|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
21.1.2009 12:33:16   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

V maju se namerava poročit Dinki,
pa San tudi nekaj takega planira
in še ena pa mi je ušla iz glave, nazaj se mi pa ne da ta trenutek gledat
prosim naj me popravi tista ki se spomni oz. tista, ki je to temo sploh začela , sori, še vedno so luknje v glavi (oh ta nosečnost)

jst sem kriva, ker sem imela obletnico zaroke, kdaj bo pa poroka to pa še čarovnica ne ve. Če ne letos pa drug let,...user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
21.1.2009 12:42:33   
Joži79
Drugače pa glede zajtrkov.. Midva sva bolj azketa. Mali poje kak rižev kruhek oz. vaflej, pa kak kos kruha (včasih mu namažem sončnični namaz ali pa vitaquell margarino in marmelado), pa še ene par krhlev jabolka zgrize. Imamo namreč kar omejen jedilnik, mali ma alergijo na jajca, sumijo a ni dokazano še mleko, pa tudi alergogenega sadja in zelenjave nisem uvajala...

Imam pa vprašanje: ali ima katera od vas vlažilec in ionizator (ala uni Lanaformovi) in kako je kej zadovoljna. Juš ima zdej čist flekasto kožo k je blo tk mrzlo in so ogrevali na full.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
21.1.2009 12:43:41   
Ursi2
Ah, ja ideje za kosilo.
Včeri sem nardil golaž in polento,  danes pa bom pečene telečje reberce in krompir zraven pečen pa solato. jutri a najbrž kitajsko.

Joži79, si me pa fajn spomnila na ajdove žgance user posted image Moj ima ful rad gobovo juho in ajdove žgance.
Je pa Juš tako lepi fant in kako gleda, kr tak malo žalosten pogled, ko se kr zaljubiš v njega!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jagoga, tudi najina poroka je bila taka klasična, šranga, ...., le da je nas bilo okrog 100.

NČK, tole glede ene gospe, ki še kar komandira svoje odrasle otroke. HMMMMMMMMMM, le kdo je že tak.user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, sej res! Moja tašča! Mislim, ona bi bila najbolj srečna, če bi ležala na kavču pa komandirala vse po vrsti, kaj mormo delat, kk posparvljet, kk kuhat, kk omare sestavlat, kk elektriko povlečt,.........Obvlada vse. Ma, sem bila jezna. Po njenem bi se mogli za vsako stvar pogovorit. Če sma se midva odločla, da boma s svojim denarjem za najino dnevno kupila npr TV, bi se mogli najprej skuapj pogovorit, pa bi nama ona svetovala, a je pametno ali ne. Pa za vsako stvar poročat, ka gremo. In sem jz hitro črto potegnala, tako da od mene nič ne zve niti je ne vprašam ali grem razlagat. Je šel zadnjič moj jo vprašat kako je zdej s temi pogodbami in plačami, ker pač delata v istem podjetju. Pa ji je povedal, kaj je bilo, ga je pa nap......................, da sem gor vs eslišala in je prišel moj totalno poklapan in zafrustriran ije zdej že skoz čist na tleh. In to je vedno tako. Jz rabim mesece, da ga hvalim, pa ga vzpodbujam potem pa ga v 5 min totalno spljuva. No,sam tk na tleh še ni bil IN sem ful jezna in sem mu tudi povedla, fda mi gre na k.., da vsakič, kio se gre kaj menit z njo, pride totalno poklapan nazaj.
Ja, če črto potegnem, vsi smo budale, samo ona ne!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti kr napiši svoja razmišljanja, je pravi forum tudi za to in jih prav rade preberemo.

No, vidim, da imamo vse zeelo podobne tašče!

Jagoga, upam, da se že kaj lepši gledat s taščo in da vas je kaj resno vzela!!user posted image

Zofy, super si tole dala. Sam jz mam problem, ker imam čist nafilan rač in nimam prostora. Morma neki nardit. Ker je en kup brezveznih programov gor.user posted image

Katy13, lepo, da si se malo oglasila!!! Čestitke Taji za samostojno sedenje in stanje ob opori!!user posted image user posted image user posted image
Zajtrk: Corn flakes na riževem mleku, rižolino in banaa, jogurt+ovsene kosmiče+laneno seme+suho sadje, skuto+sadje, riževo mleko ali jogurt+kruh. Več idej pa tudi jz nimam.

