|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 14:00:48   
tims
Oj, po uri in pol uspavanja,je Nina končno tudi zaspala. Vidim, da ste dons vse nekaj slabe volje. Mene se še kar od včeraj drži. Pa bo že. Mi je čvek z Neboglasnico pomagal. Hvala, Neboglasnica. No, zdej ne vem, a je ona kriva za boljš počutje, al pa mogoče slivovi cmoki, k sem jih zmalcala ko za stavouser posted image .

Vse porodne zgodbe sem prebrala, bravo jestuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa klicala svojo G. da bi se naročila za pregled in itak da se mi cel dopoldne ni noben javu. In potem pokličem spet ob 12.05, pa mi vratarka reče, da je že čez dvanajsto in vprašanje, če se mi bo zdej pa kdo še oglasu. Haloooo?

Katera je rekla da se gre znašat na perilo? Jest grem tud.

A ja, si me pa, Mirjam prav nasmejala: Reševanje malega Nodita?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.1.2009 14:02:24   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Super: luka

prva beseda, ki jo izreče... NE BOM SPAL
prvič sam je...
prvič prespi celo noč (po naših merilih)... PRI 19 LETIH

prvič prime rozino AHAHAHA user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro

pr nas bo pa pol nekak tak:

prva beseda, ki jo izreče... NE BOM KAKAL!

prvič prime rozino JO JE ŽE VRGEL TUDI! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:03:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
21.1.2009 14:06:19   
ilatic
inigo user posted image sem vesela da sta doma in user posted image žalostna k niso nič zrihtal!

Pigama user posted image user posted image user posted image za tvojo Pio in vejamem ja, čas kar beži!

neboglasnica user posted image tako si me razveselila s tvojim povabilom. res sem bila vesela, da si me povabila a sem žal bila odvisna od prevoza. Hvala ti še nekrat, drugič izkoristim priliko!

Mojcek, vauuu, tolko čevljev si si kupila na razprodaji?!? Jaz si nisem nobenih ne zdaj in ne 2 leti nazaj. Sploh se ne spomnim več, kdaj.

Se podpišem pod to!user posted image

se vam zdi da se vrtim v krogu???????

Hd men se zdi da se jaz skoz!

netki sej ni tako hudo.user posted image Dej poglej si vse iz dobre strrani. Napiši si seznam slabih in dobrih in boš videla, da dobre prevladujejo. Če pa ne bodo pa ti jaz takoj pomagam in ti jih  zrecitiram! Važno je da so otročki zdravi, da si ti zdrava, da imaš streho nad glavo...še bi si jih najdlo. Je pa res, da si vzemi na dan uro zase in se takrat sprosti. Mislim, da je že RR zato namenjen!
Almera user posted image user posted image user posted image zate in za Borčija. Joj ta bolezenuser posted image . Eden se pozdravi drugi zboli. Upam ,da bo konec vsega tega že enkrat!

čeprav zdaj je Bor že pogruntal, da je treba rit dvignit, če hoče kam prit, ampak pol pa po nosu naprej rine - kot tisti polarni medved z reklame.

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Bora! user posted image

hd pospravljanje - jaz zjutraj pospravim igrače in celo stanovanje potem pa prideta ob 14.30 domov in je tak kot da bi cel dan na riti sedela in otem šele zjutraj spet pospravim - zvečer sem že taka da lahko samo tu gor čepim

Se spet podpišem pod to, čeprav mi tudi zjutraj zmanjkuje časa zarad ene zelo pomembne stvari RR!!!

Lidija user posted image user posted image user posted image za prodno zgodbo!!! Kopala si otroke med popadki???? Vsaka čast. Men bi bilo čist vsen če bi ble kot pujska! user posted image

zimskauser posted image ne obremenjuj se preveč, do konca porodniške se lahko še veliko spremeni! Nisi pa edina, ki je zaskrbljena zaradi tega!

