neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Nov znak za seznam - dajte predlagat, kaj bi še lahko. Jaz sem vedno za novosti! Samo idej nimam. prva beseda, ki jo izreče... prvič sam je... prvič prespi celo noč (po naših merilih)... prvič prime rozino In prvič pomaha.... Kajne Inigo? Pigama: čestitke mamici in Pii!!! Lex: kwa to en čudn futr limaš? IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška da ne rečem da sem sesuta, da pišem diplomo, ki se ne premakne nikamor, ker se ne morem skoncentrirat, ker je razmetano in pol grem pospravljat in končno pospravim in se usedem za računalnik in se zbudi tamala in gremo opet od začetka svinjat po kuhni, da ji nardim kašico in jest in pol mala veselo dela dežeka (brrrrr, brrrrr, brrrrr) med tem ko ima hrano v ustih, pol ji dam flašo, se mal igrama , namečema vse igrače, se utrudi jo položim spat, si mislim evo čas da grem spet mal diplomo pisat..japajade....je treba prej svinjarijo pospravit ker pride mož iz treninga, prinese goro cunj,prvi stroj je itak opral, je treba dat v sušilca pa novo rundo prat, pa popucat kuhno od prehranjevanja moje miške in spet se usedem za računalnik in spet začnem in spet je mala pokonc...se vam zdi da se vrtim v krogu??????? Dobrodošla v klubu!!! IZVIRNO SPOROČILO: zimska Bliža se februar, sem slabe volje tako kot vsako leto v tem času. Zakaj? Vpisi v 1r. In? In imamo viške, ker bosta predvideno samo 2 oddelka. Nekdo bo na cesti... No, trenutno sem jaz izpadla ven iz aktiva in tista, ki je zadnja sem pršla na šolo... Sej ne bom preveč razmišljala o tem, ker mi pol na psiho tolče in posledično na mleko. Ahhhhh Zimska: pokliči me...ko bo prehudo. Če si za NDČ, NE boš letela na cesto, menda imate koga za DČ??? Lidija: vau, hitro je šlo. Evo, še preden sem objavila post, GSM cinglja, kliče me Zimska.. Pa pa
|