TIna50, je pa bil pester dan. Ma, jz sem tudi jezna, ko ni več snega. A ga ne more enkrat past kak meter, potem pa naj drži kak mesec ali dva. Prav smotano je tole vreme.user posted image  Čestitke Lanu za ATA, user posted image user posted image user posted image pa upam, da bo tudi danes rekel!!!!!
KK je Luban Lan!user posted image user posted image user posted image  in kk je užival v vodi!!!!!!user posted image user posted image Pa prav posrečen je s svojima zobkoma!!

Katiandi, tudi tebe je lepo spet brat. Ja, imate tudi vi te probleme, da e skoz za tabo. Ma, sej meni je čist fajn, da še res izkoritim tale čas. pa goro user posted image user posted image user posted image user posted image , da bote kmalu zdravi pa da ne bo driske!
Imam pa tudi jz take probleme, da ga morem z vsem mogočim zamotit med jedjo.user posted image user posted image user posted image  Ker če ne po parih žlicah noče več jest, ker se mu pač ne dogaja.user posted image
Jz mu za večerjo dam kako polento z mlekom (riževim), pa lečni riž ali mlečni gres ali kus kus na mleku kuhan. Včasih mu nardim kr testenine pa jih potem na drobtinah popražim. Včeraj je pa moj tudi zraven večerjal in je jedel še golaž pa kruh in je naš se stegoval za kruhom in ni hotel potem več kaj drugega, da sem mu dala kruh pa malo klobas (Njami puranja prsa)
Kk priden je Jaka in pravi fant. user posted image user posted image user posted image Nič dojenčkastega ni več na njem! In kak nasmeh. U, bojo še punce omedlevale!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
21.1.2009 12:51:07   
Ursi2
Joži79, mislim da ima tak vlažilec in ionizator Špela100. Pa mislim, da ga hvali!

Ti pa pošiljam še par receptov za alergike in upam, da čimprej izveni alergija in da ne potrdijo še na KM!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
21.1.2009 13:35:25   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Jagoga, upam, da se že kaj lepši gledat s taščo in da vas je kaj resno vzela!!user posted image

Nič kaj lepše se ne gledamo, ker se sploh še nismo videli, no enkrat po skajpu in enkrat sem jo jaz poklicala. Ona pa nas še ni, ker se nazaj drži, ker sem ji rekla da nam vsak dan po 3x teži in sprašuje ene in iste stvari.
Ursi2, večkrat si že omenila, da ste bili s tvojimi skregani, zakaj pa? Sem bolj firbčne sorteuser posted image

< Sporočilo je popravil jagoga -- 21.1.2009 13:36:31 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
21.1.2009 13:46:30   
tina50
dan

Lan se je jedel kosilo, sedaj, pa sedima tukaj na tleh. Lan si miško okol nog navija, pa se jezi, jaz pa na računalnki. Čakam, da bo zaspan, da bom potem kosilo delala za naju oz. bo tud Lan pol mal jedl. seveda, če mu bo všeč, našemu zbirčnežu. bom pa naredila mlečen riž z jabolkami(se mi ga je včeraj tako zaljubilo, njami)

Zofy še enkrat HVALA za pesmice in pravljice. sva jih z Lanom prejle že poslušalauser posted image user posted image user posted image
Pa hvala za pohvale mojega sončka. res je užival v vodi 100 na uro. jepa res kr bucko ja.

Katiandi lepe slikice. bo kuhar tale tvoj fantičuser posted image

URBAN in DAŠA vse naj, naj za obmesečnice. bodita zdarav, vesela nasmejana vse dni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za pravi rojstni dan Izidorju vse, naj boljše,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Tina 50 in Katiandi super za slikice.

hvala 

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Če pa ima še katera druga kakšne pesmice ali lepe pravljice, pa jih lahko tudi z nami deli. Jaz se priporočam!

jaz mam en fajni cd s pesmicami, k nama ja z Lanom ful všeč, sam jaz tega ne znam naredit?user posted image  bom mojga vprašala, če zna. če bo znal bom naredila in vam povedla!

.....mali mi ne da mir..pa kasneje še naprej.....

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
21.1.2009 14:17:34   
mumu
IZIDOR, vse naj naj za peto svečko, pa lepo praznuj!