Nadaljujem potem, ker mali joka. Sem vedela da boste full naklofale!!!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
21.1.2009 14:09:18   
Tinky
Ma očitno sem se narobe izrazila.
Mene ni strah, niti sram in vem, da ni nič takšnega, če je napoten v RA. Moti me samo to, ker je P začela zganjat paniko.

Ah, sej sem napisala, da je brez veze......

Mogoče katera ve, če vsaj povrnejo potne stroške? Ker imamo kar daleč....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.1.2009 14:09:39   
Netta
A ja, si me pa, Mirjam prav nasmejala: Reševanje malega Nodita?

user posted image user posted image user posted image user posted image končno ena opazila....

je treba malo smeha vnest na RR!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.1.2009 14:15:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Nov znak za seznam - dajte predlagat, kaj bi še lahko. Jaz sem vedno za novosti! Samo idej nimam.

prva beseda, ki jo izreče...
prvič sam je...
prvič prespi celo noč (po naših merilih)...

prvič prime rozinouser posted image user posted image user posted image user posted image

In prvič pomaha.... Kajne Inigo?

Pigama: čestitke mamici in Pii!!!user posted image user posted image user posted image

Lex: kwa to en čudn futr limaš?

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

da ne rečem da sem sesuta, da pišem diplomo, ki se ne premakne nikamor, ker se ne morem skoncentrirat, ker je razmetano in pol grem pospravljat in končno pospravim in se usedem za računalnik in se zbudi tamala in gremo opet od začetka svinjat po kuhni, da ji nardim kašico in jest in pol mala veselo dela dežeka (brrrrr, brrrrr, brrrrr) med tem ko ima hrano v ustih, pol ji dam flašo, se mal igrama , namečema vse igrače, se utrudi jo položim spat, si mislim evo čas da grem spet mal diplomo pisat..japajade....je treba prej svinjarijo pospravit ker pride mož iz treninga, prinese goro cunj,prvi stroj je itak opral, je treba dat v sušilca pa novo rundo prat, pa popucat kuhno od prehranjevanja moje miške in spet se usedem za računalnik in spet začnem in spet je mala pokonc...se vam zdi da se vrtim v krogu???????

Dobrodošla v klubu!!!

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bliža se februar, sem slabe volje tako kot vsako leto v tem času.
Zakaj? Vpisi v 1r. In? In imamo viške, ker bosta predvideno samo 2 oddelka. Nekdo bo na cesti... No, trenutno sem jaz izpadla ven iz aktiva in tista, ki je zadnja sem pršla na šolo... Sej ne bom preveč razmišljala o tem, ker mi pol na psiho tolče in posledično na mleko. Ahhhhh

Zimska: pokliči me...ko bo prehudo. Če si za NDČ, NE boš letela na cesto, menda imate koga za DČ???

Lidija:
vau, hitro je šlo.

Evo, še preden sem objavila post, GSM cinglja, kliče me Zimska.. Pa pa

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.1.2009 14:17:13   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

A ja, si me pa, Mirjam prav nasmejala: Reševanje malega Nodita?

user posted image user posted image user posted image user posted image končno ena opazila....

je treba malo smeha vnest na RR!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maš prav. user posted image

Zdej sem se pa še k zobarju naročila. Me že kar zdej boli, kljub temu, da sem naročena marca. Matr, me tud poroda ni blo tok strah kok tega zobarja. Pa še vem, da mi bo enga ven pulila, ker se mi je kmalu po porodu zlomu. Najprej mal, pa pol še mal, zdej je pa samo ena š**** in sem taka kot HD - si ves čas tlačim jezik tja v luknjo.user posted image

Nakup čevljev.... hmmmm..... leta 2005?user posted image  To je pa men nočna mora. Jaz bi ves čas nosila sam superge. Se edin v njih fajn počutim.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.1.2009 14:18:42   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

...se vam zdi da se vrtim v krogu???????

Dobrodošla v klubu!!!

