|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
21.1.2009 10:21:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Madona, se matram, da bi uspavala Gregca, trma mala user posted image  Šele ob 10h mi je uspelo...

No sam daje ratal user posted image user posted image . Moj se kar spi ze 2 ure...user posted image Ampak zdele pa slisim, da gre ulicni prodajalec sadja in zelenjave in tok vpije da se bojim da bo konec spanja, ker sem trapa pustila okno odprto user posted image user posted image .No bomo videli...

****, sem vedela, da se boš oglasila na to temo user posted image  Ja, higiena je št. 1 in se lahko kjerkoli hitro zaje.beš, če nisi dovolj skrben. Zbolevajo pa seveda ljudje lahko vsepovsod.

Me imas v tamalem prstu user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Itak danes ni moj dan user posted image  Do sedaj sem:
-razbila mojo najljubso skodelico
-zazgala pizzo
-razlila mehcalec
-zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih

Ups user posted image  Saj bo bolje user posted image

Jah... se ne sekiram, vec. Me je dragi potolazil, da so to vse samo materialne stvari ki so hitro nadomestljive, da vazno da imamo zdravje in da se imamo radi..user posted image user posted image  
Eh, jaz imam toooook rada mojega user posted image . Mislim da me je Bog res obdaril.user posted image

Aha in vidim da se Gregiju kar dogaja kot pravis cira cara - ma sam da nuca.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
21.1.2009 10:29:48   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo spali do 9 ure,se pa je Videk včeraj zbudil okrog polnoči in tako milo jokal, da sem ga komaj potolažla in komaj uspavala nazaj. user posted image

Je pa danes zopet dobre volje, sedi na kavču in se igra, ene pol ure je sedaj mir.

Naš Videk pa zjutraj sploh ni lačen. Danes je spil 100 ml AM, pa nič ne kaže, da bi bil lačen. Pa tako je vsako jutro. Okrog 11 mu bom dala sadje s keksom.

Sedaj pa je alarm, pridem kasneje nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
21.1.2009 10:31:35   
tally

tally, mogoče je malo napenjalo po določenih žitih, ne po sadju. Malo sem pozabila, ampak se mi zdi, da si ji dala nekaj drugega kot običajno? Ali sem zabluzila? user posted image

ne nisi nič zabluzila, jedla je sadje sam to je že prej, pa dala sem ji žitno kašico 7-corn od milupe, mogoče ji tam kaj ne odgovarja, ker jo je res ful napenjalo in zgleda da ni mogla prdkat in je ful jokalauser posted image . danes ji bom spet dala sveže sadje pa bomo videli.

Opaaaa, Emilija in Gal si že dopisujeta, pardon, "četata" user posted image user posted image user posted image

ja ja treba je zgodi začetuser posted image , sam Emilija ne zna nehat, ko sem ji tipkovnico vzela se je kr zjokalauser posted image user posted image , ko je pa prej vidla Galovo sliko je rekla ooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
21.1.2009 10:32:07   
špelin@
Ahjej, mali je spal celih 20 minut... Po dolgi uri borbe user posted image

Evo in sem prilezla do danasnjega dne...:
Pišuka, si pridna user posted image  In vztrajna user posted image
Glede urina pa... ajoj se predobro se spomnim kake kalvarije so to pri deklicah. Mi smo morali zaradi sum na uro-reflux dati cel kup preiskav cez pa se urin skoraj vsake 14 dni na urikult...
Vcasih sem lovila urin tud po 2 cela dnevauser posted image user posted image user posted image
Pa sterilno umijes " luliko" nalimas vrecko...pa se frajla ni polulal v 1 uri ali najvec 2h... pa ni vec zadost cisto pa snames vrecko pa se ti glih takrat polula...
pa spet umijes pa nalimas pa cakas.. pa jo nalivas z cajem... pa se bojis zapakirat v planico vse skupaj ker se rado mal odmakne pa gre vse mimo...

ma dej to je res grozaaaaaa
Ja, res je pri punčkah kriza s tem... user posted image

Najbolje je takoj zjutraj ko odpre oci hitro odviti in umiti pa nalimati pa mal pocakat, po moznosti da jo mal zazebe in bo...saj to je bila moja najboljsa variantauser posted image