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
21.1.2009 14:23:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Zofy še enkrat HVALA za pesmice in pravljice. sva jih z Lanom prejle že poslušalauser posted image user posted image user posted image

Ni za kaj!
Naredi se pa torrent ful na izi. Jaz uporabljam µTorrent in sem torrent kar tam naredila tako, da sem šla na datoteka -> ustvari nov torrent. Moreš še dodat tracker (jaz sem dala kar tega http://open.tracker.thepiratebay.org/announce)  in pol se ti na računalniku shrani torrent (fajl s končnico .torrent). Pol sem pa šla na mininova.org in kliknila upload -> upload a torrent. In pol ga prilepiš gor, so navodila. No, upam, da ti rata!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
21.1.2009 14:30:56   
mumu
Danes nimam nobenaga pravega časa user posted image , je spet neki tečkana, mogoče bo pa nova runda zobkov.

No ja sam tole sem hotla. Cunc še vedno ni, in sem mojga user posted image  zadolžila da jih pokliče in praša kaj se dogaja. Vglavnem bili so fullllllllllllll prijazni in začudeni zakaj paketa še ni, in da brez problema vrnejo denar, tko da so se na koncu zmenili, da če do petka ne bo paketa nakažejo denar nazaj user posted image user posted image .

Tina in Joži luštne slikice ste prpopale user posted image user posted image .

Zdej moram pa koslilo skončat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
21.1.2009 14:34:49   
aleži

Danes smo pa vsi zboleli. Prinesel je iz vrtca trebušno virozo: bruha, jaz in dragi sva tudi malo bolj čudna, sara pa je že cel dan pri tašči, da se kaj ne nalezel. V vrtcu jih je od 19 samo 6... gripa, vročina,....

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
21.1.2009 14:47:23   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

V maju se namerava poročit Dinki,
pa San tudi nekaj takega planira
in še ena pa mi je ušla iz glave, nazaj se mi pa ne da ta trenutek gledat
prosim naj me popravi tista ki se spomni oz. tista, ki je to temo sploh začela , sori, še vedno so luknje v glavi (oh ta nosečnost)

jst sem kriva, ker sem imela obletnico zaroke, kdaj bo pa poroka to pa še čarovnica ne ve. Če ne letos pa drug let,...user posted image user posted image user posted image

pa perp ...
se je pa lani poročila pingvinčica, ampak ni več tolk tukaj na čveku ... upam, da ne bo na vse tako delovala poroka ...

midva se pa nameravava poročiti ko bojo otroc dost stari, da bojo lahko za priče šli ... user posted image . Sicer pa se pustim presenetiti in bo mogoče že prej ... user posted image .

Danes sva z anjo spali tri ure, sem čist povožena ... pa take sanje se mi je sanjalo ... k sreči so bile le sanje, še v sanjah sem si to rekla ... anja je bila pa čisto premočena od potenja, čeprav je bila le v bodiji in plenički ...

ma, prejle sva jedli, pa spet ni hotela nič. Danes ej spila deci mleka in pojedla 1 tanek grisin, pia nekaj vode. To je vse!! Noče ne juhice, ne kruha, ne vanilijevega pudinga, ne jabolčka v kašici, ne jabolka kar tako ... vsako stvr naredi 1-2 grižljaja in konec. Tako je že tretji dan ... kaj pa če jo kaj grlo daje??
Čez pol urice greva spet za krožnik. Sem v skrajnem obupu spet špagete z boloneze omako naredila, zaradi nje ... upam, da bo jedla.

Ko ena mravljica je, mičkena, pa povsod jo je polno ... zdj najraje okrog hodi pa š p i č k o jezička ven moli in se navihano smeje ... zdaj še lahko, ko je pa brez zobkov. Kmalu bo 10 mesecev, zdaj pa res komaj čakamo zobke ... (je pa brez problema, trde stvari raztopi, narezane pa "zgrize" oz. zdlesniuser posted image ).

Zdj pa končam, prihaja moški del družine domov in baje bomo imeli piknik (kosilo na tleh) in potem  nič tv, knjig in comp. za tastare2, se bomo skupaj igrali ... tako bomo počastili najino obletnico "hodanja"user posted image  (niti zaročena nisva, kakšen greh!).

lepo se mejte .... če prav berem tokrat ni bolančkov ... o, pač, ene koze Izidor za rojstni dan pase ...
Izidor, po 5x vsega dobrega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , bodi zdrav, nasmejan lumpek in še naprej imej rad svojega bratca in sestrico. Pa atita pa mamico itd.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
21.1.2009 14:49:11   
aleži

Aleži, to pa je bila poroka na brzino, ni kaj!!!user posted image user posted image Kako pa to?

