Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:16:48
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: RMRM razen krofov za pusta o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš bejži, bejži, mi na Ptuju ful pustujemo, pa dobiš škatlo z 12 ful dobrimi krofi za ful malo denarja (v evrih zdaj ne vem, kolko, za kake 4 eur). Ma res ni šans, da bi jih delala, pa še uspeli ne bi... Ko jih je mami, so bili zmeraj bolj mastni... kot pa kupljeni.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:18:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM - ti boš tud mela snubcev in snubinj čez glavo, ta velka dva sta oba taka šarmerja, tamejčken bo pa tud vse osvaju, ma tak pogled, da te kar prilima... Se ful strinjam
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:19:01
|
|
|
|
RMRM
|
hvala,hvala . Tko al tko so VSI otročki najlepši in edinstveni. Včasih človek kar ne more verjet, kako se lahko v takih cukrih naših včasih skriva taka navihanost. Men naš Mark kar živčke kravžlja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:19:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hvala,hvala . Tko al tko so VSI otročki najlepši in edinstveni. Včasih človek kar ne more verjet, kako se lahko v takih cukrih naših včasih skriva taka navihanost. Men naš Mark kar živčke kravžlja Ja, ziher, da ti jih - ampak na slikah se to nič ne vidi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:21:18
|
|
|
|
RMRM
|
verjamem ja, sploh ko ima tak navihan pogled. Je že v vrtcu vzgojiteljice okrog prsta vrtel
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:24:15
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: RMRM razen krofov za pusta o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš bejži, bejži, mi na Ptuju ful pustujemo, pa dobiš škatlo z 12 ful dobrimi krofi za ful malo denarja (v evrih zdaj ne vem, kolko, za kake 4 eur). Ma res ni šans, da bi jih delala, pa še uspeli ne bi... Ko jih je mami, so bili zmeraj bolj mastni... kot pa kupljeni. Točno to sem jaz vedno govorila. Tud nisem ne vem kakšen pek, potem me je pa prijatelca pregovorila, da ma en res super recept in ko sem probala, so res uspeli, nobeni zamorčki...., taki kot iz trgovine. Največja ironija je pa bla, ko je tašča tud po tem receptu probala, sam se ga ni točno držala, je kar mal po svoje, pa niso ratal, nos pa do........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM verjamem ja, sploh ko ima tak navihan pogled. Je že v vrtcu vzgojiteljice okrog prsta vrtel Tak je bil moj brat.Tooolk srcka(plave ucke,blond...)je imel vse punce ces.Sva bila skupaj v koloniji,jaz sem jih mela 13 on pa 9...ko sem ga iskala,sem samo pogledala kje so vzgojiteljice,tam je bil tut on
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:27:35
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, samo za 4 eur 12 krofov - moraš pa res imeti veselje, ker finančno se nikak ne izide - pečica, material, delo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:44:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, samo za 4 eur 12 krofov - moraš pa res imeti veselje, ker finančno se nikak ne izide - pečica, material, delo... no, sej to je tud res...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:44:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
jaz se poslavljam punce, grem v mižule...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:51:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, samo za 4 eur 12 krofov - moraš pa res imeti veselje, ker finančno se nikak ne izide - pečica, material, delo... maš popolnoma prav. Finančne računice ni, al pa je, ne vem. Sam men je bil pol tak super filing, ko sem vidla, da le nisem tak polen . Je pa res, da zdej približno kako leto in pol vse živo probam, prej se kar nekako nisem našla. Sem rabila ful enega časa, da sem se privadila, ker so se mi v enem letu zgodile 3 velike prelomnice v življenju, vsaj zame, pa je blo vsega preveč naenkrat. Joj, zdej sem pa zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:51:30
|
|
|
|
RMRM
|