Pa sem mislila, da sem edina user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:19:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.1.2009 14:19:45   
Netta
a je katera že probala dat avokado? in če - kako ste ga pripravile?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
21.1.2009 14:20:10   
glugluglu

Tinky
, vidiš jaz pa ravno obratno, sem upala, da bom dobila razvojno, razlogi so podobni kot pri tvojem Teu, pa ničuser posted image .

Zimska, saj te ne morejo na cesto postavit, če si za nedoločen čas in imaš otroka, mamice z otroki do 3. leta se ne sme iz službe vržt. Zaenkrat še velja ta zakon. Samo tožiš jih, najameš odvetnika, s katerim se zmeniš za plačilo glede na rezultat tožbe in to je to. Premalo ljudi se za take stvari odloča, zato pa je vse to izkoriščanje.
Ali pa če se kaj takega zgodi samo na Svet pišeš in evo zgodbe, ki odmevauser posted image user posted image .

Ne res, prej bi morala ven iz službe iti kakšna druga brez otrok ali s starejšimi otroki. Tako to je.

Almera, glede napredovanja: pri meni enako, potem pa še na vrsto ne bom prišla takoj, ker me ni bilo.
Inigo, ta je pa močna, da otrok ne more kakat zato, ker je mami nervoznauser posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.1.2009 14:20:54   
Inigo
BRIN JE KAKAL!!!

tinky - nč sekirat. toraj sva že dve, ki imata zaostale otroke... moj se je samo 3x obrnil s trebuha na hrbet. to je vse! ne zna se obračat, ne zna plazit, ne zna ritat... na nogah pa stoji! pozab! enostavno. v RA ti bodo tko rekli, da je normalno in zelo lepo razvit in ti ne bo treba več it. preverjeno!

ilatic - hvala za sms! ej tok sm ga bla vesela... res! user posted image

gruška - ja, tut pr men se tko dogaja. za ta vikend mam napovedano kuhanje in bom res več skuhala, zamrznla in bom pol odtaljevala stvari. poleg tega mi faks stoji... pred sabo mam še ceeeeeeeel 3. letnik in diplomo... bodoči mentor za diplomo pa mi diha za ovratnik in "teži", da me čaka... ampak se mi ne shodi. učenje me bo moralo počakat do poletja, ko gre miš v vrtec. skratka, bejba, ne se sekirat... naša babi je že šla na križarjenje. je nisma mogla pelat midva, kr sva bla v SG, ampak bomo šli ponjo v nedeljo 1.2. tko da če boš mela takrat urco časa, se vidmo takrat.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 21.1.2009 14:22:43 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.1.2009 14:20:59   
glugluglu
mirjam80 spet sva midve na kupu, pa ne bojo vedle kera je kera zaradi avatarjauser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:23:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.1.2009 14:28:18   
petra1984
Ojla!

Tudi mi smo imeli včeraj P in mere pri 6. mesecih: 7900g in 69cm.

Glede GH pa je rekel, ker zdaj je že sadje in zelenjavo, naj čez 14 dni začnem uvajat belo meso (piščanec, puran, zajec, lahko teletina). Pri 7. mesecu naj mu dam gluten-skorjo kruha, pri 8. mesecu rumenjak in potem počas vse polnomastne mlečne izdelke (jogurte, skutice, sir...). Se bom kar držala teh navodil, ker že tako ful mal poje, ker ziza je še vedno zakon!

Sem pa včeraj študirala in sem kar žalostna, ker se obdobje dojenja počas izteka, razen ponoč - to še ne mislim odnehat. Ampak men to ful pomen, sploh zato, ker sva edino pri tem s škratkom sama. Mi je pa kar slabo ko pomislim kako ga bom potem uspavala, ker skor vedno zaspi na zizi.

Aja, pa P me je vprašal, kje mali spi pa rečem, da pri nama v sobi v svoji posteljici. In on pravi, da je najlažje navadit user posted image na svojo sobico nekje do 8. meseca. Tko da mi še to zdej blodi po glavi in me spravla v slabo voljo.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:29:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.1.2009 14:29:55   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

BRIN JE KAKAL!!!

