in sem pač sama delala. Za streho in ploščice so bili delavci, vse beljenje, barvanje, ..... pa je padlo na mene. Pa še učit se zraven za zaključne. Poleg tega sem pa še k mojemu hodla, da sma si tuki rihtala stanovanje. No, zadnjih 14 dni sem pa še pekla, ker sem sama za vseh 100 ljudi spekla peciva. Poleg tega se glede poroke, krašenje cerkve,...
V vsem tem času pa nisem z mamo spregovorila nič oz ona ni z mano, razen, če me je kaj poslala delat.
Na poroki je skoraj ni bilo na spregled, razen ko je bilo slovo od doma. Takrat sem pa tudi prvič doživela, da sem videla očija jokat, da ni več mogel bit zunaj in je šel v hišo. Pa če vam povem, da je vodnar in še biznis men in to v pravem pomenu besede, potem je to res bilo za njega težek in žalosten dogodek. Sta se potem naprej na poroki kr nekak držala, ko smo pa imeli ohcet, sta pa sedela za mizo in se nista kaj posebej s kom pogovarjala, največ sta pa kr zunaj bila. Potem sta pa že ob ene pol enih zjutraj prišla (na bratovi in sestrini sta bila do konca) jima še enkrat zahvalila za vse in ze lepo proko. Pa prideta njegova dva zraven in izjavi moja tašča moji mamci (pa je vedela, kaka je situacija): No, pa je končno naša. Mamca se je samo obrnala in šla ven in v avto. Jz pa sem stala in gledala pa nisem vedela a naj se jočem ali taščo na g....., da bi vse zvezde vidla. Mi smo bili potem do 6 zjutraj, potem pa sma šla drug dan oz v nedeljo popoldan k našim na obisk pa je imela mamca tako migreno, da je še sploh ni bilo dol, oči pa je ležal na kavču čisto bled in se skoraj ni pogovarjal z nama. Sma sedela tam in nisma vedela, kam se naj dama. Potem pač nisma sploh ne več spregovorila kaj o poroki in šele sedaj po 6 letih se nekak sproščeno o tem pogovarjamo. Mata pa ful rada mojga in zdej vidita, da mogoč pa le ni bila napaka, ker se imama ful fajn, se imama še bolj rada, kot sma se imela in da na koncu sploh ni tk slabo izpadlo.

Sem zatežila,al! Soryuser posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.1.2009 23:45:33   
Ursi2
Tina50, ma si mi lušte nardila z mlečnim rižem z jabolkami. Ne vem, če ga ne bom jz za naju z Lukanom nardila. Sam problem je, ko Luka malo poje, ostalo pa jz vse zmažem. user posted image
Upam, da je tudi Lan rad jedel!!!!!!!!!! A pa kaj več poje?

Mumu, upam, da Tia ni bila preveč tečka. Za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi zobki čimprej in brez vročine ven pogledali! No, sta se pa fajn zmenila. Pa upam, da bojo cunjice vseeno prišle!!!!!

Aleži, za vas pa kamion, pa vlak, pa letalo pa ladjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se končno pozdravite in da tudi Sara ne bi kaj fasala! Reveži. Ja, spet se začenja nova runda obolevanj. Mi je tud sestra  pri P rekla, da se začenja gripa in trebušna viroza.user posted image user posted image user posted image

NČK, tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bolje spali in da bi Anja več jedla. jE PA res možno, da jo kako grlo daje ali pa afte ali pa celo zobki!
Pa upam, da ste lepo praznovali obletnico hodanja.user posted image user posted image
MI pa praznujemo obletnico poroke in zaroke, ki sta na isti dan, samo eno leto je razliek med njima pa tudi, kdaj sma pričela hodit. No, jz se spomnem še drugih datumov, ampak itak sem lahko srečna, če se moj vsaj na obletnico poroke spomne!user posted image

