|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.1.2009 16:12:40   
Blueeyes
sej nisi dolg za mano... samo še 163 dni... juhu..

in kaj je kej novega pri tebi vim

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.1.2009 16:14:31   
vim
So pa februračice čisto aktivneuser posted image , se vidi da so proti koncu in že na porodniški, imajo več časa. In tako je tudi prav.Forum je za čvekanje.
Jaz tudi še malo potem pa tudi jaz stisnem domov.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.1.2009 16:24:31   
ana**
vim februarčice so že od samega začetka bile ful aktivneuser posted image So mislim,da že kmalu po začetku klepetanja 2.deluser posted image
A ti si tut julijka,ane?user posted image

blue k boš ti rodila se bom prištulila pogledt tvojo bejbiko in bom jst še z trebuhom okol hodilauser posted image Pol pa boma skupi na sprehode hodileuser posted image Pa ostale žabarke tut,sevedauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 453
20.1.2009 16:28:06   
vim
Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici.user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.1.2009 16:35:31   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ja ana julijka sem, lovim julij za šivankino uho. To bomo švicali v porodnišnici.user posted image

Uuuu... no mogoče pa se še kje srečamo v porodnišnici. Tvoj user posted image malo pohiti,moj malo zamudi pa sma skupajuser posted image Pa še sinkaT kje srečama,če rodi na rokuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.1.2009 16:38:35   
Pupa7

So pa februračice čisto aktivneuser posted image , se vidi da so proti koncu in že na porodniški, imajo več časa. In tako je tudi prav.Forum je za čvekanje.
Jaz tudi še malo potem pa tudi jaz stisnem domov.

skoči kdaj k nam marčicam pogledat, smo ponorele user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.1.2009 16:44:21   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Uuuu... no mogoče pa se še kje srečamo v porodnišnici. Tvoj user posted image malo pohiti,moj malo zamudi pa sma skupajuser posted image Pa še sinkaT kje srečama,če rodi na rokuser posted image

kaj se že mente s kero bote v sobi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 457
20.1.2009 16:50:16   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj se že mente s kero bote v sobi user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš,da moramo malo načrtovatuser posted image user posted image Pol boš pa vidla,ko bom jst rodila junija vim pa avgustauser posted image
In kak si ti pupa?? si že zaštrikala jopico?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 458
20.1.2009 17:01:48   
ana**
Nč punce.. vse ste vse pobegnile pa bom še jstuser posted image

Pičim domov pa se še javim kaj.user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 459
20.1.2009 17:46:40   
HINDI

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja men je čist vseen... vam dam tud jz možne lokacije (pobarvaj lokacijo z rdečo):

1. SUPERNOVA (pijačka+tortica)
2. CITY PARK (pijačka + tortica)

kateri dan vam najbolj ustreza (pobarvajte rdeče)
1. ponedeljek
2. torek
3. sreda

4. četrtek
5. petek

če še zbirate lokacijo in dan in če bo to čez kakšen teden ali dva :)

Drugače pa prosim da se mi prestavi pregled na seznamu, morala bi ga imeti 20.01.09 pa sem zbolela in prestavila na 26.01.09.

Uživite, jaz grem počivat, ker sem čist gotova... iz nosa mi teče, kašljam... vročine pa na srečo danes nimam več.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 460
20.1.2009 18:02:14   
Pupa7
ana ja jopca je naštrikana, zdaj jo moram še zašit skup, to pa tko ne maram delat, da bom še mal pustila tam kjer je user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 461
20.1.2009 19:47:28   
ana**
Živjooo žabe..

Kje pa ste? Se vse cartate?