Bravo Brinuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mami se je ziher pomirila, ni več nervozna, zato je Brin kakal, a ne??user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.1.2009 14:33:15   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

mirjam80 spet sva midve na kupu, pa ne bojo vedle kera je kera zaradi avatarjauser posted image

To je pa čista resnica, jaz vaju VEDNO zamešam. Saj ne vem, če sem prej sploh pravi odgovorila. Mešam pa med vaju še Tinky! user posted image

Aja, pa netki in nanka ....vedno razmišljam katera je že katera. user posted image

ojej, moj seksi hrbet mešaš z angelčkom in rajsko plažo? user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.1.2009 14:34:34   
Blacky30
Lidija***, res lepa porodna zgodba.user posted image  Kak misliš, da pri vas ni alergij? Misliš v družini? Saj pri nas tud ne, pa je Nejc prvil dobil AD.user posted image

Zimska, kaj to zdaj pomeni, da si brez službe ostala al kak?user posted image

Tinky, ti si bila že prej brezposelna al so te tud odpustili zdaj?

Rebeca, lepe mere in bravo za že 3. zobek!!!!user posted image user posted image user posted image

Marička, Tejo sem našla sredi dnevne sobe, ne vem, kak je do tja prišla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.1.2009 14:39:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tinky - RA ni nič slabega, naša soseda hodi pa je čist navdušena, vsakič ji kakšne fine vaje pokažejo za malega, pa tudi ni nič narobe bilo z njim. Ona je zatežila da so ji na recept napisali eno blazino za telovadbo, ki je drugač čez 100 evrov za kupit. Zateži še ti, se splača. Kar se razvoja tiče pa bo vse ob svojem času. Ko pridejo septembra prvčki v šolo je tudi tako različno, eni že berejo in računajo, eni si pa še riti ne znajo obrisat in čevljev zavezat. Res je tako, pa se na koncu vse poštima in pogliha.

Za tole blazino sem jaz P prosila že pri Sari, pa nič, dolg nos. Ne dajo zelo radi, ker je predraga. Včasih jo dobiš pa samo na posodo, je pa coolska.

Metuljčica,
kje se potepaš? Samo čvekaš s sestrično? Pa si daj duška!!

Almera: za vaju user posted image user posted image

Aja, včeraj mi je zdravnik povedal, da bo potrebno moj lani operirani prst še enkrat operorati, so premalo globoko korenino odrezali. Halo? Spet bom smetila na RR-ju.

Naš sine pa še kar spi, juha bo mrzla, krompir postan, on pančka....

Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.1.2009 14:40:38   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: lex

lumpa tako dela jaz že skoz - poslušam otroke, ok agrumov sem se izogibala, mleka kot takega nisem dajala pit, sem dajala pa jogurte, skute,.................

no in 2 že lepo skoz spravim mi pa tale smrklja noče jest NIČ kar ne diši po moji ziziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image
pri prveuser posted image m sem tut vse delala po filingu, potem je pršla patronažna in povedala, kako naj bi delala, pa sem samo kimala  glavo in čakala, da gre. Zdej v drugo, sem rekla bom pridna, čakala do 6m in potem začela...no, zdej pa tamau sploh noče nič dat v usta...sploh je cela štala...ena žlička notr, za tri ven...user posted image user posted image user posted image
pediatrinja pa pravi, da pač gre mal bolj počasi in nej vztrajam...in jaz še vedno prikovana na otroka, pa tko bi ga dala za dve uri v varstvo in si šla kupit kakšno kiklco npr.user posted image user posted image
ker z dvema bit doma...a joj....pol pa še ta hranauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:43:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

tuj jezik
chebeltza

Ali bi kupovali izdelke preko internetne strani, ki je:

izključno v slovenščini (33%)

izključno v tujem jeziku (0%)

kombinirano - stran v tujem jeziku, opis izdelkov v slovenščini (12%)

mi je vseeno (35%)

ne bi kupovala preko internetnih strani (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!