Aleži, kaj naj rečem. To pa je bil brzinski porod. Še sreča, da niste pri kaki rdeči luči več stali!user posted image user posted image
A da tk je bilo s poroko. No, sej, da je vsaj bila, kaj. Četudi ne ravno sanjska. Je bila pa ziher nepozabna in po svoje si za veliko živčkov bila prikrajšana!user posted image user posted image

Tina50, glede dojenja. Kaj p avem, a je to še obrok. Ja, mislim, da bi lahko rekla. Ker prej noče kaj jest, ker dokler da ni še utrujen, noče jest, ker ni lačen, ko je pa že lačen, je pa preutrujen in ga ne pripravim, da bi jedel. Se mi pa zgodi, da ga podojim in se po enih 20 min zbudi pa ga še enkrat podojim, ker vidim, da je še zaspan potem pa spet spi še ene 20 min.

Srečanje: ja jz sem za, ker zdej je cel teden tako vreme, da e spet nebo dalo kam ven in se mi zdi, da že kr malo pisano gledam, ker že ful dolgo nisem šla ven za več kot 15 min. Pa pasalo bi mi malo družbe .

Katy13, tudi midva sma začela z uvajanjem GH šele po 6 mesecu. Ampak sem hitro ugotovila, da je. če ima isto kot midva, drgač pa ne. IN sem začela kuhat pač tako, da je bilo prilagojeno temu, kaj lahko on je. Ali sem prej ven vzela, pa dodala kako kislo smetano ali začimbe. Včeri sem pa res nardila golaž za mojga, za Lukana pa sem na česnu popražla goveje mleto meso pa dala zraven različno zelenjavo in zalila z vodo in nekaj paradižnikove mezge in dodala začimbe in je prišlo ful dobro. Je moj reku, da naj naslednjič kr za vse tako nardim, da ne kuham na dva konca. Ampak večinoma pa delam za vse, s tem da ne popravm, manj solim, mastno itak ne,...
Mu pa še ne dajem svinjine, pa čebulo dam čist malo, jajc in KM tudi ne.

Kupujem pa ene Corn flakes, ko so kr v prozorni vrečki pa taka zelena etiketa je spredaj pa mislim, da je z rumeno napisano. Ne vem točno kateri so, sam meni so ful dobri. Te mam za Lukana, ker so res sam koruzni, ni kaj dodanega. DRgač pa včasih, če teh nimam dam kr od Kellogs, ko jih midva jema.
lAHK ti povem, ko bom zdej mogla kupit nov paket, točno katere se,. ker sem jih presula v škatlo in nimam več vrečke.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
22.1.2009 1:25:06   
Špela100
Saj že veste....spet se javljam sam na hitro....sorči....ampak glede na to da se bliža 31.3. dobro, da se sploh kaj javim user posted image user posted image

Izidor vse naj, naj tudi od mene.

Ursi2 ta tvoja poroka...jaz bi bila ful žalostna...ker ti spomini ti pa res ostanejo živi. Ampak važno, da je fajn izpadlo.

Naše noči so pa postale nočna mora. Naš maks ga tako biksa...čez dan ga ne morem uspavati, mi gre od zjutraj šele ob pol enih spat, potem spi eno uro...ko bi vsaj dve, al pa pol ure...potem okrog petih ko ga poskusim dat za ene pol urce spet noče, ob šestih bi pa on dol padel, pa ga malo podaljšam do pol sedmih in ga dam spat za noč. Včeraj se mi je od pol sedmih do polnoči zbudil 5 x, 3x sva se dojila, verjetno v prazno, ob polnoči je pa frajer zaživel in do treh žural, skakal po posteljici, spil 1,5 flaše čaja, potem sem mislila, da je lačen, sem mu ob dveh dala skuto in banano...groza...mislim ja kar kritizirajte, ampak nisem več vedela kaj naj naredim, tudi majčko in bodi sem mu preoblekla, ker sem mislila, da ga etiketa morda draži, on pa taka akcija kot da je 4 popoldan. Kot da je na kakšnem poživilu, sploh se ni mogel umirit, ob treh je pa omagal. Pojma nimam kaj mu je, predvčerajšnjim pa od treh do štirih akcija.

