|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.1.2009 10:49:39   
Blueeyes
evo filmčka še za vas: niso najbolj obetavni

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.1.2009 10:52:57   
Pupa7
tole pa maš eno zaspankico user posted image kako zehanje user posted image user posted image lušnooooooooo!!! user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.1.2009 10:56:08   
Blueeyes
ja skoz je zehala in se skrivala... je nefotogenična tko k jz... moji geni, ne morš sfalit user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.1.2009 10:56:38   
petrazg
Pupa... kje se pa bosta poročila? Mal sem firbčna kaj češ...user posted image
Blueeyes... še tukaj user posted image user posted image user posted image za filmčka...

Teh srečanj pa ne bom  komentirala user posted image ... ker ne morem nikamor user posted image Uživajte na torticah...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.1.2009 10:57:36   
Lsica
Včeraj nisem mogla spat pa sem brkljala po vaših sporočilcih. Ni  kaj, zanimivo in predvsem zabavno branje.

Ker se nisem že dolgo oglasila - moji podatki za seznam 29. 6. 2009. 1. težko pričakovana i zelo zaželjena user posted image , kar pomeni, da bo to moj 1. user posted image  user posted image user posted image .

Na kratko, buši se mi že ful pozna (kile tud), metuljčkov pa še nisem začutila - še je čas, po ringarajinem forumu sem v 18. tednu. Pregled mam pa ta teden, v četrtek bomo spet gledali user posted image in poslušali njegov user posted image

V kolikor bo kaj novega, zanimivega vam javim, sicer pa vas bolj berem. Ideja za srečanje se mi zdi super, povejte kam in kdaj, če se bo le dalo pridem. Pa lep pozdrav vsem skupaj v  belo  Ljubljano.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.1.2009 10:58:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja skoz je zehala in se skrivala... je nefotogenična tko k jz... moji geni, ne morš sfalit user posted image

moj je na 4D take zganjal, da nimam niti enga 4D posnetka user posted image sem šla tud jaz v Septum, pa se je ona G tam tako smejala, k s non stop govorila, glej no kok ma dela user posted image samo najprej smo hotl vedet spol tega pa je postavu v prvi kader hahahauser posted image pol pa v 1 uri ne več user posted image

tvoja pupika pa je fotogenična, samo fotograf je bil zanič user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.1.2009 11:00:03   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pupa... kje se pa bosta poročila? Mal sem firbčna kaj češ...user posted image
Blueeyes... še tukaj user posted image user posted image user posted image za filmčka...

Teh srečanj pa ne bom  komentirala user posted image ... ker ne morem nikamor user posted image Uživajte na torticah...

v sredini februrarja, točen datum dobim konc mesca

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.1.2009 11:01:20   
Blueeyes
sej men je pol ure boksala v trebuh, da se je vsaj malo premaknila... pol se je pa tok začela premikat, da ni več mogla posnet lepih slik...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.1.2009 11:03:26   
angelito
evo cisto svez podatek iz obcine ig glede denarnega zneska ob rojstvu otroka... ne dajo financ, ampak ti patronazna prinese neko knjigico... pa zenska je bla ful neprijazna...

no, evo, ljubljana nic, ig nic... najbolje da se preselim tja nekam gor proti murski soboti, saj tu natalitete ne spodbujajo vec...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.1.2009 11:05:50   
Lsica
Bo treba Jankoviču kakšno pobudo dat, pa hitro, da ne bomo prej rodileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.1.2009 11:08:42   
angelito
glede srecanja pa... vidim da je kar nekaj zanimanja...

bi se dobile cez teden enkrat popoldne (ker smo se v sluzbah) ali morda cez vikend? kaj vam je ljubse?

lokacija bi bla ljubljana, ne? ... pa potem izberemo kraj glede na stevilo zainteresiranih...

kaj pa bi - pico, tortico, le pijaco?... kaksen drug predlog?

lep dan vsem!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.1.2009 11:09:15   
angelito
ja, a ga kera pozna?... da bi mele veze...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
20.1.2009 11:11:40   
Lsica
Modrooka, tile 4d filmčki so super. Jaz mam tud enega krakega še od NS. Mislim, da je moj user posted image   takrat  res začutil bližino tega  user posted image .

Aja, eno vprašanje za vas, ki mate več izkušenj, Kaj pa če do poroda nočeš vedeti spola, razumem, da ti pač ginekologinja ne pove, ampak saj se na UZ vidi. A pol ne smeš gledat?!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.1.2009 11:18:04   
petrazg
Lsica... se po moje sama niti opazila ne boš, če ti ne bo g pokazal in povedal kam gledati... Tako, da kar brez skrbi...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
20.1.2009 11:32:30   
vim
Blueeyes ne morem vrjet kako popolno je že dete, pa še tri mesece do konca.
Superca.
Angelito najbolje da nam blueeyes,ki obvlada zadeve naredi še en seznamček kdaj ima katera čas in ko bo največ prijavljenih na en datum pa gremo,drink, pizzo al pa tortico. Jaz sem za karkoli.
zdaj moramo samo še blueeyes lepo pogledat, da naredi seznamček.
Jaz že lepo gledamuser posted image user posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.1.2009 11:32:45   
Lsica
junijke se tudi neki menimo za srečanje... zaenkrat je padla supernova. Saj ti lokali v trgovskih centrih niso tko napačni. Vsaj kar se tiče parkiranja ni problemov...