Spelin@: A mislis dabo nucalo, da bo sedaj spal??
Trenutno sem tako v piuser posted image , da bi preizkusila karkoli!!!
Kaj vam je pa reke on... mislim prebrala sem to o nemirnosti in visku energije .. ampak ali ima resitev??Kaj bi pomagalo?? Za dopust mi pa ne govori...jaz bi tud slauser posted image user posted image ...sej morda pa letos bo cajt in denar user posted image  Ze razmisljam da ne bi prisla nic v Slovenijo in namest denar za karte porabila za dopust ob Rdecem morju, bo bolj pametno..Predvsem mami me nagovarja na to... da se njej pa ne gre v Slo. in da bi ostala tu pa sla raje na morje...
Ne vem se razmisljam, kaj bi bilo bolje...
Saj bo še možnost priti v Slo., vi kar lepo dopustujte user posted image
Vsekakor pa vam zelim da koncno pridete v miru do tistih dni na Losinju in da se vrnete po planu in zdravi.user posted image user posted image
Hvala ti user posted image

Anitka: Da tudi antibiotike se dobi in super zalozene lekarne imas pa tud fajn zdravnike ki vsi od prvega do zadnjega govorijo tekoco anglescino saj je studij medicine v Egiptu v angleskem jeziku..
( to o zdravnikih in anglescini sem morala dopisat ker v Sloveniji sva imela z mozem velikokrat tezave ker zdravniki nekateri ne znajo niti 3 besed v angleskem jeziku... zato pa user posted image user posted image user posted image  za pediatra dr. Casermana, ki sem ga imela tam...decko vec kot obvlada, je mozu vse tako fino razlozil o najinih otrocih.) Aja.. sej moj moz se matra in zna nekaj slovensko ampak tok dober pa spet ne user posted image
user posted image user posted image user posted image  za dr. C.!!!

Drugace pa mi je katina prav narocila da ji nabavim in posljem ta zdravila za drisko - antinal ,ker baje so tako dobra. Ona pravi da jim samo to pomaga tudi za slovenske prebavnje motnje. 
A res? Zanimivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
21.1.2009 10:33:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mi počnemo pa tole:

user posted image

Joj kolk je simpatičen user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
21.1.2009 10:34:49   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem čisto padla v branje o hrčkih, ker imamo očitno mladičke. Prej se ni videlo seskov, zdaj pa se vidijo. Me prav zanima kako dolgo rabijo, da dobijo dlako in spregledajo in da zlezejo iz gnezda. Pa seveda koliko jih je.

barbaw kako pa kaj ata in mama hrček?
sta sedaj že v isti kletki?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
21.1.2009 10:35:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Najprej ena user posted image  za vse!

Vidim, da bo danes lahko že dopoldan padel novi del, ker ste bile sinoči ker pridne s čvekom user posted image

No naša noč je bila v primerjavi s tistimi prej kar vredu. Spala je od 20.30 do 3.30 in potem bila budna kot čuk. Potem pa sem jo vzela k sebi v posteljo, ampak ni nič pomagalao, da bi zaspala, ampak je kar skpoz neki jamrala kot da bi jo nekaj zvijako. Pa ful je prdala skozi. No potem sem ji dala flašo čaja in se je počasi umirila, tako da smo potem pančali še od 5.00 pa do 7.30 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image  za podaljšano spanje zjutraj

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
21.1.2009 10:35:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi še spimo, čeprav se je parkrat na noč zajokala v spanjuuser posted image Jaz sem totalno povožena, kot da ne bi nič spala. Sem pa sanjala kot norc, vsemogoče stvari...
Grem pojest nekaj, dokler je še mir.....no sem prehitro rekla, madam je že budna.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
21.1.2009 10:35:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro

spanje je bilo povprečno - vstala ob 6.20

sicer pa več sploh ne pridem "kvalitetno" do računalnika
kaj še pogledam, kar rabim, da bi pa kaj resno prebrala v miru ali pa kaj napisala, je pa groza
odkar se non-stop pokonci postavlja, več nimam sekunde časa user posted image
nič se več ne igra na tleh, razen če jo zamotim in se z njo igram - sicer odlaufa do polic, mizice, omar... in potem stražim zadaj za njo, kdaj bo padla, ker se včasih kar spusti, pozabi držat, pa par sekund stoji, potem jo pa zanese
upam, da se ta faza kmalu konča, ker mi res ni všeč tole, da sploh dihat ne morem
v stajici ne zdrži več kot minuto dve, mogoče da grem na WC, pa je že konec

