Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:12:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
sej nisi dolg za mano... samo še 163 dni... juhu.. in kaj je kej novega pri tebi vim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:14:31
|
|
|
|
vim
|
So pa februračice čisto aktivne , se vidi da so proti koncu in že na porodniški, imajo več časa. In tako je tudi prav.Forum je za čvekanje. Jaz tudi še malo potem pa tudi jaz stisnem domov.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:24:31
|
|
|
|
ana**
|
vim februarčice so že od samega začetka bile ful aktivne So mislim,da že kmalu po začetku klepetanja 2.del A ti si tut julijka,ane? blue k boš ti rodila se bom prištulila pogledt tvojo bejbiko in bom jst še z trebuhom okol hodila Pol pa boma skupi na sprehode hodile Pa ostale žabarke tut,seveda
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:28:06
|
|
|
|
vim
|
Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:35:31
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici. Uuuu... no mogoče pa se še kje srečamo v porodnišnici. Tvoj malo pohiti,moj malo zamudi pa sma skupaj Pa še sinkaT kje srečama,če rodi na rok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:38:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim So pa februračice čisto aktivne , se vidi da so proti koncu in že na porodniški, imajo več časa. In tako je tudi prav.Forum je za čvekanje. Jaz tudi še malo potem pa tudi jaz stisnem domov. skoči kdaj k nam marčicam pogledat, smo ponorele
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:44:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: vim Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici. Uuuu... no mogoče pa se še kje srečamo v porodnišnici. Tvoj malo pohiti,moj malo zamudi pa sma skupaj Pa še sinkaT kje srečama,če rodi na rok kaj se že mente s kero bote v sobi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:50:16
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: vim Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici. Uuuu... no mogoče pa se še kje srečamo v porodnišnici. Tvoj malo pohiti,moj malo zamudi pa sma skupaj Pa še sinkaT kje srečama,če rodi na rok kaj se že mente s kero bote v sobi Veš,da moramo malo načrtovat Pol boš pa vidla,ko bom jst rodila junija vim pa avgusta In kak si ti pupa?? si že zaštrikala jopico?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 17:01:48
|
|
|
|
ana**
|
Nč punce.. vse ste vse pobegnile pa bom še jst Pičim domov pa se še javim kaj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 17:46:40
|
|
|
|
HINDI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja men je čist vseen... vam dam tud jz možne lokacije (pobarvaj lokacijo z rdečo): 1. SUPERNOVA (pijačka+tortica) 2. CITY PARK (pijačka + tortica) kateri dan vam najbolj ustreza (pobarvajte rdeče) 1. ponedeljek 2. torek 3. sreda 4. četrtek 5. petek če še zbirate lokacijo in dan in če bo to čez kakšen teden ali dva :) Drugače pa prosim da se mi prestavi pregled na seznamu, morala bi ga imeti 20.01.09 pa sem zbolela in prestavila na 26.01.09. Uživite, jaz grem počivat, ker sem čist gotova... iz nosa mi teče, kašljam... vročine pa na srečo danes nimam več.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 18:02:14
|
|
|
|
Pupa7
|
ana ja jopca je naštrikana, zdaj jo moram še zašit skup, to pa tko ne maram delat, da bom še mal pustila tam kjer je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 19:47:28
|
|
|
|
ana**
|
