špelin@
|
Madona, se matram, da bi uspavala Gregca, trma mala Šele ob 10h mi je uspelo... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!! Se pridružujem čestitki Soncnica Sandra ***, za boljšo noč. Estrella*, pestke, da se bo Alja danes bolj izkazala pri jedi zate. tana7, imaš pa res pestro A greste danes nazaj k P zaradi urina? ****, sem vedela, da se boš oglasila na to temo Ja, higiena je št. 1 in se lahko kjerkoli hitro zaje.beš, če nisi dovolj skrben. Zbolevajo pa seveda ljudje lahko vsepovsod. IZVIRNO SPOROČILO: **** Itak danes ni moj dan Do sedaj sem: -razbila mojo najljubso skodelico -zazgala pizzo -razlila mehcalec -zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih Ups Saj bo bolje tally, mogoče je malo napenjalo po določenih žitih, ne po sadju. Malo sem pozabila, ampak se mi zdi, da si ji dala nekaj drugega kot običajno? Ali sem zabluzila? jana81, za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Sem bila pa zato jst ob 5h budna kot sova, ker sem zunaj slišala ful bobnenje, kot bi se nekdo zaletavala v hišo ene 5x, in to res na močno. Srčekgirll, povej, če bo knjiga kaj pomagala. Meni bi verjetno pomagala samo v primeru, da se z njo kresnem po glavi in potem ničesar ne slišim... kasso, a je Varja zbolela? Ja, Anitka, fotka računalniško obsedenega Gala je ful dobra In za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam pa eno žalostmo novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino. Ojej Pestke za malega princa Lepo prosim, povej ji, da fajn mislimo na njiju In obveščaj nas!!! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprej Hvala ti Rekel je, da ima mali ogromno energije, obenem je pa nemiren in živčen, ker se zaradi viška energije zbuja in ne more nazaj zaspat. In kaj zdaj? Kako lahko to odpravite? Dobili smo nekaj napotkov glede lege, tokov ipd., malo "čiračare" (takve i onakve, ametist pod blazino ipd.) in homeopatske kroglice, ki jih mora jemati zvečer pred spanjem. No, ugotovili smo, da so homeopatske kroglice, ki jih je mali dobil od dr. homeopata, pomagale, ker je mali res zdaj že cel januar praktično zdrav. Je bioenergetik povedal, da nam je dr. dal fajn stvar Opaaaa, Emilija in Gal si že dopisujeta, pardon, "četata"
|