Danes zgleda, da bo bolje, spi od 22 naprej...nobenega reda.

Hrana: jaz sploh ne vem več kaj naj mu skuham, se mi zdi, da mu kuham eno in isto, če mu pa hočem kaj novega ponuditi pa ta mali škrat noče jest.
Še vedno ima rad frutke, poskušam kakšen dan brez frutka, drugače pa enega na dan...zdaj sem že tri dni dajala sveže sadje pa je kar jedel. user posted image  Potem ima rad skutke, kisle smetane, sirčke...to ne mara, da bi mu kaj na kruh namazala ni šans. Rad poje sam banano na koščke zrezano, kivi, pomarančo sem mu kar dala.
Dajte kakšno idejo za malice, zajtrke, kosila...
Danes sem mu poskusila na kozjem mleku gresek skuhat, pa notri mal banane dat za okus, pa je pojedel 20 žlic. Kaj dajete za večerjo ?

Meni ful manjka idej.

Sem čist padla v to hrano, zdaj sem pa lačna, grem mal hladilnik praznit...nočko

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.1.2009 8:15:11   
lucalu
Dobro jutro mamice!
Samo na brzino vas pozdravljam... moje detece je še vedno bolano... celo bolj kot včeraj. Zvečer je imel 39.7°C pa še bruhal je dvakrat. Iz noska mu tako teče, da ne folgam čistit, kašlja tako na suho, da groza... skratka ni, da ni. No, pa da je situacija še hujša, sem tudi jaz bolana... grlo me tako boli, da ne pomnim kdaj me je nazadnje... vročino imam in kašljam. Skratka počutim se obupno in če se moje dete počuti pol tako slabo kot jaz, potem vem, da je resnično zelo bogi... Celo noč sem ga nosila, jokal je tako, da ni za povedat in nikakor se ne more izkašljat... kar davi se zraven. No, zdaj malo počiva, jaz grem pa hitro kužke ven peljat dokler je še ati doma...
Pridne bodite, upam, da mi bo kasneje uspelo kaj prebrati...

Aja! Včeraj sem pozabila: Izidor iskrene čestitke za tvoj čisto pravi peti rojstni dan!!! Bodi zdrav, vesel razigran in razveseljuj svojo družinico še naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Pa še Julija vse naj naj za tvojo obmesečnico!!! Bodi zdrava, zvedava, vesela in nasmejana!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.1.2009 8:24:46   
mumu
JULIJA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.1.2009 9:04:04   
Dinki
Dobro jutro,
vas bom poskusila malce prebrat in pokomentirat medtem ko Titek še pančka, ker če ne je preveč pestro, ni časa...

Najprej
Julija vse NAJ, NAJ za tvoj mini RD
bodi še naprej zdrava, pridkana,
nasmejana in lepo pančkaj ponoči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in tale tvoja mami...Zofy, pa ti si res krasna user posted image . jaz bom danes popoldne si snela dol pesmice ko bo možek doma, ker jaz iskreno povedano tega ne znam user posted image ...ja sej vem, bi se lahko že naučila, ampak kdaj kar paše, da človek kaj ne znam narest, mu ni treba potem vse delat user posted image . Jaz nimam nič drugega kot tiste pesmice - CD, ki smo ga dobili v P in pa mačka murija. Nisem vedela, da to že na veliko poslušate s svojimi user posted image .

katy13, čestitke Taji za vse napredke in nove zobke user posted image , lepo da si se malce oglasila. Zajtrk...jaz se zmeraj trudim, da je kaj sadnega. Najprej zmeraj spije skoraj 3 dcl čaja, potem pa čez kake pol ure gres na vodi s sadno kašico od nestelja sli gres s prekuhanimi suhimi slivami, rozinami, marelicami,...ali pa mu nalomim Plasmon piškote, dodam pol banane in prelijem s stisnjeno pomarančo (to ima trenutno najraje), kdaj mu tu dodam še kako malino, robido, borovnice,...včeraj sem mu prvič dala kruhek in domačo marmelado, je tudi jedel,.....več idej pa nimam user posted image