ko sem zanosila je moj izrecno bil proti poroki,.... potem pa je prišel čas, ko sem hotela si uredit papirje za stalno bivališče pri njemu,.... pa je rekle, zakaj se pa nebi zdaj poročila in da imamo vsi trije enak priimek pa tudi zaradi otroka, ne zaradi ljubezniuser posted image user posted image user posted image Joj, sem se malo pohecala glede ljubezniuser posted image . In potem se je začelo s pripravami, ki jih je moj omejiv mamam, ker one so hotele vsega in svašta, so pristale samo na konfetih, prstanih, prvih sorodnikih, pričah... bilo nas je okrog 30 ljudi. Meni je bilo zelo lepo, naplesala sem se ..... skratka uživala. Ni bila ravno po mojih sanjah poroka, ma sem pristala z veseljemuser posted image

Jagoga: začel mi je odpadat čep ob 6.30 ko sem šla na WC in takrat sem že sumila kaj bo. Malo sem se vstrašila, poklicala babico, sestro... šla se stuširat in ob 8 h sva šla z mojim proti porodnišnici. Šele takrat sem začela dobivat popadke močne. Ko sva prišla gor do bolnice, sva najprej falila vhod, šla nazaj v avto in potem hodla, vsake tri korake sem držala trebuh od bolečin (še en gospod mi je hotel pomagat, ma ko je videl trebuh je rekel samo srečno), potem me je naložil na invalidski voziček, šla v lift, pozvonila na vrata, me je pogledala, se ulegla na mizo, dvakrat sem porinla in bil je že vzunaj ob 9.03user posted image user posted image Zelo hiter porod, brez klestira, UV... brez nič!!!! Še sestre so se čudle kako to, saj ni mogoče,.... saj je šele prvi otrok!!!user posted image da se to dogaja pri drugo rojencih!!!user posted image user posted image Sara pa ni šla po naravni poti, z umetnimi popadki (zradi NS so mi sprožili prej)  ma tudi zelo hitro v 2 uricah!!!!!!!

grem, ker me kliče...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
21.1.2009 14:53:01   
Naša črtica koraka

Danes smo pa vsi zboleli. Prinesel je iz vrtca trebušno virozo: bruha, jaz in dragi sva tudi malo bolj čudna, sara pa je že cel dan pri tašči, da se kaj ne nalezel. V vrtcu jih je od 19 samo 6... gripa, vročina,....

evo, oddam post, pa tole preberem ... šmenta, aleži, držite se!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za žigca, pa pesti držim, da Sara kaj ne stakne!!
Ah, da smo pa tastrai čudni, aleži, to pa itak, to je naravno stanje ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še za vaju, da bosta ostala med čudnimi, a zdravimi!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
21.1.2009 15:12:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ma, prejle sva jedli, pa spet ni hotela nič. Danes ej spila deci mleka in pojedla 1 tanek grisin, pia nekaj vode. To je vse!! Noče ne juhice, ne kruha, ne vanilijevega pudinga, ne jabolčka v kašici, ne jabolka kar tako ... vsako stvr naredi 1-2 grižljaja in konec. Tako je že tretji dan ... kaj pa če jo kaj grlo daje??
Čez pol urice greva spet za krožnik. Sem v skrajnem obupu spet špagete z boloneze omako naredila, zaradi nje ... upam, da bo jedla.

Ko ena mravljica je, mičkena, pa povsod jo je polno ... zdj najraje okrog hodi pa š p i č k o jezička ven moli in se navihano smeje ... zdaj še lahko, ko je pa brez zobkov. Kmalu bo 10 mesecev, zdaj pa res komaj čakamo zobke ... (je pa brez problema, trde stvari raztopi, narezane pa "zgrize" oz. zdlesniuser posted image ).

NČK, kaj pa če so zobki? Ene baje tako boli, da nočejo nič jest. No, upam, da je to in da ni kaka bolezen na poti.
Pa čestitke za obletnico hodanjauser posted image . Midva sva to na začetku praznovala in sva šla vsako leto nekam na slow food. No, zdaj je to že too much predraga zadeva, pa še Julijo mava. Sedaj itak obletnico poroke praznujeva. Greva ven kaj pojest, letos smo z Julijo v lupinici šli v Kitajsko. To je blo to. Aja, pa šopek sem dobila in moža povabila na masažo, tako sva šla skupaj, Julijo pa so prijatelji pazili.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
21.1.2009 15:12:46   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Na brzino vas pozdravim in voščim današnjima slavljenčkoma, potem pa šibam, ker je moje detece zbolelo... ima vročino, kašlja, kiha in iz noska mu teče kot za stavo... prav žalostno ga je gledat...