zelenjave več sploh ne poskusi, niti ust več noče odpret :(( včeraj je zato preskočila cel obrok, ker sem hotela videt, ali bo jedla, ko bo bolj lačna - pa ni hotela
sploh ne vem več, kaj naj...
danes moram izumit eno čist drugačno kosilo, da vidim, če bo jedla

moramo pa spet k P
v tistem urinu, ki sem ga jaz doma ulovila je bilo nekaj bakterij in mi je po telefonu sestra rekla, da imajo za take primere pravilo, da moraš potem še enkrat k njim prit, da še oni vzamejo urin, da se izključi, da je za bakterije krivo to, da nisi dovolj čistil doma pred odvz
no, ja... bom pa definitivno vzela s sabo vrečkico, ki sem jo kupila v lekarni, pa naj z njo odvzame - tiste njihove niso vredne 1 centa - se tako slabo prilima, da je šlo zadnjič pol mimo, zato pa imamo sedaj tole kalvarijouser posted image

estrella
, user posted image za Aljo
več pa zaenkrat nisem uspela brati

Tale faza ne mine tako hitro in boš mogla še malo zdržat. Lahko traja še kakšen mesec, dva, tri. To ti ne more noben povedat, nimaš pa neke izbire kot da zdržiš. Najbolje je, da se sprijazneš s situacijo. Tudi moja se vstaja in včasih stoji po nekaj sekund brez rok. To spada k razvojo otroka in brez tega ne gre. Tudi ostale bodo prišle do tega.
Če se tako upira zelenjavi ji daj za jest kar ima rada, ker boš sebi prišparala živce, pa še ona ne bo rabila trmarit. Z zelenjavo pa poskušaj na vsakih nekaj dni, obvezno 1x tedensko. Do takrat pa ji res dajaj kar ima rada.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
21.1.2009 10:35:38   
barbaw

Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4710
21.1.2009 10:35:39   
barbaw

Ojla,

Moj spi prvo rundo pa sem prisla mal pogledat...itak ste prevec naklofale da bi vse prebrala in komentirala bom pa samo mal preletela...

Itak danes ni moj dan user posted image  Do sedaj sem:
-razbila mojo najljubso skodelico
-zazgala pizzo
-razlila mehcalec
-zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih

Kaj bo se ura je komi 10 ???

Do sedaj sem prisla do 174 strani in kar se mi zdi da res moram komentirat pa brez zamere :

Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli user posted image

ss: tri otroke imam in v Egiptu zivimo pa nihce se nikdar HB ni imel driske, prav tako ne jaz.Tako da tole me je pa kar malo zbodlo.
Pa se obrazlozitev zakaj ljudje zbolevajo na veliko:

Egipt je zelo umazan in ker nimamo ne dezja ki bi spral vse te bakterije in viruse in ne mrzlega vremena..je potrebna res huda osebna higiena, da ne zbolis.
Zato vem, da se grdo slisi ampak ce so ljudje cisti ne zbolijo...

Ker 99% okuzb ki povzrocajo diarejo v Egiptu povzrocajo bakterije ki so  fekalne.
Se pravi po domace povedano, da zbolis moras pojest mal dreka...

Ponavadi zbolevajo ljudje ki tudi niso previdni pri uporabi vode. In pa bolj kot na pocitnicah ob Rdecem morju tisti ki gredo na krizarjenje po Nilu...

In za konec ce se se tako trudis z higieno in vse eno zbolis imamo zdravila ki so zelo ucinkovita...Pozdravis se ze v 1 dnevu najvec 2. ( pa niso antibiotiki )

Zdravilo se imenuje :

Antinal je...pa tud v obliki sirupa za otroke

Ce driska ne izgine v najvec 2 dneh potem gre za kako hujso okuzbo in je treba it k zdravniku...( ampak to je redko )

In se da ne bo preplaha pred Egiptom naj povem osebno izkusnjo:

Osebno sem jaz in moja druzina na potovanjih zboleli samo enkrat in sicer na Hrvaskem... Fasali smo salmonelo, moz in sin sta pristala v bolnici sama pa sem bila samo bezno pozitivna in sem prebolela brez kakih problemov...
Evo ni treba it dalec, lahko se ti zgodi tud pri sosedih...

