|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
21.1.2009 10:46:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Tiana tipkaj, tipkajuser posted image user posted image . Še malo pa bo 1000

uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabouser posted image user posted image

Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce.

kdaj pa odrineš???
a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force???

Meni Čatežuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tam še sploh nisem bila. user posted image  Pa mami nima "vez" tam.

Za otroke je meni ta Zimska termalna riviera zakon. V poletni pa še nisem bila je pa tudi superrrrrrrrr.

Jaz sem bila tako v poletni kot zimski riviri in sta mi obe ful vredu. sploh poletna mi je fina za otroke (gusarski otko in uni del zraven)

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
21.1.2009 10:47:10   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

Noč je bila malo boljša, ampak jaz sem šla spat komaj ob 00.30 in sem malo crknjena.
user posted image user posted image  za boljšo noč in da se čim prej spraviš k sebi!!!

Na žalost ni dež vzdržal do popoldneva tako, da danes odpade sprehod. Maja je bila že ob 9h ful sitna in sem jo hotela dat spat, ampak to pa ne. Ona pa že ne bo spala. Sem ji dala prazno wc rolico in se je igrala z njo pol ure. user posted image  Zdaj razmetava igrače zraven mene in je ful dobre volje. Ob naslednji sitnobi jo bom spet probala dat spat.
Naša je pa ravno zaspala user posted image

Zdaj grem pa brat. Sem pozabila kje sem ostala. user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
21.1.2009 10:48:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mi se bomo počasi odpravili v posvetovalnico..kaj bo ledobrega povedla naša P. ??
Sploh ne vem kok ga naj oblečem, ker je tako čudno vreme zunaj.

ma ja vreme je res čist v k****

dobro opravita pri P user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
21.1.2009 10:49:00   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Noč je bila malo boljša, ampak jaz sem šla spat komaj ob 00.30 in sem malo crknjena.
Saj bo user posted image

Na žalost ni dež vzdržal do popoldneva tako, da danes odpade sprehod. Maja je bila že ob 9h ful sitna in sem jo hotela dat spat, ampak to pa ne. Ona pa že ne bo spala. Sem ji dala prazno wc rolico in se je igrala z njo pol ure. user posted image  Zdaj razmetava igrače zraven mene in je ful dobre volje. Ob naslednji sitnobi jo bom spet probala dat spat.
Midva jo bova pa vseeno kasneje mahnila na sprehod malo naokrog in do vrtca po malo piko, morava malo na zrak, čeprav pada dež, mali je notri siten kot driska.

Aja, jana81, user posted image  za odprt 12. del, zdaj pa le pridno pišimo user posted image

Saj če bi imela prevleko za dež bi šla ven, na rokah pa je ne morem nosit, ker se tako zvira, da bi mi prej ali slej lahko čofnila.

Mi imamo prevleko za dež, ampak se mali tako dere, ko jo gor zmontiram, da ni vredno. Izgleda, kot da je v karanteni. Če naju res kje dobi dež, jo dama gor, raje grem z njim v trgovino, da menjama okolje, kot pa ven na dež.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
21.1.2009 10:49:11   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz sem čisto padla v branje o hrčkih, ker imamo očitno mladičke. Prej se ni videlo seskov, zdaj pa se vidijo. Me prav zanima kako dolgo rabijo, da dobijo dlako in spregledajo in da zlezejo iz gnezda. Pa seveda koliko jih je.

barbaw kako pa kaj ata in mama hrček?
sta sedaj že v isti kletki?

Ne še. Se bojim, da jih on požre, ker sta bila "skregana" user posted image

pol pa g. hrška rajši pusti kjer je, da jih res ne bo pomalical user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
21.1.2009 10:52:28   
Estrella*

mi se bomo počasi odpravili v posvetovalnico..kaj bo ledobrega povedla naša P. ??

dobro opravita pri P user posted image user posted image   

Podpišem!!! Tudi buccka ima danes P zato obema user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
21.1.2009 10:54:43   
Estrella*
Jana: user posted image  za design 12 delauser posted image

**** in Špelin@: hvala za izčrpne povzetke, ker se na njih šlepamuser posted image Bom kasneje bolj pridna in komentirala.