Tina50, ma tvoj Lanček je pravi cuker!!!!! in tak orng fantiček k moj Tit user posted image  se ti ni treba nič sekirat da ne poje dovolj. Imaš več kot očitno "kvalitetno" mleko user posted image user posted image

in jaka od Katandi, tudi pravi cukerček user posted image ....deluje pa ful starejši pa ne vem zakaj, tak pravi fantek je že user posted image

WC....tudi jaz imam stalnega sopotnika. Tit takoo rad pride za mano in pogleda iza vrat in mu rečem ku-ku in potem smeh user posted image

Uf in še ne kraaasen marčevc....Juš user posted image user posted image user posted image  kake lepe okice ima user posted image  user posted image user posted image user posted image  in Joži79, lepo da si ponovno z nami user posted image . Greš tudi ti že kmalu delat?

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

V maju se namerava poročit Dinki,
pa San tudi nekaj takega planira
in še ena pa mi je ušla iz glave, nazaj se mi pa ne da ta trenutek gledat
prosim naj me popravi tista ki se spomni oz. tista, ki je to temo sploh začela , sori, še vedno so luknje v glavi (oh ta nosečnost)

jst sem kriva, ker sem imela obletnico zaroke, kdaj bo pa poroka to pa še čarovnica ne ve. Če ne letos pa drug let,...user posted image user posted image user posted image

pa perp ...

pa mislim, da je celo katy13 na tem seznamu

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Zdj pa končam, prihaja moški del družine domov in baje bomo imeli piknik (kosilo na tleh) in potem  nič tv, knjig in comp. za tastare2, se bomo skupaj igrali ... tako bomo počastili najino obletnico "hodanja"user posted image  (niti zaročena nisva, kakšen greh!).

kaka lepa ideja, ful lepo user posted image .....

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.1.2009 9:18:13 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.1.2009 9:17:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Danes smo pa vsi zboleli. Prinesel je iz vrtca trebušno virozo: bruha, jaz in dragi sva tudi malo bolj čudna, sara pa je že cel dan pri tašči, da se kaj ne nalezel. V vrtcu jih je od 19 samo 6... gripa, vročina,....

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse 4!

in pa seveda za Tai-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tale prehlad al kar koli je že hitro mine! Pa za mamico in njeno grlo en topel čajček, za energijo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

hotla sem še vprašat dve stvari!

1. Tiste, ki še dojite čez dan Dinki, Ursi2, san,...... a še podoj štejete kot obrok ali ne?

2. ali smo še za kakšno srečanje?
samo drug teden smo še vse doma, potem bomo pa kapljale v službo počasi vse!!user posted image

1. jaz titku dajem 3 obroke GH in to štejem za zajtrk, kosilo in večerjo. Če poje vmes kako skutico, mu to štejem za malico, prav tako štejem dojenje za malico. Edino ne vem če bi se lahko reklo malica tistemu dojenju ob 6h zjutraj in tistemu ob 8h zvečer pred spanjem user posted image . No, čez dan je to zagotovo malčka, mu pa dnevne počasi ukinjam, imava samo še enega čez dan. Zdej ga uspavam kar v mareli ker drugače brez zize ne zna zaspat.

2. jaz sem takoj za! tudi k meni domov lahko pridete če hočete user posted image . Prostora je dovolj, šalčk za kavo pa tudi.

Ma jaz dam zdej skor zmeraj Titku mal tistega za jest kar jeva midva, vsaj malo za probat, ker se mu to tako zdi. Pa če mu daš s tavelko žlico, je tko ponosen. Zadnjič smo tudi mi jedli golaž in sem mu dala par makarončkov z golažem z mojo žlico in je jedel k ta velik, pa sploh mu nisem pretlačila ali narezala makarončke, jih je sam pretlačil v ustkih user posted image .

