Ursi2
|
Ah, ja ideje za kosilo. Včeri sem nardil golaž in polento, danes pa bom pečene telečje reberce in krompir zraven pečen pa solato. jutri a najbrž kitajsko. Joži79, si me pa fajn spomnila na ajdove žgance Moj ima ful rad gobovo juho in ajdove žgance. Je pa Juš tako lepi fant in kako gleda, kr tak malo žalosten pogled, ko se kr zaljubiš v njega!!!!! Jagoga, tudi najina poroka je bila taka klasična, šranga, ...., le da je nas bilo okrog 100. NČK, tole glede ene gospe, ki še kar komandira svoje odrasle otroke. HMMMMMMMMMM, le kdo je že tak. Aja, sej res! Moja tašča! Mislim, ona bi bila najbolj srečna, če bi ležala na kavču pa komandirala vse po vrsti, kaj mormo delat, kk posparvljet, kk kuhat, kk omare sestavlat, kk elektriko povlečt,.........Obvlada vse. Ma, sem bila jezna. Po njenem bi se mogli za vsako stvar pogovorit. Če sma se midva odločla, da boma s svojim denarjem za najino dnevno kupila npr TV, bi se mogli najprej skuapj pogovorit, pa bi nama ona svetovala, a je pametno ali ne. Pa za vsako stvar poročat, ka gremo. In sem jz hitro črto potegnala, tako da od mene nič ne zve niti je ne vprašam ali grem razlagat. Je šel zadnjič moj jo vprašat kako je zdej s temi pogodbami in plačami, ker pač delata v istem podjetju. Pa ji je povedal, kaj je bilo, ga je pa nap......................, da sem gor vs eslišala in je prišel moj totalno poklapan in zafrustriran ije zdej že skoz čist na tleh. In to je vedno tako. Jz rabim mesece, da ga hvalim, pa ga vzpodbujam potem pa ga v 5 min totalno spljuva. No,sam tk na tleh še ni bil IN sem ful jezna in sem mu tudi povedla, fda mi gre na k.., da vsakič, kio se gre kaj menit z njo, pride totalno poklapan nazaj. Ja, če črto potegnem, vsi smo budale, samo ona ne! Pa ti kr napiši svoja razmišljanja, je pravi forum tudi za to in jih prav rade preberemo. No, vidim, da imamo vse zeelo podobne tašče! Jagoga, upam, da se že kaj lepši gledat s taščo in da vas je kaj resno vzela!! Zofy, super si tole dala. Sam jz mam problem, ker imam čist nafilan rač in nimam prostora. Morma neki nardit. Ker je en kup brezveznih programov gor. Katy13, lepo, da si se malo oglasila!!! Čestitke Taji za samostojno sedenje in stanje ob opori!! Zajtrk: Corn flakes na riževem mleku, rižolino in banaa, jogurt+ovsene kosmiče+laneno seme+suho sadje, skuto+sadje, riževo mleko ali jogurt+kruh. Več idej pa tudi jz nimam. TIna50, je pa bil pester dan. Ma, jz sem tudi jezna, ko ni več snega. A ga ne more enkrat past kak meter, potem pa naj drži kak mesec ali dva. Prav smotano je tole vreme. Čestitke Lanu za ATA, pa upam, da bo tudi danes rekel!!!!! KK je Luban Lan! in kk je užival v vodi!!!!!! Pa prav posrečen je s svojima zobkoma!! Katiandi, tudi tebe je lepo spet brat. Ja, imate tudi vi te probleme, da e skoz za tabo. Ma, sej meni je čist fajn, da še res izkoritim tale čas. pa goro , da bote kmalu zdravi pa da ne bo driske! Imam pa tudi jz take probleme, da ga morem z vsem mogočim zamotit med jedjo. Ker če ne po parih žlicah noče več jest, ker se mu pač ne dogaja. Jz mu za večerjo dam kako polento z mlekom (riževim), pa lečni riž ali mlečni gres ali kus kus na mleku kuhan. Včasih mu nardim kr testenine pa jih potem na drobtinah popražim. Včeraj je pa moj tudi zraven večerjal in je jedel še golaž pa kruh in je naš se stegoval za kruhom in ni hotel potem več kaj drugega, da sem mu dala kruh pa malo klobas (Njami puranja prsa) Kk priden je Jaka in pravi fant. Nič dojenčkastega ni več na njem! In kak nasmeh. U, bojo še punce omedlevale!!!!!!!!!
|