tana7
|
Dobro jutro spanje je bilo povprečno - vstala ob 6.20 sicer pa več sploh ne pridem "kvalitetno" do računalnika kaj še pogledam, kar rabim, da bi pa kaj resno prebrala v miru ali pa kaj napisala, je pa groza odkar se non-stop pokonci postavlja, več nimam sekunde časa nič se več ne igra na tleh, razen če jo zamotim in se z njo igram - sicer odlaufa do polic, mizice, omar... in potem stražim zadaj za njo, kdaj bo padla, ker se včasih kar spusti, pozabi držat, pa par sekund stoji, potem jo pa zanese upam, da se ta faza kmalu konča, ker mi res ni všeč tole, da sploh dihat ne morem v stajici ne zdrži več kot minuto dve, mogoče da grem na WC, pa je že konec zelenjave več sploh ne poskusi, niti ust več noče odpret :(( včeraj je zato preskočila cel obrok, ker sem hotela videt, ali bo jedla, ko bo bolj lačna - pa ni hotela sploh ne vem več, kaj naj... danes moram izumit eno čist drugačno kosilo, da vidim, če bo jedla moramo pa spet k P v tistem urinu, ki sem ga jaz doma ulovila je bilo nekaj bakterij in mi je po telefonu sestra rekla, da imajo za take primere pravilo, da moraš potem še enkrat k njim prit, da še oni vzamejo urin, da se izključi, da je za bakterije krivo to, da nisi dovolj čistil doma pred odvz no, ja... bom pa definitivno vzela s sabo vrečkico, ki sem jo kupila v lekarni, pa naj z njo odvzame - tiste njihove niso vredne 1 centa - se tako slabo prilima, da je šlo zadnjič pol mimo, zato pa imamo sedaj tole kalvarijo estrella, za Aljo več pa zaenkrat nisem uspela brati
|