Špela100, upam, da se vaše noči kmalu spet uredijo user posted image user posted image user posted image . po mojem je to le kak fleš. Tudi Tit je imel že take scene, da se je zbudil sred noči tako zbujen in dobre volje, da sva ga midva sam čukast gledala. On pa ploskal, vriskal, se metal po nama user posted image ...no, pa je bilo to kako noč, dve, pol pa spet mir. Edino kar je ga ne navadit, da vstajata, ker to je njim luštno in se bo tega navadil.

OK, zdej pa moram it, sem imela orng jutranjo telovadbo prstov user posted image
Uživajte!!!!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.1.2009 9:20:37 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.1.2009 9:46:49   
Dinki
Moj sinko še zmeraj spi user posted image

Ursi2, sem sedaj prebrala tvojo zgodbo okoli poroke. Mater sta bila face, da sta znala kljub svoji mladosti iti mimo svojih staršev, bravo res user posted image . In pohvale iz moje strani glede dela...si pa res ena orng pridna punca, sej to sem ti že velikokrat rekla, ne? user posted image
Dobro, da je zdaj vse za vami in da se lahko odkrito pogovarjate o tem dnevu, ampak škoda, sej oprostila verjetno si, ampak pozabila pa nikoli ne boš. Boš pa toliko bolj vedela kako jima je verjetno bilo, če bo kakšen od tvojih otrok prišel s tako novico domov. Hočem ti rečt, da zastopim tudi njiju, čeprav ju ne opravičujem. Pomembno je, da sta še zmarej skupaj, da se imata rada in oh, kakega lepega sinka imata user posted image . Naj jih bo še mnogo takih!

Drugače pa je moj Tit že OK, nima več vročine, čeprav mu noben nov zobek ven ne gleda, razen zgornja enkica mu ven rine, ampak še ni zunaj. Še zdaj mi ni jasno kaj je bil razlog za tiste neprespane noči in vročino user posted image ....ma, naj bo kar zobek kriv, tako je najlažje user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
22.1.2009 9:51:01   
Dinki
sem dodala še Juš-a

SONČKI MARČEVČKI

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350
41 tednov 9350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

Joži79: Juš - 2.3.2008
rojstvo: 3000g, 50cm
1 mesec: 3880, 52,9 cm
6 mesecev: 8300, 68 cm
8 mesecev: 8880, 70 cm

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm
9. mesecev: 10.060 g, 74 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm
9m: 8430g, 73 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm
9,5 mesec: 10150g, 77 cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm
9. mesec in 3/4 : 10100g, 76 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu:     3010 g, 50 cm
1,5. mesec:    4615 g, 54 cm
3. mesec:       5410 g, 59 cm

5,5 mesecev:  6500g, 65,5 cm
9 mesecev:     8540g, 72cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm
9. mesec: 11620g, 77,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm
9 mesecev: 12,6 kg, 79 cm

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
22.1.2009 10:34:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Najprej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in tale tvoja mami...Zofy, pa ti si res krasna user posted image . jaz bom danes popoldne si snela dol pesmice ko bo možek doma, ker jaz iskreno povedano tega ne znam user posted image ...ja sej vem, bi se lahko že naučila, ampak kdaj kar paše, da človek kaj ne znam narest, mu ni treba potem vse delat user posted image . Jaz nimam nič drugega kot tiste pesmice - CD, ki smo ga dobili v P in pa mačka murija. Nisem vedela, da to že na veliko poslušate s svojimi user posted image .

Hvala Dinki! Si se pa malo zmotila, Julijina mamica je Vilma (od Julije, ki danes praznujeuser posted image ).

