|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.1.2009 20:56:17   
aleži
Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot da bi mi brala misli. Ravno včeraj sva z Žigcem sedela pred računalnik in poslušala pesmice (Špelin link od CD Mavrice JB), Romano Kranjčna in sem iskala za dat kaj dol....... pa nisem našla nič. HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zelo bo vesel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
20.1.2009 20:57:50   
tina50
oj

dans, pa še ni bilo časa, da bi kaj napisala. zjutraj sva šla z atijem mal okol. sem ga mogla peljat h optiku, da si je šel nova očala naročit(nima avta, ker je mami v čatežu z njim), pol je sestra prišla na kavo, zdajle so bli še pa eni kolegi pr nam.
sneg je čist pobralouser posted image , dobro, da smo se včeri sankali.
sem pa prejle probala sling, smo šli malo na sprehod po kosilu, pa je kr vredu, sam bi ga verjetno mogla še mal bolj zategnit. ko bo več vaje bo boljše.user posted image
Dans sem mu skoz zjutraj težila ati-ata,........pa da ni atija, da je v službi,......pa ko je prišel ati domov, sem mu rekla lej kdo je prišel domov ata, Lan pa ata! sam potem ni več hotu ponovit. bomo vidli jutri kako bo, ko bo prišel ati domov, zjutraj mu bom pa spet težila skoz. sej bi z mama, pa zdej bomo kr z ata nadaljevali, pol pa pride mama na vrsto(no, sej včasih mu tud mama ponavljam-sem ko papiga)user posted image

Kaja, Anis, Jaka vse naj, naj za vaše obmesečnice bodite zdravi, nasmejani, nagajivi,........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela100 jaz verjamem v tebe in sem prepričana, da nimaš slabe vzgoje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje

mumu user posted image user posted image user posted image  za smučarijo, res ni predrago.

lucalu user posted image user posted image user posted image  za obisk pri tašči, da je bilo vse ok. Tai-u, pa user posted image user posted image user posted image  za zobeka, da ne bo boleče. user posted image user posted image user posted image  za Akiuser posted image user posted image

aleži user posted image user posted image user posted image  za boljšo noč!

Dinki user posted image user posted image user posted image  za tako dolgo spanje. vejamem, da je pasalo.

mumu user posted image user posted image user posted image  za odgovor iz CSDuser posted image user posted image user posted image

Zofy user posted image user posted image user posted image  za pancerje.

san user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izidorja, da te koze smotane preboli v čimmanjši obliki

Joži79 lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image , pravi cukr je.

Zofy HVALA za pesmice in pravljice!!!!user posted image user posted image user posted image  
(se že vlečejo doluser posted image )

Katy13 user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Taji za zobke in vse napredke,user posted image user posted image user posted image  tebi za dojenje

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
20.1.2009 21:23:20   
tina50
slike iz čateža: upam, da rata

user posted image

user posted image
naša dva zobeka

user posted image
Jan in Lan
user posted image

naš mali gusar-Gosar

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
20.1.2009 21:41:19   
Katiandi
Pozdravljene po dolgem času!
Naš Jakec je danes star 10 mesecev, hvala vsem za čestitke. Je postal tak migec, da je skoz za mano, še na WC ne morem it. Se že hitro kobaca, tudi dviguje na kolenčka, vsaka beseda je ata, teta, maman pa samo takrat, ko ga dam v posteljico pa protestira.
Drugače je na antibiotikih že drugo rundo, zdaj je dobil Amoksiklav, prej pa Hikoncil za ušeska. Kašelj, prehlad in bruhanje smo pozdravili, samo ta ušesa mu še nagajajo in po AB driska. Včeraj je bil 7x pokakan, danes je že boljše. Tudi noči so boljše, se mami vsaj malo naspi. Tudi je ne preveč rad in imava borbe, da ga zamotim z igračami, posodo, zvončkom, žlicami, kockami, milnimi mehurčki, knjigami, ključi, ovijalnim papirjem, plastenkami, lučkami... Mi počasi zmanjkuje idej, pa še mlečne kašice je začel zvečer zavračat, da sploh nimam idej kaj mu dat.
No, na kratko od nas, pa še nekaj fotk:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
20.1.2009 23:15:21   
Zofy
Punce, samo toliko, da vam povem, da čez noč nimam prižganega računalnika - si boste nadaljevale z vlečenjem pesmic in pravljic jutri zjutraj. Nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
21.1.2009 7:36:46   
mumu
DAŠA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
21.1.2009 7:37:27   
mumu
URBAN