user posted image  bogi Tai user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa enkrat vmes v centru tako bruhnil, čisto vse, kar je za zajtrk pojedel, je šlo ven. Sma bila oba čist bela. Sem naju komi sčistila. Sedaj lahko gre vse kr v pranje.

bogi Lukec, upam, da čimprej mine. ne vem ti svetovati. mogoče mu daj malo manj za pojest. ne vm kolk kej pojesta. user posted image user posted image

Čestitke Lanu za ATA, user posted image user posted image user posted image pa upam, da bo tudi danes rekel!!!!!
KK je Luban Lan!user posted image user posted image user posted image  in kk je užival v vodi!!!!!!user posted image user posted image Pa prav posrečen je s svojima zobkoma!!

Hvala.

Ni za kaj!
Naredi se pa torrent ful na izi. Jaz uporabljam µTorrent in sem torrent kar tam naredila tako, da sem šla na datoteka -> ustvari nov torrent. Moreš še dodat tracker (jaz sem dala kar tega http://open.tracker.thepiratebay.org/announce)  in pol se ti na računalniku shrani torrent (fajl s končnico .torrent). Pol sem pa šla na mininova.org in kliknila upload -> upload a torrent. In pol ga prilepiš gor, so navodila. No, upam, da ti rata!

Hvala. bom poskusila mal kasneje. še moram cd gor na rač naložit. bom povedla, če mi uspe

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Tina in Joži luštne slikice ste prpopale user posted image user posted image .

hvala tudi tebi.
pa škoda za cotke. upam, da jih dobiš do petkauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej je pa mož prišel, grema jest

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
21.1.2009 15:19:19   
Zofy
Aleži, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste hitro pozdravili. Ti šment! A niste že meli te trebušne viroze???

...in tvoja porodna zgodba... še dobro, da nisi v avtu res rodila. Super, da je šlo tako hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
21.1.2009 15:38:25   
aleži

Aleži, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste hitro pozdravili. Ti šment! A niste že meli te trebušne viroze???

...in tvoja porodna zgodba... še dobro, da nisi v avtu res rodila. Super, da je šlo tako hitrouser posted image user posted image user posted image

hvala vsem za user posted image user posted image . bodo res prišle prav. Ja je res. Smo jo že imeli in spet se nekj dela meni in dragemu. To je tako, ko imaš otroke v vrtcu, ko vse staknejo!!!! pripravi se!!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
21.1.2009 15:43:27   
san
drage moje hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

sploh izidor je bil presrečen slikic, tortic, pikicpokic, ko sm mu povedala, da so samo zanjuser posted image

no, več kasneje, ko bo čas, ker urban nori....
papa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
21.1.2009 20:10:20   
tina50

ojoj, 6 od 19???
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, pa za saro, da ne zboli!

NČK mogoče jo pa res zobeki matrajo, da ne je! al pa na linijo pazi!user posted image
ne, pa saj te  razumem kako je to, ko naši šrati ne jejo! saj Lan še zdaj ne poje kaj veliko. sam Lana je kar nekaj skupaj, zato se ne sekiram več!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anjo, da bo papcala! drugač je pa pomembno, da je zdrava!
š **** jezičkauser posted image user posted image user posted image

aleži super za tako hiter porod! še kakšnega takegauser posted image

Zofy cd, se pa ne da menda dat na računalnik k je originaluser posted image  jaz pojma nimam o teh zadevahuser posted image user posted image

Jutri imam pa zobozdravnika, komaj čakam, da je fertik!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 21.1.2009 20:17:43 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
21.1.2009 20:47:29   
tina50
hotla sem še vprašat dve stvari!

1. Tiste, ki še dojite čez dan Dinki, Ursi2, san,...... a še podoj štejete kot obrok ali ne?

2. ali smo še za kakšno srečanje?
samo drug teden smo še vse doma, potem bomo pa kapljale v službo počasi vse!!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
21.1.2009 21:04:18   
Katy13

Ah, ja ideje za kosilo.
Včeri sem nardil golaž in polento,  danes pa bom pečene telečje reberce in krompir zraven pečen pa solato. jutri a najbrž kitajsko.

Joži79, si me pa fajn spomnila na ajdove žgance user posted image Moj ima ful rad gobovo juho in ajdove žgance.

