|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
20.1.2009 22:51:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
ja oni tud hodijo nekam tja dol na trajekt, je baje pol sam pol ure vožnje s trajektom, k iz Splita je 2 ure drgač. Bomo visli kako bo.

Ja res je. Pa ful je lepo ko se peljše in gledaš otoke. Pa mimo svetilnika se pelješ, da prideš do luke na Hvaru. Nostalgija. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
20.1.2009 22:52:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz se bom potem tudi poslovila. barbaw, kdaj gremo na kavo?

Jutri ne morem, četrtek ali petek.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
20.1.2009 22:52:38   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ja oni tud hodijo nekam tja dol na trajekt, je baje pol sam pol ure vožnje s trajektom, k iz Splita je 2 ure drgač. Bomo visli kako bo.

Ja res je. Pa ful je lepo ko se peljše in gledaš otoke. Pa mimo svetilnika se pelješ, da prideš do luke na Hvaru. Nostalgija. user posted image

Samo lušte mi delaš, ti ti,...

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
20.1.2009 22:52:55   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat.

nočko

O vi ste tudi pozno šli spat?

Nočko

Pa kaj je to? Skupinski štrajk. Prvo ne jest, zdaj ne spat. Kaj še sledi?

nočem vedet

Jaz tudi ne

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
20.1.2009 22:53:23   
hijenca

V četrtek jaz ne morem, ker nam pridejo še zadnjo okno namontirat. Se boma zmenli.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
20.1.2009 22:53:40   
barbaw

V četrtek jaz ne morem, ker nam pridejo še zadnjo okno namontirat. Se boma zmenli.

ok

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
20.1.2009 22:53:49   
jana81

z
ti bom poslala karticouser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
20.1.2009 22:54:13   
barbaw

z
ti bom poslala karticouser posted image

packa user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
20.1.2009 22:55:05   
hijenca
Nič. Sedaj pa se bom res poslovila in grem spat.

Lahko noč. Pa da se boste uspele naspat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
20.1.2009 22:55:33   
barbaw

Nič. Sedaj pa se bom res poslovila in grem spat.

Lahko noč. Pa da se boste uspele naspat.

jaz tudi grem

nočko

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
20.1.2009 23:02:49   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra.
Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči

Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite mojuser posted image user posted image (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.

mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano.

Kam na Hvaru pa?

vela stiniva,ti ko gremo skup  hodijo tja že par let in jim je všeč, mi se pa bomo pustili presenetit.

Mi smo hodili v Ivan Dolac pa je ful dobro. Za otroke ni nič igral ali pa kaj, ampak Jaka je užival tam, ker sem se jaz z njim igrala. Voda je odlična in me mika, da bi še šla. Vožnja je malo napora, ker smo se vedno do Makarske peljali, da smo šli tam na trajekt, ker smo tako prišparali.

a ve že o poletnem dopustu razmišljate, pa zime še ni konec

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
20.1.2009 23:16:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra.
Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči

Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite mojuser posted image user posted image (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.

mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano.

Kam na Hvaru pa?

vela stiniva,ti ko gremo skup  hodijo tja že par let in jim je všeč, mi se pa bomo pustili presenetit.

Mi smo hodili v Ivan Dolac pa je ful dobro. Za otroke ni nič igral ali pa kaj, ampak Jaka je užival tam, ker sem se jaz z njim igrala. Voda je odlična in me mika, da bi še šla. Vožnja je malo napora, ker smo se vedno do Makarske peljali, da smo šli tam na trajekt, ker smo tako prišparali.

a ve že o poletnem dopustu razmišljate, pa zime še ni konec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
21.1.2009 8:19:50   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro user posted image

Najprej ena user posted image  za vse!

Vidim, da bo danes lahko že dopoldan padel novi del, ker ste bile sinoči ker pridne s čvekom user posted image

No naša noč je bila v primerjavi s tistimi prej kar vredu. Spala je od 20.30 do 3.30 in potem bila budna kot čuk. Potem pa sem jo vzela k sebi v posteljo, ampak ni nič pomagalao, da bi zaspala, ampak je kar skpoz neki jamrala kot da bi jo nekaj zvijako. Pa ful je prdala skozi. No potem sem ji dala flašo čaja in se je počasi umirila, tako da smo potem pančali še od 5.00 pa do 7.30 user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
21.1.2009 8:20:30   
Estrella*
Jutro!