Evo zdej pa grem naprej brat itak sem sele na 174 strani user posted image

Moj ima tudi občutljivo prebavo in za njega že vemo, da ne sme pit vode vsepovsod, ker je na Hrvaškem imel probleme, ker voda ni bila čista (privat rezervoar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
21.1.2009 10:35:45   
barbaw

In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image  Rekel je, da ima mali ogromno energije, obenem je pa nemiren in živčen, ker se zaradi viška energije zbuja in ne more nazaj zaspat.
barbaw, hvala za srčkanega pujska, iiiiiiiiii user posted image user posted image  Saj je bil tale, ne?

user posted image

je bila ja user posted image  pa še tole je bilo zraven user posted image

Zaenkrat so mladički živi. Upam, da jih ne bo požrla. Sem ji pustila kletko čisto na miru niti pucam je ne, da se ne bi počutila ogrožene in jih maznila. Samček uživa v akvariju in bo tam ostal do nadaljnega.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
21.1.2009 10:35:49   
barbaw

Alja je spila 180AM, seveda v 2 delih, najprej 120, pol sem počakala , da je podrla kupček in nazazaj, na silo, da je zagrabla in potem je lahko spila celo flaškouser posted image user posted image user posted image No prvi obrok je danes mimo in imam tja do 11h mir, pol pa v nove boje

Tana jaz imam hojco v ta namen, da se malo podirja po stanovanju. Parkrat dnevno po kake 20min, pa mi kar olajša to njeno sitnarjenje na tleh

Mi smo jo včeraj nabavili in Hb me križ ne boli več, ker teh 9kg jaz komaj gor držim. Cel dan ji pomagat stat in .... ni kar tako.

Neposredna povezava do sporočila: 4713
21.1.2009 10:35:54   
Svojeglava
Dober dan še od mene, da bomo hitreje na 200tki.

Tamala ima totalno zamašen nos in zabasano grlo, sva ble pri P ampak je HB samo prehlad...ampak vseeno se zbuja ponoči, sploh nisem štela, po moje je blo ene 10x... ker jo pač zbudi nosek, ko ne more vdihnit... upam, da bo čim prej minilo...

sita sem že tegale vremena, komaj čakam na snonček in pomlad, ko bomo lahko malo več zunaj...

no zdej mi je pa še sosed začel vrtati nad glavo... SPET... nimam pojma kaj delajo, vrtajo kar naprej , sej bodo imeli čist preluknane stene user posted image

mi smo dobili kljuke od novega stanovanja in zdej bomo podrli steno v kopalnici, zmetali vse vse kar je po tleh, v petek greva z mojim v MEGADOM tam nekje blizu Cernice, baje imajo ful izbire laminatov, parketov, ploščic,...
naslednji teden pa v Ikeo...
komi čakam, da se preselimo! to bo luštno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
21.1.2009 10:35:55   
barbaw

Tudi mi smo spali se mi zdi, da najbolje do sedaj user posted image .

Imam pa eno žalostmo novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino.user posted image

Tilen zate in za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
21.1.2009 10:35:57   
barbaw

Noč je bila malo boljša, ampak jaz sem šla spat komaj ob 00.30 in sem malo crknjena.
Saj bo user posted image

Na žalost ni dež vzdržal do popoldneva tako, da danes odpade sprehod. Maja je bila že ob 9h ful sitna in sem jo hotela dat spat, ampak to pa ne. Ona pa že ne bo spala. Sem ji dala prazno wc rolico in se je igrala z njo pol ure. user posted image  Zdaj razmetava igrače zraven mene in je ful dobre volje. Ob naslednji sitnobi jo bom spet probala dat spat.
Midva jo bova pa vseeno kasneje mahnila na sprehod malo naokrog in do vrtca po malo piko, morava malo na zrak, čeprav pada dež, mali je notri siten kot driska.

Aja, jana81, user posted image  za odprt 12. del, zdaj pa le pridno pišimo user posted image

Saj če bi imela prevleko za dež bi šla ven, na rokah pa je ne morem nosit, ker se tako zvira, da bi mi prej ali slej lahko čofnila.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
21.1.2009 10:36:02   
barbaw

A ti sitnari, da se toliko boriš s spanjem?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
21.1.2009 10:36:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Mi smo spali do 9 ure,se pa je Videk včeraj zbudil okrog polnoči in tako milo jokal, da sem ga komaj potolažla in komaj uspavala nazaj. user posted image

Je pa danes zopet dobre volje, sedi na kavču in se igra, ene pol ure je sedaj mir.

Naš Videk pa zjutraj sploh ni lačen. Danes je spil 100 ml AM, pa nič ne kaže, da bi bil lačen. Pa tako je vsako jutro. Okrog 11 mu bom dala sadje s keksom.