Živjooo žabe.. Kje pa ste? Se vse cartate? No,da vam kr takoj povem.. Po tem,ko sm bla tok tečna v službi je še moj dragi mel prometno nesrečo. Njega vrat boli in ima zlomljeno roko,avto pa je totalka. Ena bejba se je zaletela v leva zadnja vrata in dobesedno vse skupi zmečkala.. Tko,da zdj sva brez enga avta in bom spet jst tista,ki bo mogla zjutraj pešačit v službo-no sej malo telovadbe ne škodi Me pa moj zdaj heca,da morma itak nov avto kupit am... pupa pa boš ti slikala kaj to super jopco? Jst bi jo fuuul rada vidla firbec babji
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 23:10:07
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjooo žabe.. Kje pa ste? Se vse cartate? No,da vam kr takoj povem.. Po tem,ko sm bla tok tečna v službi je še moj dragi mel prometno nesrečo. Njega vrat boli in ima zlomljeno roko,avto pa je totalka. Ena bejba se je zaletela v leva zadnja vrata in dobesedno vse skupi zmečkala.. Tko,da zdj sva brez enga avta in bom spet jst tista,ki bo mogla zjutraj pešačit v službo-no sej malo telovadbe ne škodi Me pa moj zdaj heca,da morma itak nov avto kupit am... pupa pa boš ti slikala kaj to super jopco? Jst bi jo fuuul rada vidla firbec babji Hm...not good...no če pa lahko zbiraš ,da boš mela novega konjička pol pa ql... Men je čist vseen kje bo pijačka...napište dan in uro-sem edino za od 18-ih naprej ker kol dan...pa jz bom segedin al pa joto namest tortice ...me ne kupite s sladkiši ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 8:07:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
jutro... evo včer smo ble majčice na mitingu na tortici... lepo je spoznat nove nosečke... komi čakam da se mi dobimo... itak da k rodimo in še zdej k smo nosečke da se bomo dobivale... samo anči, nama neki ni usojeno al kako... kok časa se že meniva..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 8:11:40
|
|
|
|
ana**
|
blue uff...midve se že menima kakšno 4tedne pa še kr nič Februarja,ko boš mela prosto pa morma nujno it!!!!! Ejj...danes pričakuj kakšn sms od mene
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 10:57:26
|
|
|
|
vim
|
Pupa 7 se opravičujem saj saj marčevke ste tudi ful akcija reakcija, pa Štajerska (Ormož, Ptuj). Malo ne napišemo pa smo že na drugi strani. Bom šla malo še drugam pokukat, da vidim, kaj čvekjo tam. Saj veste babji firbec pa spet se mi ne da delat kaj šele učit. Ana samo, da je s tvojim dragim vse OK, zlomljena roka pa se bo že zacelila, ni pa fajn, zagotovo ne. Še dobro pa da nisi bila še ti v avtu. Ti moraš zdaj posebno pazit. v bistvu vse moramo pazit, da nas kdo ne kresne. Jaz sem hotela iti smučat v februarju, v bistvu greva ampak se jaz ne upam. Preveč nesreč je bilo letos. čeprav znam smučat, se je tudi meni zgodilo, da me je nekaj let nazaj smučarka, ki je padla in se ni mogla ustavit po hribu dol podrla (k kegelj). jaz pa je tudi nisem videla je bila za mano in sem padla tako, da me je palca rebro nalomilo.Zdaj v tem stanju pa ne mislim nesrečo iskat tako da se bom pač sprehajala. Uf sem napisala.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 11:59:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue uff...midve se že menima kakšno 4tedne pa še kr nič Februarja,ko boš mela prosto pa morma nujno it!!!!! ja sramota če mene vprašaš... k da bi živele 1000 km stran Ejj...danes pričakuj kakšn sms od mene ja sem dobila.. ti kasnej odpišem... pa da še sporočiš kaj je z M.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 12:11:10
|
|
|
|
1hruška
|