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
21.1.2009 8:37:58   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, samo toliko, da vam povem, da čez noč nimam prižganega računalnika - si boste nadaljevale z vlečenjem pesmic in pravljic jutri zjutraj. Nočko!

a jih imaš mogoče na CD?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
21.1.2009 8:38:57   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Daši in Urbanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil aleži -- 21.1.2009 8:39:12 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
21.1.2009 8:40:23   
aleži
Tina 50 in Katiandi super za slikice.
Katiandi a bo kuharček ko bo velik user posted image ??

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
21.1.2009 8:44:27   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Pozdravljene po dolgem času!
Naš Jakec je danes star 10 mesecev, hvala vsem za čestitke. Je postal tak migec, da je skoz za mano, še na WC ne morem it. Se že hitro kobaca, tudi dviguje na kolenčka, vsaka beseda je ata, teta, maman pa samo takrat, ko ga dam v posteljico pa protestira.
Jaz sem imela te probleme z Žigcem vse do njegovih 2,5 let. Non stop zamano, če me ni videl je takoj šel v jok, iskal.... katastrofa kot hleče in srajca sva bial.... zdaj je super, ker je že Sara..... ko je boaln pa je ista pesem

Drugače je na antibiotikih že drugo rundo, zdaj je dobil Amoksiklav, prej pa Hikoncil za ušeska. Kašelj, prehlad in bruhanje smo pozdravili, samo ta ušesa mu še nagajajo in po AB driska. Včeraj je bil 7x pokakan, danes je že boljše. Tudi noči so boljše, se mami vsaj malo naspi. Tudi je ne preveč rad in imava borbe, da ga zamotim z igračami, posodo, zvončkom, žlicami, kockami, milnimi mehurčki, knjigami, ključi, ovijalnim papirjem, plastenkami, lučkami...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, ni hujšega kot daj e otrok bolan

Mi počasi zmanjkuje idej, pa še mlečne kašice je začel zvečer zavračat, da sploh nimam idej kaj mu dat.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
21.1.2009 9:19:22   
jagoga

DAŠA in URBAN vse naj naj, bodita pridna in vesela razgrajača
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
21.1.2009 10:47:53   
Ursi2
DAŠA in URBAN, VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
21.1.2009 10:49:05   
Dinki
čisto na hitrco 3 stvari...šibam v mullerja, mi bo tašča pomirkala Tita za kako urico....

mumu.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ful sem vesela, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urban in Daša
vse naj, naj obema za mini RD
bodita še naprej zdrava, nasmejana in zvedava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en možakarček praznuje danes in to celih 5 let user posted image
Izidor vse naj, naj
tudi tebi želim, da boš zdrav, nasmejan, priden, malce navihan
in super bratec svojemu Baniju in sestrici Izabeli user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

več kasneje....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
21.1.2009 10:49:54   
Zofy
DAŠA in URBAN, vse naj naj, bodita vesela, razveseljujta še naprej starše in bratce in sestrice in pa bodita zdrava in veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
21.1.2009 10:53:43   
Joži79
Hvala za vse pohvale Juša. Res je cartkan, k un sonček s telebajskov...

Glede mamic k obravnavajo svoje odrasle otroke kot najstnike... Tud mojo taščo poznate user posted image user posted image user posted image . Sem pa nekje prebrala da naj bi bil to problem tiste generacije na sploh.

Zdej pa morm it, se je mali zbudu...