No,da vam kr takoj povem.. Po tem,ko sm bla tok tečna v službi je še moj dragi mel prometno nesrečo.
Njega vrat boli in ima zlomljeno roko,avto pa je totalka.user posted image   Ena bejba se je zaletela v leva zadnja vrata in dobesedno vse skupi zmečkala.. Tko,da zdj sva brez enga avta in bom spet jst tista,ki bo mogla zjutraj pešačit v službo-no sej malo telovadbe ne škodiuser posted image
Me pa moj zdaj heca,da morma itak nov avto kupituser posted image

am... pupa pa boš ti slikala kaj to super jopco?user posted image Jst bi jo fuuul rada vidlauser posted image firbec babjiuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 462
20.1.2009 23:10:07   
bjondi

Živjooo žabe..

No,da vam kr takoj povem.. Po tem,ko sm bla tok tečna v službi je še moj dragi mel prometno nesrečo.
Njega vrat boli in ima zlomljeno roko,avto pa je totalka.user posted image   Ena bejba se je zaletela v leva zadnja vrata in dobesedno vse skupi zmečkala.. Tko,da zdj sva brez enga avta in bom spet jst tista,ki bo mogla zjutraj pešačit v službo-no sej malo telovadbe ne škodiuser posted image

am... pupa pa boš ti slikala kaj to super jopco?user posted image Jst bi jo fuuul rada vidlauser posted image firbec babjiuser posted image

Hm...not good...no če pa lahko zbiraš ,da boš mela novega konjička pol pa ql...

Men je čist vseen kje bo pijačka...napište dan in uro-sem edino za od 18-ih naprej ker kol dan...pa jz bom segedin al pa joto namest tortice user posted image ...me ne kupite s sladkiši user posted image ...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.1.2009 8:07:58   
Blueeyes
jutro... evo včer smo ble majčice na mitingu na tortici... lepo je spoznat nove nosečke... komi čakam da se mi dobimo...

itak da k rodimo in še zdej k smo nosečke da se bomo dobivale... samo anči, nama neki ni usojeno al kako... kok časa se že meniva.. user posted image  user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.1.2009 8:11:40   
ana**
blue uff...midve se že menima kakšno 4tedne pa še kr ničuser posted image Februarja,ko boš mela prosto pa morma nujno it!!!!!
Ejj...danes pričakuj kakšn sms od meneuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.1.2009 10:57:26   
vim
Pupa 7 se opravičujem saj saj marčevke ste tudi ful akcija reakcija, pa Štajerska (Ormož, Ptuj). Malo ne napišemo pa smo že na drugi strani.
Bom šla malo še drugam pokukat, da vidim, kaj čvekjo tam. Saj veste babji firbec pa spet se mi ne da delat kaj šele učit.

Ana samo, da je s tvojim dragim vse OK, zlomljena roka pa se bo že zacelila, ni pa fajn, zagotovo ne. Še dobro pa da nisi bila še ti v avtu. Ti moraš zdaj posebno pazit.
v bistvu vse moramo pazit, da nas kdo ne kresne.
Jaz sem hotela iti smučat v februarju, v bistvu greva ampak se jaz ne upam. Preveč nesreč je bilo letos. čeprav znam smučat, se je tudi meni zgodilo, da me je nekaj let nazaj smučarka, ki je padla in se ni mogla ustavit po hribu dol podrla (k kegelj). jaz pa je tudi nisem videla je bila za mano in sem padla tako, da me je palca rebro nalomilo.Zdaj v tem stanju pa ne mislim nesrečo iskat tako da se bom pač sprehajala.user posted image
Uf sem napisala. 

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.1.2009 11:59:25   
Blueeyes

blue uff...midve se že menima kakšno 4tedne pa še kr ničuser posted image Februarja,ko boš mela prosto pa morma nujno it!!!!! ja sramota če mene vprašaš... k da bi živele 1000 km stran user posted image  user posted image  

Ejj...danes pričakuj kakšn sms od meneuser posted image ja sem dobila.. ti kasnej odpišem... pa da še sporočiš kaj je z M.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.1.2009 12:11:10   
1hruška
Živjo srečke nosečke! Kak ste kaj? Men je takooooodolgcejt.. pa še to vreme..če bi se vsaj na sprehod dalo it...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja Blueeyes, krasno punčko imaš! Ni ona kriva, če ne znajo slikat tko k je treba.user posted image  Mene tudi mika 3D, pa moj možek pravi, da naj grem, če mi to v medicinskem pomenu kaj doprinese, če pa zaradi babjega firbca, pa da nej se raj pustim presenetituser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

Tanja - tudi moj lubi je istega mnenja o 3D... jaz nisem sla ... sem pa sedaj ze 29. teden... se malo pa bom videla svojo pikico... jupiiiii...