Živjo srečke nosečke! Kak ste kaj? Men je takooooodolgcejt.. pa še to vreme..če bi se vsaj na sprehod dalo it... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja Blueeyes, krasno punčko imaš! Ni ona kriva, če ne znajo slikat tko k je treba. Mene tudi mika 3D, pa moj možek pravi, da naj grem, če mi to v medicinskem pomenu kaj doprinese, če pa zaradi babjega firbca, pa da nej se raj pustim presenetit IZVIRNO SPOROČILO: angelito Tanja - tudi moj lubi je istega mnenja o 3D... jaz nisem sla ... sem pa sedaj ze 29. teden... se malo pa bom videla svojo pikico... jupiiiii... Vidim, da smo na istem.. men je moj isto rekel.. tako da tut nisem šla na 3D, zdaj je pa itak že prepozno, k sem 31. teden.. Pa tut nič mi ni žal, k bomo naso pikico kmal videli. Sm pa na zadnjem pregledu dobila super slikco - profil - tako da že ugotavljava, komu je podobna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 12:22:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjooo žabe.. Kje pa ste? Se vse cartate? No,da vam kr takoj povem.. Po tem,ko sm bla tok tečna v službi je še moj dragi mel prometno nesrečo. Njega vrat boli in ima zlomljeno roko,avto pa je totalka. Ena bejba se je zaletela v leva zadnja vrata in dobesedno vse skupi zmečkala.. Tko,da zdj sva brez enga avta in bom spet jst tista,ki bo mogla zjutraj pešačit v službo-no sej malo telovadbe ne škodi Me pa moj zdaj heca,da morma itak nov avto kupit am... pupa pa boš ti slikala kaj to super jopco? Jst bi jo fuuul rada vidla firbec babji ana, glavno da ni nič hujšega pleh je sam pleh, roka pa vrat pa se bota tud pocelila glede jopce, še enkrat ne da se mi jo zašit skup, bo še mal trajal da dobiš slikco, ti pa za tacajt za firbec potešit, pošiljam slikco copatkov http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg zdaj pa grem gledat če se je lazanja že prsmodila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 12:39:29
|
|
|
|
1hruška
|
[/quote] ana, glavno da ni nič hujšega pleh je sam pleh, roka pa vrat pa se bota tud pocelila glede jopce, še enkrat ne da se mi jo zašit skup, bo še mal trajal da dobiš slikco, ti pa za tacajt za firbec potešit, pošiljam slikco copatkov http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg zdaj pa grem gledat če se je lazanja že prsmodila [/quote] IIIIIIIIIIIIIII kašni lepi copatki pa kapica!!! Jst bi tut rada znala copatke seštrikat... pa znam sm kapo nardit, pa še to tako čist preprosto.. ena leva, ena desna...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 16:03:28
|
|
|
|
Pat74
|
Pupa7 super lepe copatke si naredila. Ma jest sem pa pravi antitalent za štrikanje in kvačkanja, edino globeline pa rada delam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 16:28:37
|
|
|
|
vim
|
Pupa7 vse čestitke resnično, to sploh ni lahko.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 16:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pupe... nič se vam že doooolgo nisem oglasila Me še sprejmete medse? Sicer pa pridno napredujemo in nestrpno pričakujemo avgust... Ste se nekaj za srečanje menile?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 16:48:10
|
|
|
|
ana**
|
Živjo žabice moje. Jst sm danes malo prej iz službe priracala Sm rekla,da morm dragega malo pocartat.. Je čist bogi Vreme tuki je za ****..... Sm že cel dan tko zaspana kr je prav temno veni.. Jst hočm sončkaaaaaa pupa waaaaaaaaaaw bejba ejj Prav hudi so.... Bi kr malo na inštrukcije k teb prišla punceeeeeeeeeeeeeee......jst mislim,da sm začutla metuljčke v trebušku Aaaaaaaa..mislim,da je to to... Naše detece me je opozorilo na sebe Čutim,čutim,čutim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeej i'm soooooo happy
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 17:05:16
|
|
|
|
tanatoraja
|
Pozdravljene ljubljanosečke, se pridružujem debati, sicer kot priseljenka, a roko na srce, se tuki že počutim kot doma . PDP imam 15.7. jupijajej Ooooo kako lepooo ana! jaz tudi komaj čakam, da me brcne tako, da bom kaj čutila. Samo glede na to, da sem prvič , bi bilo to zelo optimistično pričakovat zdaj, ko sem šele v 16. t.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?