Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 8:52:27
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom: - Marisa ( Kleopatra) - Jakob (nataška82) - Alina (*lina*) vse naj naj obmesečnikom
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 8:54:28
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anaj 22,si stara 22 al kako? ne sam ni je ta št. ful všeč se mi je pri 22. ful stvari zgodil, mam jih pa 25
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 8:54:46
|
|
|
|
anaj22
|
ooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 8:57:16
|
|
|
|
Samsa
|
RMRM... mi imam takšno bano - KLIK in se ful fajn obnese ( ne more zdrsnit) Kleo, ti bi pa lahko končni izdelek (sladko pregreho ) po hitri pošti poslala, pa teden brez Tali bo full hitro minil, boš vidla anamor: kak cart kravželjček je babysolza: saj veš, da se nisem mogla upret glede popravka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 8:59:05
|
|
|
|
anaj22
|
sem še pozabla super Lara za mere
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:00:06
|
|
|
|
Samsa
|
Če se kateri da reševat : KLIK
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:01:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro Se pridružujem čestitkam za tini mini rojstne dneve. Kleo-verjamem, da kar ne moreš verjeti, da ima tvoja Marisa že 8 mesecev. Saj jaz tudi ne . Tina--super, da je vročina padla. Me prav zanima, če je 6. bolezen. --da bo vse o.k. Samsa--za alergijo, da so res krivi citrusi oziroma vse tisto kar je na olupkih Ogledala sem si vse slikce-joj, kako so cortkani otročki! Pa za vse grame, cepljenja(Ema),.... Mi smo imeli pa že 3. noč bolj v budnem stanju. Lovro je res zaspal že okoli 22-ih, je imel pa potem Jernej sladkorja za izvoz. Smo mu ob polnoči menjavali set-infuzijski sistem- (v črpalki je insulin, ki ga telesu dovaja preko infuzijskega sistema, ki je napeljan pod kožo, ne naravnost v žilo kot npr. v bolnišnici). Ob 1-ih še vedno sladkor za znoret, sva skoraj še 1-krat menjala set, pa potem le ne, popravlčjala z inzulinom, pa merila ob 2-eh, 3-eh--ko se je končno stanje umirilo. Se je pa Lovro zbudil še pred šesto in pravkar šel sedaj nazaj spat. Sem res že kot zombi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:01:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anaj 22,si stara 22 al kako? ne sam ni je ta št. ful všeč se mi je pri 22. ful stvari zgodil, mam jih pa 25 MULKA!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:04:12
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mi smo imeli pa že 3. noč bolj v budnem stanju. Lovro je res zaspal že okoli 22-ih, je imel pa potem Jernej sladkorja za izvoz. Smo mu ob polnoči menjavali set-infuzijski sistem- (v črpalki je insulin, ki ga telesu dovaja preko infuzijskega sistema, ki je napeljan pod kožo, ne naravnost v žilo kot npr. v bolnišnici). Ob 1-ih še vedno sladkor za znoret, sva skoraj še 1-krat menjala set, pa potem le ne, popravlčjala z inzulinom, pa merila ob 2-eh, 3-eh--ko se je končno stanje umirilo. Se je pa Lovro zbudil še pred šesto in pravkar šel sedaj nazaj spat. Sem res že kot zombi. Res ti vsa čast... in zate
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj AS,ni ti lahko Pri nas pa ze slisim oglasanje.... .Mejte se.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:05:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, samo za 4 eur 12 krofov - moraš pa res imeti veselje, ker finančno se nikak ne izide - pečica, material, delo... Samo pečice pa ne rabiš. 1. ko sem pekla krofe sem testo dala vzhajat na okensko polico, ki je nad radiatorjem. Malo preveč časa sem to zadevo pustila samo in ko pridem nazaj, je bilo kaj videt. Testo naraslo, šlo čez skledo na polico, v radiator, po radiatorju, po tleh,..... .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:07:04
