Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:08:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprej Hvala ti Rekel je, da ima mali ogromno energije, obenem je pa nemiren in živčen, ker se zaradi viška energije zbuja in ne more nazaj zaspat. barbaw, hvala za srčkanega pujska, iiiiiiiiii Saj je bil tale, ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:09:47
|
|
|
|
jana81
|
no grem jst probat nardit 12. del, če mi bo Nejc dal mal mira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:11:57
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Varja je pa že drugo jutro zbruhala, kar je pojedla za zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:14:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no grem jst probat nardit 12. del, če mi bo Nejc dal mal mira o hvala, jaz bom pa 13. ,pa še št. je lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:15:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je pa že drugo jutro zbruhala, kar je pojedla za zajtrk ojoj a zdej pa je še ona zbolela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:20:44
|
|
|
|
jana81
|
a ža lahko odprem novo temo ali ne? da mi ne bi comp. kej zbalokiral in pol bi bla štala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:21:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je pa že drugo jutro zbruhala, kar je pojedla za zajtrk to je men Nejc naredu, ko celo noč ni jedu, pol je pa preveč pojedu naenkrat, zato mu dam zdej zjutri samo 150 ml AM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Slikce: -Od bobike sta luskana -Manca itak raztura z svojo skatlo in je sladka kot bobnboncek -Nejc je imel verjetno velike uzitke in je prav luskan -Anitkina rozica Ampak tole spodaj je pa foto dneva NOVI RR JUNKI IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi počnemo pa tole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:23:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. Ooooo, super IZVIRNO SPOROČILO: mafi Sva bla dns na obisku pr sosedi in Vidkovi sošolki Žani (2 mesca je stara) in je cukr. Sm jo pestvala in sm ke pozabla že kako je mičkeno blo moje dete. Vid pa ni bil nč ljubosumen. Je bil tko navdušen nad njo, tok sta bla dobra, sta se gledala, pa smejčkala drug drugmu. Očitno je bla ljubezen na prvi pogled ne vem že kera po vrsti je ta ljubezen,...ne štejem . Aja, pa fajn vici barbaw, a potem vaša hrčica že ima mladičke? So živi? Aha, vidim, da sem vas razrajcala s temo okrog dopustov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:23:49
|
|
|
|
Estrella*
|
jana, sorry za sms, sem ga prebrla šele sedaj Doma imamo miš po imenu Andrsž in zelo pogosto uporablja moj GSM(kjub temu, da ima svojega) in potem mi marsikaj uide. Ja nekaj smo se menile v decembru, pa mi to soboto ne bo znesklo. mogoče v februarju enkrat? Grem v Logatec po calgel, če bo kaj pomagal, da jo pred hranjenjem namažem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:24:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ža lahko odprem novo temo ali ne? da mi ne bi comp. kej zbalokiral in pol bi bla štala. po moje da lahko itak pa ne bomo tam pisale dokler ne bo tle 200
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:24:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ža lahko odprem novo temo ali ne? da mi ne bi comp. kej zbalokiral in pol bi bla štala. ti kar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:31:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. Ooooo, super IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sva bla dns na obisku pr sosedi in Vidkovi sošolki Žani (2 mesca je stara) in je cukr. Sm jo pestvala in sm ke pozabla že kako je mičkeno blo moje dete. Vid pa ni bil nč ljubosumen. Je bil tko navdušen nad njo, tok sta bla dobra, sta se gledala, pa smejčkala drug drugmu. Očitno je bla ljubezen na prvi pogled ne vem že kera po vrsti je ta ljubezen,...ne štejem . Aja, pa fajn vici barbaw, a potem vaša hrčica že ima mladičke? So živi? Aha, vidim, da sem vas razrajcala s temo okrog dopustov Komej čakam poletje in MORJE,čofa,čofa,...hehehe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:31:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo, čeprav se je parkrat na noč zajokala v spanju Jaz sem totalno povožena, kot da ne bi nič spala. Sem pa sanjala kot norc, vsemogoče stvari... Grem pojest nekaj, dokler je še mir.....no sem prehitro rekla, madam je že budna. Ojoj a zdej pa še sanje, kot da nimaš dovolj vsega drugega na grbi Upam, da bo vaš današnji dan boljši!!! Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!! Tudi od naju z Manco!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:32:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: ni bilo kakšnega čudeža, je pa mali prvo rundo (od 22h - 1:30h) tako mirno prespal, da sem šla 2x gledat, če še diha. Potem se je pa itak začela zabava... Upam, da bo nocojšnja noč boljša!!! Grem zdaj ob kofetku prebrat, kaj se je dogajalo tu gor zvečer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:32:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je pa že drugo jutro zbruhala, kar je pojedla za zajtrk Bogica...