Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:20:18
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no...sem spremenila avatar...vam je všeč??? me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale? z rebeco in levinjo. Evo, sem čist isto mislila ah šment...levinja, rebeca...me sprejmeta v tim?? a tako, pred mano si pa zbežala
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:23:40
|
|
|
|
Netta
|
3GLU - SEJ TE MAM LADA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 16:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 16:37:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:40:30
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Umpa ti ti ti..... nisem niti vidla, da si kaj napisala... ah, ma brez veze.... Teo se še ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno oz. se obrača tu pa tam, ampak je to verjetno bolj po sreči. In, ker je star že 6 m, za našo pediatrinjo to ni normalno in nam je lepo napisala napotnico za RA in z velikimi črkami napisala MOTORIČNI ZASTANEK, MIŠIČNA HIPOTONIJA. Tako, da sem že klicala in se naročila, datum 4.2. Meni se zdi vse prej kot motorično zaostal, tudi če se ne obrača. ah. naša je tud bolj nepremična. obrne se iz trebuha na hrbet, če se ji lup. kontra ni šans - se tud ne bo, ker ne mara bit na trebuhu. pa mi moja vedno reče, da je mala super. zrasl bodo vsi, po jusu ali ne. tudi me smo ful različne - čudn, da sm jz normalna, k si lohk prste na nogi cuzam, moj si jih pa ne more - matr, mu bom rekla, da je zaostal, ker ni hodil v RA
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:42:03
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Mogoče katera ve, če vsaj povrnejo potne stroške? Ker imamo kar daleč.... kako že pravijo: sanja svinja kukuruz sam ne zamert, saj veš, da je hec. Ampak imaš prav in dobro idejo, lahko bi nam povrnili stroške za take obiske na napotnico. moj mi itak pravi, da sem svinja, tako da ni panike ma to o potnih stroških, sem nekje slišala, ni da sem si glih izmislila se bom pozanimala
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:49:53
|
|
|
|
Blacky30
|
Oooooooo, mirjam80, si nova??? Lepa si, fullll!!!! Samo zdaj se te pa moram kar navadit, si podobna pepi6 in nya-i. Ampak sta redki obiskovalki, tak da se te bom hitro navadila. Tinky, rukni eno birco, pa boš kuj dobre volje. Zakaj že ti tvoj pravi, da si svinja??? Almera in Bor, pozdravita se čimprej, revčka. Brin, bravo za kakec!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:52:27
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Tinky, rukni eno birco, pa boš kuj dobre volje. Zakaj že ti tvoj pravi, da si svinja??? da ruknem eno birco? hmmm, sej niti ni slaba ideja no, moj mi glih ne pravi, da sem svinja, mi bolj pravi, da sem **** ....ker je mona, kaj češ
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:54:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26 pri prve m sem tut vse delala po filingu, potem je pršla patronažna in povedala, kako naj bi delala, pa sem samo kimala glavo in čakala, da gre. Zdej v drugo, sem rekla bom pridna, čakala do 6m in potem začela...no, zdej pa tamau sploh noče nič dat v usta...sploh je cela štala...ena žlička notr, za tri ven... pediatrinja pa pravi, da pač gre mal bolj počasi in nej vztrajam...in jaz še vedno prikovana na otroka, pa tko bi ga dala za dve uri v varstvo in si šla kupit kakšno kiklco npr. ker z dvema bit doma...a joj....pol pa še ta hrana Se podpišem. Mirjam80: lepo si se preoblekla. ****ti emšo, sem pozabila kaj sem želela pokomentirati. Pa nič, grem poskušat vodoravno. Prej sem skuhala zelenjavno juho za malega, se zbudi, štiri žlice in huronsko dretje - jošk, mljask mljask.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 16:58:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, Ilatic, tebe sem želela pokomentirati: z veseljem, ampak smo bolni, angino ima Ančka. A misliš, da mali ne bi jokal pri čisto neznani osebi??
