|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
20.1.2009 23:58:42   
RMRM
Zdej je pa čas, da grem jaz tud počas user posted image user posted image user posted image .

Nočko.user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.1.2009 0:02:32   
Anonimen
Saj sem vesela za Tali,da gre ,mal uzivat,samo meni je pa res dolgcas,jo hitro pogresam,mi gre tudi hitro na jok,pa se strah me je...saj ves,dolga pot,pa....upam,da bo vse v redu.

Mora s seboj vzet knjizico cepljen,pa sem nasla njen kupon s kilami,me je skor kap.A ves kolk je bila lahka.Itak sem ze 100x povedala,da je bila zelo nejesca,za vsako zlico mater...evo mal podatkov:

rojstvo-3200g
1m in pol-4600g
3m in pol-6120g
7m-7830g.......Meri pri 6m skoraj 9000g
10m-8940g
1leto-9400guser posted image
.
.
.tale je pa najhujsa.....2leti 9m-11.600guser posted image user posted image
samo je bila kar zdrava,samo suhec,kar je se zdaj.Ce je pa zbolela se je pa koj fajn poznalo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.1.2009 0:07:08   
Anonimen
Sasa,RMRM lahko nocuser posted image ,bom sla tudi jaz pocasi.
S piskoti ni bilo nic,ker je testo trdo ko kamenuser posted image ,ne vem ce ni tisto maslo pokvarlo.Bom kar zunaj pustila,pa bom vidla jutri.Dobro,da so mi saj jezki uspeli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.1.2009 0:26:09   
mtinca1
ANJA & TINA28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročina več ne naraste;
IZABELA & ALEA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dekagrame in virozo;
LARA & SAMSA - upam, da ste odkrili pravi vzrok alergiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ANAMOR - tvoj Taj je pa pravi dobrovoljček; kaj govoriš, da je včasih tečko - nemogoče.
RMRM - Lukas ima pa na voljo več variant kopanja; da ni preveč enolično, a ne. Mark je pa tud zelo čeden - pa zdaj fanti nosijo take malo daljše kratke pričeske. no, vidim da je tud on tako po zadnjih trendih.
KLEO - a ti maš pa Meri kar v smeri vožnje (ti-ti). drugač je pa prava bejba user posted image user posted image user posted image ; pa vidim, da si kr pridna postala glede menjave slikc - lepo, lepo.
NYA - a je Luka že boljše? pa jutri grem k uni teti za varstvo (upam, da bo!!!)
LUNCA - upam, da ni tvoj prej zaspal, pa da je blouser posted image .
SLOVENKA - krofi - po moje jih imate vi na Ptuju precej ceneje, ker ste taka pustna velesila, kurenti pa to; drugje so ziher dražji. no, samo tolk pa tud ne, da bi se jih lotla sama pečt user posted image .

danes pa jaz strašim tu tako pozno. sva danes od 11-13 z Lano kr obe spali, zdaj pa nisem zaspana.

aja, KAJA - spanje: Lana se je tudi začela ponoči prebujat in hoče jest. spat gre ob 8-ih. včeraj se je zbudila prvič ob enajstih (in jedla - dojenje) in drugič že ob štirih (spet dojenje). potem je spala do sedmih, potem ob devetih je pojedla sadno kašico in ob 11 spet dojenje.... No in danes se je spet zbudila prvič že ob enajstih,.... naprej pa bomo videli.
Drugače je pa prej do 6 meseca spala celo noč. Mi ni jasno, zakaj zdaj ne gre več?!? Pa mi je blo potem kr čudno, ker zdaj že v bistvu dvakrat ponoči dojim, ampak naj je, če je lačna, saj škodit ji ne more.
glede GH - kr probaj samo z mlekom par dni; pa mogoče spet postopno uvajanje gh?!?
iz strani: http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php
Občasno bo otrok postal neješč ali bo določene vrste hrane zavračal. V času med otrokovimi 6. meseci in prvim rojstnim dnem, je materino mleko še vedno tisto, ki zadovoljuje 60-75% otrokovih potreb, zato ne bo nič narobe. Otroki, ki že je nekaj živil, vedno ponudite več vrst različnih živil tekom enega obroka ali tekom dneva. Če otrok neko jed močno zavrača, ga z njo ne silite ampak mu jo ponudite zopet čez nekaj tednov. Nekateri strokovni viri navajajo, da otroci določeno vrsto živil zavračajo zato, ker so nanje lahko alergični ali pa zato, ker jim ni všeč njihov okus.....

al pa so lahko krivi zobki (ne vem a jih že imate):
http://www.ringaraja.net/forum/m_2282501/tm.htm

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.1.2009 2:25:17   
Tina 28
dobro jutrouser posted image

jaz še kar strašim....moram Tamalo preoblečt pa se psihično pripravljam,da jo nežno premečkam. Je vročina čist padla...je prej dobila še eno svečko, da se bo vsaj naspala. tisti virusi so bli zih že popoldan zbombardirano, ko jo je tko kuhal.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.1.2009 6:59:03   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Samsa - držim pesti za Lano.     hvala ... za LARO

user posted image user posted image user posted image  Sorči, ma bilo je namjerno. user posted image user posted image  Hec, hec.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.1.2009 7:11:10   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ne vem katera je spraševala za fiziološko rastopino,ja res jo je treba ponicat v enem tednu,zato,pa jaz kupujem v lekarni FR.kar tisto za infuzijo,pol litrsko,ki jo imaš lahko vse dokler je ne ponucaš,ker je zaprta,in vanjo ne gre zrak,pa še cenovno se ne more primerjat,jaz sem na tem ogromno že prišparala.

