mtinca1
|
ANJA & TINA28 da vročina več ne naraste; IZABELA & ALEA za dekagrame in virozo; LARA & SAMSA - upam, da ste odkrili pravi vzrok alergiji ANAMOR - tvoj Taj je pa pravi dobrovoljček; kaj govoriš, da je včasih tečko - nemogoče. RMRM - Lukas ima pa na voljo več variant kopanja; da ni preveč enolično, a ne. Mark je pa tud zelo čeden - pa zdaj fanti nosijo take malo daljše kratke pričeske. no, vidim da je tud on tako po zadnjih trendih. KLEO - a ti maš pa Meri kar v smeri vožnje (ti-ti). drugač je pa prava bejba ; pa vidim, da si kr pridna postala glede menjave slikc - lepo, lepo. NYA - a je Luka že boljše? pa jutri grem k uni teti za varstvo (upam, da bo!!!) LUNCA - upam, da ni tvoj prej zaspal, pa da je blo . SLOVENKA - krofi - po moje jih imate vi na Ptuju precej ceneje, ker ste taka pustna velesila, kurenti pa to; drugje so ziher dražji. no, samo tolk pa tud ne, da bi se jih lotla sama pečt . danes pa jaz strašim tu tako pozno. sva danes od 11-13 z Lano kr obe spali, zdaj pa nisem zaspana. aja, KAJA - spanje: Lana se je tudi začela ponoči prebujat in hoče jest. spat gre ob 8-ih. včeraj se je zbudila prvič ob enajstih (in jedla - dojenje) in drugič že ob štirih (spet dojenje). potem je spala do sedmih, potem ob devetih je pojedla sadno kašico in ob 11 spet dojenje.... No in danes se je spet zbudila prvič že ob enajstih,.... naprej pa bomo videli. Drugače je pa prej do 6 meseca spala celo noč. Mi ni jasno, zakaj zdaj ne gre več?!? Pa mi je blo potem kr čudno, ker zdaj že v bistvu dvakrat ponoči dojim, ampak naj je, če je lačna, saj škodit ji ne more. glede GH - kr probaj samo z mlekom par dni; pa mogoče spet postopno uvajanje gh?!? iz strani: http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php Občasno bo otrok postal neješč ali bo določene vrste hrane zavračal. V času med otrokovimi 6. meseci in prvim rojstnim dnem, je materino mleko še vedno tisto, ki zadovoljuje 60-75% otrokovih potreb, zato ne bo nič narobe. Otroki, ki že je nekaj živil, vedno ponudite več vrst različnih živil tekom enega obroka ali tekom dneva. Če otrok neko jed močno zavrača, ga z njo ne silite ampak mu jo ponudite zopet čez nekaj tednov. Nekateri strokovni viri navajajo, da otroci določeno vrsto živil zavračajo zato, ker so nanje lahko alergični ali pa zato, ker jim ni všeč njihov okus..... al pa so lahko krivi zobki (ne vem a jih že imate): http://www.ringaraja.net/forum/m_2282501/tm.htm
|