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:21:59
|
|
|
|
dzanika
|
a ve boste kaj oblekle malčke za maškure? Boste kam šli? Jaz bi ga pa ne vem kje naj kaj kupim? V katerih trgovinah pa majo kaj za obleči za tko majhne?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:26:21
|
|
|
|
lejla969
|
Punce, nič ne bo z mojo zgodbo. Ko se spravim, da bi kaj napisala mi gre na jok. 10 let je že minilo pa mi je še vedno hudo, ko se spomnim nanj. Redko o tem govorim, včeraj sem se po dolgem času spet malo odprla. Samo nekaj bi še rekla; dajte svojemu otroku vedet, ko bo razumel, da ste njegov prijatelj. Prisluhnite mu in mu pomagajte. Predvsem pa se veliko pogovarjajte z njim. Pa upam, da me razumete. Res mi je težko.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:31:31
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Punce, nič ne bo z mojo zgodbo. Ko se spravim, da bi kaj napisala mi gre na jok. 10 let je že minilo pa mi je še vedno hudo, ko se spomnim nanj. Redko o tem govorim, včeraj sem se po dolgem času spet malo odprla. Samo nekaj bi še rekla; dajte svojemu otroku vedet, ko bo razumel, da ste njegov prijatelj. Prisluhnite mu in mu pomagajte. Predvsem pa se veliko pogovarjajte z njim. Pa upam, da me razumete. Res mi je težko. jaz te popolnoma razumem... Če ti je neprijetno potem ti ni treba pisati o tem. Če te bo pa kdaj kaj tiščalo se nam pa le izpovej. Saj veš da smo tukaj in ti bomo rade prisluhnile..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 17:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:34:51
|
|
|
|
Blacky30
|
Lejla, jaz te razumem. Drži se.....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:35:27
|
|
|
|
Netta
|
a ve boste kaj oblekle malčke za maškure? Boste kam šli? Jaz bi ga pa ne vem kje naj kaj kupim? V katerih trgovinah pa majo kaj za obleči za tko majhne? maškare...pa res!!!! jaz ji bom kar sama nekaj zašila...ne vem, mogoče bo angelček, ker je tako lepo okrogla..."hihi, baročni angelček" sicer vem, da imajo v spodnji etaži hale a v btcju eno trgovino, kjer dobiš vse sorte za pusta lejla -
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:35:32
|
|
|
|
netki
|
tinky....jaz te pa čist razumem....naju so poslali v RA ker pri 3. mesecih ni potegnil glave za sabo go ga je za roke potegnila gor doma je to počel...pač tisto sekundo pri njej pa ne in smo lepo šli......od RA pa naprej na fizioterapijo in tam mi ona reče da mu nič ne fali....pri 5. mesecih je obvladal stvari ki bi jih moral pri 7. mesecih pol pa bod vesel če si lahk dzanika.............jaaaaaaaaa rabim oddih, predah, odmor, pavzo, odmik,......vse to in še več!!!!!!!!!!! mojcek.....kaj ti nič ne bereš za nazaj...te blacky poriti....pošlji mi naslov na zs za dvd
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:37:26
|
|
|
|
netki
|
dzanika....za pusta dobiš tud v BC za tko majhne...sam ponavad imajo za dojenčke samo kaj za ogrnit ali pa za na glavo....jaz bom oblekla oba, tilen bo pikapoka...kostum ima še od žigata....no za žigata pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:45:33
|
|
|
|
netki
|
to morem dat iz sebe.....in pika danes sem taka, da se sploh ne prepoznam....bog ne daj da mi kdo samo prst pokaže....ooooooooooo tilen me je razjezil do konca...sploh noče več jest zelenjave....ne pit mleka iz flaše.....NIČ...kosila ni jedel, dala sem mu v usta, pa ni hotel pogoltnit...pol je pa vse ven steklo...da ne povem kak sem imela pol k je pa lačen se pa dere da je joooj poleg tega me jezi tole hujšanje...sploh nimam volj, silim se jest kar mi sploh ne paše...pojedla sem kosilo in ta moja tašča uleti s sendviči in sem se pač enega malo dotaknila in zdej sem taka k balon, razneslo me bo....zakaj mi je blo tega treba, cel teden bo šlo v nič.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bolje da neham da se katera ne naleze moje negativnosti
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:45:58
|
|
|
|
netki
|
na zdej sem pa sama še tuki ostala.........grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:49:45
|
|
|
|
lejla969
|
Blacky- imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 17:57:39
|
|
|
|
lejla969
|
Netki- ne razburjaj se, boš grda. Kar se pa hujšanja tiče; jaz sem tudi po porodu postala debela in to za 10 kg. Hujšala bom, ko se mi bo zahotelo. Ali pa sploh ne bom. Zdaj nočem o tem niti razmišljat, ker mi je lepo, da sem doma in da uživam. Mogoče, ko bom začela delat bodo kile kar same šle dol. Mogoče.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 18:02:23
|
|
|
|
dzanika
|
netki zdej so tut takšni dnevi se mi zdi da je veliko ljudi depresivnih. Jaz se tut ne počutim preveč dobro. Sem bla včeraj čist adijo k sem prišla iz sistemackega k je mali tolk joku da niso mogl nič delat z njim. A vi ste šli včeraj h zobarju? Ker men je rekla da bi mogli it ampak k je takšen da bolš da gremo naslednjič. In ne veste kolk me je strah it na sistemackega čez en mesec z njim. sem mojmu že povedala da ma da si zrihta fraj da bo šel z nama ker drugače rajš ne grem. Pa vem da ni prvi takšen primer sam mene je čist iz tira vrglo. Če doma se še do zdaj nikoli ni tko joku. Prov histerični jok vse dokler nisva prišla ven iz čakalnice. Jaz še vedno mislim da si je zapomnu da je tam dobil pikico in da se zdej boji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 18:06:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 18:06:29
|
|
|
|
glugluglu
|
lejla, te čisto razumem, ,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)
Do šestih mesecev starosti. (
18%)
Do enega leta. (
47%)
Do dveh let. (
11%)
Do treh let. (
2%)
Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!