gruška
|
Saj ne morem verjet, da se danes še nobena ni javila ... (ups, zdaj vidim, da me je Ajtak prehitela) Smo že 18., jaz vam pa niti srečno novo leto nisem rekla .... želim vam vse lepo in predvsem veliko zdravja... mi smo bili za novo leto v Bohinju, pa smo se prvega vrnili, ker sem mogla jaz k dežurnemu in sem po 15.letih dobila antibiotik ... imela sem tako vneto grlo, da tud požirat nisem nič mogla... zdaj sem uredu in tud otroci so na srečo uredu... Pri Taji so bili v petek samo trije otroci (s Tajo vred) v vrtcu v njeni skupini, ostali so vsi bolni. Drugače smo fino, uživamo, Taja je pravi mali veseljak. Ful rada pleše, takoj ko zasliši muziko, že miga. Rada se skriva in potem dela baaaaaa. Oponaša kar nekaj živali, pokaže ko bi rada jedla ali pila, na kahlo še ne gre (pride pa do mene "povedat", ko ima polno plenico), pa je tudi ne dajem na kahlo. Tavelkadva sta bila pri dobrih dveh letih suha (brez plenic), pa sta šla na kahlo "šele" pri letu in pol. U bistvu na kahli nista bila dosti, smo zelo hitro prešli na wc. Sem pa ful vesela, ker sama je. Pri kosilu tako v miru pojemo vsi hkrati in nisem jaz vedno zadnja, kosilo pa mrzlo. V vrtcu je najmlajša in ostali že vsi sami jejo, pa tud ona noče več, da bi jo futrali. Vse hoče sama. So pa prav luštni moji čmrli zvečer pri večerji, jih je prav luštno gledat, ko čebljajo med sabo in so vsi tako "odrasli". Spimo tud uredu, včasih se zbudi za dudiko, pa spi naprej. Smo pa imeli pred enim mesecem obdobje, ko se je zbujala 3x na noč in se hotla dojit. Ker ko je šla v vrtec sva prenehali z dojenjem, razen za ponoči. Potem me je pa to zbujanje in dojenje ponoči ful utrudilo in nisem bila naspana. Ko sem dobila 2.1. antibiotike, sem imela "izgovor" da se zares nehava dojit, tudi ponoči. Dve noči jo je moj potolažil in uspaval nazaj, potem sem ji spet jaz dala dudo, če se je zbudila in zdaj lepo spimo celo noč. Tudi pri Tevžu in Piki je bilo isto - ko sem ju nehala dojit, sta začela spat celo noč. V petek sva bila v Špas teatru, sva šla gledat 5moških.com. Ful smo se nasmejali, čeprav moram priznati, da mi je bila predstava 5žensk.com bolj všeč. Pri moških so samo o seksu nabijali.... Na službeni novoletni zabavi je nastopal Jernej Kuntner s predstavo Penisov monolog.... Tud smešno, ampak spet kar preveč vulgarno za eno službeno zabavo... Služba o.k., sem ful vesela, da sem se odločila za 7 urni delavnik. Tintin, ti si "kriva", hvala ... Prej sem hotla it za 6 ur, pa mi je Tintin dala misliti ... mislim, da je 7 bolje.... V torek gremo v Slovensko kinoteko, na predpremiero dokumentarnega filma, v katerem igra Tevž. V nedeljo zvečer bo po tv. Tast je v bolnici, so ga prepeljali iz doma upokojencev in je fullll slabo. So ga operirali, z nog in z riti so mu odrezali gnilo kožo - celice se mu ne obnavljajo več in pri živem telesu gnije... groza!!!! Zdaj tudi je ne več, ker ne more požirat in ima sondo. Poleg vsega pa je zdaj še fasal Mrso in je v karanteni. Prejšnji teden je zdravnik rekel, da upa da ne bo več dolgo. To pomeni, da je res zelo zelo slabo in da se ful matra. Kanarka, a boš kaj v Lj.? Da eno rečeva v živo, ne po telefonu... Do kdaj pa si v Slo? Ajtak, moja Pika ima tud ful rada čebulo... Se grem zdaj še mal igrat z mojimi, se (čimprej) še kaj oglasim.... V službi ne grem nič na rr, popoldne pa tako hitro mine... zvečer pa cunje, pa kaj narest, pa je že treba spat... Zgleda da se bom res bolj ob vikendih javljala ... če bom sploh doma ... ampak mislim pa na vas Lp, uživajte!!!