Mi še spimo, čeprav se je parkrat na noč zajokala v spanjuuser posted image Jaz sem totalno povožena, kot da ne bi nič spala. Sem pa sanjala kot norc, vsemogoče stvari...
Grem pojest nekaj, dokler je še mir.....no sem prehitro rekla, madam je že budna.

Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
21.1.2009 8:23:58   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Spanje: ni bilo kakšnega čudeža, je pa mali prvo rundo (od 22h - 1:30h) tako mirno prespal, da sem šla 2x gledat, če še diha. Potem se je pa itak začela zabava... user posted image

Grem zdaj ob kofetku prebrat, kaj se je dogajalo tu gor zvečer user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
21.1.2009 8:25:59   
Soncnica Sandra ***
Zdej greva pa želodčke polnit, Manca s skuto jaz pa ne vem še s čim user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
21.1.2009 8:42:10   
tana7
Dobro jutro

spanje je bilo povprečno - vstala ob 6.20

sicer pa več sploh ne pridem "kvalitetno" do računalnika
kaj še pogledam, kar rabim, da bi pa kaj resno prebrala v miru ali pa kaj napisala, je pa groza
odkar se non-stop pokonci postavlja, več nimam sekunde časa user posted image
nič se več ne igra na tleh, razen če jo zamotim in se z njo igram - sicer odlaufa do polic, mizice, omar... in potem stražim zadaj za njo, kdaj bo padla, ker se včasih kar spusti, pozabi držat, pa par sekund stoji, potem jo pa zanese
upam, da se ta faza kmalu konča, ker mi res ni všeč tole, da sploh dihat ne morem
v stajici ne zdrži več kot minuto dve, mogoče da grem na WC, pa je že konec

zelenjave več sploh ne poskusi, niti ust več noče odpret :(( včeraj je zato preskočila cel obrok, ker sem hotela videt, ali bo jedla, ko bo bolj lačna - pa ni hotela
sploh ne vem več, kaj naj...
danes moram izumit eno čist drugačno kosilo, da vidim, če bo jedla

moramo pa spet k P
v tistem urinu, ki sem ga jaz doma ulovila je bilo nekaj bakterij in mi je po telefonu sestra rekla, da imajo za take primere pravilo, da moraš potem še enkrat k njim prit, da še oni vzamejo urin, da se izključi, da je za bakterije krivo to, da nisi dovolj čistil doma pred odvz
no, ja... bom pa definitivno vzela s sabo vrečkico, ki sem jo kupila v lekarni, pa naj z njo odvzame - tiste njihove niso vredne 1 centa - se tako slabo prilima, da je šlo zadnjič pol mimo, zato pa imamo sedaj tole kalvarijouser posted image

estrella
, user posted image za Aljo
več pa zaenkrat nisem uspela brati

Neposredna povezava do sporočila: 4642
21.1.2009 9:01:00   
Estrella*
Alja je spila 180AM, seveda v 2 delih, najprej 120, pol sem počakala , da je podrla kupček in nazazaj, na silo, da je zagrabla in potem je lahko spila celo flaškouser posted image user posted image user posted image No prvi obrok je danes mimo in imam tja do 11h mir, pol pa v nove boje

Tana jaz imam hojco v ta namen, da se malo podirja po stanovanju. Parkrat dnevno po kake 20min, pa mi kar olajša to njeno sitnarjenje na tleh

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
21.1.2009 9:01:23   
Anonimen
Ojla,

Moj spi prvo rundo pa sem prisla mal pogledat...itak ste prevec naklofale da bi vse prebrala in komentirala bom pa samo mal preletela...

Itak danes ni moj dan user posted image  Do sedaj sem:
-razbila mojo najljubso skodelico
-zazgala pizzo
-razlila mehcalec
-zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih

Kaj bo se ura je komi 10 ???

Do sedaj sem prisla do 174 strani in kar se mi zdi da res moram komentirat pa brez zamere :

Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli user posted image

ss: tri otroke imam in v Egiptu zivimo pa nihce se nikdar HB ni imel driske, prav tako ne jaz.Tako da tole me je pa kar malo zbodlo.
Pa se obrazlozitev zakaj ljudje zbolevajo na veliko:

Egipt je zelo umazan in ker nimamo ne dezja ki bi spral vse te bakterije in viruse in ne mrzlega vremena..je potrebna res huda osebna higiena, da ne zbolis.
Zato vem, da se grdo slisi ampak ce so ljudje cisti ne zbolijo...