Mogoče pa je tak kot jaz, ki zelo težko zajtrk pojem. Zdaj mi gre malo bolj v rit, ker malo jem čez dan in sem zjutraj lačna, drugače pa ni šans, da bi jedla.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
21.1.2009 10:37:18   
jana81
mi se bomo počasi odpravili v posvetovalnico..kaj bo ledobrega povedla naša P. ??
Sploh ne vem kok ga naj oblečem, ker je tako čudno vreme zunaj.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4719
21.1.2009 10:38:31   
barbaw

Jaz sem čisto padla v branje o hrčkih, ker imamo očitno mladičke. Prej se ni videlo seskov, zdaj pa se vidijo. Me prav zanima kako dolgo rabijo, da dobijo dlako in spregledajo in da zlezejo iz gnezda. Pa seveda koliko jih je.

barbaw kako pa kaj ata in mama hrček?
sta sedaj že v isti kletki?

Ne še. Se bojim, da jih on požre, ker sta bila "skregana" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4720
21.1.2009 10:38:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Tamala ima totalno zamašen nos in zabasano grlo, sva ble pri P ampak je HB samo prehlad...ampak vseeno se zbuja ponoči, sploh nisem štela, po moje je blo ene 10x... ker jo pač zbudi nosek, ko ne more vdihnit... upam, da bo čim prej minilo...

sita sem že tegale vremena, komaj čakam na snonček in pomlad, ko bomo lahko malo več zunaj...

no zdej mi je pa še sosed začel vrtati nad glavo... SPET... nimam pojma kaj delajo, vrtajo kar naprej , sej bodo imeli čist preluknane stene user posted image

mi smo dobili kljuke od novega stanovanja in zdej bomo podrli steno v kopalnici, zmetali vse vse kar je po tleh, v petek greva z mojim v MEGADOM tam nekje blizu Cernice, baje imajo ful izbire laminatov, parketov, ploščic,...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za ključe
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej preselite

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
21.1.2009 10:38:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mi se bomo počasi odpravili v posvetovalnico..kaj bo ledobrega povedla naša P. ??
Sploh ne vem kok ga naj oblečem, ker je tako čudno vreme zunaj.

Odvisno od temperature.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
21.1.2009 10:39:31   
špelin@
Jah... se ne sekiram, vec. Me je dragi potolazil, da so to vse samo materialne stvari ki so hitro nadomestljive, da vazno da imamo zdravje in da se imamo radi..user posted image user posted image  
Eh, jaz imam toooook rada mojega user posted image . Mislim da me je Bog res obdaril.user posted image  

Kako lepo user posted image user posted image user posted image

Glavno, da ti je uspelo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
ja ja treba je zgodi začetuser posted image , sam Emilija ne zna nehat, ko sem ji tipkovnico vzela se je kr zjokalauser posted image user posted image , ko je pa prej vidla Galovo sliko je rekla ooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Pestke, da je danes ne bo nič zvijalo user posted image user posted image

barbaw, hvala za srčkanega pujska, iiiiiiiiii user posted image user posted image  Saj je bil tale, ne?

user posted image

je bila ja user posted image  pa še tole je bilo zraven user posted image

O, hvala user posted image
Zaenkrat so mladički živi. Upam, da jih ne bo požrla. Sem ji pustila kletko čisto na miru niti pucam je ne, da se ne bi počutila ogrožene in jih maznila. Samček uživa v akvariju in bo tam ostal do nadaljnega.
Res upam, da se bo dobro izteklo user posted image user posted image  A misliš, da tipson res uživa v akvariju? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
21.1.2009 10:43:16   
špelin@

A ti sitnari, da se toliko boriš s spanjem?

Ma tako je bil zaspan, da je kar z očmi zavijal, ampak ne oa ne zaspat!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

user posted image user posted image user posted image user posted image  za ključe
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej preselite

Podpišem user posted image  In dodajam user posted image user posted image user posted image  za malo princesko.

jana81, dobro opravita pri P user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
21.1.2009 10:45:56   
hijenca

Dobro jutro!

Mogoče pa je tak kot jaz, ki zelo težko zajtrk pojem. Zdaj mi gre malo bolj v rit, ker malo jem čez dan in sem zjutraj lačna, drugače pa ni šans, da bi jedla.

Sedaj je zraven mene kruh in namaz, pa mu kar gre v rit.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?