...meni bi pasal čvek ob kakšni pijački - sok in tortica zvenita odlično. A katera ve, kje majo dobre sveže zdrave tortice, kakšne sadno skutine, mnjammi....

Kdaj? To pa je že bolj delikatno vprašanje. Povejte....

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.1.2009 11:36:23   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lsica... se po moje sama niti opazila ne boš, če ti ne bo g pokazal in povedal kam gledati... Tako, da kar brez skrbi...

A tko je to... nisem vedla...user posted image user posted image user posted image .

A je tu še katera, ki bo počakala do poroda da zve spol svojega user posted image ???

< Sporočilo je popravil Lsica -- 20.1.2009 11:37:56 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 417
20.1.2009 11:53:52   
bjondi
Evo jz iz pregleda...Sem v 17-tednu,poslušali srček,ki lepo bije,dla vodo ,ki je tud ql,železo pa je na meji 115...
Drugače me je še vaginalno pregledu,ker sem mela včer spet izcedke od rjavih do krvavih-zgleda od kašlanja,
tako da smo pikota tud vidl user posted image ...

Tudi jaz bom počakala za spol in bo user posted image ...
Drugače pa določite en dan za pijačko mi je vseeno kje se dobimo,povsod je tko treba z avtom...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
20.1.2009 12:21:08   
Lsica
Bjondi, meni se zdi tako fajn, ker bo presenečenje user posted image sicer pa, sem te ujela že na junijkah....
no, da vidimo, kje se bomo prej zmenile za srečanje...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.1.2009 12:25:52   
Tanja_
Torej vim poskusila bom pri raznih ginekologih ni vrag, da se me kdo ne usmili. Pa sej ni sam fora, da je Štolfa tam za nadomeščat, kaj pa če je izven rednega pregleda kaj narobe? Naj grem h komu na pregled? Na Urgenco, hm, ne hvala. Pa vem, da dajejo včasih tudi kasneje preglede, ampak meni so ga dali zato kasneje, ker ne vedo, kako bo z nadomeščanjem. Še celo tko je blo, da me pokličejo, če ga slučajn ne bi imelauser posted image  To pa ne bom pustila, tud jst dajem denar v zdravstveno blagajno. Vim kako pa to da si že bila pri njej v novi ambulanti? A ti sigurno ne boš k njej hodila naprej?

Kar se pa pijače tiče. Jst sm za, samo prosim po naslednjem tednu, če je možno, ker imam izpit.

Adijo žabarke!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.1.2009 12:29:06   
Tanja_
Aja Blueeyes, krasno punčko imaš! Ni ona kriva, če ne znajo slikat tko k je treba.user posted image  Mene tudi mika 3D, pa moj možek pravi, da naj grem, če mi to v medicinskem pomenu kaj doprinese, če pa zaradi babjega firbca, pa da nej se raj pustim presenetituser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.1.2009 12:42:16   
angelito
Angelito najbolje da nam blueeyes,ki obvlada zadeve naredi še en seznamček kdaj ima katera čas in ko bo največ prijavljenih na en datum pa gremo,drink, pizzo al pa tortico. Jaz sem za karkoli.
zdaj moramo samo še blueeyes lepo pogledat, da naredi seznamček.

se podpisem pod to...

in tudi jaz ze prav lepo gledam naso modrooko nosecko user posted image user posted image user posted image

sem tudi jaz za nek plac, kjer se da parkirat... morm pa priznat, da sem se ornk nakurla za torticouser posted image in pijacko user posted image ... kaksna hvastjina pita bi bla krasna!!!! mmmmmmnjjjjjaaaammmm... evo, zdej grem pa po kinder pingui al pa cokolado... tkole pride...

Tanja - tudi moj lubi je istega mnenja o 3D... jaz nisem sla ... sem pa sedaj ze 29. teden... se malo pa bom videla svojo pikico... jupiiiii...user posted image user posted image

ajde sonosecke, grem naprej delat...

uzivajte!

cav bav

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.1.2009 12:51:35   
Blueeyes
ja men je čist vseen... vam dam tud jz možne lokacije (pobarvaj lokacijo z rdečo):

1. SUPERNOVA (pijačka+tortica)
2. CITY PARK (pijačka + tortica)

kateri dan vam najbolj ustreza (pobarvajte rdeče)
1. ponedeljek
2. torek
3. sreda
4. četrtek
5. petek

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.1.2009 13:35:53   
angelito
ja men je čist vseen... vam dam tud jz možne lokacije (pobarvaj lokacijo z rdečo):

1. ponedeljek
2. torek
3. sreda
4. četrtek
5. petek

evo, jst sem ze pobarvala... ma saj, naceloma mi je vseno kdaj (razen ponedeljka)... citypark je nedvomno boljsa izbira... rustika vabi...

cav bav

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.1.2009 13:55:22   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

1. ponedeljek
2. torek
3. sreda

4. četrtek
5. petek

Meni je za lokacijo vseeno, zato sem oba obarvala.
Gremo punce glasovat.
PS: Angelita očitno znava res lepo pogledat, da je naša blueeyes tako hitro seznamček naredila. Hvala.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?