Aja Mavrica je res zakon. Mi smo ga kupli Jušu za dedka mraza.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
21.1.2009 10:55:39   
aleži
Izidor vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa koze pošlji proč 

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
21.1.2009 10:58:40   
Zofy
Tina50, vidim, da ste ful uživali v Čatežu. Lan je pravi cukrčekuser posted image , pa kr neki ga je skupaj, a ne?user posted image
Katiandi, tudi tvoj Jakec je totalno luštkan. Pa čisto pravi fant že zgleda, nič več dojenčekuser posted image Vse naj naj z 1 dnevno zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PA na WC hodi tudi Julija z mano. PA še ODi pride za njo. Tako imam pol pod nogami njo in Odija. Je pa sicer Julija ful samostojna. Dostikrat se sama igra, pa gre sama v drugo sobo in me prav nič ne pogreša. Če pa je zaspana, pol pa samo jaz zaležem...
Pa še pikapoke za Jakca, da bo čimprej ozdraveluser posted image user posted image user posted image

Aleži, ne nimam CDjev. Sem enkrat od ene prijateljice dobila celotorbo CDjev in sem vse v mp3 dala in skopirala na računalnik. Sej lahko nazaj daš v nekompresirano obliko in na CDje zapečeš. Po moje ne bo neke zgube kvalitete. Edino maček muri je malo slabši, samo tega sem že v mp3ju dobila. Ima pa ena kolegica origial CD, tako, da si bom enkrat od nje skopirala.

Če pa ima še katera druga kakšne pesmice ali lepe pravljice, pa jih lahko tudi z nami deli. Jaz se priporočam!

Zdej pa grem, ker mi bo Julija zdemolirala računalnik.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
21.1.2009 11:06:28   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Na brzino vas pozdravim in voščim današnjima slavljenčkoma, potem pa šibam, ker je moje detece zbolelo... ima vročino, kašlja, kiha in iz noska mu teče kot za stavo... prav žalostno ga je gledat...
Torej, Daša in Urban vse naj naj za vajini obmesečnici!!! Bodita zdrava, vesela, nasmejana in razigrana!!! user posted image user posted image
To je to, zdaj pa šibam k Taiu...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
21.1.2009 11:19:38   
Ursi2
Lep pozdrav, punce!
Bom probala kaj pokomentirat, dokler da je LUka pri dediju.

Najprej pa za vse ena
user posted image

Naša noč je bila danes ena izmed slabših. Sploh ne vem, kaj mu je bilo. Ful se je jokal, da sem ga komi umirila, potem se je enkrat zbudil s čist zadelanim nosekom, sem mu ga čistila. Pa je zaspal nazaj, pa se je čez pol ure spet zbudil v joku in tako celo noč. No, ob 4.30 je pa zaspal in je spal nekje do 6. Potem pa ni hotel več, pa sem ga nosila pa mu pela, da je nekje ob 7 zaspal nazaj pa se je malo pred 8 zbudil.
Sma se pa potem okrog 9 nazajtrkovala,  in sma šla v center po obrazec za otroške dodatke, fiziološko,...

Mi je pa enkrat vmes v centru tako bruhnil, čisto vse, kar je za zajtrk pojedel, je šlo ven. Sma bila oba čist bela. Sem naju komi sčistila. Sedaj lahko gre vse kr v pranje.

Sploh ne vem, a mu dam prehitro ali kaj. ker mi je zdej že 3 dni bruhnil vse nazaj. pa počakam, danes je npr se je ob 6 dojil, potem pa sem mu ob 9 dala zajtrk. To je za njega kar dolgo, da nič ne je. Pa je vseeno bruhnil. Pa tudi včeri je bilo podobno. Morem jutri še dlje počakat, pa bom videla kaj bo.

Tina50, super za sankanje!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Je fajn,al!?
Super za lepo poroko in da sta bila oba sproščena in se imela noro fajn!!!!!!!user posted image user posted image

Špela100, še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za moč in voljo, za svojo najstnico!!!!!!!!!!
Mi je pa ful lepo, ko si napisala, da imata te petke za sebe. Tudi jz si želim, da bi s hčerko, če jo bom kdaj imela, imela take zaupne trenutke. Pa tudi s fanti, sam pri njih bom mogla kaj drugega pogruntat. Npr, ko bojo kak avto šravfali, ali kaj podobnega.
No, res ti morem čestitat, ker se res trudiš za svoje otroke, se jim poskušaš približat na način s katerimi oni komunicirajo. Upam, da bom vsaj pol tako vredu kot ti!!!!!!!!!

Za tebe eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si bolje in že brez vročine!!!!!!!!!!!!!