Sedaj grem probat naslednji obrok spravit Alji v rito. Vćeraj ni kakala, no saj verjetno ima bore malouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
21.1.2009 10:56:16   
Anonimen
barbaw: dober dan tud tebi..imas pa ti tud z hrcki enih opravkovuser posted image . Kaj bos pa potem z mladicki? Oddala?

Glede vode in potovanj.... ja to je najbolj zajebano. Ker ljudje pozabijo da je tudi led voda in da jabolko ce ga operejo ga je treba z ustekleniceno vodo ce so obcutljivi pa se olupit... pa vedno tudi ustekleniceno vodo pregledat datum, kako je bila skladiscena in kdo jo polni...no sam v Egiptu je voda v plastenkah kar uredu v Turciji sem pa mogla pazit 100 na uro...

Moras malega Jakca tud pazit, ce je bolj obcutljiv...user posted image

Kako pa je vreme? Dezuje?

No evo moj se kar drnjoha ze 3 ure user posted image user posted image  ponoci je mal zuriral, pa more not prinest...pa vceraj sva prevec okrog lutala pa je sel pozno spatuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
21.1.2009 10:57:07   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Dober dan še od mene, da bomo hitreje na 200tki.

Tamala ima totalno zamašen nos in zabasano grlo, sva ble pri P ampak je HB samo prehlad...ampak vseeno se zbuja ponoči, sploh nisem štela, po moje je blo ene 10x... ker jo pač zbudi nosek, ko ne more vdihnit... upam, da bo čim prej minilo...

sita sem že tegale vremena, komaj čakam na snonček in pomlad, ko bomo lahko malo več zunaj...

no zdej mi je pa še sosed začel vrtati nad glavo... SPET... nimam pojma kaj delajo, vrtajo kar naprej , sej bodo imeli čist preluknane stene user posted image

mi smo dobili kljuke od novega stanovanja in zdej bomo podrli steno v kopalnici, zmetali vse vse kar je po tleh, v petek greva z mojim v MEGADOM tam nekje blizu Cernice, baje imajo ful izbire laminatov, parketov, ploščic,...
naslednji teden pa v Ikeo...
komi čakam, da se preselimo! to bo luštno!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za ključe stanovanja

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
21.1.2009 10:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Naš Videk pa zjutraj sploh ni lačen. Danes je spil 100 ml AM, pa nič ne kaže, da bi bil lačen. Pa tako je vsako jutro. Okrog 11 mu bom dala sadje s keksom.

Tudi moj popije ob 7h okrog 100ml AM in potem dolgo ni lacen.Sem ga silila pa se mi zdi brez veze...Sedaj mu dam predno ga dam nazaj spat ( danes je sel ze ob 9h ponavadi pa tam do 11h enkrat) kar tekoco mlecno kasico za spit po flaski ...pa je danes spil celo 150ml..

Potem bomo pa videli ali bo jedel kosilo ali ne user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
21.1.2009 11:01:48   
tally

Saj bo user posted image

Midva jo bova pa vseeno kasneje mahnila na sprehod malo naokrog in do vrtca po malo piko, morava malo na zrak, čeprav pada dež, mali je notri siten kot driska.

Aja, jana81, user posted image  za odprt 12. del, zdaj pa le pridno pišimo user posted image

Saj če bi imela prevleko za dež bi šla ven, na rokah pa je ne morem nosit, ker se tako zvira, da bi mi prej ali slej lahko čofnila.

Mi imamo prevleko za dež, ampak se mali tako dere, ko jo gor zmontiram, da ni vredno. Izgleda, kot da je v karanteni. Če naju res kje dobi dež, jo dama gor, raje grem z njim v trgovino, da menjama okolje, kot pa ven na dež.

naša tudi ne mara prevleke za dež, zgrešen nakupuser posted image , se ful dere ko jo dam gor, zato jo dam v kengurujčka ingreva za pol urce na zrak z dežnikomuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
21.1.2009 11:03:12   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

vidim, da počasi šibate k 12 deluuser posted image . Moja princeska pančka tako, da sem si vzela par minut, da vidim kaj kej dogaja.