ŠE jaz da zaželim Juliji in Kristjanu vse najnaj za obmesečnico. PA Izidorju tudi želim vse naj naj za tapravi RD in da bi se čimprej pozdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še Dinki in ostale, ki gledate LOST - jaz ga že dol vlečem!!!user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.1.2009 11:39:58   
Ursi2
JULIJA in KRISTIJAN VSE NAJ, NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
22.1.2009 11:43:10   
Ursi2
Za vse ena

user posted image

, tiste pa, ki bi jim bolj pasal čaj pa

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
22.1.2009 11:54:34   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Pa še Dinki in ostale, ki gledate LOST - jaz ga že dol vlečem!!!user posted image user posted image user posted image

jaz sem ga gledala na IT RAI2 in je že končal user posted image . Ne povem pa nič kaj se bo zgodilouser posted image user posted image user posted image

Julija in Kristjan vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urši2: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si se vseeno poročila, si organizirala poroko, spekla......... in seveda, da sta še vedno skupaj in da imata tako lepega fantka. To je pohvale vrednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image starši se pa itak morejo sprijaznit kaj si dosegla in kaj imaš..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi moji mi še vedno malo očitajo glede poroke v 14 dnehuser posted image ....... važno, da sem jaz vesela in ponasna mamica  zakladomauser posted image in možu sevedauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
22.1.2009 12:55:05   
Zofy

jaz sem ga gledala na IT RAI2 in je že končal user posted image . Ne povem pa nič kaj se bo zgodilouser posted image user posted image user posted image

Aleži, mislim, da si gledala ene staaare dele na RAI2, ker jaz vlečem dol 1. del 5. sezone, ki se je premierno predvajala včeraj v Amerikiuser posted image
Lost se bo končal mislim da leta 2010 ali 2011, tako so rekli režiserjiuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
22.1.2009 13:01:31   
aleži

Aleži, mislim, da si gledala ene staaare dele na RAI2, ker jaz vlečem dol 1. del 5. sezone, ki se je premierno predvajala včeraj v Amerikiuser posted image
Lost se bo končal mislim da leta 2010 ali 2011, tako so rekli režiserjiuser posted image

ahahahahhahaahah.... upam,da bodo IT kaj napredovali, da ga spet gledam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
22.1.2009 13:04:43   
Čakajoča
Pozdravljene spet po dolgem času!
Verjamete ali ne, sploh nisem prišla za računalnik. M je že cel mesec doma (trenutno nima dela) in je skoz na rač. razen takrat, ko se igra z Nikom.
Takrat pa jaz delam kaj drugega. No, danes pa je šel na seminar in sem izkoristila priliko. Bom pa poskušala ga kdaj dol "zbrcat", da vsaj vsaj malo preberem.
Malo sem vas "prelistala" nazaj. Vsega pa nisem zmogla, saj bi lahko listala kakšen teden.
Ursi2 sem kar obnemela, ko sem brala tvojo zgodbo. Boga reva kako ti je moralo biti hudo, ko si se poročila. To bi naj bil vesel dogodek tudi za starše. No,glavno je, da ste sedaj OK (tako sem razumela!?). In da imata rada Luka. No, tudi pri meni se takoj niso strinjali s poroko (češ, da ni pravi, ker je 7 let razlike in ker ima on IV.stopnjo izobrazbe, jaz pa VI.). No, seveda, ko so se priprave začele, so pa to tudi sprejeli.
Drugače smo mi OK. Nik je bil malo prehlajen, vendar nič hujšega! Tudi "flekci" na obrazu so mu izginili od kar ne jemo mlečnih stvari. Očitno ima alergijo na kravje mleko. Dermatologinjo imamo naslednji petek.
Bilo je par noči, da je kričal in jokal, ni hotel spat. No, potem pa je pokukal sedmi zobek in plano. In če se ne motim je na poti že osmi.

Spomnila sem se nekaj vprašat: Ali je katera med vami že user posted image ? Ful me zanima!?

Bom sedaj zaenkrat končala in se tipkamo!

ČAO

p.s. pa vsem user posted image vse naj naj za obmesečnice!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
22.1.2009 13:43:49   
Dinki

Najprej

Hvala Dinki! Si se pa malo zmotila, Julijina mamica je Vilma (od Julije, ki danes praznujeuser posted image ).