Mumu, tole darilo se p atudi meni zdi prav fajn ugodna ponudba in dobra ideja.user posted image user posted image Si bom mogla tudi jz kaj takega omislit, ker mojga drgač sploh ne spravim na bordanje. Pol, ko je pa konc sezone, se pa po glavi tolče, zakaj ni šel.user posted image

Lucalu, lepo da te lahko spet beremo! Super, da ste se fajn imeli pri tašči!!!!!!!!!!user posted image
Pa čestitke Maksu za vsa ponavljanja-ples, vriskanje,.....
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi zobki čimprej ven pogledali in bi vas nehali jezit.
Pa čestitke za AKI!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Aleži, upam, da je bila vaša noč danes boljša in da ste se vsaj malo naspali in ti vsaj malo spočila. Za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dinki, lepo, da sta si s Titom privoščila malo bolj dolg spanec. Ja, sej je treba malo not priinest za nazaj!!!!!!! Upam, da vama bo to uspelo še večkrat!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa tudi za Tita ena gora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, tole grlede urejanja papirjev in kdaj je treba kaj dat je meni skor cela znanost. Sploh, ko te šibajo od enga kraja na drug, pa vsak drgač reče. Pa sej od kod pa naj vemo, če smo prvič mamice. No, jz priznam, da če mi kaj ni jasno, se sploh ne sekiram in brata pokličem, pa mi on vse razloži, ker on to rihta pri njih, pa je lažje. Mi je tudi danes par stavri ratolmačil. Še sreča, za brata!!!user posted image user posted image user posted image  Ma, sam jz sem pa res blond po duši.

Ja, slike pa itak, da bi rade videle. user posted image Sej veš, kk smo ženske in poroke. Tuser posted image ake ali drgačne!!!!!!!!!

MUMU, ČESTITKE ZA PODALJŠANJE PORODNIŠKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi rekla, da zgledaš nekak takole, kaj!!!!!!user posted image

user posted image  Takole sta pa najbrž potem proslavljala, kaj!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
21.1.2009 11:23:28   
Ursi2
Izidor, vse najboljše, pa da boš čimprej zdrav, da boš imel sestrico in brateca zelo rad ter da boš še naprej razveseljeval atija in mamico!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
21.1.2009 11:29:25   
Ursi2
Zofy, vidim, da sma imele obe enak primer gpri poroki. Tudi jz sem si želela piknika, pa ga nismo imeli na srečo. Je bilo cel dan lepo vreme, zvečer pa se je vlilo. Tako da sem bila vesela, da smo bili lepo pod streho.
Čestitke za spanje!!! Pridna punca!!!!!user posted image user posted image  In super za pancerje!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

San, za izidorja en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi šle tele koze čimprej vstran in to brez vročine!!!!!!!!! Super, da se je tako razveselil babice!!!!!!user posted image
Upam, da bota imel alepo poroko. Najbolje je, da se sploh ne sekirata za druge. Pa naj se grdo držijo. Vi si pa kr lepo nardite in uživajte. Saj je le vajin dan. Tudi pri nama je bilo tako, pa se jim nisem pustila!!!!!

Aleži, to pa je bila poroka na brzino, ni kaj!!!user posted image user posted image Kako pa to?

Morem it!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
21.1.2009 12:05:32   
Zofy
Zgleda, da sem površno bralauser posted image A bi bila katera tako prijazna in mi naredila obnovo kdo se poroči in kdo se je ravnokar poročil? Hvala!

Je blo čisto preveč govora o porokah in sem vse pomešalauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
21.1.2009 12:26:30   
jagoga
V maju se namerava poročit Dinki,
pa San tudi nekaj takega planira
in še ena pa mi je ušla iz glave, nazaj se mi pa ne da ta trenutek gledat
prosim naj me popravi tista ki se spomni oz. tista, ki je to temo sploh začela , sori, še vedno so luknje v glavi (oh ta nosečnost)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
21.1.2009 12:27:30   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

V maju se namerava poročit Dinki,
pa San tudi nekaj takega planira
in še ena pa mi je ušla iz glave, nazaj se mi pa ne da ta trenutek gledat
prosim naj me popravi tista ki se spomni oz. tista, ki je to temo sploh začela , sori, še vedno so luknje v glavi (oh ta nosečnost)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?