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, samo za 4 eur 12 krofov - moraš pa res imeti veselje, ker finančno se nikak ne izide - pečica, material, delo... Samo pečice pa ne rabiš. 1. ko sem pekla krofe sem testo dala vzhajat na okensko polico, ki je nad radiatorjem. Malo preveč časa sem to zadevo pustila samo in ko pridem nazaj, je bilo kaj videt. Testo naraslo, šlo čez skledo na polico, v radiator, po radiatorju, po tleh,..... .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:08:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. . Hmmm, kot da bi jaz to napisala. Ja ja,tkole nas zavede....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:09:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,kako je bilo vceraj?? Ja sem pokonci,Meri pa se spancka . Sorry, sem imela alarm Včeraj je bla cepljena, ponoči mi je malo zakuhala ( nič kaj hudega) , razvija se fajn, gibčna je ful. .. To bi blo okvirno to. Aja, danes moram pa še k zobarju poklicat za Laro ( mi je to full smešno, ker je še zmeraj brezzoba ) Za alergologa pa še čakamo na nov datum. Mere za seznam: 7820 g, 67.5 cm in OG: 46 Zdaj pa res grem nazaj brat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:16:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Hvala za objeme, dobre želje, pikapoke. Danes je HB dež --mi ni treba ven z otrokoma, ker se mi res ne ljubi . Pa paše kava in RR, Lovro spi, Jernej je pa v setu lego kock . Trenutno. RMRM--ja, res imaš tako čudovite otroke, pa lepo hišo, pa....super ste! Naši otročki bodo pa še čakali ene 3 leta nab boljše stanovanjske pogoje.No, upam da 3 leta. Sem namreč optimist. Nimamo še ne papirjev, samo načeloma parcelo. Ampak če tu ne bomo mogli urediti papirjev bomo kar kupili kakšno novogradnjo li pa kar kaj montažnega. se nam malo mudi, ker otroci rasejo. 1 otroška je res premalo za 3 Ja, ja, Lovro nam je življenje postavil na glavo . Odlično!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:25:55
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Kaj pa višnje al pa breskve? A je katera to že dala? Ne me ignorirat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:36:46
|
|
|
|
lunca14
|
tina........ sem tok vesela,ko radio ................in mi............imamo spet vročino,čeprav rahlo 37.5 ampak je,jaz mislim,da je to zaradi zobka,ki sam kr ni ven prišel,pa iz noska nam teče kleo.......... za 8 mesec,saj ne moreš verjet,še malo,pa bodo hodili
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:40:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Kaj pa višnje al pa breskve? A je katera to že dala? Ne me ignorirat. Višnje po moje lahko,pa še pasale ji bodo,ker so malo kisle,pri breskvah pa še mal počak,ker so alergogene,saj se ti nikamor ne mudi.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:45:27
|
|
|
|
lunca14
|
aleksandra................čao,kako si kaj,vidim,da boš,danes,kao malo počivala,boš iskoristila dežek-super ............ja lovro je pravi poskočni radovedni frajer,kaj češ lepšega,kot,da ti otrok pričara nasmeh na obrazu ................kar pa se tiče hiške,opa v treh letih,super,ala vam vera ,mi jo gradimo sedaj 6 leto,no v glavnem res super,da vam bo tako zneslo,ko boš pa opremljala stanovanje se pa name spomni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:46:49
|
|
|
|
lunca14
|
samsa......... za mere,ste se pa potegnili
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 9:50:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Kaj pa višnje al pa breskve? A je katera to že dala? Ne me ignorirat. POjma nimam, ker smo spet na začetku uvajanja GH - torej korenček
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:21:24
|
|
|
|
polly80
|
http://www.youtube.com/watch?v=d90-hjDcM50&NR=1 malo za pozivitev dezevnega dne...midve pleseva sem si jo še jaz zavrtela no,pozdravček po dolgem času tako pa je vita uživala v toplicah zdaj vas grem pa malobrat za nazaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?