Oh joj, tole me je pa res sram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko sem pisala voščilo sem imela pravo Julijo v mislih glede spanja ponoči, potem sem pa vze zavozila. Se opravičujem obema Julijama, Zofy in Vilmi user posted image .
Torej še enkrat - četitka gre Juliji od Vilme,
Zofy, ti pa kljub temu ostajaš krasna user posted image user posted image ...ravno vlečem dol tvoje pesmice, sem že na 60%.

in hvala za info glede Losta, sem že rekla bratu od mojega in ga tudi že vleče dol. A si ga že pogledala? je zanimivo? uffff, komi čakam....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
22.1.2009 13:45:46   
Zofy
A si ga že pogledala? je zanimivo? uffff, komi čakam....

Ne, še nisem, čeprav sem že celega dol povlekla. To si bom prišparala za zvečer, ko bo mir in bova samo jaz in LOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa opozori ga, da sta 2 dela- 1. in 2. Juhuuuuuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 22.1.2009 13:50:48 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
22.1.2009 13:50:28   
Dinki
še to vam moram povedat...mislim, da ima moj Titek 6. otroško bolezen. Sem ga prejle previjala in sem opazila drobne, drobne rdeče pikice po trebuščku in po ritki. Pa še vse se ujema z njegovo tro dnevno vročino....a je to, to, a ne?
sem gledala tudi v knjigi otroške bolezni in mislim, da bo to prava diagnoza. Kot se spomnim po vaših debatah ga moram peljati vseeno k P?

Čakajoča, tole da se tvoja 2 starša nista strinjala ker ima on IV. stopnjo, ti pa VI. je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, a so take stvari sploh pomembne pri ljubezni?????? jao, jao..... no, sem vesela, da si se malce urinila za računalnik user posted image . Nosečka od marčevk je Meridaub....je veliko z nami čvekala med user posted image , zdej bolj malo. 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
22.1.2009 13:52:39   
Dinki

A si ga že pogledala? je zanimivo? uffff, komi čakam....

Ne, še nisem, čeprav sem že celega dol povlekla. To si bom prišparala za zvečer, ko bo mir in bova samo jaz in LOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa opozori ga, da sta 2 dela- 1. in 2. Juhuuuuuser posted image

user posted image  ja kje bo pa mož? user posted image
uf, upam, da bo brat pogledal že čez dan, da bom tudi jaz uživala zvečer z g. Lostom user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
22.1.2009 14:01:09   
Naša črtica koraka

ahahahahhahaahah.... upam,da bodo IT kaj napredovali, da ga spet gledam.

joj, a teh kurjih črev ni še konec??user posted image

saj, gledat je pa luštn ... js sicer že nekaj časa ne ...bi pa prav rada izvedela, kje sploh so tili otočani ..., oz. če imam prav, da mislim, da so, no, khm, khm, al sploh lahko takole "naglas" o tem pišem??? se na koncu le izve kjeso izgubljeni?

anja tečnari, kasneje

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
22.1.2009 14:14:54   
tina50
končno imam nekaj časa. Zjutraj sem bila pri zobozdravniku, pa mi je zrihtal dva zoba, da mi sedaj ni treba eno leto it, pol grem pa na kontrolouser posted image user posted image

pol je bla še kolegica pri meni, pa perilo sem stran spravljala, sedaj sem pa Lana spat spravla in mam čas.user posted image

Jutri imava fizioterapijo.
me je pa danes klicala ena sodelavka, ki je tudi bila na porodniški, en tedn prej bi začela delat kot jaz, pa jo je dal stran. tako, da mislim, da mene čaka ista usoda.(saj ne vem al naj bom vesela al žalostna-oboje). edino, če bi mi podalšali P, pol bi mi verjetno šel tolk na roko, da bi mi podalšal, drugač sem pa skor 100% da letim. sem pa za podalšanje čedalje bolj skeptična, ne vem tak občutek imam, da mi bo rekla, da ne bo nič. pa tudi to bomo preživeli.