Jaz sem bila ta. Sej fora je ravno v tem, da sem kupla to plastenko in za hec vprašala, ker sem bla zihr, da bo odgovor - dokler ne porabte. Pa je bil - 1 teden. user posted image user posted image  Ma sem sklenila, da bo kr moj namišljen odgovor obveljal. user posted image user posted image  Sej škodit pa menda ja ne more.
Sicer mam pa to jaz sam za zdejle, ko mamo zamašen nos, v 'zdravih' časih mam pa niveine ampulce, ker ji tako al tako sam tu pa tam mal kapnem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.1.2009 7:20:45   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... user posted image user posted image user posted image Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. user posted image . user posted image

Hmmm, kot da bi jaz to napisala. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.1.2009 7:36:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jaz še kar strašim....moram Tamalo preoblečt pa se psihično pripravljam,da jo nežno premečkam. Je vročina čist padla...je prej dobila še eno svečko, da se bo vsaj naspala. tisti virusi so bli zih že popoldan zbombardirano, ko jo je tko kuhal.

Dobro jutrouser posted image

Super Tinauser posted image user posted image ,upam,da je slo hitro in,da je bila se naprej mirna noc.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.1.2009 7:37:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... user posted image user posted image user posted image Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. user posted image . user posted image

Hmmm, kot da bi jaz to napisala. user posted image user posted image

Ja ja,tkole nas zavede....user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.1.2009 7:38:53   
Anonimen
Mtinca,dobro vidis.saj sva ga najprej dala obratno,pa je tako cudno skakal,sva ga obrnila..zdaj je pa ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.1.2009 7:57:40   
Samsa
Dobro jutro...

vauuuuuu Kleo, ste že pokonci? user posted image user posted image user posted image

user posted image je skuhana, user posted image serviran... zdaj grem pa nazaj brat, ko ste tak fajne čveke spet postale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.1.2009 8:02:14   
Anonimen
Samsa,kako je bilo vceraj??
Ja sem pokonci,Meri pa se spanckauser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.1.2009 8:10:20   
anaj22
dobro jutro

samsa hvala za kavo in zajtrk
RMRM - Lukas super slikce user posted image user posted image user posted image
anamor - Taj kskšen smejko user posted image user posted image user posted image

Tina super da je Anji vročina padla, pa za vska slučaj mal pikapok da ne zraste spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo kako kej piškoti, sej ni nč hudga če je masa dl v hladilniku ti jo sam fajn pregneti pa se bo zmehčala pol se ti bodo pa fajn piškoti delal

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.1.2009 8:15:46   
Anonimen
Anaj,vceraj je bila masa trda kot kamen,sem pustila cez noc kar zunaj,zdaj je pa ok,samo bom sla pect,ko bo Meri imela prvo rundo spanja,se mi zdajle res ne splaca.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.1.2009 8:17:14   
Anonimen
Hej Samsa,a si zaspala???user posted image
Anaj 22,si stara 22 al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.1.2009 8:17:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sorry, sem imela alarm

Včeraj je bla cepljena, ponoči mi je malo zakuhala ( nič kaj hudega), razvija se fajn, gibčna je ful... To bi blo okvirno to. Aja, danes moram pa še k zobarju poklicat za Laro ( mi je to full smešno, ker je še zmeraj brezzoba)
Za alergologa pa še čakamo na nov datum.

Mere za seznam: 7820 g, 67.5 cm in OG: 46

Zdaj pa res grem nazaj brat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.1.2009 8:18:22   
Samsa
Kleo, a ne moreš spat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.1.2009 8:19:23   
Anonimen

Sorry, sem imela alarm

Včeraj je bla cepljena, ponoči mi je malo zakuhala ( nič kaj hudega), razvija se fajn, gibčna je ful... To bi blo okvirno to. Aja,moram danes  pa še k zobarju poklicat za Laro ( mi je to full smešno, ker je še zmeraj brezzoba)
Za alergologa pa še čakamo na nov datum.

Mere za seznam: 7820 g, 67.5 cm in OG: 46

Zdaj pa res grem nazaj brat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa super za pregled in mereuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.1.2009 8:21:09   
Anonimen

Z lahkoto,samo sem vstala zaradi Tali.Mal me je razvadla,se kar sama zbuja...imam potem slabo vest,zato zacenjam spez z njo vstajatuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.1.2009 8:21:45   
Samsa
Čestitke obmesečnikom:

- Marisa ( Kleopatra)

- Jakob (nataška82)
- Alina (*lina*)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.1.2009 8:22:31   
Samsa

Z lahkoto,samo sem vstala zaradi Tali.Mal me je razvadla,se kar sama zbuja...imam potem slabo vest,zato zacenjam spez z njo vstajatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, upam, da bo Lara hitro imela slabo vest, da sem morala tako zgodaj vstajat in bo začela bolj dolgo spat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 21.1.2009 8:24:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.1.2009 8:25:05   
Anonimen

Čestitke obmesečnikom:

- Marisa ( Kleopatra)

- Jakob (nataška82)
- Alina (*lina*)

user posted image

O Samsa,dobro,da te imamo.Sem hotla gledat seznam,kdo danes kaj praznuje,ti pa napises MARISA!!!!!
O ti moja bejba,ze 8m??,saj ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitke vsem tremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.1.2009 8:28:10   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, upam, da bo Lara hitro imela slabo vest, da sem morala tako zgodaj vstajat in bo začela bolj dolgo spat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...umiram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.1.2009 8:37:28   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Super, da je vročina padla, HB... sam za vsak slučaj še user posted image , da bo ziher

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?