saša.vracko, nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 22:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se kar ne pecem,je bilo testo predolgo v hladilniku,pa je se kar trdo ko kamen . Krofi,pece se jih zaradi otrok.Najboljsi krofi so od moje mami,pa ceprav so bili vcasih,trdi,brez krancelna,zazgani ...zdaj ze obvlada.Evo Slovenka,zato se jih pece,ceprav ni racunice .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nisem najvecja privrzenka peke,ampak Tali je prvic jedla torto pri 3letih,ko sem jo sama spekla,piskote moje vse je....od moje mami pa sploh vse,ker "mama pa najboljs kuha in pece in.... "
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:02:47
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, kdaj pa tvoja Tali odpodtuje, a za en teden gre?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, kdaj pa tvoja Tali odpodtuje, a za en teden gre? V petek zjutraj.Ja za en teden,pa komaj je prisla .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:12:57
|
|
|
|
RMRM
|
je kar dolgčas a ne, če kdo manjka doma? Men je vedno ko je kdo od otrok šel na kako zimovanje....., no, da očija ni, smo se pa tko al tko že navadili
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:14:53
|
|
|
|
RMRM
|
sem vedla da sem nekaj pozabila komentirat. *anamor* . Kakšni kravželčki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ...............jaz sem grem spat,moj je spil malo piva in mislim da bo veselo ............................lahko noč vsem in tina upam da je vse ok Hej hej,tole sem pa spregledala.Go Lunca,go
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Evo še en poskus pa kar neham in grem spat. Je tut ze fajn zrastel srcek mali ,pa kako se smejcka na vsa ustka .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:31:02
|
|
|
|
Tina 28
|
sem čist ven iz deate, sam zdaj je anja zaspala...vročine ima nekaj čez 37 in čez eno uro bom dala svečko. sem pa prej že resno razmišljala, da če bo še enkrat narasla pa tud če ne tolk...gremo. no in k sreči je počasi padala. Saj bi jo jaz že kam vlekla, sam ko pomislim, kakšno mučenje bi blo to za njo, sva jorajš doma ohlajala, pa še v ZD so mi rekli naj pridem v četrtek, če bo še vročina...in so me tolk pomiril. Sam kaj ko sem se zvečer že sekirala...no, k sreči je šlo dol! Zdaj si bom skuhala kavo in jo bom spremljala....danes imam pa razlog za ponočevanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem čist ven iz deate, sam zdaj je anja zaspala...vročine ima nekaj čez 37 in čez eno uro bom dala svečko. sem pa prej že resno razmišljala, da če bo še enkrat narasla pa tud če ne tolk...gremo. no in k sreči je počasi padala. Saj bi jo jaz že kam vlekla, sam ko pomislim, kakšno mučenje bi blo to za njo, sva jorajš doma ohlajala, pa še v ZD so mi rekli naj pridem v četrtek, če bo še vročina...in so me tolk pomiril. Sam kaj ko sem se zvečer že sekirala...no, k sreči je šlo dol! Zdaj si bom skuhala kavo in jo bom spremljala....danes imam pa razlog za ponočevanje Super Tina,da je sla vrocina dol. Zdaj si pa malo oddahni,si sigurno fajn na koncu Pa raje jo res kar opazuj,kot pravis,bos ponocevala z razlogom. A v zdravstvenem so pa rekli za cetrtek...no coment .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:43:54
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...mal me je prestrašla tale naša pikica. Če ne bi mela apetita in plulanih pleničk...i bla pa kriza...smo pa že kje v akciji. Če bo jutri isto, sigurno ne bom čakala na četrtek . Oh, kolk sem zdaj vesela.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:47:06
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem zdaj ujela, da boš Tali spet mogla nekaj poslat...po eni strani fajn zanjo, po drugi jo pa verjetno mal pogrešaš. Nejc gre vedno največ za dva dni k atiju, pa kar nekaj manjka...je ful bolj tišina in pogrešam njegovo žlobudranje in to, da ga moram skoz kaj opominjat alpa, da se mi pod nogami valja. No, zdaj dva dni ni imel velik od mene...je pa zato lohk pogledal življenje žuželj in zvečer igrico igral (igrajmo se). Je prišel na svoj račun, saj sem mela slabo vest, ko sem bla čist okupirana z Anjo...take privilegije do medijev ima redkokdaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 23:54:23
|
|
|
|
RMRM
|
Tina 28, super da je vročina Anji padla. Za vsak slučaj še mal . Je pa res , ko mate bolnico tako daleč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?