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:32:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, sorry za sms, sem ga prebrla šele sedaj Doma imamo miš po imenu Andrsž in zelo pogosto uporablja moj GSM(kjub temu, da ima svojega) in potem mi marsikaj uide. Ja nekaj smo se menile v decembru, pa mi to soboto ne bo znesklo. mogoče v februarju enkrat? Grem v Logatec po calgel, če bo kaj pomagal, da jo pred hranjenjem namažem ok..tolk da vem, sva se z mojim menla da greva v petek malo ven ga zažurat, pa če bi ve prišle v soboto , pol ne bi šla v petek.. Februarja pa itak pridte na čvek k Nejcu in Jani !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:32:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Najprej ena za vse! Vidim, da bo danes lahko že dopoldan padel novi del, ker ste bile sinoči ker pridne s čvekom No naša noč je bila v primerjavi s tistimi prej kar vredu. Spala je od 20.30 do 3.30 in potem bila budna kot čuk. Potem pa sem jo vzela k sebi v posteljo, ampak ni nič pomagalao, da bi zaspala, ampak je kar skpoz neki jamrala kot da bi jo nekaj zvijako. Pa ful je prdala skozi. No potem sem ji dala flašo čaja in se je počasi umirila, tako da smo potem pančali še od 5.00 pa do 7.30 Jutro in hvala za kavico Me veseli, da je bila noč precej boljša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:34:31
|
|
|
|
Anitka
|
Tudi mi smo spali se mi zdi, da najbolje do sedaj . Imam pa eno žalostmo novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino. Tilen zate in za mamico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:35:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nia VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!! Se podpiševa z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:35:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo, čeprav se je parkrat na noč zajokala v spanju Jaz sem totalno povožena, kot da ne bi nič spala. Sem pa sanjala kot norc, vsemogoče stvari... Grem pojest nekaj, dokler je še mir.....no sem prehitro rekla, madam je že budna. Estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:36:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: ni bilo kakšnega čudeža, je pa mali prvo rundo (od 22h - 1:30h) tako mirno prespal, da sem šla 2x gledat, če še diha. Potem se je pa itak začela zabava... Grem zdaj ob kofetku prebrat, kaj se je dogajalo tu gor zvečer Špelin@ držim pestke, da bo vsaka noč vsaj malo boljša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:36:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Moj spi prvo rundo pa sem prisla mal pogledat...itak ste prevec naklofale da bi vse prebrala in komentirala bom pa samo mal preletela... Itak danes ni moj dan Do sedaj sem: -razbila mojo najljubso skodelico -zazgala pizzo -razlila mehcalec -zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih ajoj tvoj dan se pa res ni začel prav rožnato ss: tri otroke imam in v Egiptu zivimo pa nihce se nikdar HB ni imel driske, prav tako ne jaz.Tako da tole me je pa kar malo zbodlo. Pa se obrazlozitev zakaj ljudje zbolevajo na veliko: Egipt je zelo umazan in ker nimamo ne dezja ki bi spral vse te bakterije in viruse in ne mrzlega vremena..je potrebna res huda osebna higiena, da ne zbolis. Zato vem, da se grdo slisi ampak ce so ljudje cisti ne zbolijo... Ker 99% okuzb ki povzrocajo diarejo v Egiptu povzrocajo bakterije ki so fekalne. Se pravi po domace povedano, da zbolis moras pojest mal dreka... Lej ****, sej nisem rekla, da mam kaj proti Egiptu al pa kej podobnega. Povedala sem samo kaj se jim je zgodilo. Najbrž pa sama veš, da ne more človek imeti otroka non stop na očeh, da bi videl kaj vse pobere in nese v usta ali pač. Bili so pa samo v hotelu in niso hodili nikamor ven, tako da od nečesa so pač morali fasati drisko al kako? Ponavadi zbolevajo ljudje ki tudi niso previdni pri uporabi vode. In pa bolj kot na pocitnicah ob Rdecem morju tisti ki gredo na krizarjenje po Nilu... In za konec ce se se tako trudis z higieno in vse eno zbolis imamo zdravila ki so zelo ucinkovita...Pozdravis se ze v 1 dnevu najvec 2. ( pa niso antibiotiki ) Zdravilo se imenuje : Antinal je...pa tud v obliki sirupa za otroke No, to pa je zelo dobrošla informacija za vse tiste, ki se odpravljajo/mo v Egipt Ce driska ne izgine v najvec 2 dneh potem gre za kako hujso okuzbo in je treba it k zdravniku...( ampak to je redko ) In se da ne bo preplaha pred Egiptom naj povem osebno izkusnjo: Osebno sem jaz in moja druzina na potovanjih zboleli samo enkrat in sicer na Hrvaskem... Fasali smo salmonelo, moz in sin sta pristala v bolnici sama pa sem bila samo bezno pozitivna in sem prebolela brez kakih problemov... Evo ni treba it dalec, lahko se ti zgodi tud pri sosedih... Evo zdej pa grem naprej brat itak sem sele na 174 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:37:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tudi mi smo spali se mi zdi, da najbolje do sedaj . Imam pa eno žalostmo novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino. Tilen zate in za mamico Ajoj Tilči kaj pa vas je doletelo? zate in za mamico, da bosta čim prej doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 9:40:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro, noč je bila standardna. spanje do 4, hranjenje in spanje do 8. danes bonmo spet probali s svežim sadjem pa bomo vidli kolk bo napenjanja, upam da nič. grem malo prebrat kaj ste kaj napisale upam, da bo danes bolje s svežim sadjem!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?