Katy13, lepo, da si se malo oglasila!!! Čestitke Taji za samostojno sedenje in stanje ob opori!!user posted image user posted image user posted image
Zajtrk: Corn flakes na riževem mleku, rižolino in banaa, jogurt+ovsene kosmiče+laneno seme+suho sadje, skuto+sadje, riževo mleko ali jogurt+kruh. Več idej pa tudi jz nimam.

Vidim, da nekatere že kuhate isto kosilo kot zase. Mi še nismo pri tem. Res pa je, da smo mi začeli pri 6. mesecih z uvajanjem GH.

Kakšen corn flakes pa kupuješ?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.1.2009 21:10:21   
tina50
kje pa ste vse?user posted image ?user posted image
kar naprej kukam tu gor, pa nič od nobene!

Katy13 jaz sem tudi začela uvajati pri 5m in pol, pa mu kr dam kar imava midva za kosilo, če je kaj takšnega! kakšne svinjine mu še ne dam, pa solate,.........ima pa najrajši juhice!
za zajtrk pa tud Lan ne je kaj velik, mislim, da je vzrok v tem, da še velik ponoči ziza. mu pa ponudim kakšen kruhec, ko jaz jem, pa mal masla gor! sam to da 2-4x v usta in konec!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.1.2009 21:23:03   
Joži79
Katy, res da jeva enaka kosila, vendar so ta zelo prilagojena. Tudi midva sva začela z uvajanjem GH šele po dopolnjenem 6. mesecu, pa novembra sploh ni nč jedu (pri noricah je mel eno piko tud v ustih in mu je očitno to pustilo negativno asociacijo). Obara je skuhana brez kakšnega čebula ali podobnih zadev: meso + korenček ter majaron in zelena kot začimba. Zdaj dodam že par zrnc soli. Njemu to pol ponavadi zmiksam, al pa na drobno narežem. Drugače pa sam že je (napiknem mu jih na vilico) testenine, z roko je žgance in polento... V glavnem: ga bo treba kar navadit, ker gre poba čez manj kot 3 tedne v vrtec.

Za to da otrok noče jest je pa res veliko vzrokov, od tega da hoče jest sam, pa do tega da ga kej boli v ustih al pa ga je v bližnji preteklosti kaj bolelo... Js sem se namatrala da sem včasih mogla ven iz kuhinje, k mi je čist preklipel... No pa je šlo... Zdej je k ta velik.

Aha, pa še za un seznamček k da delate:

Juš se je rodil 2.3.2008, 3000g, 50cm
1 mesec: 3880, 52,9 cm
6 mesecev: 8300, 68 cm
8 mesecev: 8880, 70 cm

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 21.1.2009 21:32:32 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.1.2009 22:51:13   
jagoga

Ni za kaj!

Zofy, jaz se ti tudi zahvaljujem. HVALA; ZLATA SI!
Pri nas se s tem ukvarja mož, pa mi je rekel, da naj počakam en dan, ker jutri nam pridejo priklopit OPTIKOuser posted image user posted image user posted image (upam, da bodo prišli jutri)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.1.2009 22:56:22   
jagoga

Jagoga: začel mi je odpadat čep ob 6.30 ko sem šla na WC in takrat sem že sumila kaj bo. Malo sem se vstrašila, poklicala babico, sestro... šla se stuširat in ob 8 h sva šla z mojim proti porodnišnici. Šele takrat sem začela dobivat popadke močne. Ko sva prišla gor do bolnice, sva najprej falila vhod, šla nazaj v avto in potem hodla, vsake tri korake sem držala trebuh od bolečin (še en gospod mi je hotel pomagat, ma ko je videl trebuh je rekel samo srečno), potem me je naložil na invalidski voziček, šla v lift, pozvonila na vrata, me je pogledala, se ulegla na mizo, dvakrat sem porinla in bil je že vzunaj ob 9.03user posted image user posted image Zelo hiter porod, brez klestira, UV... brez nič!!!! Še sestre so se čudle kako to, saj ni mogoče,.... saj je šele prvi otrok!!!user posted image da se to dogaja pri drugo rojencih!!!user posted image user posted image Sara pa ni šla po naravni poti, z umetnimi popadki (zradi NS so mi sprožili prej)  ma tudi zelo hitro v 2 uricah!!!!!!!

grem, ker me kliče...

user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje in porod user posted image user posted image user posted image od Žige si pa doživela tako kot jaz Tomaža. Še hvala bogu, da se je pri meni zadeva odvijala ponoči, če ne bi tudi jaz rodila sredi Rebernic, zadaj za kakšno kolono kamionov.user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?