Ker 99% okuzb ki povzrocajo diarejo v Egiptu povzrocajo bakterije ki so  fekalne.
Se pravi po domace povedano, da zbolis moras pojest mal dreka...

Ponavadi zbolevajo ljudje ki tudi niso previdni pri uporabi vode. In pa bolj kot na pocitnicah ob Rdecem morju tisti ki gredo na krizarjenje po Nilu...

In za konec ce se se tako trudis z higieno in vse eno zbolis imamo zdravila ki so zelo ucinkovita...Pozdravis se ze v 1 dnevu najvec 2. ( pa niso antibiotiki )

Zdravilo se imenuje :

Antinal je...pa tud v obliki sirupa za otroke

Ce driska ne izgine v najvec 2 dneh potem gre za kako hujso okuzbo in je treba it k zdravniku...( ampak to je redko )

In se da ne bo preplaha pred Egiptom naj povem osebno izkusnjo:

Osebno sem jaz in moja druzina na potovanjih zboleli samo enkrat in sicer na Hrvaskem... Fasali smo salmonelo, moz in sin sta pristala v bolnici sama pa sem bila samo bezno pozitivna in sem prebolela brez kakih problemov...
Evo ni treba it dalec, lahko se ti zgodi tud pri sosedih...

Evo zdej pa grem naprej brat itak sem sele na 174 strani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4644
21.1.2009 9:04:48   
tally
dobro jutro,

noč je bila standardna. spanje do 4, hranjenje in spanje do 8.
danes bonmo spet probali s svežim sadjem pa bomo vidli kolk bo napenjanja, upam da nič.

grem malo prebrat kaj ste kaj napisale

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
21.1.2009 9:05:45   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi še spimo, čeprav se je parkrat na noč zajokala v spanjuuser posted image Jaz sem totalno povožena, kot da ne bi nič spala. Sem pa sanjala kot norc, vsemogoče stvari...
Grem pojest nekaj, dokler je še mir.....no sem prehitro rekla, madam je že budna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!
user posted image

tudi od naju

Neposredna povezava do sporočila: 4646
21.1.2009 9:06:10   
jana81
dobro jutro

našaa noč je bila spet fajn...zaspali smo ob 22.30, jedli ob 2h in spali do 8h, brez kakšnih vstajanj lai bujenjauser posted image .

Sem bila pa zato jst ob 5h budna kot sova, ker sem zunaj slišala ful bobnenje, kot bi se nekdo zaletavala v hišo ene 5x, in to res na močno.

No Nejc je včeri v celem dnevu uspel pojest res samo en konkreten obrok, riž z meseko in cvetačo.

Danes je ob 8h dobil kr flašo, ker se mi ne da že navsezgodaj borit z žlico.

SS upam da ga bo Manca nehala srat ponoč, in spet spala kot prej. Sta mal obrnala vloge z Nejcem.

Estrella upam da Alči začne nazaj pridno papcat, včeri mi pa nisi odgovorila na sms.user posted image

Tana7 moj je pa kr rad v stajici, sam ima ful igrač noter, pa dvigne se na rob in gleda tv.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
21.1.2009 9:06:47   
Srčekgirll
Dobro jutro in kofe za vse. Jst ga že pijem.

user posted image

Spanje, hmmm....zadovoljivo. Včeri sm si kupla knjigo: Spi, dete, spi. Jo morem prebrat pa probat, da vidm če bo delovalo, kr kadar dam Vidka spat se pol ene 4x zbudi (preden grem jst spat) in morem kr naprej k njemu hodit. Še dobr da je po noč mir, zaenkrat.
Pr nas mamo:
user posted image

NIA:
user posted image
ZA 8 MESCEV

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
21.1.2009 9:07:59   
jana81
NIA VSE NAJLEPŠE ZA 8 MESECEV

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
21.1.2009 9:08:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja je spila 180AM, seveda v 2 delih, najprej 120, pol sem počakala , da je podrla kupček in nazazaj, na silo, da je zagrabla in potem je lahko spila celo flaškouser posted image user posted image user posted image No prvi obrok je danes mimo in imam tja do 11h mir, pol pa v nove boje

upam da bo pri naslednjem obroku tudi tako priden jedec

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?