Špelin@ vidim, da bionergentik ni kej na fuuul pomagal, resnično držim pesti da Grgi začne kmalu spat kakor je trebauser posted image user posted image user posted image

Estrella: Alči ga pa spet biksa z hranjenjem, ti ti Alčiuser posted image , sej moja AT je včeraj tudi kar slabo jedla v celem dnevu je pojedla slabih 600 g vsega skupaj, sam kaj naj, jaz ji ponujam sam če noče, ne bo jedla. Jaz sem se počasi že ohladila, pač če ima dan, ko ji hrana ne paše, pa je.ba.t gauser posted image . S tem, da jaz živce gubim, nič ne dosežem, jedla bo samo toliko kolikor bo sama želela.

Tally: kaj a čupkotu ne paše surovo sadje?? Jaz AT še vedno kuham vso sadje in zelenjavouser posted image , pa sem opazila da ima od mesa najraje teličkauser posted image . Pa lepo da ste bolje spali. Kako napreduje selitev???

Tički: o jooj sem vidla da ste v bolnici, držim pesti da bo vse OKuser posted image user posted image

Jana: dobro opravite pri Puser posted image

****: vidim, da je Omar že pravi decuser posted image , drugač pa jaz AT tudi povsod s sabo vzamem tudi na WCuser posted image , kaj čem drugač se pa tolk dere da jo cel blok sliši. Povej kako vreme imate vi? Pri nas tudi deeeeežuser posted image

Naty se je kej javla, kako je z Žankotom, je zboleluser posted image .

Zdaj se grem na balkon ohladituser posted image pol pa berem naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4737
21.1.2009 11:03:30   
Anonimen

Dober dan user posted image

Tamala ima totalno zamašen nos in zabasano grlo, sva ble pri P ampak je HB samo prehlad...ampak vseeno se zbuja ponoči, sploh nisem štela, po moje je blo ene 10x... ker jo pač zbudi nosek, ko ne more vdihnit... upam, da bo čim prej minilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A imas baby vac? To je nam pomagalo da smo lahko tako fino spucali noska da je lahko vsaj mal spal...

sita sem že tegale vremena, komaj čakam na snonček in pomlad, ko bomo lahko malo več zunaj...

Sej bo kmalu...user posted image user posted image  , ce bi lahko bi ti ga poslala, soncek.

no zdej mi je pa še sosed začel vrtati nad glavo... SPET... nimam pojma kaj delajo, vrtajo kar naprej , sej bodo imeli čist preluknane stene user posted image

user posted image user posted image  A to v bloku? Morda pa renovirajo?

mi smo dobili kljuke od novega stanovanja in zdej bomo podrli steno v kopalnici, zmetali vse vse kar je po tleh, v petek greva z mojim v MEGADOM tam nekje blizu Cernice, baje imajo ful izbire laminatov, parketov, ploščic,...

Da se vam cim prej izpolni zelja in da zazivite v novem domu...A greste v hiso?

(odgovor članu Svojeglava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4738
21.1.2009 11:06:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sedaj grem probat naslednji obrok spravit Alji v rito. Vćeraj ni kakala, no saj verjetno ima bore malouser posted image

Veliko sreče in upam, da bo čim več pojedla!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4739
21.1.2009 11:06:55   
Anonimen

Dober opravite user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
21.1.2009 11:07:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Saj bo user posted image

naša tudi ne mara prevleke za dež, zgrešen nakupuser posted image , se ful dere ko jo dam gor, zato jo dam v kengurujčka ingreva za pol urce na zrak z dežnikomuser posted image

Hvala enakouser posted image , s tem da se je moja damica odločila da tudi v king. ni več fajn, tako da greve kar v rokah mal do trgovino in okrog, HB imam vse pred nosom, pa še to mi roke odpadejo ko pridem nazajuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
21.1.2009 11:07:29   
barbaw

dobro opravita pri P user posted image user posted image   

Podpišem!!! Tudi buccka ima danes P zato obema user posted image user posted image

podpišem

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4742
21.1.2009 11:07:35   
jana81
no in zdej ko bi mi mogli it k P. je Nejc zaspal, HB imamo samo 5 minut do tja, tako da ga bom še malo pustial, upam da mi ga ne bo treba na silo zbudit..imamo pa ob 11.30

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
21.1.2009 11:07:58   
hijenca
Eno vprašanje.

Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja???

Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4744
21.1.2009 11:09:47   
jana81

Veliko sreče in upam, da bo čim več pojedla!!!!

midva sva ob 8h pojedla 150 ml AM, ob 10h sem mu dala sredico kosa kruha, in zdej do enih je voljnouser posted image ..pol pa ima da poje cel krožnik

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4745
21.1.2009 11:10:51   
barbaw

Res upam, da se bo dobro izteklo user posted image user posted image  A misliš, da tipson res uživa v akvariju? user posted image user posted image user posted image

Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
21.1.2009 11:10:54   
barbaw

Ahjej, mali je spal celih 20 minut... Po dolgi uri borbe user posted image

A ti sitnari, da se toliko boriš s spanjem?

Ma tako je bil zaspan, da je kar z očmi zavijal, ampak ne oa ne zaspat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za ključe
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej preselite

Podpišem user posted image  In dodajam user posted image user posted image user posted image  za malo princesko.

jana81, dobro opravita pri P user posted image

Dobro, da si opazila mojo napako. Pikapoke so bile mišljene za ozdravitev ampak moji možgani niso dohajali prstov, ker sem še vedno razmišljala o selitvi. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
21.1.2009 11:10:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

barbaw: dober dan tud tebi..imas pa ti tud z hrcki enih opravkovuser posted image . Kaj bos pa potem z mladicki? Oddala?

Glede vode in potovanj.... ja to je najbolj zajebano. Ker ljudje pozabijo da je tudi led voda in da jabolko ce ga operejo ga je treba z ustekleniceno vodo ce so obcutljivi pa se olupit... pa vedno tudi ustekleniceno vodo pregledat datum, kako je bila skladiscena in kdo jo polni...no sam v Egiptu je voda v plastenkah kar uredu v Turciji sem pa mogla pazit 100 na uro...

Moras malega Jakca tud pazit, ce je bolj obcutljiv...user posted image

Kako pa je vreme? Dezuje?

No evo moj se kar drnjoha ze 3 ure user posted image user posted image  ponoci je mal zuriral, pa more not prinest...pa vceraj sva prevec okrog lutala pa je sel pozno spatuser posted image user posted image

Hrčke že imam oddane. Jih bo ena rejnica vzela. Upam, da najdejo dober dom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
21.1.2009 11:10:59   
barbaw

Saj bo user posted image

v trgovino ne morem, ker sem že broke user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
21.1.2009 11:11:01   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

vidim, da počasi šibate k 12 deluuser posted image . Moja princeska pančka tako, da sem si vzela par minut, da vidim kaj kej dogaja.

o bejba kje si ti namuser posted image

Špelin@ vidim, da bionergentik ni kej na fuuul pomagal, resnično držim pesti da Grgi začne kmalu spat kakor je trebauser posted image user posted image user posted image

Estrella: Alči ga pa spet biksa z hranjenjem, ti ti Alčiuser posted image , sej moja AT je včeraj tudi kar slabo jedla v celem dnevu je pojedla slabih 600 g vsega skupaj, sam kaj naj, jaz ji ponujam sam če noče, ne bo jedla. Jaz sem se počasi že ohladila, pač če ima dan, ko ji hrana ne paše, pa je.ba.t gauser posted image . S tem, da jaz živce gubim, nič ne dosežem, jedla bo samo toliko kolikor bo sama želela.

točno tako je nimaš kaj narest, ko hoče jest je ko noč pa niče in pika. az sem se tudi ful presekirala in to ni nikomur poagalo ona pa še zmeri ni hotla jestuser posted image , no zdej je pa ždericauser posted image

Tally: kaj a čupkotu ne paše surovo sadje?? Jaz AT še vedno kuham vso sadje in zelenjavouser posted image , pa sem opazila da ima od mesa najraje teličkauser posted image . Pa lepo da ste bolje spali. Kako napreduje selitev???

ne vem al je blo sadje al žitni kosmiči, danes ji bom spet sadje dala pa bom vidla kako bo.
selitav he he. izplačali smo 10. 2. dobimo ključe, potem pa opremo naročimo pa bomo videli kdaj jo dobimo. jaz upam da bomo do konca marca že preseljeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?