Vidim, da smo na istem.. user posted image user posted image user posted image men je moj user posted image isto rekel..user posted image user posted image user posted image tako da tut nisem šla na 3D, zdaj je pa itak že prepozno, k sem 31. teden.. Pa tut nič mi ni žal, k bomo naso pikico kmal videli. Sm pa na zadnjem pregledu dobila super slikco - profil - tako da že ugotavljava, komu je podobna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.1.2009 12:22:23   
Pupa7

Živjooo žabe..

ana, glavno da ni nič hujšega pleh je sam pleh, roka pa vrat pa se bota tud pocelila user posted image

glede jopce, še enkrat ne da se mi jo zašit skup, bo še mal trajal da dobiš slikco, ti pa za tacajt za firbec potešit, pošiljam slikco copatkov  http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg user posted image

zdaj pa grem gledat če se je lazanja že prsmodila user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.1.2009 12:39:29   
1hruška

[/quote]

ana, glavno da ni nič hujšega pleh je sam pleh, roka pa vrat pa se bota tud pocelila user posted image

glede jopce, še enkrat ne da se mi jo zašit skup, bo še mal trajal da dobiš slikco, ti pa za tacajt za firbec potešit, pošiljam slikco copatkov  http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg user posted image

zdaj pa grem gledat če se je lazanja že prsmodila user posted image

[/quote]
IIIIIIIIIIIIIII kašni lepi copatki pa kapica!!!user posted image user posted image user posted image Jst bi tut rada znala copatke seštrikat... pa znam sm kapo nardit, pa še to tako čist preprosto.. ena leva, ena desna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.1.2009 16:03:28   
Pat74
Pupa7 super lepe copatke si naredila. Ma jest sem pa pravi antitalent za štrikanje in kvačkanja, edino globeline pa rada delam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.1.2009 16:28:37   
vim
Pupa7 vse čestitke resnično, to sploh ni lahko.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.1.2009 16:47:11   
Anonimen
joj pupe... nič se vam že doooolgo nisem oglasila user posted image user posted image user posted image   Me še sprejmete medse? user posted image

Sicer pa pridno napredujemo in nestrpno pričakujemo avgust... Ste se nekaj za srečanje menile?

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
21.1.2009 16:48:10   
ana**
Živjo žabice moje.

Jst sm danes malo prej iz službe priracalauser posted image Sm rekla,da morm dragega malo pocartat.. Je čist bogiuser posted image
Vreme tuki je za ****.....user posted image Sm že cel dan tko zaspana kr je prav temno veni.. Jst hočm sončkaaaaaauser posted image

pupa waaaaaaaaaaw bejba ejjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav hudi so....user posted image Bi kr malo na inštrukcije k teb prišlauser posted image

punceeeeeeeeeeeeeee......jst mislim,da sm začutla metuljčke v trebuškuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aaaaaaaa..mislim,da je to to... Naše detece me je opozorilo na sebeuser posted image user posted image user posted image Čutim,čutim,čutim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeej i'm soooooo happyuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.1.2009 17:05:16   
tanatoraja
Pozdravljene ljubljanosečke, se pridružujem debati, sicer kot priseljenka, a roko na srce, se tuki že počutim kot domauser posted image . PDP imam 15.7. jupijajejuser posted image
Ooooo kako lepooouser posted image ana! jaz tudi komaj čakam, da me user posted image brcne tako, da bom kaj čutila. Samo glede na to, da sem prvič user posted image , bi bilo to zelo optimistično pričakovat zdaj, ko sem šele v 16. t.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?