JULIJA vse naj, naj za obmesečnico. bodi zdrava, nasmejana in tudi mal nagajiva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 tvoja zgodba je pa kr žalostna. si ne znam predstavljat, da ne bi govorila s starši dalj kot en dan. ti je moglo bit kr težko. si pa res dobra, da sta vse sama organizirala,.......no sej sva midva tud, sam vseen se je fino s kom pogovarjat,......no, pekla je pa men mami vse(mal sem ji pomagala). pridna si bla, da si že takrat tako pekla, pa za tolko ljudi.user posted image user posted image user posted image
pa hvala za info glede dojenja.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tina50, ma si mi lušte nardila z mlečnim rižem z jabolkami. Ne vem, če ga ne bom jz za naju z Lukanom nardila. Sam problem je, ko Luka malo poje, ostalo pa jz vse zmažem. user posted image
Upam, da je tudi Lan rad jedel!!!!!!!!!! A pa kaj več poje?

riž je bil ful dober. Lan ga je pa mal jedel. Lan poje zelo malo, kot ena ptička je. sam očitno še res morm met močno mleko, da je mali konkreten.

Špela100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo noči boljše.
saj te razumemo, da se ne moreš pogostaje javljatuser posted image
za hrano sva pa na enkem, če nisem še jaz na slabšem. Lan je skoraj samo juhice, pa še tist ne velik, tako, da jaz sem bolj skopa z idejami, jih nimam.

lucalu user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju oba, da se čimprej pozdravta.
a greš kar ven, čeprav imaš vročinouser posted image  počivaj skupaj s Tai-em!user posted image user posted image

Tina50, ma tvoj Lanček je pravi cuker!!!!! in tak orng fantiček k moj Tit user posted image  se ti ni treba nič sekirat da ne poje dovolj. Imaš več kot očitno "kvalitetno" mleko user posted image user posted image

hvala! glede mleka je pa očitno res tako.
hvala tudi glede razlage, glede dojenja(ker jaz ga pa dojim, ko greva spat in to je kakšno uro po obroku)

ZA SREČANJE PA NAJ DA ENA KOMANDO, KDAJ IN KJE, ČE NE BOM DALA JAZ V CELJU! (BILO BI FINO, DA NAS BO ČIMVEČ, KER POTE BV KAKO BO KAJ)! UPAM, PA DA BODO ZDRAVI! KR POŠILJAM VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
22.1.2009 14:16:57   
Čakajoča
Dinki res se moji niso strinjali za najino skupno življenje zaradi izobrazbe, ker to "kao" ne spada skupaj. Ker bi jaz s VI. stopnjo več zaslužila kot on s IV.
No, sedaj, ko sem pa jaz že kar nekaj časa brez službe in M ima s.p. že skoraj 9 let - no, sedaj pa nima nobeden več kaj za govorit. Saj sem sedaj samo prejemnik starševskega dodatka in otroškega dodatka. No, tako, da on, ki ima IV. stopnjo preživlja družino že kar nekaj let.
Joj, sem se razpisala!

ČAO

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
22.1.2009 14:19:46   
tina50

še to vam moram povedat...mislim, da ima moj Titek 6. otroško bolezen. Sem ga prejle previjala in sem opazila drobne, drobne rdeče pikice po trebuščku in po ritki. Pa še vse se ujema z njegovo tro dnevno vročino....a je to, to, a ne?
sem gledala tudi v knjigi otroške bolezni in mislim, da bo to prava diagnoza. Kot se spomnim po vaših debatah ga moram peljati vseeno k P?

jaz ga nisem potem peljala k P! samo zapomni si kdaj je to bilo in potem povej P, ko boš naslednjič pri njej! edino, če želiš potrditev, da je to to. ali pa pokliči in vprašaj kaj one mislijo tam!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
22.1.2009 14:24:57   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz ga nisem potem peljala k P! samo zapomni si kdaj je to bilo in potem povej P, ko boš naslednjič pri njej! edino, če želiš potrditev, da je to to. ali pa pokliči in vprašaj kaj one mislijo tam!

Jaz je tudi nisem peljala. Sej po vsej verjetnosti je šesta bolezen, vendar vseeno razmisli, če si mu mogoče dala kaj novega za jest, da ni kakšna alergija.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?