Ursi2
|
Lep pozdrav, punce! Bom probala kaj pokomentirat, dokler da je LUka pri dediju. Najprej pa za vse ena Naša noč je bila danes ena izmed slabših. Sploh ne vem, kaj mu je bilo. Ful se je jokal, da sem ga komi umirila, potem se je enkrat zbudil s čist zadelanim nosekom, sem mu ga čistila. Pa je zaspal nazaj, pa se je čez pol ure spet zbudil v joku in tako celo noč. No, ob 4.30 je pa zaspal in je spal nekje do 6. Potem pa ni hotel več, pa sem ga nosila pa mu pela, da je nekje ob 7 zaspal nazaj pa se je malo pred 8 zbudil. Sma se pa potem okrog 9 nazajtrkovala, in sma šla v center po obrazec za otroške dodatke, fiziološko,... Mi je pa enkrat vmes v centru tako bruhnil, čisto vse, kar je za zajtrk pojedel, je šlo ven. Sma bila oba čist bela. Sem naju komi sčistila. Sedaj lahko gre vse kr v pranje. Sploh ne vem, a mu dam prehitro ali kaj. ker mi je zdej že 3 dni bruhnil vse nazaj. pa počakam, danes je npr se je ob 6 dojil, potem pa sem mu ob 9 dala zajtrk. To je za njega kar dolgo, da nič ne je. Pa je vseeno bruhnil. Pa tudi včeri je bilo podobno. Morem jutri še dlje počakat, pa bom videla kaj bo. Tina50, super za sankanje!!!!!!!!!! Je fajn,al!? Super za lepo poroko in da sta bila oba sproščena in se imela noro fajn!!!!!!! Špela100, še enkrat za moč in voljo, za svojo najstnico!!!!!!!!!! Mi je pa ful lepo, ko si napisala, da imata te petke za sebe. Tudi jz si želim, da bi s hčerko, če jo bom kdaj imela, imela take zaupne trenutke. Pa tudi s fanti, sam pri njih bom mogla kaj drugega pogruntat. Npr, ko bojo kak avto šravfali, ali kaj podobnega. No, res ti morem čestitat, ker se res trudiš za svoje otroke, se jim poskušaš približat na način s katerimi oni komunicirajo. Upam, da bom vsaj pol tako vredu kot ti!!!!!!!!! Za tebe eno goro , da si bolje in že brez vročine!!!!!!!!!!!!! Mumu, tole darilo se p atudi meni zdi prav fajn ugodna ponudba in dobra ideja. Si bom mogla tudi jz kaj takega omislit, ker mojga drgač sploh ne spravim na bordanje. Pol, ko je pa konc sezone, se pa po glavi tolče, zakaj ni šel. Lucalu, lepo da te lahko spet beremo! Super, da ste se fajn imeli pri tašči!!!!!!!!!! Pa čestitke Maksu za vsa ponavljanja-ples, vriskanje,..... Pa , da bi zobki čimprej ven pogledali in bi vas nehali jezit. Pa čestitke za AKI!!!!!!!!!!!!!!!! Aleži, upam, da je bila vaša noč danes boljša in da ste se vsaj malo naspali in ti vsaj malo spočila. Za vsak slučaj pa . Dinki, lepo, da sta si s Titom privoščila malo bolj dolg spanec. Ja, sej je treba malo not priinest za nazaj!!!!!!! Upam, da vama bo to uspelo še večkrat!!!!!!! Pa tudi za Tita ena gora Ma, tole grlede urejanja papirjev in kdaj je treba kaj dat je meni skor cela znanost. Sploh, ko te šibajo od enga kraja na drug, pa vsak drgač reče. Pa sej od kod pa naj vemo, če smo prvič mamice. No, jz priznam, da če mi kaj ni jasno, se sploh ne sekiram in brata pokličem, pa mi on vse razloži, ker on to rihta pri njih, pa je lažje. Mi je tudi danes par stavri ratolmačil. Še sreča, za brata!!! Ma, sam jz sem pa res blond po duši. Ja, slike pa itak, da bi rade videle. Sej veš, kk smo ženske in poroke. T ake ali drgačne!!!!!!!!! MUMU, ČESTITKE ZA PODALJŠANJE PORODNIŠKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bi rekla, da zgledaš nekak takole, kaj!!!!!! Takole sta pa najbrž potem proslavljala, kaj!!
|